Olimp 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.510
№22 viesnīcas reitingā Zatoki
8.6 Numurs
8.6 apkalpošana
8.4 Tīrība
9.4 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Komplekss atrodas Melnās jūras piekrastē, ar smilšu pludmali 120 m. Blakus atrodas bāri, kafejnīcas, naktsklubi, veikali, atrakciju parks. Viesnīca ir piemērota ērtai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар Helen2407
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā un nolē mā m izvē lē ties Olimpa viesnī cu. No rī ta bijā m iekā rtojuš ies 10.00, istabiņ ā viss bija tī rs un kā rtī gs (viss bija kā norā dī ts mā jaslapā ). … Tomēr ▾ Mē s ilgu laiku izvē lē jā mies viesnī cu pirmajā rindā un nolē mā m izvē lē ties Olimpa viesnī cu. No rī ta bijā m iekā rtojuš ies 10.00, istabiņ ā viss bija tī rs un kā rtī gs (viss bija kā norā dī ts mā jaslapā ). Skats no istabas ir lielisks. Viesnī cas ī paš nieki ir ļ oti jauki cilvē ki, lai kas arī notiktu, viņ i uzreiz visu izlē ma. Ē dā m galvenokā rt viņ u kafejnī cā , kur viss ir ļ oti garš ī gs un svaigs, viesmī les apkalpoja ļ oti ā tri. Mē ģ inā jā m ē st Zelta lauvas kafejnī cā , bet tur pē c katras ē dienreizes bē rnam sā pē ja vē ders, un no pirmā acu uzmetiena tur ne viss ir diez ko ē stgribu. Istabu tī rī ja ik pē c trim dienā m, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u. Ja bija nepiecieš ams slaucī t smiltis istabā , varē ja pajautā t apkopē jai vai paņ emt kausiņ u ar slotu (tā s bija katrā stā vā ) un slaucī t pats. Atkritumus izmetā m paš i (mums tas netraucē ja). Pludmale ir tī ra, un tajā ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Paš ā viesnī cas teritorijā ir kluss, ja gribas ballī tes, lī dz Limanskas centram jā iet 10-15 minū tes. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s Olymp viesnī cā .
Vienī gais sliktais bija ar ekskursijā m. Netā lu no viesnī cas Olimp, pa ceļ am uz pludmali, atradā s izplatī tā js (Sergejs). Divas reizes pasū tī jā m viņ am ekskursijas un divas reizes bija nepatī kami brī ž i, kas sabojā ja garastā vokli visai dienai, pareizā k sakot, otrā ekskursija pat nenotika, jo. autobuss mū s vienkā rš i nesaņ ē ma, un viss, ko Sergejs š ajā situā cijā varē ja pateikt, bija "Atvainojiet". Tā pē c turpmā k uz ekskursiju rē ķ ina vē rsā mies pie izplatī tā jiem Limanskas centrā un tur viss bija ideā li.
аватар Katty.Petrenko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tā s "Olimpā ". Lieliska viesnī ca ar ļ oti draudzī gu personā lu. Vestibilā satiekas tī rī bas un svaiguma smarž a. Tī rī ts ik pē c trim dienā m. Veļ a un dvieļ i ir balti un garš ī gi smarž o. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s "Olimpā ". Lieliska viesnī ca ar ļ oti draudzī gu personā lu. Vestibilā satiekas tī rī bas un svaiguma smarž a. Tī rī ts ik pē c trim dienā m. Veļ a un dvieļ i ir balti un garš ī gi smarž o. Viss ir pā rdomā ts atpū tnieku ē rtī bā m, darī ts ar dvē seli un sirdsapziņ u: karsts/auksts ū dens visu dienu, wi-fi pat pludmalē , ļ oti laba ventilā cija vannas istabā , ū dens novadī š ana duš ā darbojas labi, TV ar milzī gu kanā lu skaits, panorā mas logi ar satriecoš u skatu uz jū ru! Bē rniem batuts, maš ī nas izjā dē m. Mū zika, kas skan viesnī cas teritorijā , kvalitatī vi Eiropas hiti, neuzkrī toš i un klusi. Tie izslē dzas 23.00. Man ļ oti patika. IESAKI
аватар lena_halameyda
Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , skats no balkona ir lielisks. Teritorijā kafejnī ca, ļ oti garš ī gi gatavo, meitenes ā tri apkalpo, labi pagatavots. Viss ir vienkā rš i ideā li. Noteikti š eit atgriezī š os. Paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos, tā turpinā t! Un pats galvenais, jū s varat atpū sties kopā ar savu mā jdzī vnieku (mazo suni). … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , skats no balkona ir lielisks. Teritorijā kafejnī ca, ļ oti garš ī gi gatavo, meitenes ā tri apkalpo, labi pagatavots. Viss ir vienkā rš i ideā li. Noteikti š eit atgriezī š os. Paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos, tā turpinā t! Un pats galvenais, jū s varat atpū sties kopā ar savu mā jdzī vnieku (mazo suni).
аватар Lara2860
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labi atjaunota viesnī ca ar rupju vadī tā ju. Kā rtī bā : -nav virtuves, WI-FI neķ er; uzkopš ana pē c pieprasī juma pē c 4 uzturē š anā s dienā m nozī mē "paķ eriet slotu un paskatieties paš i"; uz jautā jumu, kā pē c 4. … Tomēr ▾ Labi atjaunota viesnī ca ar rupju vadī tā ju. Kā rtī bā : -nav virtuves, WI-FI neķ er; uzkopš ana pē c pieprasī juma pē c 4 uzturē š anā s dienā m nozī mē "paķ eriet slotu un paskatieties paš i"; uz jautā jumu, kā pē c 4. dienā atkritumi netiek izvesti, atbilde ir: "Atpū tnieki paš i izved atkritumus" (tas ir par 2500 UAH / dienā ). Uz jautā jumu, kā pē c š ā di noteikumi, atbilde ir: "Ja tev kaut kas nepatī k, neviens tevi š eit netur"; smē ķ ē visā viesnī cā un pludmalē , un nesmē ķ ē tā ji meklē vietu, kur smē ķ ē t, un nesmē ķ ē tā ji meklē , kur doties; reizē m 12os naktī ierodas it kā smiltis tī rī t nez kā pē c. Cik viņ a tī ra -? - Speciā li skatī jos no rī ta - atkritumu ir palicis daudz, bet viņ a č um un dā rd tik ļ oti, ka viesnī ca un viss istabā grab un gļ ē vulis (tas ir pulksten 12 naktī ! ). Reizē m pie saimniekiem atnā k jautras kompā nijas (pē c 2-3 dienā m), kas sē ž restorā nā tieš i zem "viesnī cas" logiem lī dz pulksten 2-3 naktī ar dzē rienu un visā m no tā izrietoš ajā m sekā m. . . Secinā jums - ī paš nieki nenovē rtē savus atpū tniekus (ne jū s, tā pē c nā ks citi! ). Ī sā k sakot, var atnā kt uz 1-2 dienā m, bet uz ilgā ku laiku, taupi nervus! - Tu tomē r ej atpū sties! NEIESAKU! ! !
аватар Tkasper
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies trī svietī gā istabiņ ā.2. stā vā ar skatu uz jū ru. Viesnī ca jauna un skaista, raisa estē tiskas sajū tas, bet nekas vairā k. . . Plusi: 1. viesnī cā laba kafejnī ca, ar minimā lu ē dienkarti, bet ļ oti garš ī gas pusdienas. … Tomēr ▾ Atpū tā mies trī svietī gā istabiņ ā.2. stā vā ar skatu uz jū ru. Viesnī ca jauna un skaista, raisa estē tiskas sajū tas, bet nekas vairā k. . .
Plusi: 1. viesnī cā laba kafejnī ca, ar minimā lu ē dienkarti, bet ļ oti garš ī gas pusdienas. Viss vienmē r ir karsts un svaigs.
2. Skaists skats uz jū ru – pirmā rinda.
3. Kondicionieris, TV, ledusskapis, duš a un tualete istabā s.
4. Viņ i nodroš ina sauļ oš anā s krē slus un saulessargus bez maksas (bet jums ir jā iet un jā pajautā sev! )
5. Klusa vieta ģ imenes brī vdienā m.
Mī nusi:
1. mī nus pirmā rinda - vē jš izslauka smiltis uz balkona un istabā m, tā s tī ra, kā mums stā stī ja, ik pē c trim dienā m! Katru dienu mums paš iem bija jā slauka smiltis no istabas!
2. istabā nav elementā ru sī kumu, kuru ļ oti pietrū kst (glā ze, karafe ar ū deni, š ķ ī vis (tiem paš iem augļ iem)
3. atpū tā s ar mazu bē rnu, vajadzē ja vā rī tu ū deni. Paprasī jā m tē jkannu. Saimniece solī ja trī s dienas, un tā arī neatnesa. Rezultā tā mē s katru dienu gā jā m uz bā ru un piepildī jā m termosu ar vā rī tu ū deni.
4. Tē rauda vieta - izvelkamais dī vā ns vienam cilvē kam, bija mež onī gi neē rts un deformē ts, gulē t uz tā nebija iespē jams.
5. Wi-Fi istabā ir ļ oti slikts.
6. Vē los izcelt viesnī cas ī paš nieku vienaldzī go attieksmi pret bezmaksas (kā solī ja rezervē jot) auto novietoš anu. Ieraš anā s datumā viņ i nodroš inā ja bezmaksas stā vvietu, pē c trim dienā m teritorijas ī paš nieki ieradā s teritorijā , kurā tika novietota automaš ī na, un pieprasī ja naudu. (50 UAH dienā ) Sazinoties ar viesnī cas ī paš niekiem, atrisiniet situā ciju. viņ i tikai paraustī ja plecus, sakot, ka mē s nezinā m! Maksā jiet! Kas, protams, sabojā ja visu iespaidu par viesnī cu un ī paš niekiem.
7. viesnī cas teritorijā , rotaļ u laukumā!!! ! ! smiltī s (glā zes, pudeļ u korķ i) UN!!! ! ! atrada 10 cm sarū sē juš u naglu!!!! !
8. tā lu no centra (kam vajadzī gas izklaides, tad š ī vieta nav priekš jums!
Отель Олимп Очень вкусные и всегда горячие обеды Вид с номера Дико неудобный диван
аватар trampf
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies pē c kritē rijiem: ē rtī bas istabiņ ā , skats uz jū ru, vismaz pastaiga lī dz pludmalei, iespē ja gatavot paš iem, pieņ emama cena. Zatokā tā du variantu nebija). Man bija jā paaugstina cenu latiņ a, tas ir, jā palielina mā jokļ a budž ets). … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies pē c kritē rijiem: ē rtī bas istabiņ ā , skats uz jū ru, vismaz pastaiga lī dz pludmalei, iespē ja gatavot paš iem, pieņ emama cena. Zatokā tā du variantu nebija). Man bija jā paaugstina cenu latiņ a, tas ir, jā palielina mā jokļ a budž ets). Pasū tī ts, rezervē ts, nokā rtots bez problē mā m. Pienā cī gi dzī ves apstā kļ i: tī rs, ē rts, jū ras gaiss, sē rfoš anas skaņ a. Nesmarž o pē c pū ces. Viss ir pavisam jauns, administrā cija draudzī ga, neviens netraucē . Godī gi sakot, mums nebija ī sti vajadzī ga virtuve. Blakus ir lieliskas lē tas "vietas", kur paē st, kā arī pasū tī t pusdienas viesnī cā . Vakarā uzreiz uz grila var pasū tī t dā rzeņ us, bā rbekjū , zivis u. c. , vai cept pats. Ko var uzlabot? Istabā iedod tē jkannu, lai neskrien uz virtuvi. Pludmale nedaudz mež onī ga, nav sauļ oš anā s krē slu, nojumju. Lai gan. . viesnī ca nodroš ina lietussargus un pludmales paklā jiņ us. Kopumā viss ir ok. ))) Jā , jū ra ir silta augustā , bet ir daudz aļ ģ u.
Рассвет... вид из Олимпа


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Budak spit
Ukraina, Zatoka
Daba, Pludmales

Комплекс расположен на берегу Чёрного моря, с песчаным пляжем 120 м. Недалеко находятся бары, кафе, ночные клубы, магазины, луна-парк. Отель подойдёт для комфортного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 44 км от Одессы.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Кухня для самостоятельного приготовления, мангал, услуга будильник, уборка номеров по требованию, стирка и глажка личных вещей.

Горячая и холодная вода круглосуточно.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

Всего в отеле 35 номеров. Все номера с панорамой на побережье, выполнены в пастельных тонах и имеют отделку из натуральных материалов.

Istabās

Тумбочки, телевизор, кондиционер, диван, шкаф-купе, холодильник, санузел, балкон со столом и креслами.

Adrese Затока ст. Лиманская, Золотой берег 101а
Tālruņi: +38(096)4518168, +38(096)4559429
Tīmekļa vietne: Olimp
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).