Apollo Opera Hotel 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 5.910
№6 viesnīcas reitingā Parīze
5.9 Numurs
6.1 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.4 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca Apollo Opera atrodas Parīzes ziemeļos, vēsturiskās un tūrisma Parīzes centrā, klusā ielā netālu no Monmartras, Garnjē operas, Lielajiem bulvāriem un akmens metiena attālumā no Blanšas laukuma un Mulenrūžas. Viesnīca tika uzcelta 1940. gadā, un tajā ir ēka tradicionālā Parīzes stilā. Vestibils ir mazs ar niedru mēbelēm un mīkstu apgaismojumu. Tuvākā metro stacija ir Blanche.Vairāk →
аватар zp.moonlight
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gandrī z nedē ļ a kopš viņ u ieraš anā s Ekskursija bija interesanta, viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga 3, bez blaktī m un ar balkonu, kā prasī ja. Kopumā viss ir kā solī ts. No trū kumiem - saimnieks - nož ē lo austiņ as, it ī paš i sā kumā , biež i nā cā s "piespiesties" pie gida, it ī paš i ekskursijas sā kumā. … Tomēr ▾ Gandrī z nedē ļ a kopš viņ u ieraš anā s
Ekskursija bija interesanta, viesnī ca ir diezgan pieklā jī ga 3, bez blaktī m un ar balkonu, kā prasī ja.
Kopumā viss ir kā solī ts.
No trū kumiem - saimnieks - nož ē lo austiņ as, it ī paš i sā kumā , biež i nā cā s "piespiesties" pie gida, it ī paš i ekskursijas sā kumā...
Ja š is trū kums tiks novē rsts, tū ristiem tas bū s daudz ē rtā k, turklā t tas neradī s lielas izmaksas.
Ar cieņ u Aleksandrs
аватар order456
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Diemž ē l es neticē ju atsauksmē m pirms ceļ ojuma... Tagad man ir š ausmī gi bail, ja es atnestu š o infekciju mā jā s! Istaba - trī svietī ga, nā ca ar divā m meitā m. Mani tikai iekoda – es gulē ju atseviš ķ ā gultā . … Tomēr ▾ Diemž ē l es neticē ju atsauksmē m pirms ceļ ojuma...
Tagad man ir š ausmī gi bail, ja es atnestu š o infekciju mā jā s!
Istaba - trī svietī ga, nā ca ar divā m meitā m.
Mani tikai iekoda – es gulē ju atseviš ķ ā gultā .
Skaitlis ir ļ oti tā lu no oficiā lajā m fotogrā fijā m vietnē s.
Stū ros - netī rumi, putekļ i un ceļ otā ju mati...,
taukaini gaismas slē dž i un pelē ki, izskaloti dvieļ i.
Apkopē ja izgā ja no rokā m. . . Administrators bija kā ķ ī nieš u elks, tikai pamā ja ar galvu un teica, ka visu nomazgā s un iztī rī s. . .
Aha!
Kodumus sev atradu jau nā kamajā dienā ierodoties, bet, naivi, domā ju, ka odi vai alerģ ija. . . Tas sanā ca tikai ceturtajā dienā , kad man likā s, ka kodumi izskatā s kaut kā netipiski un googlē...
Kategoriski apstiprinu, ka visas sliktā s atsauksmes par š o viesnī cu ir patiesas!!! ! !
аватар urry45
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas, ko mē s redzē jā m, radikā li atš ķ ī rā s no bildē m vietnē Booking un apraksta no ceļ ojumu aģ entū ras vā rdiem. Nolobī tas sienas, sī kas istabiņ as, kur ejā diviem nevarē ja paiet viens otram garā m, vajadzē ja tikai lē kā t pa gultu, nobruž ā tas mē beles, gulta nesaprotamos traipos, vannas istabas š ausmī gā stā voklī . … Tomēr ▾ Tas, ko mē s redzē jā m, radikā li atš ķ ī rā s no bildē m vietnē Booking un apraksta no ceļ ojumu aģ entū ras vā rdiem. Nolobī tas sienas, sī kas istabiņ as, kur ejā diviem nevarē ja paiet viens otram garā m, vajadzē ja tikai lē kā t pa gultu, nobruž ā tas mē beles, gulta nesaprotamos traipos, vannas istabas š ausmī gā stā voklī . Brokastis izraisī ja rī stī š anā s refleksu.
Это номер в А это состояние постели Шикарный вид из окна Наглядный пример пространства между шкафом и кроватью Состояние санузла Чистота - залог здоровья Чистота - залог здоровья
аватар Willkinz
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Draudzī gs personā ls ar nelielā m krievu valodas zinā š anā m. Postenkie brokastis - sā tī gas, bet ne daudzveidī gas. Brī niš ķ ī ga vieta - 1 kvartā ls no metro, bet pati metro lī nija nav ē rta, nepā rtraukti jā š ķ ē rso. … Tomēr ▾ Draudzī gs personā ls ar nelielā m krievu valodas zinā š anā m. Postenkie brokastis - sā tī gas, bet ne daudzveidī gas. Brī niš ķ ī ga vieta - 1 kvartā ls no metro, bet pati metro lī nija nav ē rta, nepā rtraukti jā š ķ ē rso. Numurā ir gaisa kondicionieris, fē ns, mini ledusskapis, televizors ar trim kanā liem krievu valodā (1. ORT, 24h un mazpazī stams)
аватар nepomnyashaya1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba atraš anā s vieta. Krievvalodī gā administrā cija, draudzī gs personā ls. Izcilas brokastis. Nelielas piezī mes kopē jo iespaidu nesabojā ja. Ieradā s vē lu, agri cē lā s un labi gulē ja. Kopumā ar atbilstoš iem resursiem viņ i nekļ ū dī jā s ar viesnī cas izvē li. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta. Krievvalodī gā administrā cija, draudzī gs personā ls. Izcilas brokastis. Nelielas piezī mes kopē jo iespaidu nesabojā ja. Ieradā s vē lu, agri cē lā s un labi gulē ja. Kopumā ar atbilstoš iem resursiem viņ i nekļ ū dī jā s ar viesnī cas izvē li.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Parī ze ir diezgan dā rgs galamē rķ is, es gribē ju ietaupī t naudu par viesnī cu, es nemaz nejutos kā.2 *, bet ekonomija 3 * bija pilnī gi piemē rota manai un manai sievai. Pirms lidojuma lasī ju atsauksmes, ka Mulenrū ž as rajons ir bī stams, vakarā labā k tur nebraukt utt. … Tomēr ▾ Parī ze ir diezgan dā rgs galamē rķ is, es gribē ju ietaupī t naudu par viesnī cu, es nemaz nejutos kā.2 *, bet ekonomija 3 * bija pilnī gi piemē rota manai un manai sievai. Pirms lidojuma lasī ju atsauksmes, ka Mulenrū ž as rajons ir bī stams, vakarā labā k tur nebraukt utt. utt. Mazliet apbē dinā ts. Uz vietas izrā dī jā s, ka viss nemaz nebija tik slikti, vismaz uz sevi briesmas nejutā m, tač u no kabarē ietaupī jā m daudz uz taksi, jo Parī zē ar taksi var aizbraukt. Viesnī ca maza, novecojusi, bet viss nepiecieš amais ir - duš a, fē ns, brokastu telpa. Mums iedeva istabiņ u ar divā m gultā m, mē ģ inā jā m problē mu atrisinā t paš u spē kiem, bet tā kā nerunā jam pat angliski, mums tas neizdevā s. Mē s sazinā jā mies ar Maskavu ar uzņ ē mumu, kurā parakstī jā m lī gumu un pirkā m biļ etes, Unitours un lū dzā m palī dzī bu. Izrā dī jā s, ka ī sti nav brī vas vietas, bet 3. dienā , kad viņ u atbrī voja, mū s pā rcē la.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар DRON_69
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Neesot cienī tā ja cepties 45 grā dos Turcijas, Ē ģ iptes un citu valstu pludmalē s, nolē mu apvienot biznesu ar prieku un vasaras atvaļ inā jumu pavadī t Francijā , proti, Parī zē . Apskatī t pilsē tu, apkā rtni. Ilgu laiku rā poju internetā , meklē jot tū risma aģ entū ru, kurai varē tu uzticē t tik atbildī gu pasā kumu. … Tomēr ▾ Neesot cienī tā ja cepties 45 grā dos Turcijas, Ē ģ iptes un citu valstu pludmalē s, nolē mu apvienot biznesu ar prieku un vasaras atvaļ inā jumu pavadī t Francijā , proti, Parī zē . Apskatī t pilsē tu, apkā rtni.
Ilgu laiku rā poju internetā , meklē jot tū risma aģ entū ru, kurai varē tu uzticē t tik atbildī gu pasā kumu. Beidzot ir izdarī ta izvē le: DSBW, saimnieks ir Lot & Visite.
Ekskursijas taisī š ana, ekskursiju izvē le, dokumentu iesniegš ana, vī zas iegū š ana, viss noritē ja bez aizķ erš anā s.
Un tā mē s 2010. gada 30. jū nijā pulksten 9.20 sē ž am aviokompā nijas Air France salonā . 4 stundas lidojuma pagā ja nemanot. Ā tri saņ ē mu bagā ž u. Parī ze mū s sagaidī ja ar lielisku saulainu laiku, kas ilga gandrī z visas 8 mū su uzturē š anā s dienas. Pā ris reizes lija lietus, bet tas ā tri pā rgā ja, un parā dī jā s saule. Temperatū ra svā rstī jā s no 25 lī dz 30 grā diem.
Š arla de Golla lidostā mū su grupu sagaidī ja Lot & Visite pā rstā vis, iesē dinā ja mikroautobusā un aizveda uz viesnī cā m.
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu 9. rajonā - Apollo Opera 3 *.
Viesnī cas ī paš niece ir krieviete, viņ u sauc Viktorija. Satika, iedeva istabas atslē gas, seifu. TV tā lvadī bas pults. Apmetā mies 51. istabā ar balkonu. Piektajā stā vā . Logi uz ielu. Istaba ar divā m gultā m un treš o saliekamo, 12 metri Neliela priekš telpa ar atvē rtu skapi un vannas istabu ar tualeti. Gaisa kondicionieris. TV. Tā lrunis. Mini bā rs. Tas patiesī bā arī viss. Bet es jau zinā ju, ka tā bū s, tā pē c problē mu nebija. Jauks pā rsteigums bija pilna vannas istaba. Daudzos viesnī cas numuros bija tikai duš as. Lifts viesnī cā ir mazs. Trī s cilvē ki vai divi cilvē ki un č emodā ns. Ē damistaba -1 stā vā . Tabulas 6-7. Brokastis - š ķ iņ ķ is, siers, ievā rī jums, kruasā ni, maizī tes, kafija, tē ja, piens, jogurts, sula.
Daudzā s atsauksmē s par viesnī cu tū risti sū dzas, ka naktī ir trokš ņ ains. Tiesa, daž kā rt pa ielu naktī brauc motociklisti un var tevi pamodinā t. Tā tad telpa ar logiem uz pagalmu var bū t klusā ka.
Uz ielas blakus viesnī cai atrodas lielveikals MONOPRIX. Strā dā lī dz 22.00. Pirmajā stā vā - drē bes un sī kumi, pagrabā produkti. Ja ir apnicis ē st kafejnī cā , varat kaut ko nopirkt lielveikalā .
Viesnī cas tuvums kabarē Moulin Rouge nemaz netraucē ja.
Metro trī s minū š u gā jienā . Blanš a stacija.
Jā saka, ka agra ieraš anā s Parī zē - 13.10 jau bijā m viesnī cā , deva mums papildus pilnu dienu pilsē tas iepazī š anai.
DSBW ir trī s atieš anas laiki - plkst. 09.20, 16.10 un 19.30. Un, ja tiem, kas lido 16.10, vē l ir laiks pastaigā ties vakarā , tad tie, kas izlido 19.30, ierodas vē lu.
Nolikuš i mantas, nolē mā m aiziet lī dz Operai, kur no rī tiem pulcē jas tū ristu grupas uz daž ā dā m ekskursijā m. Pat mā jā s pē c google kartē esoš ajā m fotogrā fijā m š o marš rutu jau biju izbraucis un, staigā jot pa pilsē tu, radā s sajū ta, ka esmu te jau bijusi. Viss bija tik atpazī stams.
No viesnī cas lī dz operai var nokļ ū t 20-25 minū š u laikā . Apmē ram pa vidu ceļ am uz Operu, iepretim Ste-Trinite baznī cai, devā mies pusdienot uz kafejnī cu Royal Trinite. Cilvē ku bija daudz, franč iem patī k pasē dē t kafejnī cā s pie alus, kafijas, kolas vai tī ra ū dens. Ū deni viņ u kafejnī cā maksā , ja pē rc minerā lū dens pudeli, ja vienkā rš i paprasi ū deni, tad bez maksas atnes krā na ū deni karafē . Viņ u krā na ū dens ir dzerams.
Mū s sē dinā ja pie galdiņ a un, uzzinā juš i, ka no Krievijas atvedā m ē dienkarti krievu valodā . Daudzā s Parī zes kafejnī cā s un restorā nos ir ē dienkartes krievu valodā . Sazinā jā s ar viesmī ļ iem angļ u valodā . Kopumā Parī zē komunikā cijas problē mu nav. Ja jū s nerunā jat franč u valodā , pat angļ u valodas pamatzinā š anas jū s neatstā s izsalkuš u vai apmaldī tu. Viņ i tevi sapratī s, labprā t pā ries uz angļ u valodu, pamudinā s, parā dī s uz pirkstiem utt. Visos veikalos, kafejnī cā s un pat mazos veikalos pā rdevē ji runā angliski.
Pē c pusdienā m pastaigā jā mies pa Elizejas laukiem, devā mies uz torni un iekā pā m laivā . Kuģ a biļ etes tiek ņ emtas uz 1 vai 2 dienā m. Tai ir 8 pieturas un izkā pjot vienā no tā m, izstaigā jot apkā rtni, var atkal sē sties tajā paš ā un doties tā lā k. Un tā visu dienu. Izkrauš anas reiž u skaits nav ierobež ots.
Nā kamajā dienā sā kā s ekskursiju programma. Iespē jams, ka komplekts tū ristam ir standarts. Pilsē tas apskats, Monmartra, Fontenblo, Versaļ a, Luvra, Luā ras pilis, uz dienu Brigē , Disnejlendā .
Visas ekskursijas neaprakstī š u. Tas ir pā rā k garš . Bet viss noritē ja augstā lī menī . Autobusi ir aprī koti ar gaisa kondicionieri un ļ oti ē rti. Persona, kas ir atbildī ga par grupas nosū tī š anu tajā vai citā ekskursijā , ir Andrejs. Tieš i noteiktajā laikā viņ š parā dī jā s pie Operas ar zī mi Lot & Visite, grupa sapulcē jā s, pā rbaudī ja pē c uzvā rda, iekā pa autobusā un devā s ceļ ā . Pie viņ a varē ja arī iegā dā ties papildu ekskursijas, ja tas netika izdarī ts uzreiz.
Visi Lot & Visite ceļ vež i ir profesionā ļ i. Dzī vo Parī zē no 10 lī dz 30! ! ! gadiem. Liels paldies Edgaram – apskats, Oksanai – Monmartrai, Irinai – Fontenblo un Versaļ ai, Aleksandram – Luvrai, Filipam – Brigei un Luā ras ielejai.
Izbraukš anu organizē ja pats Andrejs. Tieš i 12.00 izgā jā m no viesnī cas, kā pā m autobusā un devā mies uz lidostu. Ardievu Parī ze.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Neesot cienī tā ja cepties 45 grā dos Turcijas, Ē ģ iptes un citu valstu pludmalē s, nolē mu apvienot biznesu ar prieku un vasaras atvaļ inā jumu pavadī t Francijā , proti, Parī zē . Apskatī t pilsē tu, apkā rtni. Ilgu laiku rā poju internetā , meklē jot tū risma aģ entū ru, kurai varē tu uzticē t tik atbildī gu pasā kumu. … Tomēr ▾ Neesot cienī tā ja cepties 45 grā dos Turcijas, Ē ģ iptes un citu valstu pludmalē s, nolē mu apvienot biznesu ar prieku un vasaras atvaļ inā jumu pavadī t Francijā , proti, Parī zē . Apskatī t pilsē tu, apkā rtni. Ilgu laiku rā poju internetā , meklē jot tū risma aģ entū ru, kurai varē tu uzticē t tik atbildī gu pasā kumu. Beidzot ir izdarī ta izvē le: DSBW, saimnieks ir Lot & Visite. Ekskursijas taisī š ana, ekskursiju izvē le, dokumentu iesniegš ana, vī zas iegū š ana, viss noritē ja bez aizķ erš anā s. Un tā mē s 2010. gada 30. jū nijā pulksten 9.20 sē ž am aviokompā nijas Air France salonā . 4 stundas lidojuma pagā ja nemanot. Ā tri saņ ē mu bagā ž u. Parī ze mū s sagaidī ja ar lielisku saulainu laiku, kas ilga gandrī z visas 8 mū su uzturē š anā s dienas. Pā ris reizes lija lietus, bet tas ā tri pā rgā ja, un parā dī jā s saule. Temperatū ra svā rstī jā s no 25 lī dz 30 grā diem. Š arla de Golla lidostā mū su grupu sagaidī ja Lot & Visite pā rstā vis, iesē dinā ja mikroautobusā un aizveda uz viesnī cā m. Mē s izvē lē jā mies viesnī cu 9. rajonā - Apollo Opera 3 *. Viesnī cas ī paš niece ir krieviete, viņ u sauc Viktorija. Satika, iedeva istabas atslē gas, seifu. TV tā lvadī bas pults. Apmetā mies 51. istabā ar balkonu. Piektajā stā vā . Logi uz ielu. Istaba ar divā m gultā m un treš o saliekamo, 12 metri Neliela priekš telpa ar atvē rtu skapi un vannas istabu ar tualeti. Gaisa kondicionieris. TV. Tā lrunis. Mini bā rs. Tas patiesī bā arī viss. Bet es jau zinā ju, ka tā bū s, tā pē c problē mu nebija. Jauks pā rsteigums bija pilna vannas istaba. Daudzos viesnī cas numuros bija tikai duš as. Lifts viesnī cā ir mazs. Trī s cilvē ki vai divi cilvē ki un č emodā ns. Ē damistaba -1 stā vā . Tabulas 6-7. Brokastis - š ķ iņ ķ is, siers, ievā rī jums, kruasā ni, maizī tes, kafija, tē ja, piens, jogurts, sula. Daudzā s atsauksmē s par viesnī cu tū risti sū dzas, ka naktī ir trokš ņ ains. Tiesa, daž kā rt pa ielu naktī brauc motociklisti un var tevi pamodinā t. Tā tad telpa ar logiem uz pagalmu var bū t klusā ka. Uz ielas blakus viesnī cai atrodas lielveikals MONOPRIX. Atvē rts lī dz 22.00. Pirmajā stā vā - drē bes un sī kumi, pagrabā produkti. Ja ir apnicis ē st kafejnī cā , varat kaut ko nopirkt lielveikalā . Viesnī cas tuvums kabarē Moulin Rouge nemaz netraucē ja. Metro trī s minū š u gā jienā . Stacija "Blanš a". Jā saka, ka agra ieraš anā s Parī zē - pulksten 13.10 bijā m jau viesnī cā , deva mums papildus pilnu dienu pilsē tas iepazī š anai. DSBW ir trī s atieš anas laiki - pulksten 09.20, 16.10 un 19.30 Un, ja tiem, kas lido pulksten 16.10, vē l ir laiks pastaigā ties vakarā , tie, kas izlido pulksten 19.30, ierodas vē lu. Nolikuš i mantas, nolē mā m aiziet lī dz Operai, kur no rī tiem pulcē jas tū ristu grupas uz daž ā dā m ekskursijā m. Pat mā jā s pē c google kartē esoš ajā m fotogrā fijā m š o marš rutu jau biju izbraucis un, staigā jot pa pilsē tu, radā s sajū ta, ka esmu te jau bijusi. Viss bija tik atpazī stams. No viesnī cas lī dz operai var nokļ ū t 20-25 minū š u laikā . Apmē ram pa vidu ceļ am uz Operu, iepretim Ste-Trinite baznī cai, devā mies pusdienot uz kafejnī cu Royal Trinite. Cilvē ku bija daudz, franč iem patī k pasē dē t kafejnī cā s pie alus, kafijas, kolas vai tī ra ū dens. Ū deni viņ u kafejnī cā maksā , ja pē rc minerā lū dens pudeli, ja vienkā rš i paprasi ū deni, tad bez maksas atnes krā na ū deni karafē . Viņ u krā na ū dens ir dzerams. Mū s sē dinā ja pie galdiņ a un, uzzinā juš i, ka no Krievijas atvedā m ē dienkarti krievu valodā . Daudzā s Parī zes kafejnī cā s un restorā nos ir ē dienkartes krievu valodā . Sazinā jā s ar viesmī ļ iem angļ u valodā . Kopumā Parī zē komunikā cijas problē mu nav. Ja jū s nerunā jat franč u valodā , pat angļ u valodas pamatzinā š anas jū s neatstā s izsalkuš u vai apmaldī tu. Viņ i tevi sapratī s, labprā t pā ries uz angļ u valodu, pateiks, parā dī s uz pirkstiem utt. . Visos veikalos, kafejnī cā s un pat mazos veikaliņ os pā rdevē ji runā angliski. Pē c pusdienā m pastaigā jā mies pa Elizejas laukiem, devā mies uz torni un iekā pā m laivā . Kuģ a biļ etes tiek ņ emtas uz 1 vai 2 dienā m. Tai ir 8 pieturas un izkā pjot vienā no tā m, izstaigā jot apkā rtni, var atkal sē sties tajā paš ā un doties tā lā k. Un tā visu dienu. Izkrauš anas reiž u skaits nav ierobež ots. Nā kamajā dienā sā kā s ekskursiju programma. Iespē jams, ka komplekts tū ristam ir standarts. Pilsē tas apskats, Monmartra, Fontenblo, Versaļ a, Luvra, Luā ras pilis, uz dienu Brigē , Disnejlendā . Visas ekskursijas neaprakstī š u. Tas ir pā rā k garš . Bet viss noritē ja augstā lī menī . Autobusi ir aprī koti ar gaisa kondicionieri un ļ oti ē rti. Persona, kas ir atbildī ga par grupas nosū tī š anu tajā vai citā ekskursijā , ir Andrejs. Tieš i noteiktajā laikā viņ š parā dī jā s pie Operas ar zī mi Lot & Visite, grupa sapulcē jā s, pā rbaudī ja pē c uzvā rda, iekā pa autobusā un devā s ceļ ā . Pie viņ a varē ja arī iegā dā ties papildu ekskursijas, ja tas netika izdarī ts uzreiz. Visi Lot & Visite ceļ vež i ir profesionā ļ i. Dzī vo Parī zē no 10 lī dz 30! ! ! gadiem. Liels paldies Edgaram – apskats, Oksanai – Monmartrai, Irinai – Fontenblo un Versaļ ai, Aleksandram – Luvrai, Filipam – Brigei un Luā ras ielejai. Izbraukš anu organizē ja pats Andrejs. Tieš i 12.00 izgā jā m no viesnī cas, kā pā m autobusā un devā mies uz lidostu. Ardievu Parī ze.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар paris68
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugu nokļ uvā m Parī zē , tieš i tajā paš ā vulkā na izvirduma periodā ))) Svinē jā m to citi)) Mē s apstā jā mies pie Apollo Opera 3 * Vislabvē lī gā kie iespaidi, neskatoties uz nepatikš anā m. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu nokļ uvā m Parī zē , tieš i tajā paš ā vulkā na izvirduma periodā ))) Svinē jā m to citi)) Mē s apstā jā mies pie Apollo Opera 3 * Vislabvē lī gā kie iespaidi, neskatoties uz nepatikš anā m. Varu teikt vienu - lidojiet ar Aeroflot lidmaš ī nā m, jo ​ ​ mē s Air France biroju paņ ē mā m vē traini, bet mums paveicā s un biļ etes tika mainī tas, bet bija cilvē ki, kuriem nepaveicā s, un viņ i nakš ņ oja lidostā nezinā majā . Runā jot par viesnī cu, tā pat kā visas viesnī cas Eiropā , tā ir maza, un lifts ir mazs un ē damistaba ir tā da pati, bet, salī dzinot ar pasaules revolū ciju, tā nav problē ma. Istabā viss ir un vietas pietiek diviem. Viesnī cas svarī gā kais ī paš ums ir tā s priekš niece, saimniece Viktorija (krieviete, kura jau ilgā ku laiku dzī vo Francijā ) Ļ oti atsaucī ga, uzmanī ga un laipna sieviete. Viņ a mums palī dzē ja it visā , iedeva mums un visiem tur iestrē guš ajiem krieviem divkā rš u atlaidi naktsmī tnē m laikā , kad citas viesnī cas paaugstinā ja cenas, sekoja notikumiem un visā di atbalstī ja. . Milzī gs paldies viņ ai! Par spī ti visam, Parī zi ir vē rts apmeklē t (parvda, ja rodas kā di neparedzē ti apstā kļ i, lī dzi jā bū t kredī tkartei, telefonā Travel SIM kartei (zvanī t ir daudz lē tā k) un draugiem, kuri tā dā gadī jumā , pā rskaitī s naudu caur Western Union)) Var ē st cik dā rgi un lē ti, ā trā uzkoda ir absolū ti ē dama (atš ķ irī bā no mū sē jā s) un ū deni no krā na var dzert pat tualetē (nopietni). ir arī daudzi universā lveikali - Monoprix - ir pā rtikas preces un vī ns - nekā du problē mu. Visur var norē ķ inā ties ar karti. Bet biļ etes uz metrobusu nevar iegā dā ties katrā metro stacijā , tā pē c labā k to ņ emt uzreiz, piemē ram, 10 braucieniem. Metro nav sarež ģ ī ts, tikai jā izdomā jau no paš a sā kuma - apsē ž oties uz perona, jā virzā s pa gala staciju nevis braukš anas virzienā , bet gan pa to, no kuras kursē vilciens. nā ca. Jū s varat doties uz Galeries Lafayette tikai tad, kad absolū ti nav laika doties uz veikaliem, bet jums ir nepiecieš ams kaut kas nopirkt)) Liels un stulbs, un joprojā m nedaudz dā rgs. Uz ielas, kas ved no Operas uz Luvru, ir daudz, daudz daž ā du veikalu, ar franč u zī molu zī moliem - ir daž ā das izvē les un cenas. Svē tdienā s vispā r neviens veikals nestrā dā , izņ emot mazos minimā rketus. Un parastajā s dienā s lī dz 18-19.00, b no 10.00. Vispā r Parī zē ir lieliski, katrs ģ ē rbjas kā grib, visur daudz cilvē ku, bet visi kaut kā sanā k un pasē ž (seviš ķ i kafejnī cā s, kur var bū t pā rpildī ts un pā rpildī ts). ) Viņ i nesmē ķ ē nekur istabā s, bet ielā s, visur)) Naktī s uz ielā m - ja tas nav forš s rajons - var bū t ļ oti trokš ņ ains - bet neviens nesauc policiju, tas nav pieņ emts)) Un mā cies angļ u pilsoņ i, dabiski neviens nerunā krieviski. (ļ oti reti, ja kā ds pieķ eras, bet angliski pilnī gi viss, nu, franciski, protams)). Taksometru frī no 175 eiro, vai uz kartes (bet tas vairā k hemoroī di, vai skaidra nauda lidostā ) Versaļ ā var tikt pats, nav grū ti Krā jiet ceļ vedi ! ! ! Priecī gu atpū tu! Tas ir tā vē rts!


iemiesojums galinf
Izvēlamies viesnīcu, kur jūnija beigās palikt trijatā 8 dienas.
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums 197218
vēlamies jūlija vidū braukt kopā ar vīru uz 8 dienām
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Apollo Opera расположен в северной части Парижа, в центре исторического и туристического Парижа, на тихой улице, недалеко от Монмартра, Оперы Гарнье, Больших Бульваров, и в двух шагах от площади Бланш и кабаре Мулен Руж.
Отель был построен в 1940 году, и представляет здание в традиционном парижском стиле. Вестибюль небольшой, мебель из тростника, мягкое освещение. Ближайшая станция метро — Blanche.

Atrašanās vieta 2,6 км до Северного вокзала, 2,8 км до Южного вокзала, 23 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 29 одно-, двух- и трехместных номеров. Есть семейные номера.

Istabās

Система отопления, кондиционер, холодильник, ЖК-телевизор со спутниковыми каналами, ванная комната с душем, фен, электрический чайник, телефон, сейф (платно), холодильник, утюг и гладильная доска (по запросу), бесплатный Wi-fi.

Adrese 32 rue de Douai, 9-й округ: Опера, 75009 Париж, Франция
Tālruņi: Телефон: 331 48 74 4867 Факс: 331 42 80 1455
Tīmekļa vietne: Apollo Opera Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.