Paris Saint Georges Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas uz rosīgas ielas, gandrīz pretī metro stacijai. Netālu no viesnīcas atrodas vairāki restorāni un veikali. Viesnīcā ir autostāvvieta.Vairāk →
аватар kolyan_cat
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atraš anā s vietas - tuvumā apskates objekti, netā lu no metro - 2 filiā les, var ā tri nokļ ū t jebkurā Parī zē . Ar kā jā m netā lu no Sacre-Ke, Mulenrū ž as, Operas un citiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atraš anā s vietas - tuvumā apskates objekti, netā lu no metro - 2 filiā les, var ā tri nokļ ū t jebkurā Parī zē . Ar kā jā m netā lu no Sacre-Ke, Mulenrū ž as, Operas un citiem.
Istaba tī ra, mā jī ga, ir vannas istaba (kas nav raksturī gi lielā kajai daļ ai lē to Parī zes viesnī cu), tē jkanna ar tē jas un kafijas komplektu. Lielisks Wi-Fi.
Vispā r tiem, kas ar ģ imeni atbrauca uz pā ris dienā m apskatī t Parī zi – tas tā.
Vē l viens pluss ir tas, ka uz vienas ielas ir vairā ki lielveikali (Carrefour u. c. ) un bariņ š mazu veikaliņ u, tā pē c daž ā dojiet ē dienkarti, iegā dā jieties vī nu + sieru brī vā laika dekorē š anai vai lī dzi ņ emš anai - nav problē ma. Vienī gais, kas jā atceras, ka Parī zē pē c 21:00 veikalos alkoholu nepā rdod. Vē laties dzē rienu pē c 21:00 - tikai bā rs. Pastaigā ties ar vī nu pa Monmartru vai apbrī not Eifas mirdzumu. torņ i, guļ ot uz zā les un malkojot vī nu - vī ns jā pē rk iepriekš.
Mī nusi - neliela istabiņ a brokastī m (bet tas Parī zei ir normā li), brokastis - nevis bufete, bet lī dzi visiem konditorejas izstrā dā jumi, jogurts, sviests, siers. Tas ir, klā sts ir tik, bet tas ir normā li, ka paē st un nebadā ties lī dz vakariņ ā m. Brokastis maksā.8 eiro, izņ ē mā m caur Booking par 7 eiro, par to paš u naudu ē dnī cā var iedzert kafiju ar sviestmaizi vai ko citu, ja nepietiek ar "bezgaļ as" brokastī m.
Liels pluss - blakus McDonalds, kur dubultā s č iabatas + kolas komplekts maksā.5 eiro, un vē l kaudze citu nedā rgu uzkodu. Pusdienā s mums pietika ar galvu.
Parī zei raksturī gas problē mas – blaktis, smakas un drū zmē š anā s – nav.
Kopumā es iesaku š o viesnī cu. Vienkā rš i palū dziet istabu ar logiem uz pagalmu, nevis uz ielu – viesnī ca uz rosī gas ielas blakus Mulenrū ž ai var bū t nedaudz trokš ņ aina, ja gulē jat ar atvē rtiem logiem.
аватар lozinino29
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies tur ar draugu. Patika viss, pat tas, ka personā ls nerunā krieviski, krievu viesu tikpat kā nav, bet pilnī ga iegrimš ana Parī zes dzī vē . Brokastis katru dienu vienas, bet tik garš ī gas un apmierinoš as! Dzī vojā m augš ē jā stā vā , klusums, skats pa logu - pasaka. … Tomēr ▾ Atpū tā mies tur ar draugu. Patika viss, pat tas, ka personā ls nerunā krieviski, krievu viesu tikpat kā nav, bet pilnī ga iegrimš ana Parī zes dzī vē . Brokastis katru dienu vienas, bet tik garš ī gas un apmierinoš as! Dzī vojā m augš ē jā stā vā , klusums, skats pa logu - pasaka. , bez blakš u un prusaku, ko solī ja Parī zes viesnī cu atsauksmes, par laimi neatradā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на оживленной улицей, почти напротив станции метро. Рядом с отелем несколько ресторанов и магазинов. В отеле есть автостоянка.

Atrašanās vieta 30 км от аэропорта PAR, 0 км до вокзала, 1 мин до метро, 2 мин до остановки автобуса
Viesnīcā

# Ресторан

FAQ