Apollon Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca "Apollo" atrodas Boržomi-Kharagauli nacionālajam parkam piegulošajā teritorijā. Tā ir trīsstāvu ēka, tās kopējā platība ir 851 kvadrātmetrs. No viesnīcas logiem var redzēt, no vienas puses, Kokhta-Gora, no otras puses, gleznains skats uz nogāzi Parkis Mta (Parka kalns). Viesnīcas dizainā dominē klasisks Alpu interjera stils, kura pamatā ir vietējās koksnes sugas. Komforta cienītājiem viesnīcā ir trīs kamīni. Personīgais kontakts, draudzīgums un viesmīlība rada unikālu atmosfēru, kas ir unikāla šai viesnīcai. Uzcelta 2011. gadāVairāk →
аватар tatyananaqiyeva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liels paldies visiem «Apollo» darboņ iem un saimniekiem! palika tur trī s gadus pē c kā rtas. draudzī gs personā ls, lieliska virtuve. ļ oti tī rs. Ģ imenes brī vdienā m tas ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Liels paldies visiem «Apollo» darboņ iem un saimniekiem! palika tur trī s gadus pē c kā rtas. draudzī gs personā ls, lieliska virtuve. ļ oti tī rs. Ģ imenes brī vdienā m tas ir tieš i tas, kas jums nepiecieš ams.
аватар pushkina5
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
apollo bū si labi uzņ emts, garš ī gi paē dinā ts, ir rotaļ u laukums ar š ū polē m, slidkalniņ u un š ū puļ krē slu. Mī nusi: nav daudz izklaides. pirts un galda teniss, tas arī viss. nekā das diskotē kas, kafejnī cas-bā ri un citas lietas, ti. … Tomēr ▾ apollo bū si labi uzņ emts, garš ī gi paē dinā ts, ir rotaļ u laukums ar š ū polē m, slidkalniņ u un š ū puļ krē slu. Mī nusi: nav daudz izklaides. pirts un galda teniss, tas arī viss. nekā das diskotē kas, kafejnī cas-bā ri un citas lietas, ti. klusas atpū tas cienī tā jiem. cenā iekļ auta nakš ņ oš ana un ē dinā š ana, pē rn 35 GEL no cilvē ka.


iemiesojums jmadat
Na otdix
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостиница «Аполлон» расположена на территории прилегающей к Боржомско-Харагаулскому Национальному Парку. Представляет собой трехэтажное здание, его общая площадь 851 квадратных метров. Из окон гостиницы открывается вид, с одной стороны на «Кохта-Гору», с другой стороны на живописный вид склона «Паркис Мта» (Парковая гора). В дизайне отеля преобладает стиль классического альпийского интерьера, на основе древесины местных пород. Для любителей уюта, в гостинице имеется три камина. Личный контакт, доброжелательность и гостеприимство создают неповторимую, присущую только этому отелю обстановку. Построен в 2011 г.

Atrašanās vieta Отель в 5 мин от Бакуриани, в 200 км от аэропорта и 185 км от ж/д вокзала г. Тбилиси. Расстояние до горнолыжной трассы Гудаури 500 м. Горнолыжный подъёмник в 800 м от отеля.
Viesnīcā

Благоустроенный огороженный двор, беседка, качели.

Завтрак с 07:30 - 10:00. Обед с 12:30 - 14:00. Ужин с 18:30 - 21:00. Во время обеда и ужина (по системе все включено) предлагаются следующие напитки: вода, прохладительные напитки, разливное пиво и вино.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская горка
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports В летнее время: экскурсии на машине или пешком по Боржомскому району, на озеро Табацкури, в Вардзию.
  • galda teniss  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 18 номеров.

Istabās

Телевизор со спутниковыми программами, центральное отопление, минеральная вода(в бутылках), балкон с красивым видом (кроме четырех номеров первого этажа).

Каждодневная уборка номеров.

Adrese Грузия, Бакуриани, ул Агмашенебели 21
Tālruņi: +995 599 33 44 99
Tīmekļa vietne: Apollon Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.