Svētceļojums uz Fatimu (Svētceļojumu PROGRAMMA). Kā garīdznieki "pelna" no draudzes locekļiem

11 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 28 Jūnijs 2017 ieslēgts 11 Jūlija 2017
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kā garī dznieki "gū st peļ ņ u" no draudzes locekļ iem

Es nesen atgriezos no svē tceļ ojuma uz Fatimu

(SVĒ TCEĻ U PROGRAMMA)

Paduja — Venē cija — Milā na — Turī na — Sanremo — Nica — Barselona — Monserata —

Fatima 2 dienas - Lurda 2 dienas - Kannas - Monako - Budapeš ta - Ļ vova ". Iespaidi ir spilgti un aizraujoš i, tomē r ceļ ojumu aģ entū ra un grupu vadī tā ji bija vī luš ies. Andriy, kuri ceļ o kopā .
" Ihtis "Es zinu no plkst. Facebook. Nesen viņ u mā jaslapā ieraudzī ju informā ciju par š o braucienu, nolē mu braukt ar brā li. Zvana un informā ciju par braucienu nesniedz, kā solī ts.

Mums š ā ds tā ls ceļ ojums bija pirmais un tā pē c radā s daž ā di jautā jumi. Nā cā s nepā rtraukti zvanī t un atgā dinā t par sevi. Beidzot informā cija tika sniegta.

Ejam. Ar Dieva palī dzī bu un profesionā liem š oferiem viss bija kā rtī bā . No manas puses bija 10-15 minū š u kavē š anā s. Daž kā rt.


Citi cilvē ki kavē jā s. Jā , disciplī na ir ļ oti svarī ga, jo gā jiens ir saistī ts ar plā noš anas precizitā ti, lai viss bū tu plā nots. Pats ceļ ojums izvē rtā s ļ oti aizraujoš s un neticams: tik daudz svē tu vietu vienā ceļ ojumā , tik daudz jaunu valstu! . . Tas ir brī niš ķ ī gi un unikā li, patieš ā m. Barselonā pē c interesantas ekskursijas gida pavadī bā bija daudz stundu patstā vī gai pastaigai (4-5 stundas), jū rai, fotografē š anai utt. Mums visiem 21:00 bija jā pulcē jas pie Kolumba pieminekļ a un mē s bijā m patī kami pā rsteigti.

Mē s nekad neesam devuš ies pie jū ras - paziņ ojā m neilgi pirms pieturas Barselonā , un autobusa bagā ž niekā atstā jā m peldkostī mus un citas pludmales lietas koferos. Ja mē s bū tu zinā juš i, ka varē sim doties jū rā ne tikai Kannā s, bet arī Barselonā , mē s bū tu paņ ē muš i lietas iepriekš . Pastā sti par to mums vakar - mē s to uzzinā sim rī t! . .

Š oferi nedrī kstē ja izmantot pludmales runas un pē c mū su aicinā juma neatvē ra bagā ž nieku un devā s prom. Vadī tā ji to visu redzē ja - tē vs Mikailo un Andris, kā arī nereaģ ē ja un devā s vakariņ ā s kopā ar pā rē jo mū su grupu. Attiecī gi bijā m vī luš ies un atlika tikai pastaiga pa nepazī stamu pilsē tu...Kavē jā m uz grupas sanā kš anu, apmaldī jā mies un nevarē jā m atrast ceļ u atpakaļ , pabarojā m ā rzemniekus, kā izbraukt. Mē s kavē jam 40 minū tes! . . Visi uz mums bija dusmī gi...Un ko darī t, kad esi š ajā valstī pirmo reizi un netī š ā m apmaldī jies? . .

Š is solī jums ir patī kams pā rsteigums – tā ir dziedoš a un krā saina strū klaka, kas sā k darboties tieš i pulksten 21:30. Mē s ar brā li apmaldī jā mies un ieradā mies attiecī gi 21:40-10 minū tes. Priesteris mums izdomā ja sodu - € 100. Pē c tam sakot: "Nu, 100 eiro es tev neņ emš u. " Bet, kā vē lā k izrā dī jā s, mums bija jā maksā.35 eiro par vī nu grupai par to, ka esam. vē lu.

Un tā pē c es negribē ju kļ ū t "populā rs"! . . Nu tieš ā m. Tē vs Mikailo pieiet pie manis un izsaka piezī mes par to, ka no brokastī m viesnī cā neko neņ em lī dzi. Pē c viņ a teiktā , it kā es "paņ ē mu visu siera paplā ti un pat neko neatstā ju no ē diena nā kamajai grupai" ...kū kas lī dzi. "Ko, visi neē d?!???

- Tē vs Mikailo kā du rī tu mani sveicina ar tā diem vā rdiem, un es nevaru neko atbildē t: es ar pilnu muti skrienu uz koferi istabā , lai paspē tu uz autobusu ...un es esmu iestrē dzis ...Bet kurš vai es runā š u par visu š o stā stu?


Katru Dieva dienu mē s lū dzā m kopā ar priesteriem agri un vakarā . Endrjū lasī ja diezgan interesantas un jaunas lū gš anas, sacerē tas un atlasī tas katram no mums individuā li! Un viņ š ir interesants gids – viņ š daudz zina par Venē ciju.

Mykhailo ir veltī ts kalpoš anai Dievam un obligā ts, labs organizators. Mums tas ir jā izsaka ar cieņ u. Draudzes locekļ i, kuri priesteri pazī st tikai no dievkalpojuma baznī cā , kurā viņ š valda, pazī st viņ u tikai š ā dā veidā.

Cilvē ki, kuriem ir lieliska iespē ja doties svē tceļ ojumā kopā ar vienu un to paš u priesteri, atklā j ne tikai unikā las svē tvietas, bet arī priestera personī bas otru pusi. Negribu atspē kot Tē va tē lu, bet, manuprā t, taisnī ba ir vienam cilvē kam no mū su grupas, kurš pauda viedokli, ka par Tē vu var saukt tikai Debesu Tē vu, Dievu.

Mū su ceļ ojuma pē dē jā diena. Ierodamies Ļ vovā . Ir pienā cis laiks atvadī ties. Un mana vē lme bija sekojoš a: ja naudas sods, tad lai ir dokumentā li un ar fiksē tā m izmaksā m. Lai viss bū tu caurspī dī gs. Lai bez izspieš anas. Toreiz es neuzdroš inā jos pajautā t priesterim Mykhailo par kvī ti un kaut kā neiedomā jos pajokot. Es visu uztvē ru nopietni. Un acī mredzot velti.

Š ķ iet, š ī nav pirmā reize, kad priesteris piekopj š ā dus "sodus". ES biju iespaidots. Tomē r priestera tē ls man nav kļ uvis ikdieniš ķ s. Mans iespaids ir mainī jies.

No š ā diem priesteriem nā ca vilš anā s un nevē lē š anā s atzī ties un pieņ emt komū niju. Un jū tas, kā zinā ms, nemelo. Priestera svē tums pazuda.

Es esmu pateicī gs Dievam par katru savu dienu un par to, ka esmu atgriezies dzī vs un vesels, paldies Dievam. Man ļ oti patika Turī nas baznī ca, kur ir oriģ inā lais Jē zus Kristus Vantis – bija paš a Kristus klā tbū tnes sajū tas, kā arī tas, ka viņ š ir visuresoš s. Kaut ko lī dzī gu mē s piedzī vojam, kad Lieldienas veltā m Lieldienā m. Man ļ oti patika atmosfē ra Fatimā , kad notika mise ē rģ eļ mū zikas pavadī jumā un lielais vakara gā jiens ar svecē m! Mani aizkustinā ja arī grota un brī numainais Dievmā tes avots.

Es atgriezos mā jā s ar visu gaismu un prieku, kā mums mā cī ja mū su tē vi, un ar svē tī bu nepietika ...

Tā da sajū ta, it kā es atgrieztos bez priestera svē tī bas...


Runā , ka ir braucieni, kuros tē vs dod svē tī bu un tiek baumots, ka svē tī ba ir svarī ga darbī bas sastā vdaļ a, ja ne viss. Tā tad radā s nepabeigtī bas sajū ta...

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums