Dorada Palace Hotel 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 8.310
№1 viesnīcas reitingā Kostadorada
8.0 Numurs
8.1 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.1 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 800 metru attālumā no pludmales un sastāv no divām savstarpēji savienotām ēkām. Uzcelta 1999. gadā, atjaunināta katru gadu. No viesnīcas jumta terases paveras skats uz PortAventura tematisko parku un Salou. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem, kā arī pāriem.Vairāk →
аватар Elenka-ja
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brokastis un vakariņ as (pusdienas netika ņ emtas) viesnī cā kauš anai. Vakariņ ā s visi dzē rieni, ieskaitot ū deni, ir apmaksā ti un par restorā na cenu ((. Tī rī š ana istabā atstā j daudz ko vē lē ties, sastā vē ja no gultas saklā š anas un slaucī š anas! ! ! mazgā ju grī du reizi 14 dienā s. … Tomēr ▾ Brokastis un vakariņ as (pusdienas netika ņ emtas) viesnī cā kauš anai. Vakariņ ā s visi dzē rieni, ieskaitot ū deni, ir apmaksā ti un par restorā na cenu ((.
Tī rī š ana istabā atstā j daudz ko vē lē ties, sastā vē ja no gultas saklā š anas un slaucī š anas! ! ! mazgā ju grī du reizi 14 dienā s. Kad viņ iem beidzā s š ampū ns, viņ i to nepievienoja, kamē r es to nepaprasī ju.
Pludmale ir sekla, kas ir labi ar pusmū ž a bē rniem. . . dziļ umu viņ i noteikti nesasniegs (dziļ umu var atrast tuvā k molam un aiz tā )
Animatori 2018. gadā bija smieklī gi, bet pati programma vairā k domā ta eiropieš iem, katru dienu spē lē t "bingo" ir nogurdinoš i.
netā lu autobusu pietura un tū risma birojs - ē rti ar ekskursijā m.
Kopumā man patika atpū ta Spā nijā , un mē s izpē tī sim visu Spā nijas piekrasti)) Viesnī ca balstā s uz savu ****
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dorada pils, Salou, tika pā rbaudī ta kopā ar kolē ģ iem, veicot pā rbaudi kā daļ u no reklā mas ceļ ojuma uz Spā niju. Galvenā informā cija: Lī dz jū rai jā iet 5 minū tes, ceļ š jā zina tieš i. Droš s 20. … Tomēr ▾ Dorada pils, Salou, tika pā rbaudī ta kopā ar kolē ģ iem, veicot pā rbaudi kā daļ u no reklā mas ceļ ojuma uz Spā niju.
Galvenā informā cija:
Lī dz jū rai jā iet 5 minū tes, ceļ š jā zina tieš i.
Droš s 20.04. 10
Wifi bp.
Bē rnu gultas bp.
Dzelzs 3 eiro depozī ts.
Mini bā rs bp. Visi nē , tikai cc, nv, fb.
Ir mini klubs
Dvieļ i 10 eiro depozī ts.
Tē jkannu var aizņ emties reģ istratū rā par 10 eiro depozī tu.
Ir spa un trenaž ieru zā le bp, bet bē rnus tajā neuzņ em.
Vestibils ir plaš s, un baseins ir liels.
Lī dz parkam 10-15 minū š u gā jiens.
Ir krieviski runā još i darbinieki.
Dzī vokļ i ir plaš i, 2 istabas, virtuve, ir iekš durvis. Ar parastu virtuvi, ar mikroviļ ņ u krā sni. Ir numuri ar vannā m un duš ā m.
Standarta ir parasta, vidē ji plaš a, papildus dī vā ngulta. Un ir saliekams krē sls.
Tajā dzī voja Nataš a no Luhanskas. Brokastī s tiek pasniegts š ampanietis, bet ē diens ir vā jā ks nekā Istivalā .
Blakus infrastruktū ra.
аватар elenka0
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku. . . Es vē lreiz izlasī ju Salou viesnī cu atsauksmju jū ru (sā kotnē ji viņ i nolē ma tur doties), un tagad viņ i izvē lē jā s Dorada Palace. Viesnī cā ieradā mies ap 10 no rī ta. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku. . . Es vē lreiz izlasī ju Salou viesnī cu atsauksmju jū ru (sā kotnē ji viņ i nolē ma tur doties), un tagad viņ i izvē lē jā s Dorada Palace.
Viesnī cā ieradā mies ap 10 no rī ta...bija jā gaida lī dz 13, lai reģ istrē tos, viesnī ca bija pilna un plus prasī jā m skatu uz noteiktu pusi (uz Aventura parku, lai nav trokš ņ a vakaros). Brokastis bija par papildus samaksu, jo vē l neesam iekā rtojuš ies (ak, š is Eiropas serviss).
Istaba diezgan tī ra, ar normā lā m mē belē m. Remonts nav jauns, bet viss ir uzturē ts tī rs. Ikdienas tī rī š ana ir laba. Dvieļ i tiek mainī ti, ja tie tiek atstā ti uz grī das. Duš as ž eleja + š ampū ns + visā di ausu kociņ i + duš as vā ciņ š = viss ir.
Mazs skapis ir fakts! Cilvē ku ģ imenei ir grū ti novietot lietas. Turklā t kaut kur jā noliek koferi....
Ir dzirdamī ba, it ī paš i ejot pa koridoru, caur sienu dzird ļ oti...un kaimiņ us.
Ē diens bija pietiekami garš ī gs un daudzveidī gs, bet man ir bū tisks mī nuss - maz svaigu dā rzeņ u! Vispā r mani tas ļ oti pā rsteidza - galu galā Spā nija visu gadu eksportē tik daudz dā rzeņ u. . . un viesnī cā to ir maz ((((Ananā su augļ i ir lieliski, kivi, kad kā apelsī ni, vī nogas, arbū zi, melones, so-so, ā boli , banā ni Brokastī s kafija un tē ja iekļ auta, pusdienā s + vakariņ ā s pat ū deni piemaksā , manuprā t, tas ir nepareizi (zinu, ka Eiropā tā ir norma).
Attā lums no pludmales, salī dzinot ar parasto Turciju, ir nedaudz tā lu, bet pie tā pierod dienā m))) un staigā t uz pludmali un atpakaļ ir tikai labi.
Pludmale, man liekas, kas ir bijis Saloui, zina, kā da tur pludmale ir - sekla, smiltis ar dzirksti. . . skaista, bet š ausmī gi pā rpildī ta! Un nez kā pē c jū ra nav pā rā k tī ra aļ ģ u ziņ ā...
Aizbraucā m uz Taragonu, kur jū ra ir super! Cilvē ku nav daudz, patī kami atpū sties) un daudz tī rā ks nekā Salou.
Piedzī vojumu parks-labs. . smuks. . izklaidē još s. . bet rindas(((
Apbraucā m tikai nelielu daļ u - bē rni bija noguruš i.
