Welcome Summer 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.610
№11 viesnīcas reitingā Zatoki
9.4 Numurs
6.8 apkalpošana
10.0 Tīrība
6.8 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Jaunais kūrorta komplekss WELCOME summer atrodas Zatokā, Odesas reģionā. Atpūta uz Budakas kāpām, starp jūru un estuāru, piesaista tūristus no visas Ukrainas, kā arī ārzemniekus. Zatoka ir slavena ar savu lielisko infrastruktūru un apstākļiem daudzveidīgai, interesantai laika pavadīšanai. Ko darīt šeit atradīs ūdens sporta un diskotēku cienītāji, kā arī tie, kas dod priekšroku mieram un klusumam.Vairāk →
аватар _643155
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopumā viesnī ca nav slikta, liela teritorija, kopta. Istabas ir tī ras, bet ne pirmajā rindā! ! ! Pirmā rinda ir viesnī ca, no kuras jū s izbraucat un nokļ ū stat pludmalē , un 10 minū tes lī dz jū rai atš ķ iras. Mī nuss ir tad, kad atnā c uz pludmali, un saka, ka nav sauļ oš anā s krē slu, bezmaksas lietussargi arī , pē c kā atrod sauļ oš anā s krē slu, bet zem cepamā s saules ar bē rniem bez lietussarga nemaz. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca nav slikta, liela teritorija, kopta. Istabas ir tī ras, bet ne pirmajā rindā! ! ! Pirmā rinda ir viesnī ca, no kuras jū s izbraucat un nokļ ū stat pludmalē , un 10 minū tes lī dz jū rai atš ķ iras. Mī nuss ir tad, kad atnā c uz pludmali, un saka, ka nav sauļ oš anā s krē slu, bezmaksas lietussargi arī , pē c kā atrod sauļ oš anā s krē slu, bet zem cepamā s saules ar bē rniem bez lietussarga nemaz. Pē c tam aizej uz baseinu un arī tur nav vietas - visi sauļ oš anā s krē sli aizņ emti, nopeldies un aizej. . . Domā ju, ka vari parē ķ inā t vietu skaitu, cilvē kus un sauļ oš anā s krē slus. Nu, desertā tas ir tad, kad tu rezervē galdiņ u vakariņ ā m pusdienlaikā , pasū ti ē dienu, rezervē , ienā c iekš ā un tev saka: ak, piedod, mē s aizmirsā m rezervē t galdiņ u, apsē dies tur, kur ir. vieta, tu prasi, un pasū tī tais ē diens ir gatavs, saka jā , tagad izvedī sim, tad - bam! - Atvainojiet, mē s aizmirsā m, viņ i to gatavo, restorā ns ir pilns, pagaidiet.
Nav animā cijas vispā r
Laiks bija labs, jū ra.
Tā dus iespaidus atstā jusi viesnī ca, otrreiz diez vai nā ksim.
аватар cat771
Aizsargā jamā teritorija. Man ļ oti patika apsarga darbs. Rokassprā dzes tiek pā rbaudī tas ar apskauž amu biež umu, sargi ir glī ti un draudzī gi. Un vispā r - draudzī gs un uzmanī gs personā ls. Ceļ š uz jū ru no viesnī cas netraucē ja. … Tomēr ▾ Aizsargā jamā teritorija. Man ļ oti patika apsarga darbs. Rokassprā dzes tiek pā rbaudī tas ar apskauž amu biež umu, sargi ir glī ti un draudzī gi. Un vispā r - draudzī gs un uzmanī gs personā ls. Ceļ š uz jū ru no viesnī cas netraucē ja. Istaba ir ē rta. Mums bija istaba STANDARTA mā jā s.
Ē rta gulta, balta veļ a. Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Remonts ir cienī gs. Restorā ns ir skaists, bet dā rgs. Patī kami pā rsteidza - visu diennakti strā dā baseins. Viss bija lieliski, bet. . .
UN TAGAD PAR SKUMJĀ M!! !
1. Telpā nav tualetes poda gaisa atsvaidzinā tā ja. Man bija jā pē rk paš am. Puiš i, 20 grivnas par pudeli atsvaidzinā tā ja, par tā du viesnī cu - tas ir smieklī gi!
2. Viss patī kamais un labais izsvī troja vadī tā ju attieksmi pret viesnī cas klientu nepā rvaramas varas apstā kļ iem! Proti: Ukrainas tiesī bu aktu, jo ī paš i Patē rē tā ju tiesī bu aizsardzī bas likuma, pā rkā pums. Katrai personai, kas atrodas atvaļ inā jumā , var rasties neparedzē ti apstā kļ i steidzamai izbraukš anai. Tā notika ar sievu - uz darbu bija jā iet vienu dienu agrā k un attiecī gi vajadzē ja par vienu dienu samazinā t atvaļ inā jumu. Pie viesnī cas vadī tā jiem vē rsā mies ar ziņ u par steidzamu izbraukš anu dienu (!! ! ) pirms plā notā s izlidoš anas un attiecī gi par naudas atmaksu vienas dienas izmaksu apmē rā . Ilgas sarunas nedeva neko, kas ir kauns š ā da lī meņ a viesnī cas ī paš niekiem. Mū su tiesī bas uz naudas atmaksu apstiprinā ja gan mans draugs (Kijevas jurists), gan Odesas reģ iona patē rē tā ju tiesī bu aizsardzī bas komiteja.
UZMANĪ GI izlasiet lī gumu, kas jums ir dots parakstī t (viens no administrā cijas ieskatiem par lī dzekļ u atdoš anu neatbilst Ukrainas tiesī bu aktiem par pakalpojumu sniegš anu! ) Un pieprasiet dokumentu par lī dzekļ u noguldī š anu, bet drī zā k maksā ar bankas karti! Zatokā ciemojamies jau 10 gadus un ar to saskā rā mies pirmo reizi, lai gan visā norā dī tajā periodā mums tā ds gadī jums bija tikai vienu reizi un viesnī cā Golden Fish bez problē mā m saņ ē mā m naudu par divā m dienā m, lai gan viesnī ca bija par lielumu mazā ks. Patē rē tā ju tiesī bu aizsardzī bas komitejas eksperti man piedā vā ja savus pakalpojumus ar 100% rezultā tu naudas atdoš anas problē mas risinā š anā , bet nebija laika audzē t š o "badjagu".
Cienī jamie viesnī cu ī paš nieki, es uzskatu, ka jums ir jā ievē ro viesmī lī bas likumi un noteikumi un jā atdod cilvē kiem nauda par pakalpojumiem, ko jū su viesnī ca nesniegs! ! !
аватар alcom2001
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atnā cu š eit ar ģ imeni un biju vairā k nekā apmierinā ts. Viss ievietots vienā istabā , kurā ir visi apstā kļ i ē rtai atpū tai. Viesnī cā ir skaista baseina zona ar sauļ oš anā s krē sliem. Augsta lī meņ a apkalpoš ana, uzmanī gi administratori atsaucā s uz visā m vē lmē m. … Tomēr ▾ Atnā cu š eit ar ģ imeni un biju vairā k nekā apmierinā ts. Viss ievietots vienā istabā , kurā ir visi apstā kļ i ē rtai atpū tai. Viesnī cā ir skaista baseina zona ar sauļ oš anā s krē sliem. Augsta lī meņ a apkalpoš ana, uzmanī gi administratori atsaucā s uz visā m vē lmē m.
аватар Lena2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir lieliski, visiem patika. Mē s nā ksim vē lreiz! Pozitī vu emociju jū ra. Ir patī kami dzī vot tur, kur viss ir jauns un svaigs. Darbinieki ir pozitī vi un atsaucī gi. Varbū t viņ i reklamē š ā dā veidā , vai varbū t viņ i patieš ā m ir. … Tomēr ▾ Viss ir lieliski, visiem patika. Mē s nā ksim vē lreiz! Pozitī vu emociju jū ra. Ir patī kami dzī vot tur, kur viss ir jauns un svaigs. Darbinieki ir pozitī vi un atsaucī gi. Varbū t viņ i reklamē š ā dā veidā , vai varbū t viņ i patieš ā m ir. To uzzinā sim nā kamgad. Artjoms, Katja, Serjož a
аватар Viktorija326216
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā dienā atpū š amies š ajā viesnī cu kompleksā . Super numuriņ i, stilī gs dizains, ir viss ē rtai atpū tai. Ir atpū tas zonas, baseins, kopta teritorija. Liels paldies par iejū tī go attieksmi pret ciemiņ i (jebkurš pieprasī jums tiek izpildī ts momentā ni). … Tomēr ▾ Š ajā dienā atpū š amies š ajā viesnī cu kompleksā . Super numuriņ i, stilī gs dizains, ir viss ē rtai atpū tai. Ir atpū tas zonas, baseins, kopta teritorija. Liels paldies par iejū tī go attieksmi pret ciemiņ i (jebkurš pieprasī jums tiek izpildī ts momentā ni). Oksana tu esi savas jomas profesionā lis!!! ! Vē lreiz liels paldies! !
Viktorija, Kijeva
аватар 0632541708
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Ilgu laiku viņ i gribē ja apmeklē t Karolino Bugaz, viņ i ieradā s un sā ka meklē t viesnī cu š ajā vietā . Nejauš i ieraudzī jā m sludinā jumu un nokļ uvā m Welcome vasarā . Š ī nav viesnī ca, bet komplekss, kas sastā v no mā jiņ ā m un atseviš ķ as infrastruktū ras, ir baseins, rotaļ u laukums, tik liela teritorija nekur citur nav redzē ta. … Tomēr ▾ Ilgu laiku viņ i gribē ja apmeklē t Karolino Bugaz, viņ i ieradā s un sā ka meklē t viesnī cu š ajā vietā . Nejauš i ieraudzī jā m sludinā jumu un nokļ uvā m Welcome vasarā . Š ī nav viesnī ca, bet komplekss, kas sastā v no mā jiņ ā m un atseviš ķ as infrastruktū ras, ir baseins, rotaļ u laukums, tik liela teritorija nekur citur nav redzē ta. Aleja izskatā s kā kā das mazpilsē tas galvenā iela. Daž viet vē l ritē ja remontdarbi, restorā nā tika novietotas mē beles, bet tas netraucē ja kopē jam skatam un mū su atpū tai. Pludmale ir kopī ga, tač u tī ra un smilš aina ar vienmē rī gu ieeju jū rā . Mums jū rā tika nodroš inā ts arī grils, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli, un tas viss ir iekļ auts numura cenā . Personā ls dara visu iespē jamo, lai padarī tu jū su uzturē š anos ē rtu. Viņ i teica, ka visi darbi beidzot tiks pabeigti 10. augustā . Rezervē jā m istabiņ u brī vdienā m 24. augustā , redzē sim gala rezultā tu. Vē lamies redzē t arī restorā na atklā š anu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Новый курортный комплекс WELCOME summer расположен в Затоке, в Одесской области. Отдых на Будакской косе, между морем и лиманом, привлекает туристов со всей Украины, а также иностранцев. Затока славится прекрасной инфраструктурой и условиями для разнообразного, интересного времяпровождения. Здесь найдут для себя занятие любители водного спорта и дискотек, а также те, кто предпочитает спокойствие и тишину.

Atrašanās vieta 1,5-2 часа езды от аэропорта Одессы.
Pludmales apraksts Пляж в 150 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В 2018 году принять отдыхающих смогут 64 номера, а в 2019 году планируется открытие нового четырехэтажного корпуса с рестораном, 30 комфортабельными номерами на втором и третьем этажах и 4 VIP-номерами на четвертом.

Istabās

Кондиционер, терраса, спутниковое TV, мини-бар, фен, набор мини-парфюмерии.

Adrese Одесская обл., пгт. Затока, бул. Золотой берег, 21
Tālruņi: +38 093 120 6000, +38 067 120 6000, +38 067 130 6000
Tīmekļa vietne: Welcome Summer
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.