Jauns pasākums

Rakstīts: 17 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 29 augusts — 5 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
Es nekad neesmu rakstī jis atsauksmes, bet š eit es nolē mu uzrakstī t, nepatī kamais atlikums palika.
Viesnī cas kartes nav, viesnī cas nosaukums nav rakstī ts tikai uzraksts Viesnī ca. Jautā ju, kā pē c neviens vā rds nesaņ ē ma skaidru atbildi. Istaba tī ra, viss jauns, tikai pults no televizora un antena turas ā rā no sienas. Durvju slē dzene ļ oti slikti slē dzā s, teicu saimniekam, bet viņ š teica, ka ķ ī nieš u slē dzene, ko tu dari š ur tur, un bū s visi noteikumi, tā pē c es trī s dienas darī ju 10 minū tes, lī dz man apnika un teicu, lai aizver. viņ us, un š eit pils tika remontē ta. 7 dienas netika veikta tī rī š ana un netika uzdots jautā jums, vai ir nepiecieš ams tī rī t vai nē , atkritumi tika izvesti. Viena laba lieta, ka visi smaida.
Bet atseviš ķ s stā sts ar brokastī m pie reģ istrā cijas, ī paš nieks teica, ka viņ iem nav brokastis, bet es par tā m samaksā ju un teicu, ka tiksim galā ar tū roperatora TPG pā rstā vi ir ļ oti viltī ga Elizabete labi, un acī mredzot viņ i nolē ma atstā t tū ristu nedot to paš u naudu, . Atnā ca saimnieks un teica, ka rī t paē dī si brokastis. Pirmajā dienā bija desiņ as un vā rī tas olas un cepumi, otrajā dienā olas un klimpas bez pildī jumiem un cepumi, tad devos divu dienu ekskursijā , pē c ieraš anā s devos brokastī s, bet acī mredzot viņ i nolē ma viņ u pietiekami pabarot un tikai maize un cepumi uz galda. nā kamajā dienā tā da pati bilde, zvanī ju uz TPG runā t ar mani negribē ja, rakstī ju uzrakstu uzaicinā ju brokastī s un nosū tī ju bildes ar bagā tī gu galdu, viņ a kļ uva par muļ ķ i un jautā ja man kā pē c nav brokastis.

Pē c tam, kad mans ceļ ojumu aģ ents nosū tī ja viņ iem pretenziju, viņ i rakstī ja, ka tū ristu nelietis ir ļ oti izvē lī gs, sakot, ka viņ š prasa creme brulee un maizi ar cepumiem nevē las ē st. Š eit ir stā sts. Nekontaktē jies ar TPG, bet domā pats.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu