Mirific Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
2.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
3.0 Uzturs
2.0 Infrastruktūra
Mirific ir neliela, ērta viesnīca blakus Lielajai operai un Monmartei, minūtes pastaigas attālumā no metro stacijas Brochant un 850 metru attālumā no rosīgā Klišī laukuma. Tuvumā ir pieejama privāta autostāvvieta.Vairāk →
аватар mironoval
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir veidota pē c padomju hosteļ a parauga. Briesmī ga duš a ar caurumu, š ausmī gas mē beles, kuras, š ķ iet, ž ē l izmest, bet tieš i š ajā s gultā s ir arī blaktis, ar kurā m izklaidē jas pa nakti. Reģ istratū rā pret to izturas mierī gi un visi sasodī ti par to, ka ar š iem kukaiņ iem nav iespē jams gulē t. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir veidota pē c padomju hosteļ a parauga. Briesmī ga duš a ar caurumu, š ausmī gas mē beles, kuras, š ķ iet, ž ē l izmest, bet tieš i š ajā s gultā s ir arī blaktis, ar kurā m izklaidē jas pa nakti. Reģ istratū rā pret to izturas mierī gi un visi sasodī ti par to, ka ar š iem kukaiņ iem nav iespē jams gulē t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Небольшой комфортабельный отель Mirific расположен рядом с Гранд-Опера и Монмартом, в минуте ходьбы от станции метро Brochant и в 850 метрах от оживленной площади Де Клиши. Поблизости расположена частная парковка.

Atrašanās vieta 4,6 км до Собора Парижской Богоматери, 18,1 км от аэропорта «Орли», 22,3 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Внутренний дворик с садом, зал для завтраков, круглосуточная стойка регистрации, персонал говорит на русском, торговый автомат с напитками, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • restorāns
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 14 стандартных двух- и трехместных номеров и 51 улучшенный двух- и трехместный номер. Номера оформлены в желтых и оранжевых тонах.

Istabās

Телевизор, сейф (платно), ванная или душ, фен, телефон, автоматический будильник, бесплатный Wi-fi, ежедневная уборка номера.

Adrese 119 Avenue De Clichy, 17-й округ: Батиньоль, 75017 Париж, Франция
Tālruņi: 33 1 46 27 28 04
Tīmekļa vietne: Mirific Hotel
FAQ