Levin Alppitalot (Alppi) 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Levin Alppitalot atrodas tieši blakus Levi slēpošanas centra distanču slēpošanas trasēm, trasēm un pacēlājiem Somijas Lapzemē. Komplekss ir viegli sasniedzams ar kājām no daudziem restorāniem, bāriem un veikaliem.Vairāk →
аватар lizzsa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jauno gadu sagaidī jā m mā sas ģ imenē Ziemassvē tku vecī š a dzimtenē – paš ā Levi ciema sirdī . Mē s izskatī jā m daudzus dzī vokļ u variantus, jo bijā m 7 cilvē ki un gribē jā m, lai visi dzī votu ē rtos apstā kļ os. … Tomēr ▾ Jauno gadu sagaidī jā m mā sas ģ imenē Ziemassvē tku vecī š a dzimtenē – paš ā Levi ciema sirdī . Mē s izskatī jā m daudzus dzī vokļ u variantus, jo bijā m 7 cilvē ki un gribē jā m, lai visi dzī votu ē rtos apstā kļ os. Tieš i uz Levin Alpittalot bija labas atlaides un saprā tī gas cenas no tū risma operatora Travel Professional Group. No menedž era saņ ē mā m pilnī gu un precī zu informā ciju, lī dz mazā kajai detaļ ai mums tika izstā stī ts viss par rajonu un viesnī cu. Lidojums bija ē rts, privā ts transfē rs uz viesnī cu. Dzī vokļ i atrodas tuvu visai Levi infrastruktū rai. Tas bija mū su E8, kas sastā vē ja no diviem stā viem. Pirmajā stā vā atrodas liela guļ amistaba, vannas istaba un viesistaba, kas aprī kota ar kamī nu un virtuvī ti. Mē s ar vī ru izvē lē jā mies š o guļ amistabu sev. Un otrajā stā vā apmetā s mū su mā sas ģ imene, tur bez divā m labiekā rtotā m guļ amistabā m bija arī atseviš ķ a gulta niš ā , tā pē c vietas pietika visiem. Dzī vokļ u apdarē izmantots dabī gais koks, viss spilgtā s krā sā s, tī rs, skaists. Bija sava sauna un laba apkure. Virtuvē ir pilns trauku komplekts, mikroviļ ņ u krā sns, elektriskā plī ts, cepeš krā sns, ledusskapis, tosteris, tē jkanna. TV, fē ns, gludeklis - viss darbojas, internets ķ er perfekti. Milzī gs prieks bija drē bju ž ā vē jamā skapja klā tbū tne. Ļ oti ē rts dzī voklis, jutos kā mā jā s. Blakus ē kā s ir vairā ki restorā ni, ir ļ oti laba virtuve, normā las cenas. Paš ā ciemata centrā ir arī daudzas iestā des, kur var garš ī gi paē st un padzerties. Slē poš anas trases ir tikai pā ris minū š u gā jiena attā lumā no apartamentiem, mē s no sirds atrā vā mies. Dā vana bē rniem bija brauciens uz suņ u fermu un ragaviņ as, sajū smai nebija robež u)) Man viss ļ oti patika, bija labā kais Jaunais gads! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Slēpošanas reģions Levi
Novērtējums 10.0
Somija, Levijs
Atpūta, Daba

Комплекс Levin Alppitalot находится в непосредственной близости от трасс для беговых лыж, склонов и подъемников горнолыжного центра Леви в финской Лапландии. От комплекса легко добраться пешком до многочисленных ресторанов, баров и магазинов.

Atrašanās vieta 12,4 км до аэропорта Китилля, 80 км до железнодорожного вокзала Колари.
Viesnīcā

Выход на лыжный склон, мастерская по уходу за лыжами, камера хранения багажа, рестораны Tango, Cantina и Bistro.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Катание на лыжах.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

42 апартамента-студио, апартамента с 3, 4, 6 и 7 спальнями и люкса с собственной сауной. В большинстве апартаментов установлен камин. Есть семейные номера.

Istabās

Отопление, телевизор с плоским экраном, DVD-плеер, кухня с плитой, холодильником и посудомоечной машиной, радио, ванная комната с феном, сушильный шкаф, утюг, бесплатный Wi-fi, балкон.

Adrese Hissitie 7B, 99130 Sirkka, Леви, Финляндия
Tālruņi: 358 20 7866 433
Tīmekļa vietne: Levin Alppitalot (Alppi)
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .