Jautājums o Parīze

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
205 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
kādi dokumenti apliecina autobusa tūres iegādi
какие документы мне даст тур фирма если я закажу у них тур
и имеют ли право забирать загран паспорта во время тура руководители тура
как заполнить декларацию в Польше
первый раз еду в Аккорд париж Амстердам зажог и привлек *автобусом *
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2011-07-0213 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  76
аватар HAVE_REST
veicot rezervāciju, jūs parakstāt vēstuli, ka piekrītat, ka vadītājam ceļojuma laikā būs jūsu pase.
Rezervējot jums tiks izsniegts līgums, čeks. Pēc 2-3 dienām - informācijas lapa ar Jūsu ekskursijas aprakstu, autobusa numuru, gida telefona numuru utt.
Pastāstiet mums, ar kuru vilcienu ierodaties Ļvovā, un netālu no vagona jūs sagaidīs Accord pārstāvis un aizvedīs uz autobusu.
Dokumenti jums tiks izsniegti, tikai šķērsojot robežu.
аватар lents
Es vēlos piebilst: iekāpjot autobusā, jums tiks izsniegta pases 1. lapas un pašreizējās vīzas fotokopija, ekskursijas programma (vēlreiz, katram gadījumam) un apdrošināšana
Vai varat pateikt precīzāk par kuru deklarāciju? Es neiesaku ņemt līdzi zeltu, dimantus un pārāk daudz naudas)) Kā arī augstpapēžu kurpes, elegantas saburzītas drēbes un daudz kosmētikas)))
аватар alex45
ATPŪTIES! Paskaidro, kāda ir motivācija, ka pulciņa vadītājam jābūt pasēm (šķērsojot robežu grupai vai kā)? Es, piemēram, neesmu pieradis nevienam dot dokumentus, īpaši pasi. Principā tas ir nelikumīgi!Gribētu zināt iemeslus!
аватар lsklsk
Aleksam45! Nevienam nav tiesību konfiscēt mūsu pases, izņemot uzņemošās valsts policiju. Bet, tā kā tūre ir grupas tūre un vīzas vēstniecībā tika atvērtas visai grupai (bez personīgas dokumentu iesniegšanas), tad jāiebrauc un jāizbrauc veselai grupai, bez zaudējumiem. Parasti daudzām firmām ir akreditācija vēstniecībās, ko nav tik vienkārši iegūt.
Ja kaut 1 cilvēks pazudis, palicis, t.i. neatgriezās, tad tiek pārkāpts grupas tūres jēdziens.
Tāpēc, lai pasargātu sevi no šādām nepatikšanām, tūrisma aģentūras pēc robežas šķērsošanas konfiscē pases. Un bez pases mēs nekur nevaram skriet. Tūrisma aģentūru darbinieki saprot, ka zināmā mērā pārkāpj likumu, taču tā ir teju vienīgā metode, kā savaldīt nepaklausīgos tūristus, kuri vēlas uz visiem laikiem palikt ārzemēs.
аватар DegusT
Uzticēt pasi trešajām personām ir pretlikumīgi, uz mušiņas rakstīts ukraiņu valodā. pases! Visas vienošanās par šo tēmu no ceļojumu aģentūrām ir likuma pārkāpums !!! un paštaisnumu.
аватар DegusT
Marilskai un HAVE_REST: lai pasargātu sevi - atrodiet likuma robu, tā rupja pārkāpšana arī nav nebeidzama nodarbošanās! Un tie, kas vēlas palikt ārzemēs, iebraucot valstī, autors. tūre ar ukraiņu valodu nemaz nerēķinās. pase (kam tā vajadzīga...ar vīzu beidzies derīguma termiņš?). Tie, kuriem jābēg, bēgs, nepievēršot uzmanību ne grupai, ne gidam, ne pasei...
Tādi tavi pasākumi - bērnudārzs!
аватар HAVE_REST
par safsaf, es kaut ko nesapratu, kādas ir pretenzijas pret mani?
tūrists jautāja par to, kādi dokumenti apstiprina autobusa šofera iegādi, es atbildēju.
Par kādām nepilnībām un likuma pārkāpumiem tu tik histēriski raksti?
Man ir vienalga, vai tūrists iedos vai nedos savu pasi un vai tūroperators to paņems vai neņems.
Mans darbs ir sagatavot dokumentus ekskursijai, lai cilvēks saņemtu to, par ko samaksājis, un operators pieņemtu dokumentus sev piemērotā formā.
Operatoram neko nepierādīšu, un ja tūrists nepiekrīt, ka vadītājam būs viņa pase, tad viņš vienkārši par to nemaksās. Un viss. Nav pašdarbības.
Ja grib ceļot ar pasi - nekādu problēmu, atsevišķiem pilsoņiem tiek atvērtas vīzas.Pats visu nokārtos un būs apmierināts.
Jūsu padoms meklēt nav skaidrs ko, man nevajag spraugas un tamlīdzīgi. Es viņam nejautāju. Tāpēc paldies - negaidi.
аватар lents
Tas gan interesanti, atvainojos par ziņkāri, kāpēc parastam TŪRISMAM, kurš brauc ar autobusu ekskursijā apskatīt pasauli par salīdzinoši nelielu naudu, ir vajadzīga pase rokās ??? Ko viņš ar to darīs?
Es zinu, ka tas ir stulbs jautājums, bet tomēr?
аватар alex45
Īstenībā parastam tūristam nevajag ne pasi, ne naudu.Tikai nipelis mutē un auklīte gida veidolā, un busiņš, lai neplīst!
аватар DegusT
nekādu sūdzību! ir komentāri! Ja tev ir vienalga, vai gids paņem tavu pasi, tad kāpēc tu piedalies forumā? Tev galvenais ir nocirst laupījumu (sagatavo dokumentus ekskursijai, lai cilvēks dabū to, ​​par ko samaksājis), bet tas, ka tavs uzņēmums ir nākamais, vai tas, kurā tu nodod klientu, uzvedas nelegāli - tu nedari vienalga! Tas ir tik skaidrs. "Rezervējot jūs parakstāt vēstuli, ka piekrītat, ka vadītājam ceļojuma laikā būs pase" - vai ir kaut kas Ukr likumā. šajā gadījumā? Kas ir jaunais dokumenta veids, vēstule? Šeit jūs katru reizi metat ēnu uz sētas žogu ar doku dizainu, ar termiņiem, ar to nodošanu lidostā utt. . . uzskatiet to par pilnīgi normālu un pat nedomājiet, ka tie ir pārkāpumi !!! Ak dievs, kur viņi ņem šos kadrus??? Ikvienam Ukrainas pilsonim, kas šķērso robežu, ir jābūt līdzi pasei. . . Tūrists vai netūrists, ar grupu vai bez tās. Tā nav tava darīšana, vai tūristam ir vajadzīga pase? Gids vai grupas vadītājs to paņēma kāda interesanta iemesla dēļ - tas tā, likums tiek pārkāpts. Nu nav viņiem tiesības atņemt pases, lai arī ko viņi "aiz aizsegtu" !!! Nu kas vēl nav skaidrs??? Starp citu, tik idiotiskā situācijā es nekad neesmu bijis! Pamēģini man to atņemt!!
аватар DegusT
uz aizdod: Tūrists ar pasi - gr. Ukraina, uzturas ārpus tās teritorijas. Jautājums: kāpēc svešiem cilvēkiem, kuriem nav autoritātes, ir vajadzīga kaudze svešu pasu ??? Izskatās, ka viņu bizness ir iepazīstināt klientu ar valsti, nevis kaut ko kontrolēt.
Vai varat iedomāties franču vai poļu bariņu, kas iebrauc Ukrainā un paliek šeit bez pasēm... gids savāca... savā somā:))) Kā jums patīk šis pagrieziens?
аватар Stanka
Mani draugi devās autobusa tūrē pa Eiropu, tostarp Franciju, bet tomēr Krievijas Federācijas pilsoņi. Neviens nevienam neko neņēma, pases bija pie rokas visu tūri! Interesanti :/...
аватар alex45
Tas nav īpaši interesanti, bet mūsu TA ir tā (ja nu kaut kas nesanāca!), Cilvēks neapzināti atpalika, un viņam ir tikai pases pirmās lapas kopija, varu iedomāties situāciju valstī kur palika.Bet viņam ir vēstule,kur atļauj paņemt pasi.Ko tālāk? Meklējiet Ukrainas konsulātu!Tāpēc knupīti un neatstāj gidu ar pasi.Forši!!!
аватар HAVE_REST
lūk, safsaf, atkal jauc grēciniekus ar taisnajiem. Es jau tev teicu - ja vēlies piedalīties forumā - netiec tālāk par jautājuma robežām.
