Jautājums o Parīze

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
205 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vai ir tā vērts doties gaisa tūrē uz Parīzi vienam?
Labdien! Septembrī vēlos doties uz Parīzi, apsveru airopciju no Accord (Prāga + Parīze, tūre "Skaistuma rokās"). Varbūt kāds pats lidoja tādās gandrīz individuālās tūrēs? (sevišķi meitenēm, drošības ziņā) Vai tādi tūristi ir piesaistīti grupām, kāda ir ekskursiju kvalitāte? Tajā pašā laikā meklēju kompanjonu))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2010-07-2814 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар elenako
Par ceļabiedru jūs esat šeit -
http://www.turpravda.ua/forum/forum.php?id=2
Protams, ar pavadoni ir jautrāk.
Ja lidojat ekskursijā, ir skaidrs, ka neviens jums vienatnē ekskursijas nesarīkos, ja nemaksāsiet par gida personīgo pavadījumu.
Ja nokļūsti tūrē,tad šī jau ir grupa,kā liecina prakse,cilvēki pārsvarā ir draudzīgi.Tātad nebūsi viens.
Nav jābaidās lidot.
аватар yulius
Paldies par atbildi)) ir skaidrs, ka nekas nav skaidrs))) Es noteikti publicēšu savu priekšlikumu. Kas attiecas uz ekskursiju, tad lieta ir tāda, ka pēc šīs programmas ekskursijas, apmaksātas un pēc programmas, liekas pievienotas (bet ne tas, ka tā būs vesela grupa uz vietas). Ekskursija tik un tā izrādās gandrīz individuāla.
аватар NatashaS
Ekskursija "Skaistuma rokās" acīmredzot ir grupas tūre, jo. tūrei ir noteikts izbraukšanas datums un nav viesnīcu saraksta. Vēlos vērst jūsu uzmanību arī uz to, ka ekskursiju programmas pasūtīšanu var veikt tikai ceļojumu aģenta birojā Ukrainā. Uz vietas nav iespējams pieteikt ekskursijas.
аватар yulius
Hmm, tas noteikti nav ļoti labi... Parasti, viss tas pats, papildus. ekskursijas vienmēr tiek iegādātas uz vietas pie gida (vai saimnieka pārstāvja) Bet tomēr mans jautājums ir atklāts))
аватар igmukhlynina
Lidoju tūrē "Benilukss + Parīze 5 dienas" Grupa tika izveidota Maskavā. Daļa no ekskursijām tika iekļauta ekskursijā, tika rezervētas laivas un Eifeļa tornis. Pārējās ekskursijas tika izvēlētas uz vietas un nauda par dienu tika nodota gidam, jo, piemēram, Versaļā un Luvrā vai Luāras pilīs tikt saviem spēkiem ir problēma. Par drošību: glabājiet naudu un pasi pie sevis (nevis somā) vai viesnīcas seifā. Nepalaidiet somas un bagāžu no redzesloka – zagļu ir daudz, īpaši afrikāņi. Pārsvarā maksāju ar karti. Uz pilsētu paņēmu līdzi nieku. Parīzes metro ir bīstamība numur 1 zagļu ziņā, viņiem mūsu tūristei tika izvilkts maks, un meitenei ir 11-13 gadi. Ekskursijā noteikti satiec kādu, es satiku lidmašīnā. Es bieži lidoju ekskursijās viena – vienmēr atrodu kompāniju, draugus. Dodieties drosmīgi. LABAI ATPŪTAI.
аватар elenako
Tā aizlidojām uz Spāniju un Itāliju.Tika izveidotas grupas-Krievija+Ukraina.
Visas ekskursijas bija gandrīz iekļautas ekskursijā.Itālijā zādzību problēma uz ielas bija ļoti aktuāla.
Un Spānijā, netālu no lidostas, minūtes laikā, gaidot autobusu, pienāca krievu puiši - kā no kurienes tu esi un kur, viņi ātri nokrita, kā rezultātā - izvilka tūristam maku.
аватар yulius
Oho. Starp citu, es arī par šo domāju - ka vajag kaut kā atrisināt jautājumu, lai nenēsātu līdzi visu naudu.. Domāju, ka iepriekšējās 2 apskatos aprakstītās tūres jau ir TS ceļotas, labi zināms un plānots. Prāgas + Parīzes air (pie akorda, alianse) arī uzvar Čehijas vīzas dēļ, tomēr tas nemaz nav fakts, ka tur uz vietas būs kāds un kur pievienoties. Arī es savulaik pirms simts gadiem lidoju uz Itāliju - gandrīz visa grupa bija no Krievijas, šķiet, ka viņiem vīzu jautājums nav tik akūts.
