Grange St.Paul's Hotel 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu viesnīca Grange St. Paul's atrodas Londonas Sitijas finanšu rajonā, blakus Sv. Pāvila katedrālei. Šī viesnīca, kas apvieno mūsdienīgu stilu ar eleganci, atrodas lieliskā vietā Londonas centrā, 5 minūšu attālumā no Nacionālās autostāvvietas un 45 minūšu attālumā no Hītrovas lidostas. Viesnīcā ir stikla ātrijs ar 4 restorāniem.Vairāk →
аватар Pachok
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Janvā ra sā kumā mē s š ajā viesnī cā palikā m nedē ļ u. Rezervē š ana caur rezervā ciju. com noliktavā , samaksa pē c ieraš anā s. Iespaidi pozitī vi, principā viss patika. Es rakstu "pā rsvarā ", jo bija daž as nianses. … Tomēr ▾ Janvā ra sā kumā mē s š ajā viesnī cā palikā m nedē ļ u.
Rezervē š ana caur rezervā ciju. com noliktavā , samaksa pē c ieraš anā s.
Iespaidi pozitī vi, principā viss patika. Es rakstu "pā rsvarā ", jo bija daž as nianses. Vai es tū lī t par viņ iem uzrakstī š u, lai vē lā k neatgrieztos un tikai slavē tu?
Lielā kais mī nuss, kas nekur viesnī cas aprakstos nav minē ts, ir logi, kas neveras. Puse istabu vē rsta uz ā triju, otra puse uz ielu, tač u neviena no tā m nav atvē rta. Gaisa kondicionē š ana un ventilā cija viesnī cā ir centralizē ta, gaiss ir katastrofā li sauss.
Otrs jautā jums ir reģ istratū ras darbinieku ne pā rā k uzmanī gā attieksme. Vē lu vakarā atklā jā m, ka minibā rs neatveras, zvanī jā m uz reģ istratū ru, saņ ē mā m atbildi, ka ierodoties iemaksā jot, tas atveras automā tiski un depozī tu neatstā jā m. Tač u pie reģ istrā cijas neviens ne vā rda neteica, ka vajag depozī tu.

Tagad par labo?
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta! Godliman iela, uz kuras tā atrodas, ir neliela, klusa ieliņ a, kas atrodas akmens metiena attā lumā no Sv. Pā vila. Blakus (5 min. gā jienā ) divas metro stacijas - Blackfrairs un St. Paul's, kā arī divas dzelzceļ a stacijas - Blackfrairs un City Thameslink.
Pastaigas attā lumā no Tū kstoš gades tilta, Teita galerijas un visiem Southbank apskates objektiem dienvidu krastā , kā arī Guildhall, Bank, pieminekļ a, Londonas muzeja, Viktorijas krastmalas un tempļ a labajā pusē . Uz pusstundu vakarā no Covent Garden nokļ uvā m viesnī cā . Tornis atrodas apmē ram tā dā paš ā attā lumā.

Š oreiz brokastis nebija iekļ autas numura cenā , nolē mā m orientē ties uz vietas. Jū s varat iegā dā ties preces viesnī cā vai ieturē t brokastis daudzā s kafejnī cā s Carter Lane vai St. Pā vila baznī cas pagalms. Mē s izvē lē jā mies pē dē jo un apmetā mies pie ķ ē des apostrofa tieš i pretī katedrā les kā pnē m.

Numuri ir pietiekami plaš i Londonai, tī ri, pā rsteidzoš a skaņ as izolā cija. Nekad agrā k nebiju piedzī vojusi tā du klusumu blī vi apdzī votā viesnī cā.
Viesu rī cī bā ir atpū tas zona ar kafijas galdiņ u. Vannasistaba plaš a, ir vanna un duš a, viss nav ī paš i jauns, bet apkalpojams un pieklā jī gs. Par minibā ru jau rakstī ju, vai ir viss tē jas/kafijas pagatavoš anai, vai regulā ri tiek papildinā ts, izņ emot ū deni? Vai jū s iegā dā jā ties ū deni M&S, lai gan biedrs B. Dž onsons apgalvo, ka Londonā varat dzert krā na ū deni? Gludinā š anas aprī kojums, seifs, telefons, modinā tā js. TV - LCD ar savienotā jiem daž ā du ierī č u pieslē gš anai. Nez kā pē c nestrā dā ja zibatmiņ as disks ar filmu - bija tikai attē ls bez skaņ as, un ar Samsung Galaxy S4 viss bija lieliski nolasī ts pa vadu. Kopumā jums ir jā saprot.

Tī rī ts normā li, bez fanā tisma. Reiz uzlika netī ru dvieli, pā ris reizes “izspieda” vakara š okolā des tā felī ti. Bet kopumā putekļ u nebija, santehnika spī dē ja.
Avī ze katru rī tu.

Viesnī ca ir vē rsta uz daž ā diem korporatī viem pasā kumiem.
Katru dienu pē dē jā stā va zā lē s, restorā nos un ī paš os apartamentos notika ballī tes, konferences, korporatī vā s ballī tes. Ir arī liels spa ar peldbaseinu un trenaž ieru zā li. Tas, protams, ietekmē viesnī cas cenu un zvaigž ņ u vē rtē jumu. Tas ir, man radā s iespaids, ka 5 * - nevis par istabā m un apkalpoš anu, bet par lielu skaitu papildu pakalpojumu. Ja izvē laties viesnī cu, rupji sakot, lai nakš ņ otu, tad var atrast lē tā ku viesnī cu (zemā ks zvaigž ņ u vē rtē jums) un nejust atš ķ irī bu numuriņ os, vai arī , samaksā jot tikpat, iegū t greznā kus numurus. Apraksts rezervā cijā . kurš ir nedaudz pā rspī lē ts. Piemē ram, viņ i raksta: “Katra elegantā Grange St. Viesnī cā Paul's ir grezna vannas istaba ar masā ž as duš u, dizaina tualetes piederumiem un jaudī gu fē nu.
Patiesī bā - parasts fē ns, parasta vannas istaba, vidē ja kosmē tika.
Neskatoties uz to, varu droš i ieteikt viesnī cu, ja cena ir akcijas cena.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Britu muzejs
Novērtējums 9.7
Lielbritānija, Londona
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Londonas metro
Novērtējums 9.5
Lielbritānija, Londona
Transports

5-звездочный отель Grange St.Paul's Hotel находится в лондонском финансовом районе Сити, рядом с собором Святого Павла. Сочетающий в себе современный стиль и элегантность, отель идеально расположен в самом сердце города Лондон, в 5 минутах от National Car Park и в 45 минутах от аэропорта Heathrow. Отель располагает стеклянным атриумом с 4 ресторанами.

Atrašanās vieta Станция метро St. Paul’s и Лондонская фондовая биржа расположены в 5 минутах ходьбы от отеля. До фешенебельного района Саут Бэнк и галереи "Тейт Модерн" также можно дойти за 5 минут.
Viesnīcā

Ресторан Novello с видом на лобби расположен на 2 этаже. Здесь гостям предложат блюда по меню и табльдот. В ресторане Benihana подают изысканные блюда-гриль в японском стиле.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • aukle
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Каждый номер отеля оснащен ванной комнатой с душем с сильным напором воды, туалетно-косметическими принадлежностями и феном. В номерах также для удобства гостей есть ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, банные халаты и тапочки и бесплатный Wi-Fi.

Adrese 10 Godliman Street, London, Лондонский Сити, Лондон, EC4V 5AJ
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.