Jautājums o Francija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
442 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Mēs ar Accord-Tour dosimies tūrē Azure Intrigue
Jūnijā dosimies tūrē "Azure Intrigue" (Ungārija-Slovēnija-Itālija-Francija-Austrija) ar Accord Tour (Ļvova). Kā zināms, šī turneja ir 2010. gada pirmizrāde. Vai ir kaut kā stulbi būt "pionierim"? Varbūt kāds jau ir pieredzējis visas "šarmas"? Dalieties, ko sagaidīt
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2010-04-2914 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Lanka-Lanochka
Jebkurš ceļojums ir improvizācija, tāpat kā džeza kompozīcija. Ir ceļojuma plāns, ir izpratne par uzdevumiem (parādīt interesantas vietas maršrutā, iepazīstināt ar šo vietu vēsturi, tradīcijām, nogaršot vietējo virtuvi, pielaikot citu pilsētu, citas valsts telpu). Programmā "Pilots", kā likums, viedokļi tiek īpaši novērtēti - paši izstrādātāji ir tēmas virsotnē, un, ja mēs runājam par brīžiem, kuriem jums jābūt gatavam, tad tās ir grafika maiņas ( robežas šķērsošanas, satiksmes dēļ uz ceļiem utt.). Ja jums patīk pati programma (tik daudzas valstis pastiprina iespaidu viena par otru!), + uzticaties tūroperatoram + esat apmierināts ar ceļojuma budžetu = dodieties - izbaudiet Dienvideiropu. Ceļā ņemiet līdzi grāmatas, kas notikušas maršrutā esošajās pilsētās (P. Koelju - Ļubļana, V. Šekspīrs - Verona, E. Hemingvejs vai E. M. Remarks - Parīze) - un iespaidi būs simtreiz spilgtāki. būt pionierim ir "nav mēms" - tas ir dzinulis. Patīkama komunikācija un prieks no katra mirkļa!
PS Nevarēsi gulēt daudz, vari pārvietoties arī savā tempā: grupa un noslogotais maršruts liecina par vispārējiem iespaidiem par valstīm.
Tikai ierodoties padalies ar to, ko redzi, plizzzz ;-)
аватар Tet.A_sv
Es neteiktu, ka pat pirmais brauciens šajā tūrē ir pilnīgi pionieris. Februārī Accord slidoja festivāla programmu uz Nicu. Šī patiešām bija viņu debija. Kādu dienu atgriežas otrā grupa "Ola Spain", daļa maršruta aiz Spānijas sakrīt ar jūsējo. Pirmajā sacīkstē, starp citu, Nicā bija brīnišķīgs gids. Itālija veiksmīgi noslidota arī pērn. Līdz jūnijam aizritēs arī "Azūra krasta" pirmās kārtas, kurās programma ir vēl skaistāka. Tāpēc nevajadzētu pārāk uztraukties par atklājēju iespējamām niansēm. Viss tiks segts! Gaidiet tikai ceļošanas prieku! Laimīgi!
аватар hessen
@lusienna
Pat ja jūs bijāt pirmais, kas devās šajā tūrē, tajā nav nekā "tumša", manuprāt, tieši otrādi, jums būs vairāk "pionieru" priekšrocību, un ekskursijas laikā kaut kas var "neaugt kopā" ​​un ne tikai iesācējiem, bet arī tiem, kas tūrisma tirgū darbojas jau ilgāku laiku.
Cits jautājums, cik ilgi šī tūre ilgst? Joprojām 5 valstis!
Kas attiecas uz grāmatām, tad neesmu pārliecināts, ka tās jānēsā līdzi, papildus krava.. Turklāt katrā valstī un pat katrā pilsētā var iegādāties labi ilustrētas grāmatas, kas apraksta konkrētas pilsētas apskates vietas jebkurā vietā. suvenīru kiosks. Jo, atgriežoties mājās, tu bieži aizmirsti, piemēram, kurus tiltus un laukumus šķērsoji Parīzē vai Vīnē...
Starp citu, grāmatas nav dārgas, no 10,00 eiro, dabiski visās valodās.
аватар vika_best
Biju tūrē "5 Eiropas galvaspilsētas" (Ungārija, Austrija, Francija (Parīze), Beļģija, Holande). Tāpēc varu aptuveni orientēt, ka šī noteikti ir pavirša tūre pa šīm valstīm, tā teikt, lai būtu priekšstats.
Pirms devos ekskursijā pasēdēju internetā, iepazinos, ko cilvēki raksta par valsts apskates objektiem, izdrukāju un devos ar šīm izdrukām, tas ir mazāk kā grāmata :)
Uz dažiem muzejiem gājām paši bez grupas.
Es iesaku dažreiz atrauties no grupas, izbaudīt ceļojumu un neskriet pēc gida un grupas. Parādi neatkarību - tas nav bail, pat svešā valstī!!! Lai tev labs ceļojums!!!
аватар yuri61
Mēs ar sievu devāmies tūrē "Debeszils intriga" 2-9 08.2014. Ungārija, Slovēnija, Itālija, Francija. Gids - Alijevs Dmitrijs. Liels paldies gan tūrisma firmai, gan gidam par organizētību, skaidrību, racionalitāti. Viss noritēja gludi. Apmierināts ar braucienu. Atsevišķa cieņa gidam - 2014. gada marta labākais gids - Alijevs Dmitrijs. Tūrē viņš sevi parādīja par 101% - konkrēts, racionāls, ar skaidru pozitīvu un filozofisku dzīves nostāju, Paldies!
Bungas, Vysotskaya.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Francija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl