Royal Palace Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.910
3.8 Numurs
3.2 apkalpošana
3.8 Tīrība
2.2 Uzturs
3.6 Infrastruktūra
Viesnīca Royal Palace atrodas Batumi, 3 minūšu pastaigas attālumā no Melnās jūras. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар _759432
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atbraucu š eit uz nedē ļ u kā.5 cilvē ku ģ imene. Rezervē jā m 2 istabas, vienu trī s ar mazu bē rnu un vecmā miņ u ar vecā ko bē rnu atseviš ķ i istabā ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Abas telpas bija norā dī tas vienā stā vā . … Tomēr ▾ Atbraucu š eit uz nedē ļ u kā.5 cilvē ku ģ imene. Rezervē jā m 2 istabas, vienu trī s ar mazu bē rnu un vecmā miņ u ar vecā ko bē rnu atseviš ķ i istabā ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Abas telpas bija norā dī tas vienā stā vā . Rezultā tā trijiem bija pavisam cita istaba no deklarē tā , tikai 20 kvadrā ti, un 3. stā vā , un vecmā miņ a ar bē rnu tika iekā rtota 4 stā vā istabā ar vienu gultu. Kad prasī ja mainī t, viņ i teica – tu tā pasū tī ji. Neko pasū tī to nesaņ ē mā m. Lai gan numuriņ i bija brī vi, vismaz 3 stā vā mums blakus. Mū su numuriņ i bija 305 un 407. Paš as istabas ir tī ras, bet skati no abā m pusē m no bū vlaukuma, vai pa blakus esoš ā s daudzdzī vokļ u mā jas logos. Abu istabu vannasistabas izdala pretī gu smaku, durvis vaļ ā atstā t nav iespē jams. Lifts darbojas katru otro reizi, apsveriet, vai jū su istaba atrodas 4. -7. stā vā . Tī rī š anas nebija! No vā rda vispā r. Reiz prasī ja iztī rī t, beigā s pat tualetes papī ru nelika, un teica, ka tā nav viesnī cā , jā pē rk, un bū s vakarā . Es parasti klusē ju par š ampū nu) Vai jū s to domā jat nopietni? 4* viesnī cā ?
Atseviš ķ s jautā jums ir brokastis. Tie ir, bet nav. Pē c rezervā cijas viņ i sevi pozicionē kā viesnī cu ar gruzī nu virtuvi. Patiesī bā saimniece pati gatavo. Nu kā viņ a gatavo: pē rk cepumus, kas spē j piepildī t tikai vē deru, sagriež tomā tus ar gurķ iem un arbū zu. No tā , ko viņ i gatavo: griķ i, daž reiz vā rī ti kartupeļ i un rī su putra uz ū dens. Tas arī viss) vā rī tas desas un siera sagrieš ana. Smē rē jumu sagriež gabaliņ os, eļ ļ as nav. Reizi nedē ļ ā bija pankū kas, bet tas acī mredzami nebija saimnieces impulss, un uz takas. dienā jau nebija š ī garduma. Jā , jū s ē dī siet griķ us, bet tā s nav brokastis 4 * viesnī cā . Un kompotu izņ em litra krū zē . Viesnī cai ar 7 stā viem un 8 numuriem katrā . Litru! ? Lai prasī tu mazā k tualetes papī ra, iespē jams. Un viņ i pievieno kompotu, kad daž i viesi atstā j ē damistabu.
Pē c atraš anā s vietas: rezervē jā m, lai bū tu tuvā k jū rai. Rezultā tā.12 minū tes lī dz jū rai. Bet taciņ a bū s caur tā du bū vlaukumu, ka divas reizes gandrī z iekritā m grā vī . Un krupji kurkst grā vjos, un tas ir kā koncerts! Un visu nakti tā ds koncerts) ir daudz varž u. Ceļ i uz viesnī cu ir bloķ ē ti, taksisti izbrauc pa lī kumu, par ko maksā vairā k. Pastaiga lī dz centra stotelei 4.5 km. Viens pluss - stā vvieta ir, bet atkal nosacī ta, uz maksimums 8 vietā m, no kurā m trī s jau aizņ emas saimnieki.
Veicot rezervā ciju, viņ i pozicionē sevi kā viesnī cu, kas saviem viesiem organizē ekskursijas. Par ko jū s runā jat? ) Mē s pat nevarē jā m jums pateikt, ko redzē t un kā nokļ ū t tirgū .
Atseviš ķ i es gribu atzī mē t, ka uzturē š anā s nedē ļ ā ū dens tika izslē gts divas reizes, vienu dienu kopumā no 9 lī dz 18. Un vienu reizi gaisma. Un tas, kā mē s to saprotam, ir normā li. Kā saka, tā s ir tavas problē mas), bet, kad, izejot no viesnī cas pulksten 18, jautā jā m, vai nav iespē jams atdot atslē gas vismaz pulksten 15, mums atbildē ja: vismaz 30 lari! Skaidrs, ka man ir tiesī bas tā teikt, bet mē s nekliedzā m, lai atdodam mums 20 lari par dienu bez ū dens sē dē š anu. Un tā nav ne peldē š anā s pē c jū ras, ne tualetes ieš ana. Puiš i, meklē jiet citas apmeš anā s iespē jas. Tas vispā r nav risinā jums!
завтраки в самый разгар сезона Дорога к морю
аватар Marija122094
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, tā das eiropeiskas brokastis, izsalcis nepaliksi, bet arī nebija nekā du volā nu. Istaba tī ra, laba. Uz jū ru, ja iet pa pagalmiem, tad 4 km, tas ir jaunā rajonā , kas tiek bū vē ts Batumi pa ceļ am, praktiski. … Tomēr ▾ Ekskursijā bija iekļ autas brokastis, tā das eiropeiskas brokastis, izsalcis nepaliksi, bet arī nebija nekā du volā nu. Istaba tī ra, laba. Uz jū ru, ja iet pa pagalmiem, tad 4 km, tas ir jaunā rajonā , kas tiek bū vē ts Batumi pa ceļ am, praktiski. Netā lu bija restorā ns, bet ar taksi varē ja braukt kur vien vajadzē ja, Batumi nav tik liela pilsē ta. Š ī pilsē tas tipa viesnī ca, izņ emot ē ku, tur nekā nebija.
аватар Svetlana308088
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tū risma aģ entū ra KOTE mū s apmetinā ja š ajā viesnī cā , kad bijā m Grand Tour Gruzijā . Viesnī cas atraš anā s vieta laba, 600m lī dz krastmalai, netā lu liels lielveikals, 30-40 minū š u gā jienā lī dz pilsē tas centram. … Tomēr ▾ Tū risma aģ entū ra KOTE mū s apmetinā ja š ajā viesnī cā , kad bijā m Grand Tour Gruzijā .
Viesnī cas atraš anā s vieta laba, 600m lī dz krastmalai, netā lu liels lielveikals, 30-40 minū š u gā jienā lī dz pilsē tas centram. Viesnī cā ir bezmaksas wifi. Š eit visi plusi beidzas.
Lai gan viesnī ca ir jauna, viss ir neķ ī tri izdarī ts. Visas sienas ir saplaisā juš as. Durvis uz balkoniem neveras. Uz logiem nav tī klu, odi ielido bariem, logus nevar atvē rt. Matrač i ir pretī gi, atsperes slī d ā rā . Ir drē bju skapji, bet bez plauktiem mantā m un bez pakaramiem. Visas mū su drē bes bija uz grī das. Neviena krē sla vai atzveltnes krē sla. Duš as telpa kopumā ir smieklī ga. Tas nekas, ka nav duš as aizkara, bet ā ķ u dvieļ iem un drē bē m vispā r nav. Kur duš as telpā visu likt nav skaidrs. Uz izlietnes nav ziepju trauka, nav krū zī š u rē ķ iniem! ! TUR NAV NEKĀ ! ! Visas rozetes izkrī t, bail pieskarties. Tie. Par kā dā m 3 zvaigznē m mē s runā jam, nav skaidrs! ! ! Arī brokastis sagā dā ja vilš anos. Piedā vā ja vā rī tu olu, maizi, lē tā ko pretī go desu, suluguni sieru, tomā tus un gurķ us, un VISU! ! ! Kad prasī jā m kaut ko bē rnam, mums atbildē ja, ka nekā nav. Tiesa, nā kamajā dienā bija pā ris bļ odas ar rī su putru. Istabā trī s dienas neviens netī rī ja un nemainī ja gultu. Mē s pat vairs nejautā jā m, jo viss ir bezjē dzī gi. Un vē l viena lieta, kas aizē noja manu uzturē š anos š ajā viesnī cā , burtiski nā kamajā dienā man sā kā s briesmī ga alerģ ija, proti, pret istabu. Ieeju istabā , acis sā k degt, sā p, asarojas, š ķ audoju bez pā rtraukuma. Uz ielas viss ir kā rtī bā . Tie. smaga alerģ ija pret sadzī ves putekļ iem vai varbū t kā da veida ē rci.
Ak vai! ! Stingri NEIESAKU! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Batumi botāniskais dārzs
Novērtējums 9.7
Gruzija, Batumi
Daba, Izklaide
Ali un Nino skulptūra
Novērtējums 9.3
Gruzija, Batumi
Pieminekļi un pieminekļi
Hopas tirgus
Novērtējums 10.0
Gruzija, Batumi
iepirkšanās

Отель Royal Palace находится в Батуми, в 3 минутах ходьбы от Черного моря. Отель подходит для семейного отдыха и поездки с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние до железнодорожного и автобусного вокзалов Батуми составляет 10 км, до аэропорта Батуми — 3 км.
Pludmales apraksts До пляжа 100 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Индивидуальная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно, лаунж с телевизором, места для курения, терраса для загара, мини-маркет.

  • restorāns
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports Библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 30 номеров.

Istabās

Кондиционер, мини-бар, телевизор с кабельными каналами, ванная комната, фен, туалетно-косметические принадлежности, тапочки.

Adrese Angisa Street 36A, 6000 Батуми, Грузия
Tālruņi: +995 422 21 62 16
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.