Scribe 5*– Atsauksmes

Viena no slavenākajām un greznākajām viesnīcām Eiropā, iecienīta tikšanās vieta Eiropas aristokrātijai, Francijas finanšu un industriālajai elitei. Tā atrodas netālu no galvaspilsētas biznesa un kultūras centra. Viesnīcas vestibils ir atjaunots Otrās Imerijas klasiskajā stilā. 1895. gadā tieši šeit brāļi Lumjē sarīkoja pirmo filmas seansu. Prusts un Hemingvejs vēlāk palika šeit.Vairāk →
аватар Lina2009
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Ko te var teikt? Lieliska viesnī ca. Imperiā ls stils, greznī ba, komforts. Mē s tur bijā m uzņ ē mums 2009. gada pavasarī . Manā dzī vē nav bijusi labā ka gulta vai labā ks miegs. Tas ir tas, ko sauc par "mā koņ os". Un par š o viesnī cu nav nevienas atsauksmes, visticamā k, tā pē c, ka viesnī ca ir ak-cik-ļ oti dā rga. … Tomēr ▾ Ko te var teikt? Lieliska viesnī ca. Imperiā ls stils, greznī ba, komforts. Mē s tur bijā m uzņ ē mums 2009. gada pavasarī . Manā dzī vē nav bijusi labā ka gulta vai labā ks miegs. Tas ir tas, ko sauc par "mā koņ os". Un par š o viesnī cu nav nevienas atsauksmes, visticamā k, tā pē c, ka viesnī ca ir ak-cik-ļ oti dā rga. Vidē jais tū rists diez vai var atļ auties uzturē ties š ā dā s vietā s. Tas nav "piecinieks" Turcijā vai Ē ģ iptē , bet gan daudz augstā ks lī menis.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Один из самых известных и фешенебельных отелей Европы, излюбленное место встреч европейской аристократии, финансовой и промышленной элиты Франции. Находится рядом с деловым и культурным центром столицы. Холл отеля отреставрирован к классическом стиле Второй Имерии.

В 1895 году именно здесь братья Люмьер устроили 1-й кинопоказ. Позже здесь останавливались Пруст и Хемингуэй.

Viesnīcā

лифт
бар
ресторан
парковка
аренда машин
сейф
услуги секретаря
бизнес-центр
конференц-комнаты
уход за детьми
прачечная
номера для некурящих
условия для инвалидов
разрешены домашние животные
room service

Telpu apraksts

212 номеров, 5 свит, 6 дуплексов.

Istabās

ТВ
телефон
фен
минибар
кондиционер
сейф
порт для модема

Adrese 1, Rue Scribe, 75009 Paris.
FAQ