Brīnišķīgā Adžārija

02 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 16 Jūnijs 2017 ieslēgts 28 Jūnijs 2017
Reputācija: +9
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š is ir mū su pirmais neatkarī gais ceļ ojums, bija daudz baiļ u un neskaidrī bu, tač u viss izrā dī jā s viegli un vienkā rš i. Lidmaš ī nas biļ etes ir nopirktas, mā joklis Makhidzhauri ir rezervē ts, starp citu, mē s ilgi spriedā m, kur dzī vot - Batumi, Gonio, Makhidzhauri? Intuitī vi izvē le tika izdarī ta uz Makhidzhauri, nenož ē lojā m ne minū ti, tuvu visam, jū ra, daba, klusums, tukš a pludmale!

Pasaka sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s, visus iespaidus, sajū tas un sajū smas nevar izteikt vā rdos! ! ! Traka viesmī lī ba un vē lme vispā r palī dzē t, jū s gruzī ni esat NEPARASTS!! ! Pirmais brauciens bija standarta (Makhunceti ū denskritums - arkveida tilti), un tad..... Prometeja alas (Chaltubo), to nevar aprakstī t vā rdos un bildes - tas ir jā redz! ! ! , kanjons Martvili, kalnains Adž ā rijas ciemats Khulo, kur 300 m augstumā ir izstiepts troš u vagoniņ š , skati un redzamā mē rogs ir kultū ras Š OKS, Batumi naktī no Samebas augstuma, tas ir kaut kā ds prieks un svē tki.


Pirmajā dienā likā s, ka ir daudz laika, pē dē jā , kas ir ļ oti maz, daudz kas palicis nepadarī ts un neredzē ts, tā pē c NOTEIKTI atgriezī simies un turpinā sim !!! !

Mateus, PALDIES, tu ar LIELU sirdi mums atvē ri Adž ā riju un tā s iedzī votā jus)))

P. S. Par visiem priekiem un iespaidiem, es pavisam aizmirsu par gruzī nu virtuvi, puiš i, TAS IR TIK GARŠ Ī GI!!! !

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums