Jautājums o Parīze

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
205 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kājā implantēts ķirurģiskais metāls. Vai lidostā izejot kadrus būs problēmas?
Vai man ir nepieciešami kādi dokumenti? Īpaši interesē, kā ir Parīzē!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-07-197 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар ollennka
http://www.turpravda.com/pl/question-61267.html
Metāla implanti reti kuram zvana, bet pat tad, ja zvana, pietiek ar vārdiem izskaidrot.
аватар Ollis
Jūs varat pateikt apsargam, ka jūsu ķermenī ir metāls (endoprotēze vai plāksne), taču saskaņā ar instrukcijām apsargs tik un tā veiks pārbaudi, līdz pārliecināsies, ka tiešām nav aizliegtu priekšmetu un rāmis reaģēja tikai metāla implantam, nevis pistolei.
Kopumā apsargi zina, kā šie implanti izskatās uz rentgena un bez problēmām tiksiet garām drošības zonai.
аватар lesyakoval
Liels paldies par atbildi!)
аватар travelsita
Viņi paņēma līdzi rentgenu, bet viņiem tas nebija vajadzīgs. Adata atslēgas kaulā nezvanīja. Nevajadzētu būt nekādām problēmām.
аватар kolyan_cat
"Kopumā apsargi zina, kā šie implanti izskatās uz rentgena un jūs bez problēmām izbrauksiet drošības zonu." Ko es šobrīd lasu?
Vai lidostā pasažieriem tiek veikta rentgena izmeklēšana?
аватар elmontaz1
Paņemiet līdzi ārsta zīmi. Parīzē vienam no mūsu grupas bija elektrokardiostimulators, viņš nēsāja līdzi papīru: viņš nemaz nevarēja iziet cauri rāmjiem, bet iztika. Parīzē ir visaugstākais bīstamības līmenis.
аватар Ollis
Atbilde bija faktiski, bet tiem, kas atrod vainu vārdos, es parakstos skaidri.
Cilvēka ķermeņa skeneri ir balstīti uz diviem dažādiem principiem. Pirmais no tiem ir līdzīgs rentgena iekārtai, taču stari neiziet cauri, bet tiek atspoguļoti, tas ir, tiek izmantots rentgena staru atpakaļizkliedes efekts. Dažāda blīvuma materiāli tiek attēloti dažādās krāsās. Mazāk blīvs - āda, muskuļi - gaiši, un blīvāks metāls - tumšs. Šī skenera pilns nosaukums ir Backscatter X-ray. Tos joprojām izmanto daudzas lidostas visā pasaulē.
Otrs, par kuru jūs domājat, ir pilna izmēra skeneris, kas savā darbā izmanto milimetru viļņus, ko izstaro divas antenas, kas rotē ap cilvēku. Viļņi, kas atspīd no ķermeņa un citiem objektiem uz ķermeņa, tiek izmantoti, lai izveidotu trīsdimensiju attēlu, kas tiek parādīts monitorā.
Bet nozīme ir tāda pati. Tie, kas strādā ar šīm ierīcēm, zina, kā izskatās implanti. Es ceru, ka jautājums ir slēgts.
аватар ollennka
Elektrokardiostimulators ir mehānisms, nevis tikai dzelzs gabals, un rokas metāla detektori tam var būt kontrindicēti. Protams, šeit jūs esat apčakarēts ar sertifikātiem, lai neapdraudētu. Un metāla adatai kājā nav šādu kontrindikāciju.
аватар kolyan_cat
Nē. Rentgena skeneris ir izņemts no vairuma lidostu.
Otrajam, par kuru jūs rakstāt, nav nekāda sakara ar rentgenu un tiek izmantota TIKAI objektu noteikšanai cilvēka ķermeņa virsmas tuvumā, t.i. kaut kas, kas atrodas kabatās vai paslēpts starp drēbēm un ķermeni. Viņš neredz ķermeni "iekšā" un attiecīgi iekšējie implanti uz tā netiek parādīti.
аватар Apyatka
Man ir sirds vārstuļa protēze. Dažreiz tas zvana, dažreiz ne. Man vienmēr līdzi ir sertifikāts angļu valodā. Es parasti rādu palīdzību un neeju cauri rāmjiem. Es veicu manuālu pārbaudi. Reiz mazā Vjetnamas lidostā nebija nevienas sievietes, kas veiktu manuālu kratīšanu, un mani tā izlaida. Ārstu viedokļi dalās par to, vai var vai nevar iziet karkasu ar mākslīgo sirds vārstuļu, drīzāk tā ir pārapdrošināšana.
Es noteikti zinu, ka ar stimulatoru tas ir absolūti neiespējami, tas ir ļoti bīstami stimulatoram, un, ja tas neizdodas, cilvēks var nomirt. Jūs nevarat uzņemties šo risku.
Savā pēdējā ceļojumā es izgāju cauri kadram. Un Maskavā un Ķīnā šie rāmji ir kā suņi) Katrā vairāk vai mazāk pārpildītā vietā. Reiz lidostā zvanīja. Bet man pat nebija laika iegūt sertifikātu, jo viņi mani izlaida.
аватар milakanuka54
Vai man ir jāņem izziņa angļu valodā no ārsta vai es varu iztulkot pats?
аватар Apyatka
Man ir mākslīgais sirds vārstulis. Iepriekš paņēmu izziņu no ārsta un nekur nelaidu kadru. Bet tad man paskaidroja, ka vārsts nezvana (titāns) un pārejas laikā sirdij nekas nedraud. Un es sāku lidot bez palīdzības.
Tātad - bastard zvana) Ne katru reizi, bet tas joprojām ir kaitinoši. Savā pēdējā braucienā uz Borispiļu es izgāju cauri rentgena kabinetam, tad viņi mani taustīja, tad piespieda novilkt kurpes. Es teicu, ka man ir vārsts, rādīju rūtu uz kakla, bet viņi pret mani izturējās rupji.
Tagad lidošu tikai ar sertifikātu.
аватар Apyatka
milakanuka54, man uzreiz iedeva angliski. Ja pats tulko, tad vajag kaut kā apliecināt.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Parīze
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl