Marena Hotel 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.010
№10 viesnīcas reitingā Parīze
6.6 Numurs
7.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
6.6 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca Marena atrodas Parīzes 9. rajonā, tikai 10 minūšu pastaigas attālumā no Monmartras. Metro stacija Anvers, kas piedāvā tiešu satiksmi uz Elizejas laukiem, atrodas 500 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīcas Marena viesi var ieturēt maltītes vienā no daudzajiem apkārtnes restorāniem.Vairāk →
аватар ss_ss
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
laba atraš anā s vieta: netā lu (? 500-700m) 3 metro stacijas, blakus autobusu pietura. Aptuveni 20 minū š u gā jiena attā lumā no Garnjē operas, 15 minū š u attā lumā lī dz Mulenrū ž ai telpas mazas. Istabā ir fē ns, duš a, tualetes piederumi, neliels skapis (man nepietika vietas), mazs galdiņ š , krē sls, pufa, televizors, bet nav ledusskapja vai minibā ra, gaisa kondicionē tā js nakts gaisma ar usb portu cieš skaņ as izolā cija Es paliku 405. … Tomēr ▾ laba atraš anā s vieta: netā lu (? 500-700m) 3 metro stacijas, blakus autobusu pietura. Aptuveni 20 minū š u gā jiena attā lumā no Garnjē operas, 15 minū š u attā lumā lī dz Mulenrū ž ai
telpas mazas. Istabā ir fē ns, duš a, tualetes piederumi, neliels skapis (man nepietika vietas), mazs galdiņ š , krē sls, pufa, televizors, bet nav ledusskapja vai minibā ra, gaisa kondicionē tā js
nakts gaisma ar usb portu
cieš skaņ as izolā cija
Es paliku 405. istabā . Wi-Fi istabā bija labs, lai gan signā ls blakus istabā bija vā jš .
uzkopš ana, dvieļ u maiņ a - katru dienu
Brokastis ir raksturī gas Parī zei. Kruasā ni ir svaigi un patieš ā m garš ī gi.
personā ls ir draudzī gs
аватар tso-samara
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Parī zes viesnī cas pā rsvarā ir mazas un, kā saka, bez frillē m. Tā ir tā da "Marena". Tā atrodas vienā no ielā m, kas ved no Operas rajona uz Monmartru. Lī dz "Operai", starp citu, no kurienes sā kas daudzas ekskursijas, ne mazā k kā. … Tomēr ▾ Parī zes viesnī cas pā rsvarā ir mazas un, kā saka, bez frillē m. Tā ir tā da "Marena".
Tā atrodas vienā no ielā m, kas ved no Operas rajona uz Monmartru. Lī dz "Operai", starp citu, no kurienes sā kas daudzas ekskursijas, ne mazā k kā.15 minū tes ā tras pastaigas.
Istabas Marenā ir ļ oti mazas, bet principā tajā s ir viss nepiecieš amais. Galvenais, lai pē c saspringtas dienas ir kur nomazgā ties un atpū sties. Arī televizors ir tā vē rts, bet, godī gi sakot, mē s to pat neieslē dzā m. Telpā nav pietiekami daudz kontaktligzdu, tā pē c tē ja paņ emš ana par ļ aunu nenā ks. Uzkopts normā li, viss tī rs.
Brokastis atkal raksturī gas Parī zei: kafija (starp citu, ļ oti bezgarš ī ga), kruasā ni un tā tā lā k, sī kumi. Turklā t olas, ja vē laties tā s nogarš ot, jā gatavo paš am, izmantojot smieklī gas ierī ces. Tas visus tū ristus no rī ta ļ oti iepriecina! . .
Netā lu no viesnī cas atrodas pā ris kafejnī cas. Viens no tiem, š ķ iet, ir ar Ā zijas virtuvi. Nedaudz tā lā k ir kaut kas lī dzī gs turku bistro. Kvartā la attā lumā no Marena atrodas pā rtikas preč u lielveikals. Vispā r neviens manā klā tbū tnē nebija ī paš i izsalcis, lai gan arī mū su grupā š iku nemanī ju. Tomē r Parī ze, lai ko teiktu, ir dā rga pilsē ta. Pat vairā k…
Internets, precī zā k Wi-Fi, telpā s ir vā jš . Bet, ja jū s izejat uz vestibilu, kur ir reģ istratū ra, tad viss darbojas labā k.
Starp citu, š eit vienā no atsauksmē m slavē ja reģ istratū ru. Jā , tieš i tā : viens no viņ iem - vī rietis jau gados - labi runā krieviski. Viņ š , protams, labi darī ts, palī dz tū ristiem!
Kopumā "Marena" izrā dī jā s apmē ram tā da pati, kā du es to iedomā jos. Tā tad nekā du ī paš u pretenziju pret viņ u nav. Kopumā , dodoties uz Parī zi, ir jā saprot, ka š ai pilsē tai ir savs viesnī cas stils. Tas ir jā izturas filozofiski: galu galā š ī ir Parī ze, nevis Hurgada vai Antā lija! . .
Tomē r pati Parī ze ir lieliska pilsē ta, tač u droš i vien ne visi to spē j novē rtē t. Godī gi sakot, es gaidī ju vairā k. Tā pē c palieku pie viedokļ a, ka brī niš ķ ī gā kā pilsē ta Eiropā ir Prā ga! Tomē r tas nebū t nenozī mē , ka Parī ze nav pelnī jusi jū su uzmanī bu! . .
аватар SolBadGuy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m maijā Parī zē , izskatī jā m citus variantus, bet lai paņ emtu vairā k naudas piestā jā m pie Marena un nezaudē jā m. Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta tieš i starp piecā m metro stacijā m, devā mies tikai uz Possionere, jo pa ceļ am var aizbraukt uz vietē jo tirgu. … Tomēr ▾ Bijā m maijā Parī zē , izskatī jā m citus variantus, bet lai paņ emtu vairā k naudas piestā jā m pie Marena un nezaudē jā m.
Ē rta viesnī cas atraš anā s vieta tieš i starp piecā m metro stacijā m, devā mies tikai uz Possionere, jo pa ceļ am var aizbraukt uz vietē jo tirgu. Tajā mē s pastaigā jā mies paņ ē mā m sagrieztu un maizi, lai pagatavotu sviestmaizes. Ir arī ē rti aiziet lī dz Operai vai Monmartrai.
Tiklī dz iegā jā m viesnī cā , mums iedeva 4. stā va atslē gas, vienī gais lifts tajā dienā nedarbojā s un nā cā s kā pt pa stā vā m kā pnē m ar bagā ž u. Uzreiz satikā m vienu no istabenē m, kura saprot tikai franciski, pē c nelielas uzkopš anas viņ a aizgā ja un varē jā m normā li izpakot mantas.
Brokastis viesnī cā s no 7.30 lī dz 10.00, ē damzā le atrodas pirmajā stā vā un sastā v no divā m nelielā m istabiņ ā m. No rī tiem viņ us baro ar graudaugiem, vā rī tā m olā m un sasmalcinā tiem augļ u salā tiem, kafiju un tē ju, protams, nekas ī paš s, izņ emot kruasā nus, tie š eit ir izcili, svaigi un lieli, tikko atnā cu brokastī s pē c tiem.
Viņ i katru dienu tī rī ja mū su mā ju, mainī ja dvieļ us un saklā ja gultu, tā pē c nav par ko sū dzē ties.
No otrā s dienas sā ka darboties lifts un jau bija daudz patī kamā k pā rvietoties no istabas uz ē damistabu un tad atpakaļ uz pirmo stā vu uz zā li uz izeju.
Lasī ju sū dzī bas par zā dzī bā m viesnī cā , piecā s uzturē š anā s dienā s nekas tā ds netika manī ts, visa nauda, ​ ​ kas mums bija, bija atstā ta koferī zem slē dzenes un vietē jais seifs (pieliekamais) netika redzē ts. acs.
Reģ istratū rā bija vairā kas administratores (pa dienu mainī jā s), visi nedaudz saprot angļ u valodu, tā pē c problē mu nebija.
Patī kams pā rsteigums bija bezmaksas Wi-Fi tieš i istabā ar labu savienojumu (Marena 4 vai Marena 6) pirmā s pā ris dienas nebija interneta, bet, kad atklā jā m, bija iespē ja pā rbaudī t ziņ as un laikapstā kļ us.
Vairs nav ko piebilst, vidusmē ra viesnī ca, kur gulē t, ē st un skatī ties Parī zi, tad atkal no jauna.
аватар lal-sv
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Vispirms nokļ uvu Londonas viesnī cā netā lu no Operas laukuma, mazā , ē rtā vietā , logs uz pagalmu, tad uz Marenu, vienā no ielā m; tuvā k Monmartrai nekā operai. Arī maza, vecā ka, pieticī gā ka, bet pa dienu strā dā krieviski runā još a administratore. … Tomēr ▾ Vispirms nokļ uvu Londonas viesnī cā netā lu no Operas laukuma, mazā , ē rtā vietā , logs uz pagalmu, tad uz Marenu, vienā no ielā m; tuvā k Monmartrai nekā operai. Arī maza, vecā ka, pieticī gā ka, bet pa dienu strā dā krieviski runā još a administratore. Paldies viņ am par palī dzī bu, eiropeiski atturī gs, neuzbā zī gs un ļ oti korekts.
аватар visitme
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Pati viesnī ca ir wow. Protams, nevis trī s zvaigznes, bet divas maksimums - niecī gas istabiņ as, sliktas brokastis. Tas ir patieš ā m tī rs, personā ls ir diezgan draudzī gs. Viens milzī gs trū kums: viņ i zog naudu. Seifa tur nav. Saimniecī bas telpā (pieliekamajā ) skapī tiek ievietota aploksne ar istabas numuru. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir wow. Protams, nevis trī s zvaigznes, bet divas maksimums - niecī gas istabiņ as, sliktas brokastis. Tas ir patieš ā m tī rs, personā ls ir diezgan draudzī gs. Viens milzī gs trū kums: viņ i zog naudu. Seifa tur nav. Saimniecī bas telpā (pieliekamajā ) skapī tiek ievietota aploksne ar istabas numuru. Nauda tiek zagta gan no tā saucamā seifa, gan no istabas, gan ar eiro, gan ar rubļ iem. Mū su gadī jumā zā dzī bas notikuš as tā paš a darbinieka aizieš anas uz maiņ u priekš vakarā . Padoms. Ja jums viesnī cā tika nozagta nauda, ​ ​ jums jā saceļ tracis. vē lams uzreiz un nekaunī gā k. Mums izdevā s atgū t savu naudu. Cita kundze nozagusi vairā k nekā.300 eiro. Viņ a necē la lielu troksni, tā pē c neko neatguva. Vispā r esiet piesardzī gs - pē rs ne tikai uz ielas!
аватар Yuliaya
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mums patika viesnī cas atraš anā s vieta. Netā lu no metro centra, 20 (vismaz) minū š u attā lumā no Operas. Viesnī ca maza, istabiņ as mazas, ir viss nepiecieš amais izņ emot ledusskapi. Minimā ls ē diens (tē ja, kafija, piens, pā rslas, kruasā ni un bulciņ as. … Tomēr ▾ Mums patika viesnī cas atraš anā s vieta. Netā lu no metro centra, 20 (vismaz) minū š u attā lumā no Operas. Viesnī ca maza, istabiņ as mazas, ir viss nepiecieš amais izņ emot ledusskapi. Minimā ls ē diens (tē ja, kafija, piens, pā rslas, kruasā ni un bulciņ as. Daž kā rt konservē ti augļ i. Ja pasū tī siet bufeti, tas bū s gabaliņ š jē lš ķ iņ ķ a un jogurta. Tie ir labi iztī rī ti. Biež i tiek mainī ti dvieļ i. Administratore reģ istratū rā ir gatavi palī dzē t. Viens mī nuss-sabojā ja visu atvaļ inā jumu un iespaids par Parī zi ir zā dzī ba no seifa, kas atrodas istabā pie reģ istratū ras. Š is seifs ir vienkā rš s naktsgaldiņ š bez atslē gā m, kur var iekļ ū t jebkurš no personā la tur un paņ em naudu. Vienmē r pirms viesa aizbraukš anas nozog jebkuru valū tu, arī rubļ us (iespē jams, lai cilvē ks nevarē tu vē rsties policijā ar sū dzī bu, jo ir laiks doties prom un nav laika izjaukš anai). Turklā t, kad tū roperatora pā rstā vis piezvanī ja uz viesnī cu, teica, ka naudu seifā likt vispā r neļ auj. Tū kstoš reiž u redzē ja, ka paņ ē mā m un ielikā m tur naudu. Kad viņ i teica, ka iesim uz policiju, viņ i iemeta naudu (izspē lē ja situā ciju, it kā paš i saritinā jā s caurulē un izkrita no aploksnes, kas aizlī mē ta ar lenti uz grī das). Lai gan pirms tam visu izskatī jā m, bet administratore uzstā ja, lai es paskatos tuvā k. Man nepatika tas, ka, kad kā du dienu atgriezos istabā , viņ i redzē ja, ka tā ir atvē rta sildī tā jam un apakš ā piesprausta dvielis, lai gan istabā bija ierī ces un pirktas lietas. Istabene atgriezā s istabā.15 minū tes pē c mū su atgrieš anā s. Ņ em ko gribi. Izlemiet paš i, vai jums ir vajadzī gas problē mas, bet neglabā jiet neko seifā . Ar jums ir droš ā k, neskatoties uz brī dinā jumiem bū t uzmanī gā kiem tū ristu pū lī ).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Marena находится в 9 округе Парижа, всего в 10 минутах ходьбы от Монмартра. Расстояние от отеля до станции метро Anvers, с которой можно без пересадок доехать до Елисейских полей, составляет 500 метров. Гости отеля Marena могут поужинать в одном из многочисленных ресторанов, расположенных в этом районе.

Atrašanās vieta 900 метров от Северного железнодорожного вокзала, 1,3 км от Восточного железнодорожного вокзала, 16,7 км от аэропорта «Орли», 21,8 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, торговый автомат с напитками, персонал говорит на русском.

  • restorāns
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 36 двухместных номеров.

Istabās

Вентилятор, телевизор с плоским экраном, письменный стол, шкаф для одежды, ванная комната с с душем или ванной, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, бесплатный Wi-Fi.

Adrese 27 Rue de la Tour d'Auvergne, 75009 Paris, Франция
Tālruņi: 33 1 48 78 01 33
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.