аватар igmukhlynina
Piebildīšu, Parīzē uzmanieties, īpaši motobraucēji un džeki uz skrituļslidām - rauj somas no pleciem, plēš no rokām. Labāk ir nēsāt ap kaklu nelielu rokassomiņu (piemēram, medmāsām). Kā saka, iepriekš brīdināts ir forearmed! Galvenais aiztaisīt pasi ar atslēgu bagāžā vai seifā, somā nenēsāt !!! Gidi, protams, brīdina, taču jums pašam pastāvīgi jābūt modram. Parīzē čigāni nemitīgi tracina ar visādiem savējiem - pat neapstāties!!! Manu atsauksmi varat izlasīt sadaļā "Eiropas karuselis".
аватар _Ivi_
Un mūsu nedēļa Parīzē pagāja bez piedzīvojumiem un zādzībām, paldies Dievam. Man šķiet, ka daudz lētāk ir lidot nevis ekskursijās, bet gan rezervēt lidojumus, viesnīcas un iegādāties interesējošas ekskursijas uz vietas. Pirmkārt, ir interesanti sarīkot šādu ekskursiju sev, otrkārt, apmeklējiet tikai to, kas jums patīk, un, treškārt, par acīmredzami mazāku naudu.
аватар yulius
Evij, es labprāt dotos uz šo ceļu ar grupu, bet manā gadījumā tas būtu vēl ekstrēmāk, es vienkārši nekad negāju negrupas tūrē viena.
аватар _Ivi_
Šādi ceļot uz Eiropu nemaz nav biedējoši, tie nav Austrumi. Viss tiek atrisināts ar interneta un kredītkartes palīdzību. Eiropā neviens tevi nemetīs – ne viesnīca, ne gaisa pārvadātājs. Ļoti ērts vilciena savienojums. Tajā pašā Parīzē, izmantojot metro, var nokļūt jebkur un tas ir ļoti saprotami. Ja jums ir jautājumi par vietnēm, rakstiet personīgi. No rītdienas līdz 12. augustam esmu atvaļinājumā un pēc tam labprāt atbildēšu uz jūsu jautājumiem. Tā mēs uz nedēļas nogali lidojam uz Eiropu, varam dabūt lētas aviobiļetes un lieliski atpūsties.
аватар marina7055
Mēs ar draugu Versaļu un Luvru apmeklējām paši. Ietaupīja daudz. Internetā viņi atrada, kā nokļūt no Parīzes uz Versaļu. Vilciens brauc tikai 40 minūtes.Un tur bija viegli nopirkt ieejas biļetes un audiogidu krievu valodā.
Pastaigājāmies pa parku, sasniedzām Marijas Antuanetes ciemu. Ļoti labi. Tur jūs varat iznomāt velosipēdu.
Luvrā arī paši iegādājās ieejas biļetes. Mēs tur ieradāmies 9:00 un tur pat nebija rindas. Tiesa, Luvrā nav audio gida, taču ir ceļveži krievu valodā.
Bet Luāras pilis iegādājās ekskursiju. Ir patiešām grūti iet vienam. Diezgan tālu no Parīzes.
Ceļojumā mums ļoti palīdzēja Helēnas Lakostes ceļvedis "Crib on Paris". Vienkārši ir daudz informācijas par transportu, muzeju sarakstiem utt.
аватар yulius
paldies par padomiem!
аватар elenako
Tas viss, protams, ir labi, bet, manuprāt, galvenā problēma (un ne problēma) ir tā, ka juļus lido viens.. Un te grupā būtu jautrāk dalīties iespaidos, kopā paēst, pat klejot kopā .
Man ir draudzene, kura vienmēr ceļo viena - bet tas arī ir temperaments, un tas, ka viņa dzīvo ārzemēs viena, nav draugu, kas piekrīt dalīties ar viņas ceļojumiem, kā es saprotu.
Man nepatīk ceļot vienai, un pēdējā laikā man nemaz negribas ceļot. Un tas mani biedē un uztrauc.
аватар yulius
elenako - tieši tā, jūs pamanījāt) Tas ir tikai tas "paēst un uzmundrināt" no ekskursijām brīvajā laikā - un ir tas, kas man ir vajadzīgs šādā ceļojumā.
аватар juli73
Es ar prieku pievienojos jums šajā tūrē, tikai izvēlos tūri septembrim, bet, kamēr skatījos autobusa biļetes. Esmu no Dņepropetrovskas. Rakstiet uz [email protected]
аватар Lanfirchik
Es neko nedzirdēju par akordu - atvainojiet, es lidoju no Roxolana-tour. Visiem patika.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Parīze
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl