Liubava 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Ģimenes tipa mini viesnīca, kas atrodas Zatokas kūrorta privātajā sektorā, klusā, mājīgā ielā. Zaripova. Attālums līdz Zatokas centrālajai pludmalei, kafejnīcām, restorāniem, tirgum un bērnu atrakciju parkam ir divu minūšu gājiena attālumā. Miniviesnīcas "Lyubava" (Zatoka) galvenās priekšrocības un īpašības ir: komfortablas istabas ar virtuvi un atsevišķu ieeju, skaists skats no loga, pludmales un kūrorta infrastruktūras tuvums. Netālu atrodas daudzi stendi un veikali. Ceļš uz Limanskas rajona centru aizņems ne vairāk kā 5 minūtes ar automašīnu vai 15 minūtes kājām. Centrā ir arī liels tirgus (Limansky Market), universālveikali, Akvaparks, Luna Park, kā arī liels skaits dažādu kafejnīcu un restorānu. Pludmalē blakus mini viesnīcai ir ūdens slidkalniņi, bērnu batuti un citas pludmales aktivitātes. Turklāt netālu atrodas slavenā mācību stacija "Surf-Ulet". Šeit jūs varat uzzināt, kā braukt un vadīt vindsērfingu. Mini viesnīcā "Lyubava" (Zatoka) ir visi nosacījumi ērtai, relaksējošai un mājīgai atpūtai.Vairāk →
аватар Sakyra0102
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca ģ imenē m! Pati viesnī ca ir pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Istabā viss bija jauns un tī rs, ar labu remontu. Teritorija ir kopta ar skaistā m rozē m, un bē rni bija sajū smā par baseinu. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca ģ imenē m! Pati viesnī ca ir pā rdomā ta lī dz mazā kajai detaļ ai. Istabā viss bija jauns un tī rs, ar labu remontu. Teritorija ir kopta ar skaistā m rozē m, un bē rni bija sajū smā par baseinu. Saimnieki un personā ls patī kami komunikā cijā , kas rada mā jī gu atmosfē ru. Tagad gribu nā kt tikai š eit, ko noteikti arī darī sim nā kamgad!
аватар vikylya1737
Briesmī gā kā mini viesnī ca, krā pniecī ba! Pa telefonu piecas reizes jautā ja par kompotiem, kas neiet cauri, izrā dī jā s, ka iet. Saimnieks teica, ka tualete bija divā m istabā m, izrā dī jā s, ka tas, kuram bija slinkums tajā ieiet un kam bija "luksusa pē diņ ā s" istabas, patiesī bā gā ja uz to, acī mredzot viņ iem bija neē rti sū dī ties ar savā m pusī tes, tā pē c viņ i devā s uz mū su tualeti. … Tomēr ▾ Briesmī gā kā mini viesnī ca, krā pniecī ba! Pa telefonu piecas reizes jautā ja par kompotiem, kas neiet cauri, izrā dī jā s, ka iet. Saimnieks teica, ka tualete bija divā m istabā m, izrā dī jā s, ka tas, kuram bija slinkums tajā ieiet un kam bija "luksusa pē diņ ā s" istabas, patiesī bā gā ja uz to, acī mredzot viņ iem bija neē rti sū dī ties ar savā m pusī tes, tā pē c viņ i devā s uz mū su tualeti. Un š o dzī vokļ u saimnieki kā apsargi dež urē ja pie istabas un ne tikai, tikko durvis atvē rā s, viņ i kliedzot skrē ja pie mums ar lū gumu izslē gt kondicionieri jo mums durvis bija vaļ ā !!! ! Un nekrita skatī ties, vai kondicionieris darbojas vai nē , sliktā k par sargsuņ iem. Lai taupī tu ū deni, atzī mē ju, ka aukstums tika samazinā ts pavisam. Cenas par autostā vvietu mini pagalmā parasti ir ā rpus skalas, lai izietu, nepiecieš ams pacelt viesnī cas grī du, lai izbrauktu! Devā mies svarī gā s darī š anā s un atgriež oties 2.00 viss bija pilnī bā ciet un nā cā s modinā t mā jas grī du par lū gumu atvē rt vā rtus, maš ī nu atstā jā m aiz ž oga! Jautā jums kā da velna pē c maksā t laupī t par tā du stā vlaukumu !! ! Pē c mums, mū su draugi un paziņ as devā s uz Zatoku, mū su ieteikumi nekā dā gadī jumā nebija nebraukt uz Ļ ubavuš ku. Smī kņ ā još ie saimnieki, kas mē ģ ina pelnī t naudu uz visu, un sauc sevi par miniviesnī cu, nelieciet cilvē kiem smieties!! ! Katrā istabā š oreiz ievietojiet televizoru, gaisa kondicionieris, ledusskapis, naktsgaldiņ i un spogulis vedī s !! ! Jū s varat ī rē t mā jā s, tur nav ko redzē t, un cilvē kiem, kas nā k atpū sties un maksā t jums lielu naudu, vajadzē tu bū t vismaz ar paš u nepiecieš amā ko komfortu. Jā , un tiek galā ar tualeti! Un jautā jums ir jū su istabā s uz gultas esoš ā s blaktis, kuras ir sakoduš as ne vienu vien jū su ventiļ a iemī tnieku, vai š ī ir bonusa balva vai arī jums ir jā mā cā s ar fen š ui? Par ā rstē š anu man bija jā izmet vē l puse no jū su blaktis izmaksā m ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Мини-гостиница семейного типа, расположена в частном секторе курорта Затока, на тихой уютной ул. Зарипова. Расстояние до центрального пляжа Затоки, кафе, ресторанов, рынка и детского луна парка – в двух минутах ходьбы.

Основными преимуществами и особенностями мини-отеля «Любава» (Затока) являются: комфортабельные номера с кухней и отдельным входом, прекрасный вид из окна, близость к пляжу и к инфраструктуре курорта. Рядом расположены многочисленные торговые палатки и магазинчики. Дорога до центра Лиманского района займет не более 5-ти минут на машине или 15 минут пешком. В центре также есть большой рынок (Лиманский рынок), универсальные магазины, Аквапарк, Луна-парк, а также большое количество самых разных кафе и ресторанов.

На пляже рядом с мини-отелем есть водные горки, детские батуты и другие пляжные развлечения. Кроме того, рядом находится знаменитая учебная станция «Серф-Улет». Здесь можно научиться кататься и управлять виндсерфингом.

В мини-отеле «Любава» (Затока) созданы все условия для комфортабельного, спокойного и уютного отдыха.

Pludmales apraksts До пляжа 3 минуты ходьбы.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Вся территория ограждена и закрывается на ночь в целях безопасности, на территории есть платная парковка, возле территории бесплатная, так же на территории зона барбекю в свободном пользовании, детская площадка, большая летняя беседка и кухня, где есть все необходимое для приготовления еды.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Adrese Одесская обл, Белгород-Днестровский район, курорт Затока, район Солнечный
Tālruņi: +38(066)641-33-22, +38(097)210-42-62
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.