Kopumā esam apmierinā ti ar mū su atvaļ inā jumu Spā nijā - man ļ oti patika jū ra un Taragona un Reus un ē diens)))
Es ieliku 8 par daž iem dā rzeņ iem un samaksā ju restorā nā ū deni
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu bijā m divreiz – 2012. un 2013. gadā . Ja mums viss nepatiktu, mē s nebrauktu arī š ogad, 2014. gadā . Ī paš i patī k apkalpoš ana, restorā ns, virtuve, apkalpoš ana. Mē s esam konservatī vie. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu bijā m divreiz – 2012. un 2013. gadā . Ja mums viss nepatiktu, mē s nebrauktu arī š ogad, 2014. gadā . Ī paš i patī k apkalpoš ana, restorā ns, virtuve, apkalpoš ana. Mē s esam konservatī vie.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikš anā s ir laba. Istaba laba. Serviss izcils. Restorā ns ir lielisks. Kopē jais arhitektoniskais risinā jums ir lielisks. Atraš anā s vieta ir piemē rota man un manai sievai, jo mums, veciem cilvē kiem, vajag vairā k kustē ties un staigā t. Un vispā r - izcili. … Tomēr ▾ Tikš anā s ir laba. Istaba laba. Serviss izcils. Restorā ns ir lielisks. Kopē jais arhitektoniskais risinā jums ir lielisks. Atraš anā s vieta ir piemē rota man un manai sievai, jo mums, veciem cilvē kiem, vajag vairā k kustē ties un staigā t. Un vispā r - izcili.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар osa0520
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir laba! Bet ne 4 zvaigznes, stabila C pakā pe! ! Telpas ir ļ oti mazas, un dzirdamī ba tajā s ir ļ oti augsta (dzird visu, ko kaimiņ i dara, ko saka, nemaz nerunā jot par to, ka var dzirdē t visu, kas notiek koridorā , bet viņ i skraida, un stampā , un trokš ņ o tur lī dz vē lam vakaram). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba! Bet ne 4 zvaigznes, stabila C pakā pe! ! Telpas ir ļ oti mazas, un dzirdamī ba tajā s ir ļ oti augsta (dzird visu, ko kaimiņ i dara, ko saka, nemaz nerunā jot par to, ka var dzirdē t visu, kas notiek koridorā , bet viņ i skraida, un stampā , un trokš ņ o tur lī dz vē lam vakaram). Katru dienu tī ra istabu, maina arī dvieļ us, man patika! Un tomē r par virtuvi nav sū dzī bu – tā ir š ika, garš ī ga un daudzveidī ga.
Ja jū s nezinā t valodu, nav problē mu, jū s vienmē r varat izskaidrot sevi. Bē rnu klubiņ ā nebija krievu animatora! ! Tā pē c mana meita kategoriski atteicā s tur bū t! Viņ a teica, ka neviens nesaprot, ko viņ a prasa un vairs tur negā ja!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca š ika, 2 pieauguš o baseini -1 uz jumta, 1 legushatnik......Nevar iet pā ri visam forš ajam un labajam !!!!!!!!!!! ! ! Nepiekrī tu tam muļ ķ im kas rakstī ja pirms manis !! ! ! Tikko samaksā jā t lē ti un viss, un viesnī ca ir tī ra un patī kama, smuki visā di!! ! ! Un daž i vā rdi par angļ iem: esmu bijis ā rzemē s ne reizi vien – Londonā , Ņ ujorkā , Anglijā , Maljorkā , Kanā riju salā s un Maldī vu salā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ika, 2 pieauguš o baseini -1 uz jumta, 1 legushatnik......Nevar iet pā ri visam forš ajam un labajam !!!!!!!!!!! ! ! Nepiekrī tu tam muļ ķ im kas rakstī ja pirms manis !! ! ! Tikko samaksā jā t lē ti un viss, un viesnī ca ir tī ra un patī kama, smuki visā di!! ! ! Un daž i vā rdi par angļ iem: esmu bijis ā rzemē s ne reizi vien – Londonā , Ņ ujorkā , Anglijā , Maljorkā , Kanā riju salā s un Maldī vu salā s. Visā s valstī s, kur jū s satiekat angļ us ar sievu un meitu, es kā rtē jo reizi pie sevis atkā rtoju "Kā di viņ i galu galā ir inteliģ enti cilvē ki !! ! " ANGĻ I ir CILVĒ KI ar lielo "A"...!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju kopā ar savu vī ru pagā juš ajā gadā š ajā viesnī cā un nolē mu doties vē lreiz. Esam jau rezervē juš i ekskursijas un ar nepacietī bu gaidā m, kad varē sim atpū sties š ajā patī kamajā un viesmī lī gajā vietā . … Tomēr ▾ Es biju kopā ar savu vī ru pagā juš ajā gadā š ajā viesnī cā un nolē mu doties vē lreiz. Esam jau rezervē juš i ekskursijas un ar nepacietī bu gaidā m, kad varē sim atpū sties š ajā patī kamajā un viesmī lī gajā vietā . Ir ar ko salī dzinā t, bet man patika š ī viesnī ca ar savu attieksmi pret atpū tniekiem. Un tas, ka jū ra nav pie rokas, tas ir pat brī niš ķ ī gi. . . patī kami staigā t pa š ī m ielā m un apbrī not visu, kas tevi ieskauj.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар DUNACER
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un nebiju vī lusies. Daudz nerakstī š u, piekrī tu iepriekš ē jiem vē rtē jumiem. Cietie č etri. Ē diens man ļ oti patika (pirmo reizi, lai gan esmu bijis daudzā s kū rortvalstī s). … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un nebiju vī lusies. Daudz nerakstī š u, piekrī tu iepriekš ē jiem vē rtē jumiem. Cietie č etri. Ē diens man ļ oti patika (pirmo reizi, lai gan esmu bijis daudzā s kū rortvalstī s). Smē jā s no metro stacijas, saucot viņ u par Usatii. Tač u vē l pozitī vā kas emocijas atstā ja valsts un ekskursija uz Barselonu, lai gan ar mū su draugiem ceļ ojuma laikā notika atgadī jums: Monako, Nica, Kannas viesnī cas gides Svetlanas no Pegaza vainas dē ļ . Š is brauciens bija 2 dienas un viņ am un viņ a bē rnam izmaksā ja aptuveni 700 eiro tikai par ekskursiju. Svetlana to skaisti nokrā soja, apliecinot, ka vienā virzienā bū s nepiecieš amas aptuveni 6 stundas. Kad viņ i devā s tikai uz Barselonu, izrā dī jā s (jau gida Jurija viltī bas dē ļ ), ka lī dz pirmajam galamē rķ im bū s vajadzī gas 12 stundas! Paš ai pilsē tas apskatei un atkal atpakaļ ir ļ oti maz laika. Sā kā s skandā ls, jo neviens no klā tesoš ajiem par to nebija informē ts, un vairā kiem cilvē kiem nemaz nebija laika lī dz lidmaš ī nai (arī viņ i atgriezā s par 6-7 stundā m vē lā k, nekā teica). Es nezinu, kā tas viss beidzā s (skandā la vidū viņ i izkā pa no autobusa, sakot, ka nebrauks). Nauda netika atgriezta. Š ī ir pirmā reize, kad sastopos ar Pegaza meliem. Mazliet par viesnī cu. Man tieš ā m lika pasmieties: kā pē c gan vā cieš iem pusstundu stā vē t pie baseina slē gtajā m durvī m (tā s tika atvē rtas tieš i 9), ja visu dienu var brī vi izgulē ties sauļ oš anā s krē slā ? Ejiet uz jū ru nesteidzī gi uz 20 minū tē m (plankumains). Pludmale atrodas centrā ar skaistu promenā di. Viņ i paņ ē ma sauļ oš anā s krē slus zem nojumes un samaksā ja 14 eiro. Pilsē ta man likā s liela un skaista, jo daudz staigā jā m vakarā daž ā dos virzienos. Devā mies uz Port Aventura (vakarā mazā kas rindas) un no ote, spē lē jā m boulingu izklaides centrā , gā jā m uz restorā niem, klaiņ ojā m pa ielā m. Iesaku visiem apmeklē t Spā niju un Dorada pili.
аватар evgeniy123
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
atpū tā s ar ģ imeni 21.07. 2011 - 31.01. 2011 lielisks č etrinieks, laimī gs par sevi, izdarī ja pareizo izvē li rakstī ts daudz augstā k, pievienoš u savus novē rojumus: 1. Ierodoties, ja iespē jams, palū dziet istabu ar izeju uz pusi, kas atrodas pretī pagalmam. … Tomēr ▾ atpū tā s ar ģ imeni 21.07. 2011 - 31.01. 2011
lielisks č etrinieks, laimī gs par sevi, izdarī ja pareizo izvē li
rakstī ts daudz augstā k, pievienoš u savus novē rojumus:
1. Ierodoties, ja iespē jams, palū dziet istabu ar izeju uz pusi, kas atrodas pretī pagalmam. Iemesls: nu ļ oti spē cī ga animā cija : ) sā kas no 21-00 (bē rnu programma), tad pieauguš ajiem lī dz 00-00 (daž reiz vē lā k). Skaņ a varena, desa nav bē rniš ķ ī ga, skaņ as izolā cijas nav (kā citur Eiropā ). Ja tomē r dabū ji istabiņ u ar skatu uz centrā lo baseinu, recepte negulē t lī dz 00-00 (sē dē t un skatī ties priekš nesumu), pirmā s pā ris dienas grū ti laika starpī bas dē ļ , tad sanā k pieraduš i un tas ir normā li.
2. Viesnī cā ir daudz angļ u (pē c maniem novē rojumiem, tas ir 60 procenti neklā tienes)
Publika joprojā m ir tā da pati kā krievu tū risti tur, britu tū rists ir kaut kas. Tukš oš ana no rī ta sauļ oš anā s krē slos pie baseina (kā velna pē c, puse dienas tukš a), viskijs-kola nemē rī tā daudzumā , vispā rē ja nekaunī ba/rupjī ba. Viesnī cai nav nekā da sakara ar to, tā ir Salou brī vdienu iezī me, kurai jums ir jā bū t gatavam.
3. Restorā ns. Katras vakariņ as tiek iekā rtotas kā savdabī gs rituā ls – pie ieejas noteikti jā sagaida kolorī ts onkulis/maitre d', kurš cels tevi pie galda. Ja ej pats, tad apvainojas : ) Iespē jams labā k neapvainot onkuli, viņ š ir labs : ) Ē diens, kā jau augstā k bija rakstī ts, izcils, pat ar visu vē lmi vainu atrast nav iespē jams. Katra piektdiena ir jū ras velš u diena: karaliskā s garneles, mī dijas, krabji. Brī vdienā s - nacionā lā virtuve, ķ ī nieš u, itā ļ u u. c.
4. Mā jturī ba. Vispā r Eiropai tas ir normā li : ) Dzeramnauda bezjē dzī ga, kvalitā ti tas nekā di neietekmē . Tinder ir ciets, tikai tu nes smiltis no jū ras, š ī s smiltis ne vienmē r tiek iztī rī tas tī rī š anas laikā (apkopē ji bū tu domā juš i iegā dā ties putekļ u sū cē ju : ) Funkcija - izmantots milzī gs mazgā š anas lī dzekļ u daudzums, ko viņ i dara, kas zina - bet 30 minū tes nā k pē c ventilā cijas tī rī š anas, pretē jā gadī jumā ir grū ti elpot.
Kopumā Salou:
Pilsē tiņ a maza, grū ti apmaldī ties (no gala lī dz galam 40-50 minū tes). Lielveikali/veikali zemā k gar jū ras lī niju lielā kā masā . Pludmales ir publiskas, nav obligā ti jā ņ em sauļ oš anā s krē sli, veikalā var paņ emt diezgan pieklā jī gus paklā jiņ us par santī mu un palikt ļ oti tuvu jū rai (vairums to dara). Lietussargu vai ņ emt lī dzi pats (brī vi reģ istrē tā bagā ž ā ) vai iegā dā ties uz vietas. Vē lams lietussargs - dedzinā t neko darī t (no 14 lī dz 17 stundā m) - saule ir ļ oti spē cī ga.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kovalyova14
vēlētos istabu ar skatu uz jūru, vai tas ir iespējams
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums DED_IGO
Lūdzu, vai istabā ir ledusskapis un tējkanna?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums kotenok12
laba pēcpusdienā!septembrī dosimies uz viesnīcu DORADA PALACE 4 *, lūdzu pasakiet vai dzērieni ir iekļauti cenā vai nē, paņēmām brokastis un vakariņas, ja nē, tad pastāstiet mums vismaz aptuvenās cenas visam lai saprastu kas sagaidāms?vai zini labas kafejnīcas kur var papusdienot Salou ? paņēmi mašīnu? Gribu kaut kā visu saplānot =) Priecāšos par jebkādu informāciju =)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kvēlojoša Salou strūklaka
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostadorada
Ielas, laukumi, skatu punkti, Pieminekļi un pieminekļi
Akvaparks Costa Caribe
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Atpūta, Izklaide
Bārs Roze un kronis
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostadorada
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 800 метрах от пляжа и состоит из двух сообщающихся корпусов. Построен в 1999 году, обновляется каждый год. С террасы на крыше отеля открывается вид на парк аттракционов Порт-Авентура и город Салоу. Отель отлично подойдёт для семейного отдыха с детьми, а также для пар.

Atrašanās vieta Отель в 110 км от аэропорта Барселоны, 15 км от аэропорта г. Реус, 20 км от центра г. Таррагона, 700 м от туристического центра г. Салоу, 1 км от парка PortAventura. Ближайшая автобусная остановка – 500 м, остановка такси – 500 м, ночной бар – 800 м, рестораны – 500 м, супермаркет – 300 м, аптека – 500 м, банкомат – 300 м.
Pludmales apraksts Пляж Playa de Llevant в 800 м от отеля. У бассейна шезлонги и зонтики бесплатно, полотенца под депозит. Льевант – самый большой и популярный пляж в Салоу, растянувшийся вдоль бульвара Хайме I (начинается у спортивного порта и заканчивается рядом со светящимся фонтаном). Несмотря на популярность у отдыхающих, на пляже совсем не тесно – на участке длиной в 1200 метров и шириной в 140 места хватает всем желающим. На пляже есть детские площадки, вышки с бдительными спасателями, душевые кабинки, парковка и бары с ресторанчиками. Кроме шезлонгов и зонтиков здесь можно арендовать снаряжение для дайвинга, хотя делать это довольно бессмысленно, потому что почти никакой морской живности рядом с побережьем Салоу нет.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане «шведский стол» сервируют блюда интернациональной кухни, в том числе блюда для детей. Также открыты снэк-бар у бассейна и лаундж-бар. Кроме того, каждый вечер в отеле устраивают дискотеки и проводят развлекательные программы. В распоряжении гостей отеля снэк-бар, детский бассейн и игровая площадка. Кроме того, в отеле Dorada Palace Salou, окруженном садом, обустроен лаундж.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимационная программа для детей, детский клуб (4–10 лет; закрыт по понедельникам), радионяня (депозит), детская коляска (платно), детская дискотека. В детском клубе есть комната для игр, где организуют занятия творчеством и рукоделием, показы фильмов и состязания в играх для приставок Wii и PS3.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На 7 этаже отеля Dorada Salou расположены салон красоты, массажный кабинет, тренажерный зал и гидромассажная ванна. Оттуда открывается живописный вид на город Салоу и окрестности. Недалеко от отеля Dorada Palace находятся поля для гольфа, а поездка до парка аттракционов Порт-Авентура занимает всего 5 минут.
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 355 номеров в двух 6-этажных корпусах. В первом корпусе находятся стандартные номера, во втором — апартаменты.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • mikroviļņu krāsns
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Cami de les Pasquales 6, 43840 Салоу, Испания
Tālruņi: Tel: +34 (977) 38-08-90
Fax: +34 (977) 38-10-70
Tīmekļa vietne: Dorada Palace Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.