Timhotel Nation 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Šī ir 2 zvaigžņu tūristu klases viesnīca ar atbilstošu apkalpošanu. celta 1987. gadā netālu no GARE DE LYON stacijas netālu no AVRON metro stacijasVairāk →
аватар irsen-like
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir viduvē ja. Istaba tī ra, vienkā rš a, ir tē jkanna, minimā ls komplekts tē jai. Seifs reģ istratū rā . Brokastis ir parastas. Ar personā lu problē mu nebija, visi smaidī gi, kopumā viss kā rtī bā . Viesnī cas atraš anā s vieta jums ir ē rta, ja plā nojat ceļ ot ar metro - Avron metro izeja ir piecus metrus no viesnī cas ieejas, 15-20 minū tes lī dz visā m atrakcijā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir viduvē ja. Istaba tī ra, vienkā rš a, ir tē jkanna, minimā ls komplekts tē jai. Seifs reģ istratū rā . Brokastis ir parastas. Ar personā lu problē mu nebija, visi smaidī gi, kopumā viss kā rtī bā . Viesnī cas atraš anā s vieta jums ir ē rta, ja plā nojat ceļ ot ar metro - Avron metro izeja ir piecus metrus no viesnī cas ieejas, 15-20 minū tes lī dz visā m atrakcijā m. Blakus daudz veikalu un kafejnī cu, lē ti un garš ī gi, tā lu no centra, un tā pē c lē tā k. Tā pē c, ja esat nepretenciozs un pozitī vi vē rtē jat ķ ē des viesnī cas par nelielu naudu, š ī ir ī stā vieta jums.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Это двухзвездочный отель туристического класса с соответствующим обслуживанием.
построен в 1987
недалеко вокзал GARE DE LYON недалеко станция метро AVRON

Atrašanās vieta Отель расположен в оживленном районе в южной части города в 5 минутах ходьбы от Place de la Nation. На общественном транспорте можно добраться в любую часть Парижа.

13 км от аэропорта ory, 2 км до вокзала, 1 мин до метро, 0 мин до остановки автобуса, 7 км до выставки PORTE DE VERSAILLES.
Telpu apraksts

31 Double с ванной, 1 Double с душем, 18 Twin с ванной, 1 Single с ванной.

Istabās

телевизор
спутниковое ТВ
радио
прямой телефон

Adrese 110 Rue Des Orteaux, Париж , Франция
FAQ