Jautājums o Francija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
442 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Lidojam uz Franciju ar pārsēšanos Frankfurtē. Vai varat pateikt, kur notiks pasu kontrole?
Lidojam uz Franciju ar pārsēšanos Frankfurtē. Vai varat pateikt, kur notiks pasu kontrole?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2019-08-025 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар lazy_person
Vai jums ir vienošanās, no kura termināļa lidosiet uz Franciju?
аватар anna.chet.ac
Jā, mēs ierodamies 1 un izbraucam no tā. Viena biļete abiem lidojuma posmiem. Air-Lufthansa. Pirmais lidojums ar pārsēšanos, esmu nedaudz satraukts)
аватар selik1954
Annai, papildus termināļa numuram, vajadzētu būt arī burtam blakus. Lidosta ir milzīga, ceru, ka starp lidojumiem ir vismaz 1,5h. Kad lidojām, ēkā pēc ieejas ir dežurants, jūs viņam iedodat savu iekāpšanas karti un viņš uzrakstīs Parīzes vārtu numuru. Varat staigāt un braukt ar monosliežu ceļu un atkal staigāt stundu vai ilgāk. Un visu laiku sekojiet uzvednēm (referātu tablo) par gaiteņu atzarojumiem.
аватар anna.chet.ac
Tas ir tikai punkts, piestātne 1 stunda (vēlme izglābt briesmīgu spēku ????) ierašanās sektorā B, izbraukšana no A. Izlasīju visu))). Tagad domāju, kā to izdarīt
аватар selik1954
Tas nozīmē vismaz rokas bagāžu un ātru soli. Dēļi arī karājas, galvenais nepalaist garām savu kārtu uz vārtiem un, monorail priekšā, vēlreiz pārbaudīt rokas bagāžu. Viss būs labi!
аватар Vika284
Neuztraucieties, es arī lidoju ar Lufthansa no Tunisijas uz Kijevu ar 30 minūšu pārsēšanos Frankfurtē, man viss izdevās
Ja vienreizēja biļete, tad pasu kontrole ir tikai Francijā, Frankfurtes tranzīta zonā atkal iziesiet cauri apsardzei
аватар selik1954
Anna, lai tevi pilnībā nomierinātu, es tev pastāstīšu stāstu. Mana meita lidoja uz Mančestru caur Amsterdamu. Viņi pieskrēja pie vārtiem, kur priecīgi tika informēti, ka Kijevas lidmašīnas krāmi vēl nav ieradušies. Bija divas iespējas: lidot ar savu lidojumu un gaidīt bagāžu Mančestrā vai lidot pēc 2 stundām, bet ar mantām. Paskatījos: no Frankfurtes uz Parīzi lido ik pēc pusotras stundas! Tātad VISS būs labi.
аватар anna.chet.ac
Paldies visiem! Mazliet nomierinājies!
аватар moy_contakt
Jūsu gadījumā (vienreizējai biļetei) jautājumu nebūs, jo aviopārvadātājs organizē savienojumu. Mums bija laiks, kad pārsēšanās laikā mums bija daudz laika atpakaļ, mūs notvēra lidostas darbinieki un paātrinātā režīmā pavadīja pa zaļo koridoru. Ja viss ir pēc grafika, tad viss ir sarēķināts, lai tev būtu laiks, un visur atkal ir lidostas darbinieki, kas pamudina, palīdz - neuztraucies, viss būs ok.
аватар ollennka
Man bija pieredze ar Lufthansa dokstaciju Minhenē 45 minūtes, neviens mani nenoķēra uz pārsēšanos, viss pats))).
Man bija laiks, bet bagāža - nē, koferi uz viesnīcu atveda tikai nākamajā dienā. Tāpēc, no vienas puses, ņemiet līdzi minimālu rokas bagāžu, no otras puses, bagāžas nozaudēšanas gadījumā labāk ņemt līdzi tīras apakšbikses un zobu birsti.
аватар anna.chet.ac
Paldies, bija arī gadījums, uz Spāniju lidojām ar tiešo reisu, bagāža tika iekrauta “nepareizajā vietā” un nākamajā dienā atvesta uz viesnīcu. Tagad es arī ņemu lietas rokas bagāžā, katram gadījumam)
аватар moy_contakt
Es sāku domāt par iespējamo bagāžas nozaudēšanu pēc tam, kad Turcijā satiku ģimeni, kas peldēja "kas nāca" šortos/t-kreklos. Kā izrādījās, viņu bagāža lidoja uz otru pusi ... un viņi to nesa divas dienas. Kopš tā laika rokas bagāžā ņemam visu, kas var būt nepieciešams pirmajās dienās pēc ierašanās.
аватар anna.chet.ac
Paldies visiem, kas dalījās pieredzē, brauciens notika, visur izdevās! Tiem, kas varētu būt noderīgi, vēlos jums pateikt: 1 stunda piestāt līdz Frankfurtei ir reāla! Lidojums no Kijevas ieradās laikā. Nervozs, jūs izskrējāt no lidmašīnas pirms biznesa klases) un skrējāt. Visur ir norādes, apmaldīties nav iespējams. Nekur nebija rindu. Viss ir diezgan ātri. Vācu robežsargs uzdeva jautājumus, pat prasīja parādīt maku, bet viss aizņēma ne vairāk kā 5 minūtes. Mēs skrējām no B sektora līdz vārtiem A40. Viss skrējiens ilga 25 minūtes. Netālu no vārtiem atradās pat pirms nolaišanās sākuma. Atceļā pie pases bija ļoti garas rindas, bet pārbaude bija ļoti ātra, pagāja minūtes 15. Jā un laiks bija 1,5h. Neesmu tik uztraucies. Internetā ir daudz putnubiedēkļu par dokstaciju Frankfurtē un ka 1 stundā tas ir nereāli.... Viss ir pa īstam, gan bez pienākuma un desām). Kam nav slinkums doties paskriet, bet gribētos krietni ietaupīt uz biļetes cenu - laipni lūgti! Protams, mēs runājam par dokstaciju vienā un tajā pašā terminā
аватар ollennka
Vai arī tev izdevās pārkraut savu bagāžu?
аватар anna.chet.ac
Jā, bagāža ieradās kopā ar mums, iespējams, mums kā iesācējiem paveicās ar pārsēšanās lidojumu pieredzē))))
аватар ollennka
Arī man parasti paveicās ar īsiem savienojumiem, tikai Lufthansa bija punkcija, acīmredzot, ar 45 minūtēm joprojām ir par maz, lai bagāžu nodotu (((. Ir daudz sūdzību par pretreakciju par bagāžas nozaudēšanu / aizkavēšanos). , tāpēc mani interesē.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Francija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl