Wedgewood 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
3.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Londonas centrā Haidparka ziemeļu pusē, tuvākā metro ir Bayswater vai Queenway. Istabu skaits: 60. Istabas: SINGLE, TWIN/DOUBLE, TRIPLE.Vairāk →
аватар DianaG
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tos ar skolē nu un pieauguš o pulciņ u. Viesnī ca laba, tī ra, istabas ļ oti pieticī gas, grū ti pat izstaigā t starp gultā m, bet diemž ē l visā Eiropā . Viesnī cai ir kā di č etri stā vi pa desmit istabā m katrā . … Tomēr ▾ Atpū tos ar skolē nu un pieauguš o pulciņ u. Viesnī ca laba, tī ra, istabas ļ oti pieticī gas, grū ti pat izstaigā t starp gultā m, bet diemž ē l visā Eiropā . Viesnī cai ir kā di č etri stā vi pa desmit istabā m katrā . , ar vienu dvieli uz cilvē ku, protams, ir par maz. . . ))) Tomē r istabā daudz laika nepavadi, viss ir cienī gs!
Vienī gais, kas traucē ja, bija brokastis, daž i tosteri ar ievā rī jumu, sulu, kafiju, tē ju, bija jā pē rk papildus ē diens.
Iesaku š o viesnī cu. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Britu muzejs
Novērtējums 9.7
Lielbritānija, Londona
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Londonas metro
Novērtējums 9.5
Lielbritānija, Londona
Transports

Отель расположен в центре Лондона на северной стороне Hyde Park, ближайшее метро Bayswater или Queenway. Количество номеров: 60. Номера: SINGLE, TWIN/DOUBLE, TRIPLE.

FAQ