Tsereteli Palace Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
Viesnīca atrodas tikai 150 metru attālumā no Batumi jūras krasta. Atvērts 2017. gada augustā. Slavenais Batumi delfinārijs atrodas 200 metru attālumā no viesnīcas. Laukums Era atrodas tikai 200 metru attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар MoTaBor
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit turpravda. ru š ī viesnī ca ir norā dī ta kā.4 zvaigž ņ u, kas, manuprā t, ir diezgan godī gi, savukā rt booking. com, kad rezervē jā m, viesnī ca bija norā dī ta kā.3 zvaigzne. Viesnī ca atrodas adresē. … Tomēr ▾ Š eit turpravda. ru š ī viesnī ca ir norā dī ta kā.4 zvaigž ņ u, kas, manuprā t, ir diezgan godī gi, savukā rt booking. com, kad rezervē jā m, viesnī ca bija norā dī ta kā.3 zvaigzne.
Viesnī ca atrodas adresē.33 Zurab Gorgiladze, 6000 Batumi, Dž ordž ija. Ē ka ir jauna. Ir vieta personī gajam transportam. (Godī gi sakot, viesnī cas ē kas fotogrā fija nav mana, es to atradu internetā , viņ i paš i neuztraucā s to uzņ emt. )
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 5 dienas / 6 naktis (08-14.09. 18) kopā ar meitu. Sakā rtoja gandrī z visu. Rezervē jā m divvietī gu numuriņ u ar 2 atseviš ķ ā m gultā m, viss atbilda booking. com aprakstam, kur rezervē jā m, un lī dz ar to arī mū su cerī bā m. Ir lifts. Dvieļ u maiņ a, istabu uzkopš ana - katru dienu, regulā ri tika papildinā tas ziepes, duš as ž eleja un š ampū ni, bija arī zobu birstes ar nelielu pastas tū biņ u individuā lā iepakojumā un diezgan kvalitatī vas č ī bas, ko paņ ē mā m lī dzi uz Tbilisi un tur devā mies uz viņ iem vē l 5 dienas viesnī cā . Duš as kabī ne ē rta, jaucē jkrā ns grezns, interesants dizains, santehnika kā rtī gi nostrā dā ta. Jautā jā m par drē bju gludinā š anu un pē c daž ā m minū tē m istabene ienesa istabā gludekli un gludinā mo dē li.
Gultas ir ē rtas, uz tā m labi gulē ja; segas gulē ja skapī , lī dz vajadzē ja. Drē bju skapis ir ē rts un ļ oti ietilpī gs, tajā ir arī seifs un mini ledusskapis. Ir telefons. Televī zijā ir vairā ki Krievijas kanā li. Gaisa kondicionieris bija kluss un diezgan ā tri atdzesē ja istabu.
Ī sā k sakot, apkalpoš ana numurā , mū suprā t, ir vairā k nekā priekš zī mī ga 3 zvaigž ņ u viesnī cai. Salī dzinot ar 3 zvaigž ņ u viesnī cā m, kurā s apmetā mies Prā gā , Hotel Tsereteli Palace apkalpoš anas ziņ ā neatpaliek no labā kajā m, tač u savā ziņ ā ir pā rā ka.
Telpā nav pietiekami daudz dienas gaismas - tas ir saistī ts ar telpas plā nojumu, un nav logu, tikai augstas durvis uz niecī gu balkonu; š ī "problē ma" tika atrisinā ta, ieslē dzot 8 punktveida griestu lampas, kuras vienlaikus var ieslē gt 4 atkarī bā no tā , kurā telpas zonā nepiecieš ams intensī vā ks apgaismojums.
Izvē loties viesnī cu un lasot atsauksmes vietnē booking. com, iepriekš ē jie viesi atsauksmē s sū dzē jā s, ka uz balkoniem nav veļ as ž ā vē tā ju. Un, voila, viņ i jau ir klā t - viesu vē lmes tiek ņ emtas vē rā . (skatī t fotoattē lu)
Perfekta tī rī ba koplietoš anas telpā s; zā les (foto arī nav mana) un restorā na interjeri ir lakoniski patī kami. Pa kreisi no reģ istratū ras ir ieeja restorā nā .
Restorā ns piedā vā ja diezgan pieklā jī gu sortimentu kontinentā lajā m brokastī m (9.00-11.00) kā bufeti. Brokastī s parasti nā cā m vienas no pē dē jā m (plkst. 10.15-10.30) un ne reizi 5 dienu laikā pā rtikas bodes nebija tukš as, ē diens bija svaigs. Visu neuzskaitī š u, atzī mē š u tikai smalkā ko biezpienu, kas burtiski izkusa mutē . Maziem bē rniem ir vairā ki baroš anas krē sli. Dienas laikā lī dz 21.00 restorā nā var dzert tē ju vai kafiju - iekļ auts cenā . Pusdienas un vakariņ as netiek nodroš inā tas, restorā ns tiek slē gts 21.00. Mē s izvē lē jā mies sev nelielu kafejnī cu "Golden Key" netā lu no viesnī cas ar, mū suprā t, diezgan pieklā jī gu virtuvi: ī paš i izceļ u gardo pussaldo mā jas vī nu un izcilu š aš liku.
Viesnī ca atrodas labā vietā : 10-15 minū š u gā jiens lī dz pludmalei nesteidzī gā solī . Tiesa, mū su pludmales brī vdienas izvē rtā s nepilnvē rtī gas, jo. Nekad nesanā ca peldē t - diezgan augsti viļ ņ i neļ ā va ū denim iekļ ū t, vienkā rš i nogā za. : -(
Es absolū ti patiesi iesaku Tsereteli Palace Hotel 3 * visiem, kas dodas atvaļ inā jumā Batumi! Domā ju, ka cenas/kvalitā tes attiecī ba mums pat nebija optimā la, bet gan par labu kvalitā tei.
Domā ju, ka nebū s grū ti saprast mū su, pieklā jī gi sakot, apjukumu, kad pē c š ī s viesnī cas nokļ uvā m arī.3 zvaigž ņ u (kā viņ š pats par sevi domā ) Hotel Piano Tbilisi Kirim ielā.4, 0101, par kuru ir arī mans apskats š eit: https://www.turpravda.com/ge/tbilisi/Piano_Hotel-h83116.html#reviews.
Array Array Array Array Array
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izvē loties viesnī cu, jau labi apzinā jos, ko sagaidī t un ko nē . Es nemaz nebiju vī lusies savā s cerī bā s, par ko esmu bezgala priecī ga. Viesnī cas personā ls patieš ā m sastā v tikai no profesionā ļ iem un savas jomas speciā listiem. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, jau labi apzinā jos, ko sagaidī t un ko nē . Es nemaz nebiju vī lusies savā s cerī bā s, par ko esmu bezgala priecī ga. Viesnī cas personā ls patieš ā m sastā v tikai no profesionā ļ iem un savas jomas speciā listiem. Apkalpoš ana ir lieliska un ē dieni garš ī gi, š efpavā rs ir pelnī jis ī paš u pateicī bu. Teritorija, lai arī ne pā rā k liela, ir tī ra, tā pat kā telpas, kuras tiek tī rī tas katru dienu, it kā modinā tā jpulkstenī . Jā , viesnī ca nav ideā la, ir mē beles, kas izskatā s nobruž ā tas un santehnikai ir neliels katlakmens pā rklā jums, bet citā di viss ir kā rtī bā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Batumi botāniskais dārzs
Novērtējums 9.7
Gruzija, Batumi
Daba, Izklaide
Ali un Nino skulptūra
Novērtējums 9.3
Gruzija, Batumi
Pieminekļi un pieminekļi
Hopas tirgus
Novērtējums 10.0
Gruzija, Batumi
iepirkšanās

Отель расположен всего в 150 метрах от побережья моря в Батуми. Открыт в августе 2017 году. Известный дельфинарий Батуми расположен в 200 метрах от отеля. Площадь Эра находится всего в 200 метрах от отеля.

Atrašanās vieta 5 км от международного аэропорта Батуми.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

В баре-ресторане подают блюда грузинской и европейской кухни.

Круглосуточная стойка регистрации.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

Всего в отеле 36 номеров. Все номера обустроены в современном стиле.

Istabās

ЖК-телевизор с плоским экраном, кондиционер, мини-бар, чайник, ванная комната с тапочками и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями, балкон с видом на море.

Adrese 33 Zurab Gorgiladze, 6000 Батуми, Грузия
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской