Jules 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Jules atrodas ielā Rue La Fayette, trīsstūrī, kas robežojas ar Garnjē operu, seno Drutas izsoļu namu un Lielo bulvāri. Šis satriecošais rajons ir pazīstams ar stikla, segtām celiņiem, kuros rindojas suvenīru veikali, tradicionālajiem Parīzes restorāniem un kafejnīcām, kā arī elegantiem universālveikaliem. Viesnīcā Jules galvenā tēma ir bohēmiskais dzīvesveids, kas raksturo šo rajonu. Numuri ir iekārtoti mūsdienīgā stilā, šokolādes brūnā un krēmkrāsas toņos. Viesnīcas Jules centrālā atrašanās vieta nodrošina pastaigas vai metro brauciena attālumā no visām apskates vietām. Tas padara viesnīcu par ideālu galvaspilsētas apmeklējumam.Vairāk →
аватар Lady_boss
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos ilgi, ceļ ojumu aģ entū ras nez kā pē c izvē las viesnī cas, kas ir dizaina ziņ ā specifiskas, tā das, ka man personī gi tur paliek traks, kad viss: no aizkariem lī dz paklā jam ir vienā rakstā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos ilgi, ceļ ojumu aģ entū ras nez kā pē c izvē las viesnī cas, kas ir dizaina ziņ ā specifiskas, tā das, ka man personī gi tur paliek traks, kad viss: no aizkariem lī dz paklā jam ir vienā rakstā .
Š ī pati viesnī ca ir neticama, tai ir patieš ā m lieliska atraš anā s vieta. . . netā lu no metro un Laffaette galerijas, kas atrodas pastaigas attā lumā , un operas.
Par dizainu. . . ar pretenziju uz individualitā ti, kas priecē . Viesnī cas ī paš nieces foto tieš ā m atspoguļ o realitā ti. Vienī gais, ka numuriņ i nav tik lieli kā bildē , bet arī ne visai mazi. . . Parī zei tie vispā r ir brī niš ķ ī gi, plus plaš a vannas istaba. Apkā rt ir daž as interesantas lietas. . . futū ristisks krē sls, lū pas pie sienas, neparasts krē sls vannas istabā...viss ir sarež ģ ī ti. Svarī gi ir aptumš ojoš ie aizkari , jo saule ir spož a)
Brokastis. . . vienkā rš as un garš ī gas, es teiktu pat daudzveidī gas, kas atkal ir retums.
Tī rī ts katru dienu un ļ oti apzinī gi.
Personā ls, tā pat kā visi francū ž i, ir ļ oti draudzī gs, vienmē r labprā t palī dzē s jebkurā jautā jumā , sā kot no restorā na ieteikš anas un rezervē š anas ar jū su norā dī to budž etu lī dz gludekļ a nodroš inā š anai ar gludinā mo dē li un taksometra pasū tī š anu. Viņ i nekad neko neaizmirst un aizved rū pes par tevi un tavā m ē rtī bā m. Ja iepriekš brī dina, tad tie tiek nokā rtoti nevis oficiā lajā.15:00, bet gan uzturē š anā s laikā .
Vestibilā ir bā rs, kur biež i dodas paš i parī zieš i.
Iesaku š o viesnī cu, nebū s nekā du nepatī kamu pā rsteigumu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Jules находится на улице Ла-Файет, в треугольнике, граничащим с оперой Гарнье, старинным аукционным домом Друт и Гранд Бульваром. Это потрясающий район известен своим стеклом, крытыми проходами с магазинами сувениров, традиционными парижскими ресторанами и кафе, а также шикарными универмагами. Тема богемного образа жизни, характерного для этого района, является основной в отеле Jules. Номера оформлены в стиле модерн, в шоколадно-коричневом и кремовом цветах. Благодаря центральному расположению отеля Jules вы окажетесь в пределах пешей досягаемости или поездки на метро ко всем достопримечательностям. Это делает отель идеальным для вашего визита в столицу.

Atrašanās vieta Отель располагается в центре города Париж, недалеко находятся Парижская фондовая биржа, Театр Mogador и Парижская опера. Также неподалеку Лувр и Собор Нотр-Дам.
Viesnīcā

камера хранения, парковка общественная рядом с отелем.

  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 101 номер.
Из номеров открывается вид на город или на внутренний двор.

Istabās

ТВ, ЖК-телевизор, WiFi (платно), телефон, сейф, кофеварка/чайник, фен, ванная, кондиционер, мини-бар, гладильная доска, утюг услуга "будильник".

Adrese 49, Rue La Fayette, 09. Opéra, 75009 Париж
Tīmekļa vietne: Jules
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).