Neiesaku!

Rakstīts: 26 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 23 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 3.0
Atbraucu š eit uz nedē ļ u kā.5 cilvē ku ģ imene. Rezervē jā m 2 istabas, vienu trī s ar mazu bē rnu un vecmā miņ u ar vecā ko bē rnu atseviš ķ i istabā ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Abas telpas bija norā dī tas vienā stā vā . Rezultā tā trijiem bija pavisam cita istaba no deklarē tā , tikai 20 kvadrā ti, un 3. stā vā , un vecmā miņ a ar bē rnu tika iekā rtota 4 stā vā istabā ar vienu gultu. Kad prasī ja mainī t, viņ i teica – tu tā pasū tī ji. Neko pasū tī to nesaņ ē mā m. Lai gan numuriņ i bija brī vi, vismaz 3 stā vā mums blakus. Mū su numuriņ i bija 305 un 407. Paš as istabas ir tī ras, bet skati no abā m pusē m no bū vlaukuma, vai pa blakus esoš ā s daudzdzī vokļ u mā jas logos. Abu istabu vannasistabas izdala pretī gu smaku, durvis vaļ ā atstā t nav iespē jams. Lifts darbojas katru otro reizi, apsveriet, vai jū su istaba atrodas 4. -7. stā vā . Tī rī š anas nebija! No vā rda vispā r. Reiz prasī ja iztī rī t, beigā s pat tualetes papī ru nelika, un teica, ka tā nav viesnī cā , jā pē rk, un bū s vakarā . Es parasti klusē ju par š ampū nu) Vai jū s to domā jat nopietni? 4* viesnī cā ?
Atseviš ķ s jautā jums ir brokastis. Tie ir, bet nav. Pē c rezervā cijas viņ i sevi pozicionē kā viesnī cu ar gruzī nu virtuvi. Patiesī bā saimniece pati gatavo. Nu kā viņ a gatavo: pē rk cepumus, kas spē j piepildī t tikai vē deru, sagriež tomā tus ar gurķ iem un arbū zu. No tā , ko viņ i gatavo: griķ i, daž reiz vā rī ti kartupeļ i un rī su putra uz ū dens. Tas arī viss) vā rī tas desas un siera sagrieš ana. Smē rē jumu sagriež gabaliņ os, eļ ļ as nav. Reizi nedē ļ ā bija pankū kas, bet tas acī mredzami nebija saimnieces impulss, un uz takas. dienā jau nebija š ī garduma. Jā , jū s ē dī siet griķ us, bet tā s nav brokastis 4 * viesnī cā . Un kompotu izņ em litra krū zē . Viesnī cai ar 7 stā viem un 8 numuriem katrā . Litru! ? Lai prasī tu mazā k tualetes papī ra, iespē jams. Un viņ i pievieno kompotu, kad daž i viesi atstā j ē damistabu.
Pē c atraš anā s vietas: rezervē jā m, lai bū tu tuvā k jū rai. Rezultā tā.12 minū tes lī dz jū rai. Bet taciņ a bū s caur tā du bū vlaukumu, ka divas reizes gandrī z iekritā m grā vī . Un krupji kurkst grā vjos, un tas ir kā koncerts! Un visu nakti tā ds koncerts) ir daudz varž u. Ceļ i uz viesnī cu ir bloķ ē ti, taksisti izbrauc pa lī kumu, par ko maksā vairā k. Pastaiga lī dz centra stotelei 4.5 km. Viens pluss - stā vvieta ir, bet atkal nosacī ta, uz maksimums 8 vietā m, no kurā m trī s jau aizņ emas saimnieki.

Veicot rezervā ciju, viņ i pozicionē sevi kā viesnī cu, kas saviem viesiem organizē ekskursijas. Par ko jū s runā jat? ) Mē s pat nevarē jā m jums pateikt, ko redzē t un kā nokļ ū t tirgū .
Atseviš ķ i es gribu atzī mē t, ka uzturē š anā s nedē ļ ā ū dens tika izslē gts divas reizes, vienu dienu kopumā no 9 lī dz 18. Un vienu reizi gaisma. Un tas, kā mē s to saprotam, ir normā li. Kā saka, tā s ir tavas problē mas), bet, kad, izejot no viesnī cas pulksten 18, jautā jā m, vai nav iespē jams atdot atslē gas vismaz pulksten 15, mums atbildē ja: vismaz 30 lari! Skaidrs, ka man ir tiesī bas tā teikt, bet mē s nekliedzā m, lai atdodam mums 20 lari par dienu bez ū dens sē dē š anu. Un tā nav ne peldē š anā s pē c jū ras, ne tualetes ieš ana. Puiš i, meklē jiet citas apmeš anā s iespē jas. Tas vispā r nav risinā jums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu