Amba Marble Arch 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
No viesnīcas logiem var redzēt slaveno Marmora arku un Haidparka klusos dārzus. Ēkas dizains, kurā iekļautas modernas un tradicionālās angļu interjera detaļas. Viesnīcā ir 700 numuri, vairāki junioru apartamenti un apartamenti, 2 lielas banketu zāles, kas var uzņemt 300 viesus, 6 konferenču telpas un 7 sanāksmju telpas. Noteikti izmantojiet restorāna un bāra "Glen Miller" pakalpojumus ar muzeja eksponātu kolekciju. Viesnīcā ir autostāvvieta.Vairāk →
аватар Kozhay
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir pieklā jī ga, ē rta pastaigai pa pilsē tu, netā lu no Haidparka un galvenajā m iepirkš anā s ielā m. Brokastis ir pieņ emamas, pusdienas un vakariņ as ir labā kas tuvumā esoš ā s kafejnī cā s vai krogos. Bezmaksas internets normā lā ā trumā . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pieklā jī ga, ē rta pastaigai pa pilsē tu, netā lu no Haidparka un galvenajā m iepirkš anā s ielā m. Brokastis ir pieņ emamas, pusdienas un vakariņ as ir labā kas tuvumā esoš ā s kafejnī cā s vai krogos. Bezmaksas internets normā lā ā trumā .
аватар nikolay_odessa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ oti laba iespē ja palikt Londonā . Ir plusi - laba naktsmī tne - tuvums "ielai tū ristiem" Oksfordstrī ta, Haidparks (Londonas parki atstā j daudz pozitī vu iespaidu : ), pazemes (ļ oti ē rts transporta veids Londonā ), labas brokastis (bufete) Eiropas viesnī cā m ( Tiesa, vienmuļ ī ba sā k kaitinā t ceturtajā dienā . … Tomēr ▾ Ļ oti laba iespē ja palikt Londonā . Ir plusi - laba naktsmī tne - tuvums "ielai tū ristiem" Oksfordstrī ta, Haidparks (Londonas parki atstā j daudz pozitī vu iespaidu : ), pazemes (ļ oti ē rts transporta veids Londonā ), labas brokastis (bufete) Eiropas viesnī cā m ( Tiesa, vienmuļ ī ba sā k kaitinā t ceturtajā dienā . Istabas ir nedaudz nobruž ā tas un lielā kā daļ a (izņ emot dā rgā kā s) bez skata pa logu, bet tas nav nekas neparasts Eiropā . Tie, kas meklē kombinā ciju Par saprā tī gu cenu - bet pieklā jī gu kvalitā ti - viesnī ca tam ir piemē rota.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Britu muzejs
Novērtējums 9.7
Lielbritānija, Londona
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Londonas metro
Novērtējums 9.5
Lielbritānija, Londona
Transports

Из окон гостиницы вы можете увидеть знаменитую Марбл Арч и тихие сады Гайд-парка. Оформление здания, включающее в себя современные и традиционно английские детали интерьера.

Отель располагает 700 номерами, имеется ряд номеров класса полулюкс и люкс, 2 больших банкетных зала, способные вместить 300 гостей, 6 конференц-залов и 7 переговорных комнат. Обязательно воспользуйтесь услугами ресторана и бара "Глен Миллер" с коллекцией музейных экспонатов. При отеле имеется автостоянка.

Atrašanās vieta Отель расположен на Оксфорд стрит в самом центре Вест-Энда с его театрами, увеселительными заведениями и элегантными магазинами. Ближайшая станция метро: Marble Arch
Viesnīcā

бизнес-центр

конференц-комнаты

автостоянка

аренда машин

фитнес-центр

уход за детьми

магазин сувениров

свежая пресса

номера для некурящих

условия для инвалидов

room service

Adrese Bryanston St, Marylebone, London W1H 7EH, UK
Tālruņi: 020 752 35060
Tīmekļa vietne: Amba Marble Arch
FAQ