Peyris Opera Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.010
№4 viesnīcas reitingā Parīze
6.5 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Peyris Opera atrodas Parīzes centrā, starp Garnjē operu un Gare du Nord un Gare de l'Est. Varietē Folies Bergère ir 2 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca atrodas 300-400 metru attālumā no Bonne Nouvelle (8. un 9. līnija) un Cadet (7. līnija) metro stacijām, tādējādi viesi var ērti nokļūt jebkurā Parīzes vietā.Vairāk →
аватар boris-ka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Zā dzī ba viesnī cā PEYRIS. Š ī gada 15. -22. oktobrī mē s ar sievu bijā m Parī zē . tū rē "Pastaiga Parī zē " ar tū risma aģ entū ru "Pac Group". Apmetā mies viesnī cā PEYRIS. Brokastī s sieva paņ ē ma lī dzi savu rokassomu, noliekot to blakus galdam vai pakarinot uz krē sla atzveltnes. … Tomēr ▾ Zā dzī ba viesnī cā PEYRIS.
Š ī gada 15. -22. oktobrī mē s ar sievu bijā m Parī zē . tū rē "Pastaiga Parī zē " ar tū risma aģ entū ru "Pac Group". Apmetā mies viesnī cā PEYRIS. Brokastī s sieva paņ ē ma lī dzi savu rokassomu, noliekot to blakus galdam vai pakarinot uz krē sla atzveltnes. Tā pat rī kojā s arī citi tū risti, un tā pat bija arī izbraukš anas dienā - sestdien, 22. oktobrī plkst. 9.00. Kad ielē jā m kafiju (nepilnus 2 metrus no galda), rokassomiņ a pazuda. Manas sievas somā bija pase, divi telefoni. . . Administratore Jeļ ena teica, ka neviens no nepiederoš ajiem neiebrauca un neizgā ja. Lū dzā m izsaukt policiju, bet viņ a teica, ka policija nenā ks un ieteica paš iem vē rsties policijā .
Sazvanī jā mies ar aģ entū ru "Paris-Etoile Voyage" pa tel. +33.45 2.64 80 un mob. tā lr. +33.08 9.57 72, bet atbildē ja tikai automā tiskais atbildē tā js franč u valodā . Tad viņ i zvanī ja uz Pac Group 24/7 dienestu pa tā lruni +7(495)93.09 58. Meitene atbildē ja, ka droš i vien (! ) man jā iet uz policiju un vē stniecī bu, lai gan viņ a nebija pā rliecinā ta (! ) vai vē stniecī ba sestdien bija atvē rta. Konkrē ti ieteikumi, koordinā tes un tā lruņ u numuri netika sniegti.
Viesnī cas administratore mums iedeva policijas adresi. Pateicoties tam, ka sieva runā angliski un policija atrada vienu angliski runā još o, varē jā m aizpildī t anketu, pē c kuras zā dzī ba fiksē ta. Vienī gi policija mums iedeva vē stniecī bas tā lruņ a numuru un adresi un varē jā m sazinā ties ar dež urē još u darbinieku, kurš ā tri un precī zi sniedza informā ciju par to, kas mums jā dara, lai iegū tu izceļ oš anas/ieceļ oš anas apliecī bu. Bija katastrofā li maz laika, lai savā ktu visus dokumentus no policijas, nogā dā tu tos uz vē stniecī bu, izrakstī tu sertifikā tu un atgrieztos viesnī cā , un mums nebija laika noteiktajai izbraukš anas stundai no viesnī cas. Mana sieva zvanī ja viesnī cas administrā cijai (atkal palī dzē ja angļ i un sveš inieki), un viņ i lū dza š oferi mū s uzņ emt pē dē jam, kas palī dzē ja mums aizbraukt uz lidostu un izlidot laikā . Var teikt, ka ļ oti paveicies.
Tā dē jā di visas darbī bas, ko veicā m, lai organizē tu mū su izbraukš anu pē c zā dzī bas viesnī cā , bija nevis Pac Group krī zes vadī bas dē ļ , bet gan par spī ti tam. Mums palī dzē ja daž ā di cilvē ki, bet ne "Pac Group" darbinieki, kuriem uzticē jā m savu svē tku organizē š anu.
аватар rusakova
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
… Tomēr ▾
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca man nepatika, pie lifta redzē jā m lielus melnus tarakā nus, trauki netī ri, istabiņ as mazas. Es nevienam neiesaku. … Tomēr ▾ Viesnī ca man nepatika, pie lifta redzē jā m lielus melnus tarakā nus, trauki netī ri, istabiņ as mazas. Es nevienam neiesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tusies ģ imene ar bē rnu (8 gadi). Istaba omulī ga, maza, telefons, TV(ar krievu kanā lu! ), kondicionā rs(! ), vannasistabā viss tī rs un kā rtī bā ! Recepcijā ir krieviski runā još as meitenes! Brokastis nav greznas, bet diezgan pieņ emamas, ar nepiecieš amo produktu komplektu. … Tomēr ▾ Atpū tusies ģ imene ar bē rnu (8 gadi). Istaba omulī ga, maza, telefons, TV(ar krievu kanā lu! ), kondicionā rs(! ), vannasistabā viss tī rs un kā rtī bā ! Recepcijā ir krieviski runā još as meitenes! Brokastis nav greznas, bet diezgan pieņ emamas, ar nepiecieš amo produktu komplektu. Nav netī ru galdu, viss uzreiz notī rī ts, interjers jauks. Netā lu no galvenajā m ielā m un metro. Gā jā m lī dz Eifeļ a tornim (tikai apaviem jā bū t ē rtiem - gā ju augstpapē ž u kurpē s, pie torņ a tiku fotografē ta basā m kā jā m).
Kopumā - viss ir brī niš ķ ī gi! Atpū ta vienmē r nā k par labu, neatkarī gi no tā , kur atrodaties!
Ī paš s paldies darbiniekiem! Un reģ istratū rā , un virtuvē , un apkopē jas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudz nerakstī š u, pilnī gi piekrī tu Oļ ega Kiseļ eva apskatam, kas datē ts ar 09.05. 2007. … Tomēr ▾ Daudz nerakstī š u, pilnī gi piekrī tu Oļ ega Kiseļ eva apskatam, kas datē ts ar 09.05. 2007.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2009. gada 17. lī dz 24. jū lijam. Apmetā mies tajā paš i. Jau no paš a sā kuma š o viesnī cu piesaistī ja tas, ka internetā par to nebija nevienas sliktas atsauksmes. Negatī vā lieta izpaudā s vienā : tajā ir ļ oti mazs lifts (mums tas pat likā s forš s, tā du liftu nebijā m redzē juš i, bet mums divatā bija ļ oti ē rti). … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2009. gada 17. lī dz 24. jū lijam. Apmetā mies tajā paš i.
Jau no paš a sā kuma š o viesnī cu piesaistī ja tas, ka internetā par to nebija nevienas sliktas atsauksmes. Negatī vā lieta izpaudā s vienā : tajā ir ļ oti mazs lifts (mums tas pat likā s forš s, tā du liftu nebijā m redzē juš i, bet mums divatā bija ļ oti ē rti).
Viesnī cu atradā m uzreiz. Lejupielā dē tā karte ar viesnī cas atraš anā s vietu izrā dī jā s ļ oti veiksmī ga (padoms: lejupielā dē jiet kartes no interneta, papī ra kartē s nav mazo ieliņ u, un tas ir galvenais iemesls klaiņ oš anai, kad viss ir tuvumā ! ).
Ceļ š uz viesnī cu, ierodoties Parī zē ar RossyBus no Š arla de Golla lidostas. Galvenais ir atrast Boulevard Des Italiens no Lielā s operas ielā s, kas iet visos virzienos un tad taisni pa to bū s Boulevard Montmartre, tad Boulevard Poissonniere, tad pagriezieties pa kreisi uz Rue du Faubourg Poissonniere un tur otrs pagrieziens uz pa kreisi uz mazo Sainte Cecile ielu un uzreiz pa labi uz Rue de Conservatoire, kur atrodas viesnī ca.
Tiklī dz viņ i iegā ja, viņ i saprata, ka tas ir tas, ko viņ i meklē . Varbū t tas bija fakts, ka rū pī gi izpē tī jā m visas fotogrā fijas internetā , tā pē c radā s sajū ta, ka esam pazī stamā vietā .
Mani piesaistī ja arī tas, ka atsauksmē s bija teikts, ka reģ istratū rā strā dā jusi krievu meitene. Patiesī bā tur strā dā divas meitenes, kas runā krieviski, un vē l viena poliete, kas zina krievu valodu. Vispā r sā kumā domā ja, ka š ī ir viesnī ca krievvalodī gajiem, jo ​ ​ gan instrukcijas krievu valodā bija uz brokastu telpas durvī m, gan liftā , televī zijā kanā ls RTR-Planet, arī brokastī s. turpat blakus bija pilnī gi krievu runa (tas jau tad sapratā m, ka restorā na atklā š anā brokastī s ceļ as tikai mū sē jie, un ā rzemnieki pievelkas pē c stundas).
Brokastis kā rtī gas: divu veidu aukstie gaļ as izstrā dā jumi, divu veidu cietie sieri, augļ u asorti, graudaugi, kruasā ni, sviests un ievā rī jumi mazos iepakojumos, rullī š i. Tē jas maisiņ i, pagatavota kafija (ļ oti laba).
Tī rī ts katru dienu, veļ a mainī ta pē c 3 dienā m. Viss skaidrs. Katru dienu tika nodroš inā tas ziepes, ž elejas un glā zes.
Santehnika, kondicionieris darbojā s pareizi.
Mū su logi pavē rā s uz ielu (kā pasū tī jā m). Starp citu, viesnī cas numuriņ i ar skatu uz ielu visi ir lieli, bet pagalmā gluž i pretē ji – mazi. Viesnī cu rezervē jā m 2 mē neš us iepriekš . Savā s vē lmē s, ko ceļ ojumu aģ entū ra pā rsū tī ja uz Parī zi, nokrā sojā m visu lī dz mazā kajai detaļ ai, ieskaitot stā vu skaitu, skatu no logiem uz ielu, divguļ amo gultu utt. Kas ir jauki, viņ i ņ ē ma vē rā gandrī z visas mū su vē lmes.
Kā domā ju, ar iepriekš ē ju rezervā ciju visi pieteikumi tiek ņ emti vē rā , bet ar pē dē jā brī ž a rezervā ciju numuriņ i saņ em, kā saka, “kas paliek”.
Lī dz metro 10 minū š u gā jiena attā lumā . Tuvā kā s stacijas: Bonne Nouvelle (8. un 9. lī nija) vai Cadet (7. lī nija). Mē s izmantojā m septī to lī niju, kad devā mies uz centru, jo ir ļ oti ē rti nokļ ū t Luvrā (5 pieturas), un atceļ ā mē ģ inā jā m ņ emt astoto vai devī to lī niju, lai brauktu pa Boulevard Montmartre un brauktu. uz lielveikalu, lai nopirktu pā rtiku un ū deni vai atgrieztos kā jā m.
Uzturs. Brokastī s var ē st ilgu laiku. Kas attiecas uz pusdienā m, tad ar pilnī gu franč u valodas zinā š anu trū kumu, neskatoties uz kafejnī cu pā rbagā tī bu, viņ i izvairī jā s tur ē st. Pā ris reizes pusdienojā m, kad bija ekskursijas paš apkalpoš anā s restorā nos ar grupu un pat Luvras restorā nā (tur arī paš apkalpoš anā s un viss ir parakstī ts), kā arī Monparnasas debesskrā pja kafejnī cā (viņ i tur runā angliski). Pē c nejauš ī bas principa uzgriezā m restorā nu "Chez Aleksandre" ar krieviski runā još u oficiantu. Tur izmē ģ inā jā m slaveno sī polu zupu un varž u kā jiņ as. Š is restorā ns atrodas La Fayette, 16, ceļ ā no viesnī cas uz Lielo operu. Starp citu, ceļ š uz viesnī cu no Lielā s operas atrodas tieš i gar La Fayette, tač u, nezinot š o ielu, ir grū tā k orientē ties, tā pē c pirmo reizi iesaku iet pa apskata sā kumā norā dī to ceļ u.
Vakariņ as pirktas lielveikalos. Tuvā kie lielveikali pa ceļ am ir Monoprix (Boulevard Montmartre) un G20 (Rue Bleue ceļ ā uz Cadet metro). Salā ti, sieri, bagetes un pudele vī na diviem maksā.12-15 eiro.
Nedē ļ a pagā ja kā pasakā . Lai jaukas brī vdienas!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар straniero_1
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atraš anā s vieta: Viesnī ca atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no Bonne Nouvelle metro stacijas (karnete - 10 biļ etes uz metro - maksā.10, 5 eiro), nedaudz tā lā k - Grand Boulevards un Strasbourg St-Denis stacijas. Garnjē opera aizņ em 10-15 minū tes, 40 minū tes lī dz Luvrai (pa ī sā ko ceļ u), 10 minū tes lī dz iepirkš anā s ielā m (Lafayette, Haussman). … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta: Viesnī ca atrodas 5-7 minū š u gā jiena attā lumā no Bonne Nouvelle metro stacijas (karnete - 10 biļ etes uz metro - maksā.10, 5 eiro), nedaudz tā lā k - Grand Boulevards un Strasbourg St-Denis stacijas. Garnjē opera aizņ em 10-15 minū tes, 40 minū tes lī dz Luvrai (pa ī sā ko ceļ u), 10 minū tes lī dz iepirkš anā s ielā m (Lafayette, Haussman). Apkā rt ir daudz mazu kafejnī cu un restorā nu, ir pat ē dienkartes krievu valodā . Faubourg Poisonniere ielā netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals (atvē rts lī dz 22:00), ir divi mazi veikaliņ i, kur var iegā dā ties pā rtikas preces. Kinoteā tris Rex atrodas 5 minū š u pastaigas attā lumā . Ja dodaties uz Lielajiem bulvā riem, tur var atrast diskotē kas un kafejnī cas,
strā dā vē lu.

Teritorija: Viesnī ca ir maza, nepilni 50 numuriņ i, atrodas ielu krustojumā
rue du Faubourg Poisonniere, rue Bergere, rue du Conservatoire in
ieskauj blī va apbū ve, kas raksturī ga Parī zes 4-6 stā vu mā jā m ar bē niņ iem. Viesnī cā ir restorā ns un neliels bā rs. Pā rsteidz lifta izmē rs: in
2 cilvē ki tajā diez vai var ietilpt - ļ oti smieklī gi)) Lai ar to brauktu, jums ir nepiecieš ams zaudē t svaru!
Istaba: Istabas ir mazas, ī paš i augš ē jā stā vā , kur atrodas bē niņ i. Ir vanna un fē ns. Skats pa logiem - uz ielu, tieš i uz blakus esoš o viesnī cu "Aida Opera", vai uz citu ielu. Istabā ir gulta, galds, krē sls, naktsgaldiņ š , telefons, skapis, TV (ir RTR-Planet, CNN, BBC kanā li), kondicionieris. Seifs - tikai reģ istratū rā , par samaksu. Trokš ņ a izolā cija diemž ē l nav laba, un, ja sastapsiet trokš ņ ainus kaimiņ us, tad diez vai aizmigsiet

Apkalpoš ana:
Personā ls diezgan adekvā ts, draudzī gs, angliski runā pacieš ami labi, zina
daž i vā rdi krieviski, ir pat viena meitene, kas runā krieviski. Tī rī š ana laba, regulā ra, katru dienu (dzeramnauda 2 eiro).
Š ķ iet, ka apkalpoš ana numurā ir, bet mē s nemē ģ inā jā m.

Ē dinā š ana: Restorā nā brokastis ir aukstā bufete (maizī tes, kruasā ni, š ķ iņ ķ is, siers, ievā rī jums, kafija, tē ja), ē diena kvalitā te laba. Var pusdienot un vakariņ ot, bet tas jau par maksu, ē dienkarte ir t. e. kompleksā s pusdienas - maksā.30 eiro no personas. Kafija bā rā - 2.5 eiro maza krū zī te
Animā cija, izklaide:
Otrdienā s 1. stā vā - klavieru vakari. Izstā des vestibilā
daž i vietē jie mā kslinieki.

Laba viesnī ca netā lu no centra, Operas un metro stacijas. Kā opcija Bed & Breakfast - ļ oti laba.
Вход в отель Вид из окна В номере


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Peyris Opera расположен в центре Парижа, между оперой Гарнье и Северным и Восточным железнодорожными вокзалами. В 2 минутах ходьбы находится варьете ​​«Фоли-Бержер». Отель расположен в 300-400 метрах от станций метро Bonne Nouvelle (линии 8 и 9) и Cadet (линия 7), благодаря чему гости могут легко добраться до любой точки Парижа.

Atrašanās vieta 16,1 км от аэропорта «Орли», 21,9 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, зал для завтраков, услуги консьержа, хранение багажа, круглосуточный бар, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров: классические одно- и двухместные, улучшенные двухместные, привилегированные трехместные и четырехместные номера делюкс.

Istabās

Кондиционер, плазменный телевизор со спутниковыми каналами, телефон, рабочий стол, электрический чайник, бесплатные туалетные принадлежности, ванна или душ, фен, тапочки, бесплатный Wi-fi. ежедневная уборка номера.

Adrese 10 Rue Du Conservatoire, 9-й округ: Опера, 75009 Париж, Франция
Tālruņi: 33 1 47 70 50 83
Tīmekļa vietne: Peyris Opera Hotel
FAQ