Jūties kā mājās

Rakstīts: 14 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 7 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Jums jā dodas uz Zebo, ja vē laties justies kā daļ a no lielas gruzī nu ģ imenes. Novē rtē jam viesu nama saimnieka un saimnieces viesmī lī bu uz 110%! Viņ i vienmē r palī dzē s, atrisinā s raduš ā s problē mas, pastā stī s, kur doties, kā nokļ ū t vajadzī gajā s vietā s un, ja iespē jams, pacels.
Zebo organizē ekskursijas, kas ir par kā rtu lē tā kas nekā tū roperatori, un ir vietas, kur citi tā s pat neņ em. Tieš i viņ i mums š ķ ita forš ā kie - nacionā lais parks ar ū denskritumu un kalnu ezeru, ģ imenes restorā ns kalnu upes krastā , manas mā tes mā ja kalnos. Turklā t jū s varat izveidot programmu sev vai paļ auties uz Zebo gaumi : -). Tici man, visi gruzī ni uzskata par vienkā rš i obligā tu parā dī t Gruzijas skaistā kā s vietas un naudas jautā jums viņ iem ne tuvu nav pirmajā vietā . Tā nu Zebo paņ ē ma vienu tū ristu, jo tajā dienā nebija citu gribē tā ju.
Nevaru nepieminē t gardo sarkano mā jas vī nu Zebo pagrabā : -) Viņ š ar to dā sni cienā savus viesus. Esam apmierinā ti ar savu izvē li un nenož ē lojam!

Olga un Jū lija, Baltkrievijas Republika
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu