Jautājums o Apvienotā Karaliste

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
126 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Artex vai Feja??????
нашла туры практически идентичные и по программе и по цене Великобритания+Ирландия. не знаю что выбрать... или есть еще туроператоры? вроде как слышала что Артекс более качественный что ли ,но дела с ними не имела, от Феерии ездила в Чехию - нареканий нет. Но в инете (и здесь в частности) - есть очень негативные отзывы и про ту и про др фирму, но про феерию - больше... Но я понимаю что идеально всегда быть не может - негативные отзывы есть у всех...
или легче не в групповой тур ехать а самой (но через турфирму) но потом на месте у встречающей стороны экскурсии заказать? я в раздумьях - кто был в Великобритании - поделитесь опытом
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2013-01-1711 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар annorl
Es tikko atgriezos no ceļojuma uz Parīzi, lai sagaidītu Jauno gadu. Gāju ar Artex, ļoti patika, viss organizēts, autobuss ērts, nakts pārbraucieni nebija, viesnīcas kur paliku 2 un 3*, bet tīri un ērti. Lielākā daļa tūristu, kas bija pie mums, jau ir ceļojuši ar Artex divas vai trīs reizes, atsauksmes ir tikai pozitīvas.
аватар maria_lottour
Ar Artex strādājam ļoti ilgu laiku, uzticami, pārbaudīti partneri. Viņiem vienmēr ir labi ceļveži Eiropā. Un vadītāji ir ļoti laipni un ātri reaģē.
аватар Kfhf-2008
Es ceļoju kopā ar Fairy un Artex dažādās autobusu tūrēs, tāpēc es izlēmu par šīm tūrisma firmām. Ir gan plusi, gan mīnusi, to ietekmē dažādi apstākļi. 2010. gada jūlijā es devos tūrē ar Artex ar nosaukumu "Otrpus Lamanša" (Anglija, Skotija, Velsa). Ekskursija ir brīnišķīgi organizēta, man patika viss, izņemot vilcienu ar eiroklases auto - tas ir briesmīgi, bet ceļojumu aģentūra pie tā nav vainojama. Šīs ekskursijas lielākā priekšrocība ir gide Tatjana Gerasimenko. Viņa ir Pro! Viss organizēts, pārdomāts, pasniegts! Man šķiet, ka viņa ir šīs tūres autore. Tātad, tāpat kā pagājušajā reizē, nebija iespējams apmeklēt Īriju. nolēma atkal doties uz UK + Īriju. Ekskursija saucas "Īru jūras leģendas" no 24.04.2013 līdz 12.05.2013. Es domāju, ka tas ir mans lēmums doties kopā ar šo uzņēmumu, vai drīzāk ar šo ceļvedi, kaut kas, jā, tas nozīmē! Aicinu uz tādu pašu tūri, domāju, ka nenožēlosiet. Ja ir interese vai ir kādi jautājumi, rakstiet personīgi, ar prieku padalīšos iespaidos un atbildēšu uz visiem jautājumiem...
аватар MaiYoko
liels paldies, tikko skatījos Īrijas jūras leģendas Artexā, bet uz augustu )))
аватар Yasemin
Es devos ekskursijā "no Londonas uz Loch Ness" ar Fairy - es neatceros nekādas organizatoriskas sūdzības. Jā, gide nebija īpaši pieredzējusi komandas vadīšanā, bet viņa vairs nenes šo ekskursiju.
Londonā bija krāšņa gide – Natālija. Es viņu joprojām atceros, ne tikai daudz zina, bet arī prot viņu aizraut un iedvesmot pašizglītībai, atgriežoties no tūres.
Starp citu, pateicoties šī virziena vadītājas Jūlijas Rafizādes skrupulozitātei un skrupulozitātei, pat mans draugs ar SKAIDRU pasi saņēma vīzu.
Fairy augustā gaidāma liela tūre pa Skotiju, es esmu ceļā! Bet ar gaisa savienojumu. Ceru, ka caur Londonu :-)
аватар MaiYoko
un es atceros Prāgas ceļvedi par ekstravaganci - vienkārši pasaka, Igor - tas ir kaut kas - tas ir talants. un pievienotais ceļvedis ir vidējs..
tāpēc es plosījos starp tūroperatoriem ... ekstravagancē šķiet, ka tūre saucas Lielbritānija + Īrija: ķeltu mantojums
Galu galā es, iespējams, tomēr izlemšu ceļojumu aģentūrā ...
bet - vīza jāsaņem personīgi - kā šeit var palīdzēt menedžeris? Protams, runājot par konsultācijām - jā, bet šeit rezultātu tas neietekmēs ...
pievienot. jautājums - kāds ir apdrošināts pret atpazīšanu? (Es plānoju to darīt, es nevēlos zaudēt daudz naudas par ceļojumu, tādā gadījumā (tas atkal ir par vīzu)
аватар Yasemin
nu .. ierasties personīgi - jā, bet ar dokumentu vākšanu - vadītāja ļoti palīdzēja. Nu viņai vai nu ir lielāka pieredze ar Anglijas vīzām nekā mums, tad ieteica kādus papildus dokus ņemt līdzi, un kuri tieši otrādi nav vajadzīgi, vadoties pēc ģimenes stāvokļa, darba, vīzu vēstures utt.
tāpēc Jūlija mums ļoti palīdzēja, jo pašā vēstniecībā - viņa nodeva dokus, nodeva nospiedumu, atbildēja uz jautājumiem - un ir brīva
аватар Pachok
Es izvēlētos ne tik daudz starp operatoriem, cik starp gidiem! Jūs varat uzzināt, kas konkrētos datumos pavada grupu, un salīdzināt atsauksmes internetā.