Kāds sakars manai peļņai, ko jūs tik romantiski, 90. gadu garā saucat par "laupījuma griešanu", un kur tu tādus vārdus izrāvi :)))))
Patiesībā: tūrists jautāja, es viņam atbildēju, patiesībā. Legāli vai nē - lai viņš pats izlemj, viņš nāk pie manis pēc diezgan praktiskas informācijas, ja uzskata, ka tas ir pretlikumīgi, tad viņa šaubu risināšanai ir citi cilvēki, kas sevi sauc par juristiem un precīzi "nogriež laupījumu" (izmantojot jūsu terminoloģiju) šo jautājumu izlemšanai (vai precizēšanai), lai viņi pārceļ strīdu citā plānā.
аватар HAVE_REST
par "knupju auklītēm" varu minēt tikai ļoti reālu piemēru:
tūre "Bongiorno, Itālija" (Saskaņa), izbraukšana 30.04.2011. Pirmā lielākā pilsēta ceļā ir Prāga. Tūristei bija vajadzīgi viņas dokumenti (viņa nekur negrasījās skriet, tikai vajag, un viss). Operatore, protams, tos viņai iedeva bez papildu jautājumiem. Vakarā viņa atnāca ar asarām un histēriju - viņai tika nozagti dokumenti - pase un nauda. Kopā ar somu. Viņa nekur citur nav devusies, ar apliecību atgriezusies Ukrainā. Tūristi, kuri savas pases uzticēja pavadošajai personai, veiksmīgi veica visu maršrutu atbilstoši plānam. Es to noteikti zinu, jo ar mani bija tūristi, viņi man pastāstīja par šo gadījumu.
аватар alex45
Tātad jūs labi nepaskaidrojat, ka viņi zog! Visur zog,tas nav rādītājs,ka jāvāc pases,man vairāk patika skaidrojums-lai tūristi neaizbēgtu un tad nebūtu problēmas konsulātā.Un varu minēt reālu piemēru-bija Itālijā vienatnē neko nevarēja nozagt, reģistrējās uz amerikāņu lainera uzreiz atdeva pases, pievienojot lainera viesu karti, un tā aizvieto visu uz kuģa un ar to devās uz visām kruīza pilsētām. Jūs apdrošiniet sevi, tā ir godīgāk!
аватар alex45
ATPŪTIES! Kādi vārdi "neiet ārpus jautājuma robežām" utt. Ja neatradāt citus motīvus, ka tūristiem kaut kas tiks nozagts, tas mani nepārliecina. Vai jūs ceļojat ar pionieriem? Cilvēkam ir jābūt atbildi pats par sevi, tātad, sprauslas un auklītes, es pareizi saliku.
аватар HAVE_REST
un kam un kas jāpaskaidro? kaut kas nav skaidrs
аватар alex45
Nu īstenībā uzdevu jautājumu,interesē.Ja grūti atbildi-negribu tev atbildēt,nevis foruma ietvaros.
аватар DegusT
Un HAVE_REST parasti nav labi saprotams... Nu, tas nav pārsteidzoši... nav kvalificēts strādnieks, no tādiem vajadzētu izvairīties, un jo īpaši neuzticēties dokumentiem. Nu cilvēks nesaprot jautājumu, un otrs un trešais, nu kā var turpināt kaut ko skaidrot? Un tādi vārdi tika uzņemti 90. gados ... ir pagājuši 20 gadi, bet nozīme ir palikusi nemainīga.
Muļķības par zādzībām... parastais attaisnojums. Šis (ņemot vērā iepriekš minēto) uzņēmums ir ieinteresēts parakstīt vēstuli ar tūristu, lai brīvprātīgi un bez maksas aizsargātu pases ārpus dzimtenes. Šī ir tāda veida krāpšana! Nu ne tik bez maksas, kā rāda prakse... Patiesībā tas atkarīgs no firmas, man neviens nekad nav prasījis pasi...
аватар HAVE_REST
netiec tālāk par jautājumu – tas uz tevi neattiecās. Tātad var atpūsties, bet tas nozīmēja tikai to, ka tūrists prasīja, kādi dokumenti apstiprina ekskursijas iegādi - paskaidroju, bet viņš (tūrists) nejautāja par operatora nosacījuma, ka viņa dokumenti būs pie pavadošās personas, likumību. . Un tiklīdz es to pateicu, mani tieši nosodīja un sodīja par visiem cilvēces grēkiem :)))) lūk, kas tas ir - attālināties no jautājuma būtības. Es atkārtoju - jautājums nebija par likumību, bet par formāliem dokumentiem. Un kaut kas man saka, ka APARATŪRA jau sen ir saņēmusi lottvet par šo jautājumu. Un tu vēl te protestē :)))))))))
аватар Stanka
Have Rest: "Ar sertifikātu viņa atgriezās Ukrainā" - kā es saprotu, viņai Ukrainas vēstniecībā Čehijā tika izsniegta apliecība par atgriešanos dzimtenē?
аватар HAVE_REST
nē, viņai iedeva kaut kādu izziņu, ka pase pazaudēta, lai viņa varētu šķērsot robežu bez pases. Protams, pirms tam pārbaudīja, kad viņa saņēmusi vīzu un cik ilgi šī vīza ir derīga. Citādi tā būtu deportācija.
аватар HAVE_REST
bet es nenokļuvu šādās situācijās, to man teica mani tūristi, kas bija ar viņu ekskursijā
аватар DegusT
Jebkura vēstniecība (ne tikai Ukrainas) izsniedz savam pilsonim (pilsonība tiek pārbaudīta pēc vairākiem personas datiem) dokumentu, kas apliecina, ka pase ir pazaudēta un pilsonis ar šo dokumentu atgriežas tieši savā valstī. Šo dokumentu sauc par Laissez-Passer/Ārkārtas pasēm.
Jā, cilvēks, kurš strādā savos tiešos pienākumos ar dokumentiem, kā mēs saprotam, Laissez-Passer sauc par "kaut kādu sertifikātu". Es nebeidzu brīnīties par "profesionālismu"!
Dievs, pamet forumu, nerunā, ja neesi kompetents!
аватар HAVE_REST
safsaf, es jau teicu, ka man nevajag jūsu padomu.
Tādus dokumentus saviem tūristiem arī nesaņēmu, paldies Dievam neizsniedza. Acīmredzot šādus dokumentus saņem tie tūristi, kuri savu pasi vēlas glabāt tikai un vienīgi somā, un, to pazaudējot, meklē jūsu norādīto dokumentu.
tātad, jūsu padoms, kā sauc sertifikātu - lai viņiem, man un maniem tūristiem nevajag.
аватар alex45
Nu labi! Kāda pašapziņa,bez vārdiem!Tas ir tikai jūsu tūristu saits!Nedod Dievs,ka tavs gids pēkšņi pazaudē visas pases.Ko tad vajadzēs?
аватар Anetka-gan
HAVE_REST Ja es būtu jūsu vietā, es sākotnēji neizteiktu jūsu iesaistīšanos tūrisma biznesā)) viņi paši izraka savu kapu. labi, ka viņi neizrunāja sava "biroja" nosaukumu))) viņi būtu pazaudējuši tūristus.
tas nav tik daudz, lai jūs aizvainotu un aizvainotu, tas ir fakta konstatācija!
аватар Anetka-gan
par ceļošanas dokumentiem. parakstīts līgums + ekskursijas apmaksas kvītis. plus tiek atdota pase. kā minēts iepriekš, gidam nav tiesību paturēt pasi. un viņam ir jābūt dziļi vienalga vai "tūrista muļķis" pazaudēja pasi vai nē. ir LIKUMS. bet baidās, ka tūrists bezjēdzīgi paliks valstī nelegāli))) ja grib, tad paliks ar otru pasi, vai vispār bez tās. būtu vēlme.
apdrošināšanu parasti veic grupa, un to uztur gids. vienalga, 90% tūrēs tā ir "filkina vēstule" :) tas jādara pašam.
аватар lents
Un tomēr neviens neatbildēja - kāpēc pase ???
No Čehijas bez pasēm braucu uz Austriju un Franciju. Apmeklēju visas apskates vietas. Devos uz muzejiem. Satikts ar ārzemniekiem))) Kāda psihoze par pasēm??? Kāds iemesls tik neprātīgai vēlmei visur braukt ar pasi? Kur ir izcelsme? Ja nevēlies, lido pats, atver vīzu pats, kāda ir problēma? Atbilde studijai! Kāpēc jums vispār ir vajadzīga pase? Ko tu tur gribi darīt? ;)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Parīze
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl