Le Pera Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.710
8.3 Numurs
10.0 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Parīzes 8. apgabalā, starp Lielo operu, Madlēnu un Vendoma laukumu, 300 metru attālumā no RER Aubert, kas nodrošina tiešu piekļuvi Šatlē un La Defense biznesa rajonam.Vairāk →
аватар olga.polivoda
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s piecas naktis. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Divvietī gs "superior" klases numurs. Vienī gais trū kums bija matracis, kas sastā vē ja no divā m pusē m. Lai gan tie bija cieš i pievilkti viens pie otra, bet atseviš ķ os brī ž os, atrodoties uz tā , tas nebija ī paš i ē rti. … Tomēr ▾ Uzturē jā s piecas naktis. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Divvietī gs "superior" klases numurs. Vienī gais trū kums bija matracis, kas sastā vē ja no divā m pusē m. Lai gan tie bija cieš i pievilkti viens pie otra, bet atseviš ķ os brī ž os, atrodoties uz tā , tas nebija ī paš i ē rti. Eiropas brokastis, lieliska apkalpoš ana! Ī paš i jā piemin Anna, kura mū su uzturē š anā s laikā strā dā ja no piektdienas lī dz svē tdienai reģ istratū rā . Viņ a bija ļ oti laipna un draudzī ga, un savas slā vu izcelsmes dē ļ spē ja atbildē t uz visiem mū su jautā jumiem krievu valodā
аватар n72bor
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms ceļ ojuma izlasī jā m kaudzi atsauksmju par viesnī cā m Parī zē , daudz negatī visma par 2-3*, un tā pē c nolē mā m rezervē t lē tu 5*, ne obligā ti centrā , bet galvenais, ka viesnī ca ir labi. Tū risma aģ entū rai Unitours tika piedā vā ta 4 * Le Pera viesnī ca par zemā ku cenu, izlasī ja atsauksmes un nolē ma doties š eit. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma izlasī jā m kaudzi atsauksmju par viesnī cā m Parī zē , daudz negatī visma par 2-3*, un tā pē c nolē mā m rezervē t lē tu 5*, ne obligā ti centrā , bet galvenais, ka viesnī ca ir labi. Tū risma aģ entū rai Unitours tika piedā vā ta 4 * Le Pera viesnī ca par zemā ku cenu, izlasī ja atsauksmes un nolē ma doties š eit.
Viesnī ca ir lieliska! Ļ oti labas istabas, svaigas mē beles, bez smakas, bez kukaiņ iem, kosmē tika vannasistabā , viss ir. Viesnī cā strā dā jauki cilvē ki, sā kot no reģ istratū ras, beidzot ar apkopē jā m, var runā t angliski. Uz centru - akmens mest. Brokastu bufete, vienmē r silti, svaigi cepti kruasā ni. Viesnī cu iesaku visiem.
аватар Jorjetta
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
devā mies medusmē neš a ceļ ojumā Prā ga-Parī ze tū rē . Tiesa, Parī zes zvaigznes atš ķ iras no Prā gas. Prā gā.2 * = paris 5 * Es nepā rspī lē ju. . viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. un atraš anā s vieta, un apkalpoš ana un draudzī gums. … Tomēr ▾ devā mies medusmē neš a ceļ ojumā Prā ga-Parī ze tū rē . Tiesa, Parī zes zvaigznes atš ķ iras no Prā gas. Prā gā.2 * = paris 5 *
Es nepā rspī lē ju. . viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. un atraš anā s vieta, un apkalpoš ana un draudzī gums. pat brokastis ir super-duper. . (parastā s brokastis ir Paria-kafija un mazs kruasā ns). Galds (zviedru galds) lū za un tur nemitī gi tika papildinā ts! aiznesa))) un viņ i neteica ne vā rda!
ja paveiksies aizbraukt uz Parī zi, tad tikai uz L "operu ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 8 округе Парижа, между Гранд Опера, церковью Мадлен и площадью Вандом, в 300 метрах от станции регионального экспресс-метро Обер, с которой можно без пересадок доехать до Шатле и делового района Ля Дефанс.

Atrašanās vieta 16 км от аэропорта «Орли», 23,2 км от аэропорта «Шарль де Голль».
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, хранение багажа, услуги по продаже билетов, персонал говорит на русском, камин в лаундж-баре, доставка завтрака в номер.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Telpu apraksts

В отеле 46 стандартных одно- и двухместных номеров, улучшенных двухместных номеров, полулюксов и апартаментов. Есть люкс для новобрачных.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, телефон, письменный стол, отделанная мрамором ванная комната с ванной или душем, мини-бар, радио, сейф, фен, бесплатный Wi-fi, меблированный балкон (не во всех номерах).

Adrese 17, Rue de Caumartin, 9-й округ: Опера, 75009 Париж, Франция
Tālruņi: 33 1 53 43 54 00
Tīmekļa vietne: Le Pera Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.