Un kāpēc apdrošināties pret neizbraukšanu, vai vispirms nav vīza - tad maksājums par tūri?
Kas attiecas uz vīzām - mēs ar vīru bijām 5 reizes Apvienotajā Karalistē, paši, bez ceļojumu aģentūrām, mēs paši divas reizes atvērām vīzas - pirmo uz sešiem mēnešiem (tas ir minimālais periods, uz kuru viņi dod), nākamo. vienam prasīja divus gadus. Dokumentu savākšanā nav īpašu grūtību, galvenais ir rūpīgi un skrupulozi aizpildīt apjomīgu anketu, arī nav nepieciešami papildu papīra gabali. Kā to izdarīt - viss ir detalizēti aprakstīts UKBA vietnē.
Z.Y. Un jā, vēstniecība dokumentus nepieņem, visas šīs procedūras veic vīzu centrs.
аватар MaiYoko
Paldies par padomu, droši vien tā arī darīšu :)
kas attiecas uz apdrošināšanu... par vīzu, cik zinu, vajag apstiprinājumu par viesnīcu un gaisu... un pēc atsauksmēm, kuras lasu - samaksa vispirms. un kad es braucu uz Čehiju bija tā, man vienkārši nebija dubultā ko apdrošināt - es par to nezināju, un, otrkārt, es nez kāpēc biju pārliecināts, ka nav grūti nokļūt līdz Čehu Republika)))
Lasu rakstus par apdrošināšanu - tur rakstīts, ka 10-20 procenti no apdrošinātajiem izmanto apdrošināšanu (naudas atdošanas ziņā).
аватар Yasemin
Es samaksāju par ekskursiju Fērijā PĒC vīzas izsniegšanas.
Jā, es samaksāju 100 eiro, lai rezervētu ekskursiju, bet līgumā prasīju punktu par priekšapmaksas atgriešanu vīzas atteikuma gadījumā. No Feria puses iebildumu pret šādu līguma papildinājumu nebija.
аватар MaiYoko
paldies par info
Es vēlos uzzināt visas nianses pirms sazināšanās ar ceļojumu aģentūru)))
аватар Yasemin
jā, Pačok, tev taisnība - doku savākšana nav problemātiska. Nepareizi uzrakstīju - pašā krājumā vadītāja nepalīdzēja :-) Visu savācu pats :-)
Bet kas tieši - es to pašu ieteicu :-)
аватар Kfhf-2008
Arteks lūdz veikt priekšapmaksu 200 eiro ekvivalentā, par ekskursiju apmaksā pilnā apmērā pēc vīzas saņemšanas, ja vīza tiek atteikta, tad zaudē tikai maksājumu vēstniecībai (ap 1000 grivnas), un ceļojumu aģentūra atgriež avansa maksājumu.
аватар MaiYoko
paldies!
tagad esmu atpakaļ uz sākumu - izvēle nav viegla ...
Es droši vien uzzināšu par ceļvežiem un vadīšos pēc viņiem)))
аватар Pachok
"Un tieši tā - ieteica to pašu :-)"
Labs padoms ir ļoti svarīgs, piekrītu :)
Tiem, kas vēlas to saņemt paši, viss, kas jums jānodrošina, ir pieejams oficiālajā vietnē. Aģenti ļoti bieži pieprasa pilnīgi nevajadzīgus dokumentus. Forumā ir tēma par vīzām uz Lielbritāniju.
аватар Pachok
"kas attiecas uz apdrošināšanu... vīzai, cik zinu, vajag apstiprinājumu par viesnīcu un avio... un pēc atsauksmēm, kuras lasu - vispirms samaksa. Un kad es devos uz Čehiju man vienkārši nebija dubultās apdrošināšanas - es nezināju, un, otrkārt, nez kāpēc biju pārliecināts, ka nav grūti nokļūt Čehijā)))"
Tieši par to arī rakstīju – par papildus dokumentiem. Apvienotā Karaliste ir viena no retajām valstīm, kur apdrošināšana nemaz nav nepieciešama! Neatliekamā palīdzība valsts teritorijā visiem, arī ārvalstu tūristiem, tiek nodrošināta bez maksas, un konsulātā apdrošināšana nav nepieciešama.
Rezervācijas un biļetes, kā rakstīts, VARAM nodrošināt, bet vārda "vajadzētu" tur nav. Un atsevišķi norādīts, ka neiesaka maksāt par šīm rezervācijām, kamēr nav vīza.
http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/documents/out-of-country/visitors.pdf
аватар MaiYoko
Paldies!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Apvienotā Karaliste
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl