Ja atkal Batumi - tad tikai uz Zebo

Rakstīts: 12 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 7 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tikko atgriezos no Dž ordž ijas. No trī s tū risma aģ entū ras piedā vā tajā m viesnī cā m/viesu namiem viņ i izvē lē jā s viesu namu Zebo. Un viņ i nekļ ū dī jā s. Pirms paspē jā m ienest koferus istabā , saimnieks Zebo mū s uzreiz pacienā ja ar gardu vī nu. Te nu tā - gruzī nu viesmī lī ba!! !
Mē s dabū jā m istabu pirmajā stā vā : telpa ir plaš a (3 cilvē kiem). Ir strā dā još s kondicionieris, TV ledusskapis (kuru gandrī z neskatī jā s) un ē rta gulta - izgulē jā mies labā k nekā mā jā s. Fē nu, ja nepiecieš ams, var aizņ emties kopē jā vestibilā . Ir iespē ja izmantot tē jkannu (virtuvē ) - uzvā rī t tē ju/kafiju, kā arī izmantot jebkurus virtuves piederumus.
Zebo un Nona vienmē r ir draudzī gi, iesakot, uz kuriem restorā niem labā k doties (lai garš o garš ī gi un lē ti! ), Kā vislabā k nokļ ū t daž ā dā s atrakcijā s. Paldies viņ iem ; )

Ar Zebo vienojā mies arī par ekskursijā m: apskatī jā m daudzus ū denskritumus, parkus, devā mies pie Zebo mammas (augstu, augstu kalnos! ). Man ļ oti patika ekskursija uz Martvili kanjonu un Mtiralas nacionā lo parku.
Zebo un Nona, paldies vē lreiz par visu. Mē s tevi ļ oti mī lam. Veselī bu un labklā jī bu jums.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu