Neticami maģiska viesnīcas māja!

Rakstīts: 12 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 3 — 10 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Š ī vieta mums uzradā s pavisam nejauš i, atradā m internetā , sā kā m lasī t atsauksmes un neticē jā m, ka tas ir iespē jams, jo visur raksta, ka š ī ir neticama mā ja. . . Nu, mē s nolē mā m personī gi pā rbaudī t, vai tā bija taisnī ba vai nē...Un ziniet, mē s pā rspē jā m savas cerī bas! Ja vē laties bū t piesā tinā ts ar Gruzijas kultū ru, sajust, kā da ir gruzī nu viesmī lī ba - laipni aicinā ti uz Zebo un Nona...
Ceļ ojā m č etras. . . 2 meitenes un pā ris. . . Tā nu esam apmierinā ti ar numuriņ iem, bet katram, kas turp dodas, jā atceras, ka š ī ir viesnī cas mā ja, nevis viesnī ca. . . Iekļ ū sti cilvē ku dzī vē kas dzī vo š ajā mā jā...Mums ir Sā kotnē ji mē rķ is bija sajust valsti un tā s iedzī votā jus, nevis palutinā t sevi ar greznu viesnī cu, kurā bū si "liels uzpū tiens". . . Ar pā rliecī bu varu teikt, ka mū su mē rķ is tika sasniegts par 100%...Mū s ielaida savā mā jā , mū s paņ ē ma par savu galdu, ar mums dalī jā s stā stos par dzī vi, saimnieku sejā s atradā m mentorus un draugus. . .
Uzzinā jā m, kas ir ī sti gruzī nu svē tki, kā tie norit, ko cilvē ki saka viens otram, paceļ ot glā zi vī na. . . Kā teica Nona: “Vari dienu, divas, trī s izlikties, ka esi viesmī lī gs, draudzī gs, bet ne vairā k, un jū s, puiš i , ī stie ". . . Atbildot, varam tikai piekrist, jū s esat cilvē ki ar lielo burtu! Jū s esat mū su sirdī uz visiem laikiem, jū s ļ ā vā t iemī lē ties Gruzijā , un tas ir vissvarī gā kais! Savukā rt Zebo mums teica: "Puiš i, jums ir laba aura". . . Teikt, ka ir jauki, nozī mē neteikt neko, bet lī dzī gs pievelk lī dzī gu! Esam gandarī ti par visu! Un gaidu atkal satikš anos!

Sū tā m lielus sveicienus no saulainā s Odesas un ne mazā k pievilcī gā s Dņ epras. . . Atvadoties no jums, runā ja gan mū su, gan jū su asaras! Sasha, Dasha, Zhenya, Zhenya ir uz visiem laikiem jū su draugi no Ukrainas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu