Four Seasons George V 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.410
№1 viesnīcas reitingā Parīze
9.7 Numurs
9.7 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.0 Uzturs
9.7 Infrastruktūra
Šī viesnīca atrodas Parīzē, dažu soļu attālumā no Elizejas laukiem, Zelta trīsstūra rajonā ar augstās modes modes preču veikaliem, tikai 1,6 km attālumā no Eifeļa torņa un 3,5 km attālumā no Orsē muzeja. Modernie Saint-Germain-des-Prés veikali un kafejnīcas atrodas 3,5 km attālumā. Šī vēsturiskā ēka, kas celta 1928. gadā, ir 8 stāvu ēka. No viesnīcas logiem paveras skaists skats uz slavenajām Parīzes vietām.Vairāk →
аватар Anastasiya1129
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ļ oti patika. Viss kā rtī gs, tī rs, visur ziedi. Vē l viens pluss ir tas, ka atrodas netā lu no Elizejas laukiem, tuvumā ir daudz atrakciju, ir kur klī st. No viesnī cas logiem var redzē t arī slavenā s pilsē tas vietas. Ē diens arī ļ oti garš ī gs, pavā rs lielisks biedrs, laizī si pirkstus, viņ š tik labi gatavo. … Tomēr ▾ Viesnī ca ļ oti patika. Viss kā rtī gs, tī rs, visur ziedi. Vē l viens pluss ir tas, ka atrodas netā lu no Elizejas laukiem, tuvumā ir daudz atrakciju, ir kur klī st. No viesnī cas logiem var redzē t arī slavenā s pilsē tas vietas. Ē diens arī ļ oti garš ī gs, pavā rs lielisks biedrs, laizī si pirkstus, viņ š tik labi gatavo. Viesnī cā tiek piedā vā ti daž ā di pakalpojumi. . . Mums ar draudzeni tas bija lieki. Mā jā s izdevā s nogriezt matus, arī sporta mā jā s pietiek. Ar viesnī cu mums pietika tikai patī kamai atpū tai pē c garā m ekskursijā m pa pilsē tu.
аватар madeira
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viens mī nuss ir cena. … Tomēr ▾ Viens mī nuss ir cena.
аватар nastya1292
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es arī gribu padalī ties iespaidos par Parī zi! Tā mani vienmē r ir piesaistī jusi pie sevis, š ī pilsē ta man joprojā m ir noslē pums. Kopš bē rnī bas sapņ oju klī st pa Monmartras ielā m, Elizejas laukiem, braukt pa Sē nu un, protams, izmē ģ inā t franč u austeres, foie gras un vī nu ! viņ i to nedarī ja un visu atbildī bu par mū su atvaļ inā juma organizē š anu nodeva ceļ ojumu aģ entū rai. … Tomēr ▾ Es arī gribu padalī ties iespaidos par Parī zi! Tā mani vienmē r ir piesaistī jusi pie sevis, š ī pilsē ta man joprojā m ir noslē pums. Kopš bē rnī bas sapņ oju klī st pa Monmartras ielā m, Elizejas laukiem, braukt pa Sē nu un, protams, izmē ģ inā t franč u austeres, foie gras un vī nu ! viņ i to nedarī ja un visu atbildī bu par mū su atvaļ inā juma organizē š anu nodeva ceļ ojumu aģ entū rai. Mē s visu rezervē jā m caur "Travel Club 5 Season". Mani pā rsteidza fakts, ka, ieejot birojā , dzirdē jā m franč u runu: menedž eri rezervē . viesnī cas tieš i, un viņ i lieliski pā rzina savu produktu!
Tā tad Parī ze nav tikai skaistas valsts galvaspilsē ta, tā ir vesela pasaule, kas maģ iski piesaista desmitiem miljonu cilvē ku no visā m valstī m. Cilvē ki vienmē r dodas uz Parī zi, jebkurā gadalaikā . Diez vai kā dai citai Eiropas pilsē tai š ajā ziņ ā ir tik daudz ko piedā vā t kā Parī zei – kabarē , teā trus, modernus bā rus un naktsklubus. Iepirkš anā s Parī zē ir prieks. Es apmetos George V viesnī cā , 4 *. Lielisks serviss, lieliski numuriņ i. Eifeļ a tornis skatā s ā rā pa logu! Starp citu, no istabas var redzē t ne tikai viņ u. Viesnī ca atrodas slavenajā Dž ordž a V avē nijā , daž u soļ u attā lumā no Elizejas laukiem. Brī niš ķ ī gs aristokrā tisks rajons ar ī paš ā m iezī mē m, kā arī liels skaits slavenu modes preč u veikalu, restorā nu un teā tru. Kopumā brauciens izdevā s, biju ļ oti apmierinā ta, un ceru, ka noteikti tur atgriezī š os vē l, un vē l ne vienu reizi!
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Augstas klases viesnī ca. To var sajust jau ieejot. Vestibila apdare ir pā rsteidzoš a. Ziedi, kas atrodas visā viesnī cā , mainā s pie pirmā letarģ ijas mā jiena. Viss mirdz un mirdz, kamē r neviens ar tevi netī ra. Restorā ns ir atseviš ķ s prieks. … Tomēr ▾ Augstas klases viesnī ca. To var sajust jau ieejot. Vestibila apdare ir pā rsteidzoš a. Ziedi, kas atrodas visā viesnī cā , mainā s pie pirmā letarģ ijas mā jiena. Viss mirdz un mirdz, kamē r neviens ar tevi netī ra.
Restorā ns ir atseviš ķ s prieks. Ē diens ļ oti garš ī gs, restorā na š efpavā ram trī s labā kā pavā ra zvaigznes. Ja esi bē rns, atvedī s visu nepiecieš amo.
Arī numuri ir iekā rtoti klasiskā Eiropas stilā . Tī rī ts biež i un labi. Ja jums ir izmē tā tas lietas, tā s tiks noliktas skapī . Dvieļ u komplekts tiek mainī ts katru dienu.
Ir divi krievu kanā li.
Viesnī ca atrodas centrā , tā pē c nelielas pastaigas attā lumā ir vē sturiskas vietas. Kopumā iespaids ir tikai pozitī vs.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba pat pā rā k "eiropeiska", grezna. Pats par sevi saprotams, ka jums ir viss nepiecieš amais, ieskaitot vates kociņ us. Tī rī š ana divas reizes dienā , kā rtī ga, otrreiz pat atteicā s. Apkalpoš ana - personā ls ir nevainojams, apmā cī ts Eiropas stilā , gatavs atrisinā t visas jū su problē mas, pat ja jums ir grū tī bas ar sveš valodā m. … Tomēr ▾ Istaba pat pā rā k "eiropeiska", grezna. Pats par sevi saprotams, ka jums ir viss nepiecieš amais, ieskaitot vates kociņ us. Tī rī š ana divas reizes dienā , kā rtī ga, otrreiz pat atteicā s.
Apkalpoš ana - personā ls ir nevainojams, apmā cī ts Eiropas stilā , gatavs atrisinā t visas jū su problē mas, pat ja jums ir grū tī bas ar sveš valodā m. Starp citu, reģ istratū rā un apkalpojoš ajā personā lā ir krieviski runā još ie. Labā k nekā š ajā viesnī cā , es nekad tā nemazgā ju savas drē bes. Ieraugot uz jakas saplē stu pogu, viņ i piedā vā ja nomainī t visu pā rē jo bez maksas.
Ē dinā š ana - brokastī s, individuā la apkalpoš ana ar viesmī li - š ī nav bufete jums. Jū s varat pasū tī t visu, kas ir ē dienkartē , bet jū su mī tnes valstī samaksā tā s summas ietvaros (kontinentā lā s brokastis vai citā di). Viss, ko pasū tī sit no augš as, samaksā siet izbraukš anas brī dī . Jū s nevarat dabū t galdiņ u vakariņ ā m paš ā restorā nā , jo š ī ir ļ oti prestiž a vieta pat parī zieš iem (jā rezervē iepriekš ). Bet jū s varat atpū sties un pusdienot galerijā restorā na priekš ā , izcilā ē dienu kvalitā te no tā nemainī sies. Vienī gais negatī vais, ko varē ju atcerē ties, ir tas, ka nez kā pē c tā atrodas š ajā viesnī cā (bet ne Parī zē ! ) Viņ i ī sti nezina, kā pagatavot tē ju un pagatavot kafiju. Kopumā izmē ģ inā jā m un garš ojā m labā k!
Izklaide - bet tu brauc uz Parī zi! ?
Atraš anā s vieta patieš ā m ir piecu minū š u attā lumā no Elizejas laukiem, un tad dodieties, kur vien vē laties.
Teritorija - nav blakus teritorijas, tač u š ī s nav pludmales brī vdienas. Ir patī kami staigā t pa paš u viesnī cu. Interjers, ī paš i floristu darbs, ir pelnī jis atseviš ķ u dziesmu. Ieejot vestibilā , uzreiz saproti, ka atrodies augstā kā s klases viesnī cā .
Atseviš ķ a piezī me - š ī s klases nodaļ ā s depozī ts ir ļ oti ! ! ! liels.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в Париже, в нескольких шагах от Елисейских полей, в районе «Золотого треугольника» с бутиками высокой моды, всего в 1,6 км от Эйфелевой башни и в 3,5 км от Музея Орсе. Расстояние до модных магазинов и кафе района Сен-Жермен-де-Пре составляет 3,5 км.. Историческое 8-этажное здание отеля построено в 1928 году. Из окон отеля открывается прекрасный вид на известные места Парижа.

Atrašanās vieta Аэропорт Париж Орли находится в 16,2 км.
Viesnīcā

Круглосуточный обед в номере. Круглосуточные услуги консьержа, говорящего на нескольких языках. Бесплатная чистка обуви за ночь. Экспресс-регистрация при заезде и выезде. Магазин подарков. Глажка за один час.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports На 5 этаже находится спа-центр площадью 550 кв. м с естественным освещением, тренажерным залом и 4 процедурными кабинетами.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 244 роскошных номера.

Istabās

Фен, махровые банные халаты, проводной или беспроводной доступ в интернет, интерактивное телевидение, новостные кабельные каналы, CD-проигрыватель, библиотека CD/DVD-дисков, эспрессо-машина с бесплатными капсулами, сейф, многоканальный телефон с голосовой почтой, отдельный бар-холодильник, услуга по приготовлению тостов в номере, утюг и гладильная доска по запросу.

Adrese 31, avenue George V, 75008 Paris, Франция
Tālruņi: Тел.: 33 (1) 49 52 70 00
Tīmekļa vietne: Four Seasons George V
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.