Austrumu pasaka

Rakstīts: 22 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 24 — 27 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmkā rt, viesnī cas ē ka pati par sevi ir vē sturisks orientieris. Š ī ir Mirzas Rizas Hanas, Persijas konsulas savrupmā ja Krievijas impē rijas Kaukā za reģ ionā . 19. gadsimta beigu arhitektū ras piemineklis! Interjeri ir pasakaini. Numuri ir mazi, bet ļ oti tī ri un ē rti. Labi aprī kots: fē ns, wifi, TV ar pieslē gumu ivi. ru. Vienvietī gā s gultas varē tu bū t nedaudz platā kas, naktī baidī jos neveiksmī gi apgriezties un nokrist)). Garš ī gas un bagā tī gas brokastis. Atraš anā s vieta ir neslavē jama - tieš i pretī Borjomi parkam. Man ļ oti patika pirts un aukstā duš a no spaiņ a, sanā ca patiess prieks.
Ar autostā vvietu pie viesnī cas viss bija kaut kā dī vaini: 300 metrus no viesnī cas ir barjera, kas pa dienu iet garā m, un ir atvē rta pē c 21:00, un tuvumā neviena nav. Vispā r jau divas reizes nā cā s iedziļ inā ties pā rrunā s ar apsargiem, pastā stī t, ka esam no viesnī cas, pagaidī t, kamē r viņ i sevī aprunā jas un beidzot mū s laidī s cauri.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu