Riviera Hotel 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 4.610
№16 viesnīcas reitingā Parīze
7.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
4.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Riviera ir neliela un mājīga viesnīca, kas atrodas Parīzes centrā, Monmartras pakājē, 8 minūšu gājiena attālumā no Gare du Nord, kur pietur Eurostar vilcieni. Austrumu stacija atrodas 13 minūšu pastaigas attālumā. Sv. Sirds bazilika arī atrodas pastaigas attālumā. Viesnīca Riviera atrodas 350 metru attālumā no metro stacijas Anvers (2. līnija) un 550 metru attālumā no metro stacijas Poissonnière (7. līnija), tādējādi viesi var ērti iepazīt Parīzi. Viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota 2015. gadā.Vairāk →
аватар ekaterina.sh
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija Parī zē no 14. lī dz 21. maijam. Ko lai saka, Parī ze ir Parī ze! Un par viesnī cu secinā jumi ir š ā di: ja esat tū rists bez sū dzī bā m un neplā nojat pavadī t pusi dienas savā numurā , tad tas ir labs budž eta variants. … Tomēr ▾ Bija Parī zē no 14. lī dz 21. maijam. Ko lai saka, Parī ze ir Parī ze! Un par viesnī cu secinā jumi ir š ā di: ja esat tū rists bez sū dzī bā m un neplā nojat pavadī t pusi dienas savā numurā , tad tas ir labs budž eta variants. Lai gan ceļ ojuma paketē tas bija norā dī ts kā.3 *, patiesī bā tas ir 2 * ar traucē jumiem. Istaba Oi-oi-ļ oti pieticī ga, bet var pā rnakš ņ ot un nomazgā ties. Diezgan tī ra, gultas veļ a un balti dvieļ i. Reģ istratū rā strā dā krieviski runā još i darbinieki, visur devā mies bez ekskursijā m, tā pē c tas palī dzē ja orientē ties. Kopumā personā ls ir draudzī gs. Brokastis arī pieticī gas (tē ja, kafija, piens, sula, kruasā ni, mafini, bagetes, sviests, ievā rī jums, brokastu pā rslas), bet mums pietika (tas atkal par kā du bez pretenzijā m). Es lasī ju daudz atsauksmes par dzirdamī bu istabā s, š ajā viesnī cā tas ir normā li, var dzirdē t tikai tad, kad viņ i iziet un ieiet blakus istabā s, un pā rē jā laikā ir klusums. Kopumā viesnī ca mū su iespaidus par Parī zi nesabojā ja, pozitī vais bija daudz vairā k ! ! !
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā viesnī ca nav slikta, es tomē r tur iegrieztos, ja jū s apmeklē tu viesnī cu tikai uz nakš ņ oš anu, kas, patiesī bā , ir vajadzī gs tik krā š ņ ai pilsē tai kā Parī ze. Tač u iepazī š anā s sā kā s ar ne pā rā k labu iespaidu. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca nav slikta, es tomē r tur iegrieztos, ja jū s apmeklē tu viesnī cu tikai uz nakš ņ oš anu, kas, patiesī bā , ir vajadzī gs tik krā š ņ ai pilsē tai kā Parī ze. Tač u iepazī š anā s sā kā s ar ne pā rā k labu iespaidu. Sā kotnē ji mū su tū roperators (transfē rs pasū tī ts iepriekš ) mū s atveda uz citu Rivjē ru, izlaida, nepā rliecinoties, ka mū s ir atveduš i tieš i tur, kur vajag. Reģ istratū rā mums palī dzē ja sazvanī t par mums atbildī go informā cijas centru. Pē c 40 minū š u gaidī š anas atbrauca tā pati maš ī na, š oferis atvainojā s, paskaidroja, ka viņ am norā dī ta nepareiza adrese un aizveda mū s uz pareizo vietu, pavadot lī dz reģ istratū rai. Mū su Rivjē rā mums iedeva atslē gu no istabas 6. stā vā (mansarda). Telpā nav veikts remonts vairā k nekā pā rdesmit gadus: uz sienā m ir eļ ļ as krā sa, kas karā jas saplaisā jusi, logs neaizveras, no loga uz grī das ir peļ ķ e (nedaudz lija), loga aizkars aizņ em visu garumu (logs atrodas tieš i uz jumta slī puma, un telpa ir maza). nav tī rs. Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru Nasirs atskrē ja ar skrū vi un knaibles. Ā tri noslaucī ja peļ ķ i ar papī ra salvetē m, ieskrū va logā skrū vi tā , ka bija redzams aizvē rts logs, ar tā m paš ā m salvetē m aizbā za logā plaisas (apmē ram pirksta biezumā ) (un ā rā ir decembris un apkure ir ieslē gts tikai naktī ). Kopumā mū su garastā voklis bija sliktā ks kā jebkad, bet situā cija noskaidrojā s nā kamajā dienā (palī dzē ja meitenes no mū su info centra). Mū s pā rcē la uz citu stā vu, izremontē tu istabu. tur bija labi. Neviens neatvainojā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Acī mredzot viņ i gaidī ja no mums naudu. Vē l viens mī nuss ir tas, ka istabā nav fē na un tē jkannas, bet vakarā bufetē droš i var paņ emt verdoš u ū deni no titā na. brokastis ir parastas, kontinentā las, neviens neskatā s mutē , neskaita apē sto maizes gabalus (atš ķ irī bā no Patajas). Istaba uzkopta, nomainī ti aksesuā ri. viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, lī dz visiem apskates objektiem (Notre Dame, Luvra, Elizejas lauki, Triumfa arka, Les Invalides, Lafajetas galerija u. c. ) var nokļ ū t ar kā jā m, pastaigā joties pa Parī zi. Ir internets, bet mē s to neizmantojā m. Tagad, zinot istabiņ u atraš anā s vietu viesnī cā , droš i vien paliktu tur vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s Parī zē no 2011. gada 6. lī dz 13. oktobrim. Viesnī cas apskats nav pielā gots, rakstu no sirds. dzī voja istabā.28. Personā ls runā krieviski vairā k nekā pieklā jī gi, var runā t par abstraktā m tē mā m. … Tomēr ▾ Atpū tā s Parī zē no 2011. gada 6. lī dz 13. oktobrim. Viesnī cas apskats nav pielā gots, rakstu no sirds. dzī voja istabā.28. Personā ls runā krieviski vairā k nekā pieklā jī gi, var runā t par abstraktā m tē mā m. No trū kumiem - tā s nav iebū vē tas durvis. Viss pā rē jais ir diezgan pieklā jī gs. Ja gribi, lai brokastis bū tu adekvā tas, neguli lī dz 8. Es atnā cu 7:05. Ir pieejami kruasā ni, sviests, jogurts utt. Nepalika izsalcis. Numuri tiek uzkopti, gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, tualetes piederumi tiek mainī ti pē c vajadzī bas. Ir kanā ls krievu valodā . Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta attiecī bā pret transporta lī dzekļ iem un ekskursiju vietā m. Netā lu atrodas pat Mulenrū ž a. Ja gadā s bū t Parī zē (brī niš ķ ī ga, pā rsteidzoš a, skaista pilsē ta), tad par galveno apsvē rš u variantu ar Reviera, ja nemainī sies ī paš nieks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
tī ri! svaigi! ikdienas uzkopš ana, rē ķ inu maiņ a. brokastis lieliskas.... it ī paš i zaļ o ā bolu biezenis. : )) vieta klusa, mierī ga. nu...tā tu nestā stī si, , , es noteikti zinu, ka es tur atgriezī š os vē lreiz. jo Parī ze ir viss ko vē lies!! Liels sveiciens darbiniekiem!. … Tomēr ▾ tī ri! svaigi! ikdienas uzkopš ana, rē ķ inu maiņ a. brokastis lieliskas.... it ī paš i zaļ o ā bolu biezenis. : )) vieta klusa, mierī ga. nu...tā tu nestā stī si, , , es noteikti zinu, ka es tur atgriezī š os vē lreiz. jo Parī ze ir viss ko vē lies!!

Liels sveiciens darbiniekiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es uzturē jos š ajā viesnī cā no 27.12. 10 lī dz 04.01. 11 Vē los atzī mē t sekojoš o: mī nusu viesnī cā ir daudz vairā k nekā plusu, tā pē c sā kš u ar to, kas man nepatika. Ļ oti mazas istabas, es dzī voju vienvietī gā istabā un man bija ļ oti š auri. … Tomēr ▾ Es uzturē jos š ajā viesnī cā no 27.12. 10 lī dz 04.01. 11 Vē los atzī mē t sekojoš o: mī nusu viesnī cā ir daudz vairā k nekā plusu, tā pē c sā kš u ar to, kas man nepatika. Ļ oti mazas istabas, es dzī voju vienvietī gā istabā un man bija ļ oti š auri. Vannasistabā pie duš as kabī nes bija tikai durvju grī da, nemocē jos un uzlē ju ū deni uz grī das, tā nav mana problē ma. Arī izlietne bija aizsē rē jusi pē c mana lū guma to iztī rī t, reģ istratū rā vī rietis vā rdā Mustafa (kurš , starp citu, runā krieviski, bet acī mredzot to slē pj, lai viņ i netraucē ) uzmeta dziļ as satraukuma grimases un solī ja izdomā t. beigā s nekas nenotika, kas ir visinteresantā kais, kad uzturē š anā s beigā s atstā ju telpas un gaidī ju transfē ru vestibilā , Mustafai pienā ca sieviete, kura ievā cā s manā istabā un ziņ oja par aizsprostojumu. viņ a sejā ieraudzī ja to paš u dziļ u baž u grimasi un saprata, ka principā viņ am ir vienalga))) bet tas viss, protams, ir sī kumi un kas es esmu citā š ī s viesnī cas vienvietī gajā istabā , tā du problē mu nebija. . Š ī s viesnī cas milzī gs trū kums ir paaugstinā ta skaņ as caurlaidī ba, ja durvis aizcirtā s blakus istabā un jebkurā citā telpā , kas atrodas jū su stā vā , tad skaņ as vilnis gandrī z bez zudumiem skar membrā nu, kas sarež ģ ī aizmigš anas procesu. visu laiku, kad es paliku, dzirdē ju pā ris no blakus istabas, kā viņ i lamā jā s un drā ž ā s skatī jā s televizoru. Es nekad neesmu paspē jusi lī dz brokastī m, man par to nav ko teikt. Tagad par plusiem manā istabā bija parastas tumš a koka mē beles, acī mredzot nesen uzstā dī tas, bija arī virtuves diagonā lais LCD televizors. Gulta tika mainī ta un bija tī ra. Priecē diezgan tuvu attā lums lī dz metro, divas stacijas, no kurā m izvē lē ties. Monmartras rajons ir viegli sasniedzams. 7 minū š u rā diusā ar kā jā m virzienā uz centru ir labs lielveikals, kā arī vī na un siera veikali. Nobeigumā gribu teikt, ka septiņ u dienu uzturē š anā s laikam der. Bet, ja iespē jams, ņ emiet 3 *.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
cilvē ki neiesaka š o viesnī cu. mē s dzī vojā m pirmajā stā vā . gaiss telpā ir mitrs, tualetē ir skudras un koka utis. ir neē rti, ka vannas istabā nav ā ķ u dvieļ iem un drē bē m. tī rī š ana netika veikta katru dienu. … Tomēr ▾ cilvē ki neiesaka š o viesnī cu. mē s dzī vojā m pirmajā stā vā . gaiss telpā ir mitrs, tualetē ir skudras un koka utis. ir neē rti, ka vannas istabā nav ā ķ u dvieļ iem un drē bē m. tī rī š ana netika veikta katru dienu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Esmu š okā par labajā m atsauksmē m, ī stenī bā tā du cū kkū ti nebiju redzē jis, netī rs, palagi ar asiņ u lā sē m un vispā r š ausmas, un tu arī atver logu un kaimiņ u logi smird pē c vī raka, tas nav iespē jams. … Tomēr ▾ Esmu š okā par labajā m atsauksmē m, ī stenī bā tā du cū kkū ti nebiju redzē jis, netī rs, palagi ar asiņ u lā sē m un vispā r š ausmas, un tu arī atver logu un kaimiņ u logi smird pē c vī raka, tas nav iespē jams...gultu nemaina...tas ir š ausmī gi, mē s tikko izgā jā m 8 un nā cā m 12 naktī un tas ir briesmī gi, nav patī kami gulē t un mazgā ties, un brokastis vispā r kapets, istabā pagrabs bez logiem...un vispā r netī rs, brokastis no 7 lī dz 10, un ja atnā ksi 8 var bū t palicis pē dē jais rullis, t. i. kruasā ns un viss. . . un ļ oti nepatī kams izskats. . . ī si sakot, ja kā ds no reģ istratū ras izlasa š o komentā ru, mans ieteikums tev ir nomainī t tī rī š anas lī dzekļ us un vispā r nopirkt normā lu veļ u un pā rkrā sot ē damistabu un noņ emt tī rī š anas instrumenti, kas noklā ti ar baltu palagu no ejā m gaiteņ os...))) par kuriem tu vienmē r paklū pi.... š ausmas...nu var normā li...nu galu galā , savā dā k Parī ze ir skaista, bet Rivjē ra ir briesmī ga. .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Normā la viesnī ca. Tī rs, tī rī ts katru dienu. Istabas ir mazas, bet š ī ir Parī ze, tajā s ir mazi dzī vokļ i. Iela ir klusa. Lī dz operai ar kā jā m 15-18 minū tes. Visi administratori runā gan krieviski, gan angliski. Brokastī s tiek pasniegti augļ u salā ti, visu veidu pā rslas, piens, kruasā ni, sviests, ievā rī jums, tē ja-kafija-sula. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca. Tī rs, tī rī ts katru dienu. Istabas ir mazas, bet š ī ir Parī ze, tajā s ir mazi dzī vokļ i. Iela ir klusa. Lī dz operai ar kā jā m 15-18 minū tes. Visi administratori runā gan krieviski, gan angliski. Brokastī s tiek pasniegti augļ u salā ti, visu veidu pā rslas, piens, kruasā ni, sviests, ievā rī jums, tē ja-kafija-sula. Kopumā viss ir kā rtī bā , nekā du negatī vu emociju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар rivi
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atraš anā s vieta ir laba. 5 minū š u gā jiena attā lumā no metro stacijas "Anvers". Turgot iela, uz kurā tas atrodas, kluss; uz tā , papildus paš ai viesnī cai, ir tikai tikai pasts, automaš ī nu tirgotā js, skola un kaut kā ds CD veikals. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir laba. 5 minū š u gā jiena attā lumā no metro stacijas "Anvers". Turgot iela, uz
kurā tas atrodas, kluss; uz tā , papildus paš ai viesnī cai, ir tikai
tikai pasts, automaš ī nu tirgotā js, skola un kaut kā ds CD veikals. : -)
Tomē r apgabals kopumā ir diezgan ļ aundabī gs. : -)) Netā lu no Pigalle laukuma un vispā r
rajonā ir daudz tumš ā daino un visā du neformā ļ u. Bet staigā pa ielā m
nemaz nav biedē još i, pat vē lu vakarā.

Istabas nobruž ā tas, mē beles vecas, vietas par maz. Tomē r drē bes ir tī ras. Apdare
vannas istaba ir jauna. Televī zijā krievu valodā tikai Euronews.
Istabā skapī tika atrasts salū zis seifs. : -)

Personā ls ir draudzī gs, vienmē r sasveicinā s, smaida, pat reģ istratū rā
saprotu krievu valodu.
Tī rī ts katru dienu.
Lifts nedarbojā s gandrī z visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā – un paldies Dievam, par to
pirmajā dienā viņ š č ī kstē ja tā , ka likā s, ka tas ir dzirdams uz ielas. patiesī ba,
kad salabojā s, sā ka klusi braukt. : -)
Zā lē ir dators ar internetu par 12 eiro stundā , lai gan trī s minū š u gā jienā -
interneta kafejnī ca par 1 eiro. ; -)

Brokastis, protams, joprojā m ir tā das paš as - kraussan, augļ u salā ti (no bundž as,
protams), ā bolu mē rce, kukurū zas pā rslas.
Nu vē l, tur visā das mazas pakas (piemē ram, lidmaš ī nā s
piedā vā jums) ievā rī jumi un eļ ļ as, tē ja, kafija, piens.
Principā lī dz pusdienā m ar daž iem var pietikt. ; -) tumš ā daina jauna dā ma,
brokastu gatavoš ana, starp galdu tī rī š anu un trauku mazgā š anu
(ar ko, protams, nepietiek visiem viesiem - vajag mazgā t un vē lreiz
uzliek galdus), mazgā grī das zā lē . : -))))
Tomē r netā lu no viesnī cas atrodas divi lielveikali Champion un, ja nē
slinkums, tad tur var vakarā nopirkt kā dus produktus, ko vē lies.

Kopumā kā budž eta nakš ņ oš anas iespē ja Parī zē ir diezgan pieņ emama. Ja jū s
nav pā rā k prasī gs komfortam - jū s varat izvē lē ties š o viesnī cu.
аватар katrina
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ekonomiskai atpū tai, nekas vairā k. . . Atrodas netā lu no Monmartras, 5 minū š u gā jiena attā lumā , netā lu no metro. Vieta klusa, bet tas drī zā k pluss, mans draugs nesen apmetā s viesnī cā Monmartras rajonā uz slavenā * sarkano lukturu kvartā ls* un izdzī voja tur tieš i 2 dienas, tad pā rcē lā s, jo. … Tomēr ▾ Viesnī ca ekonomiskai atpū tai, nekas vairā k. . . Atrodas netā lu no Monmartras, 5 minū š u gā jiena attā lumā , netā lu no metro. Vieta klusa, bet tas drī zā k pluss, mans draugs nesen apmetā s viesnī cā Monmartras rajonā uz slavenā * sarkano lukturu kvartā ls* un izdzī voja tur tieš i 2 dienas, tad pā rcē lā s, jo. viņ i sā ka pestī ties tieš i pie izejas uz ielu : )) Š ķ iet, ka viesnī ca ir celta sen, jo. mē beles un aprī kojums vietā m nedaudz nobruž ā ts, bet viss tī rs un tualete ar duš u ir aprī kota ar diezgan modernu santehniku. , skapis, seifs, galds. Ikdienas uzkopš ana.
Ir lifts, bet tas darbojas ļ oti smieklī gi un jau pē c pā ris dienā m bijā m atmetuš i visas cerī bas tikt uz mū su 5. stā vu pa to un uzkā pā m pa š aurā m spirā lveida kā pnē m. Brokastis sastā vē ja no 1 kruasā na, bulciņ as, maisa sviests un ievā rī jums vienai personai. Bez ierobež ojumiem varē ja ņ emt sulu, kafiju, tē ju, musli un jogurtu. viss ir ļ oti, ļ oti ekonomiski, bet, ja vajag gultu Parī zē , parastu duš u un no rī ta ē st, varat doties uz š o viesnī cu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Небольшой уютный отель Riviera расположен в центре Парижа, у подножия Монмартра, в 8 минутах ходьбы от Северного вокзала, где находится конечная остановка поездов Eurostar. Восточный вокзал расположен в 13 минутах ходьбы. Также в пределах пешей досягаемости находится базилика Сакре-Кер. Отель Riviera находится в 350 метрах от станции метро Anvers (линия 2) и в 550 метрах от станции метро Poissonnière (линия 7), благодаря чему гости легко смогут осмотреть Париж. Последняя реконструкция отеля прошла в 2015 г.

Atrašanās vieta 1 км до Северного вокзала, 1,7 км до Восточного вокзала, 16,8 км от аэропорта «Орли», 21,6 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Услуги по продаже билетов, услуги консьержа, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская кроватка и стульчики — по запросу.
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

38 одно-, двух-, трехместных номеров. Есть семейные номера.

Istabās

Ванная комната, телевизор, телефон, рабочий стол, сейф, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната с душем или ванной, фен, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

Adrese 6, Rue De Turgot, 9-й округ: Опера, 75009 Париж, Франция
Tālruņi: 33 1 48 78 57 24
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.