Jautājums o Apvienotā Karaliste

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
126 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
vīza Lielbritānijā
Здравствуйте!Надеюсь,что-нибудь поскажите по моей ситуации!я получила отказ по гостевой визе в UK,хочу испраdиться и снова подавать
Одна из причин несоответствие зарплаты и денег на счету в банке.Счет большой,з.п. маленькая и счёт в основном состоит из моих личных сбережений,как объяснить происхождение денег?
И второе,какими могут быть документы подтверждающие ведение предпринимательской деятельности и получение дохода,если я зарегестрирована как СПД и предоставляю услуги репетитора иностранных языков? свидетельсва о регистрации,свидетельство плательщика единого налога и справки о доходах для консула оказалось мало...даже не представляю,что ещё можно предоставить!!!может что подскажите?
зараннее спасибо,
Елена
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2013-10-1111 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар Stella73
Es tev pateikšu, bet tev tas nepatiks. Jānopērk izziņa par ienākumiem vai jāļauj vienkārši ierakstīt kādam paziņam, kuram ir savs uzņēmums, piemēram, tu strādā pie viņa par tulku.
Mani draugi no Krievijas, kad noformēja vīzu, vienkārši palūdza šefam nodrukāt, ka alga ir 40-50 tūkstoši, lai gan īstā ir 20, bet ir daudz brīva laika un ir nepilnas slodzes. Konsulātā to ir grūti izskaidrot, viņi ir birokrāti un ļoti skaidri izpilda norādījumus.
аватар Pachok
lenka1986, es jums atbildēju iepriekšējā jautājumā.
Bet es nekādā gadījumā neiesaku viltot dokumentus. Ja tas parādīsies, tas būs oficiāls aizliegums uz 10 gadiem, un pat tad nebūs reāli dabūt vīzu.
аватар azarova5
drīzāk jums ir jāapstiprina atgriešanās mājās garantija, un tas ir: nekustamā īpašuma klātbūtne, automašīna, viss, ko ir žēl atstāt, stabila biznesa klātbūtne, līgumi, saistības ...
аватар hatinka
Saki, kāpēc tu raksti - RFP ir mazs, ja esi uzņēmējs? Vai esat darbinieks un uzņēmējs vienlaikus? Vai kā? Kas ir ienākumu deklarācija? Pats rakstīji vai?
аватар IaroslaviSHna
Ja pareizi sapratu, Jeļena, vai papildus darbam pamatvietā ar algu tev ir reģistrēts privātuzņēmējs? Šajā gadījumā jums ir jābūt norēķinu kontam. Tā saņem naudu, lai samaksātu par jūsu sniegtajiem pakalpojumiem. Šajā gadījumā tiek skaidrota papildu līdzekļu izcelsme.
аватар Pachok
Ar kontiem nepietiek! VPD gadījumā ir jāiesniedz nodokļu dienesta veidlapa.
аватар IaroslaviSHna
Nodokļu forma ir nākamais jautājums. Precizējot, vai pareizi sapratu cilvēka situāciju.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Apvienotā Karaliste
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl