Jauna, sakopta viesnīca, draudzīgi saimnieki un personāls)

Rakstīts: 15 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 8 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Sā kš u secī bā...)
1)Mū su tū roperators meklē ja viesnī cu, kur varē tu nodroš inā t mū s ar atseviš ķ ā m gultā m istabā , VAX apstiprinā ja, ka var nodroš inā t)Es ceļ oju kopā ar meiteni kompanjonu. Tomē r kad iereģ istrē jā mies mums iedeva istabiņ u ar viena gulta, mē s neesam vī rs un sieva, nav iemī lē jies pā ris un pat ne radinieki. . . Un sievietei ar bē rnu iedeva istabu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m. Vairs nebija brī vu istabu, un mē s nevarē jā m mainī t istabu. Labi, ka sieviete pie mums nomainī ja numuru, liels paldies par š o, jo. pā rē jais bū tu sabojā ts, ja man bū tu jā guļ ar sveš inieku vienā gultā . Ī paš niekiem iesaku to kaut kā kontrolē t un iepriekš atzī mē t, vai tiks izš ķ irts pā ris, vai vienkā rš i paziņ as . .
2) Iekā rtojā mies pa nakti, t. i. veikali visi bija ciet, un istabiņ ā nebija dzeramā ū dens, arī viesnī cā nebija boilera. Negribē ju dzert ū deni no krā na, lai atvaļ inā jumā nesaķ ertu rotovī rusu - man jau bija tā da pieredze) Tā pē c ī paš niekiem vajadzē tu padomā t par š o brī di un ielikt viesnī cā katlu vai izdalī t pudeli ū dens (gandrī z visas viesnī cas to dara)

3) Pati viesnī ca jauna, tī ra, kā rtī ga, istabas vienā das, viss jauns)) Laba duš a, ar spē cī gu spiedienu, vienmē r bija karsts ū dens) Tiesa, vannas istabā plauktu nebija, gandrī z visas burkas tika nolikti uz grī das)
Un tā nu istabā bija 2 gultas, 2 naktsgaldiņ i, skapis ar spoguli, ledusskapis, galds, 2 krē sli, tē jkanna, kondicionieris (jauns, labs)
Gaitenī bija gludeklis un gludinā mais dē lis
Attiecī bā uz tī rī š anu viņ i lū dza iztī rī t sevi, kad uzskatī ja par nepiecieš amu)
4) Viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r labprā t palī dz) Un viņ i mums izsauca taksometru un izkā ra daž as mū su lietas uz mū su balkona, lai nož ū tu (mums nebija balkona istabā ) Un viņ i palī dzē ja pacelt un nolaidiet koferi š ī ī paš ā pateicī bas dē ļ , jo mans č emodā ns svē ra 20 kg. . .
5) Viesnī ca bija bez ē š anas, bet pa labi no tā s bija veikals, tur nopirkā m jogurtu ar bulciņ u, vai ē dā m kafejnī cā )
6) Viesnī ca atrodas tā lu no jū ras, ja ejat kā jā m. . . Ar taksi, 10 minū tes, maksā lī dz 4 lari. Viesnī cas adrese: Milikishvili, 111
Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz? JĀ ! ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар