Polyana Aqua Resort 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.110
6.1 Numurs
6.1 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.1 Uzturs
6.1 Infrastruktūra
Privātais īpašums Polyana Aqua Resort atrodas starp Poļanas kūrorta kalniem sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā. Sūkņu telpa ar minerālūdeni "Polyana Kvasova" atrodas 100 metru attālumā.Vairāk →
аватар Volodymyr65
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi apmeklē jā m Poļ anu un palikā m š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika daba, dzī voklis un cilvē ki. Dzī vojā m č etratā divistabu dzī voklī.2. stā vā . Mana sieva un es un divi bē rni (14 un 12 gadi) bija daudz vietas. … Tomēr ▾ Pirmo reizi apmeklē jā m Poļ anu un palikā m š ajā viesnī cā . Man ļ oti patika daba, dzī voklis un cilvē ki. Dzī vojā m č etratā divistabu dzī voklī.2. stā vā . Mana sieva un es un divi bē rni (14 un 12 gadi) bija daudz vietas. Virtuvī tē ir viss nepiecieš amais maltī š u pagatavoš anai. Istaba tika iztī rī ta pē c pieprasī juma, kā rtē jo reizi nesatraucā s, ka patika. Mē s jutā mies brī vi, kā mā jā s. Ekskursiju ir daudz, un mē s dienu vē lā k savā maš ī nā devā mies uz Berehovi termā lajā vannā . Mē s apmeklē jā m arī parku Voevodyno un Sinevī ras ezeru. Un vakaros pā ris reizes sē tā grilē ja š aš liku. Blakus ir baseini, bet negā jā m, mums pietika ar Berehovu)) Administrators, tā kā Aizkarpatijā bijā m pirmo reizi, sniedza daudz praktisku padomu un palī dzē ja noorganizē t daž us atpū tas brī ž us, kuriem tika veltī ts ī paš s PALDIES viņ ai)) istaba ir tī ra un ē rta. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai un pabeigts. Tā kā manai sievai ir slikta mugura un viņ a ir ļ oti jutī ga pret matrač a kvalitā ti, tad varam teikt, ka š eit matrač i ir ē rti, kvalitatī vi, un gultas ir sniegbaltas. Mē s devā mies uz sū kņ u telpu dzert minerā lū deni, bet ne ā rstē š anas dē ļ , bet vienkā rš i tā . Nā kamreiz nā ksim mē rķ tiecī gi ne tikai atpū sties, bet arī izdzert minū š u kursu. ū dens. Paldies par pā rē jo! Labklā jī bu jums un pienā cī giem klientiem) Vladimirs un Olga.
аватар marusyav
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Laba diena visiem! Es reti atstā ju atsauksmes, bet to, kā Polyana Aqua Resort mū s "sveicinā ja", vienkā rš i nav iespē jams nepateikt. Tā lā k par savu uzturē š anos “viesnī cā ” rakstī š u sī kā k, bet secinā jumu uzreiz uzrakstī š u: nevienam neiesaku š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Es reti atstā ju atsauksmes, bet to, kā Polyana Aqua Resort mū s "sveicinā ja", vienkā rš i nav iespē jams nepateikt.
Tā lā k par savu uzturē š anos “viesnī cā ” rakstī š u sī kā k, bet secinā jumu uzreiz uzrakstī š u: nevienam neiesaku š o viesnī cu. Pilnī gi noteikti. Viesnī cas fotogrā fija un apraksts neatbilst realitā tei. Vispā rī gi. Personā ls vienkā rš i pretī gi uzvedas - nepieklā jī gi, izmet mantas un kritizē citas apkā rtnes viesnī cas (bija absolū ti nepatī kami klausī ties). Par to paš u cenu iespē jams izī rē t viesnī cas numuriņ u izdevī gā kajos brī ž os gan teritorijas, gan pakalpojumu ziņ ā , piemē ram, ar iekļ autā m brokastī m.

Tā tad. atgrieš anā s Polyana Aqua Resort:
- Rezervē ts superior divvietī gs numurs. Rezultā tā - tā bija viena (! ) maza istabiņ a zem jumta - sajū ta, ka dzī vojat bē niņ os, nepameta jau no brī ž a, kad viņ i pā rkā pa istabas slieksni. Istaba tumš a, ar maziem logiem - ar izeju uz brauktuvi un citas viesnī cas logiem. Tā da izredze uz "superior" numuru.
- Istabā ir ledusskapis un mikroviļ ņ u krā sns (kad rezervē jā m istabu, mums telefonsarunā teica, ka var gatavot. Respektī vi, vienī gais, uz kā un ar ko var gatavot savu ē dienu, ir mikroviļ ņ u krā sns). Un tagad pats interesantā kais. Tā pati mikroviļ ņ u krā sns stā v 1 metru no gultas (! ). Tu nopietni? ! Š ā dā m ierī cē m vismaz vajadzē tu bū t atseviš ķ ai zonai. Bet nekas, viņ i mums paskaidroja: "Pirms jums viņ i dzī voja ar bē rnu, un viss bija piemē rots visiem. "

– Administratore Natā lija, kas mū s satika, izrā dī jā s nepavisam tik jauka, kā viņ a gribē ja sā kumā likties. Kad teicā m, ka gribam izvā kties no istabas - viņ a burtiski paņ ē ma mū su somas un izmeta - jā , jā - tieš i tā - atvē ra durvis uz ielu un izmeta mantas. Uz jautā jumu: “Ko tu sev atļ auj? Viņ a sā ka kliegt un sist durvis. Tajā paš ā laikā viņ a arī paspieda roku! Tas ir vienkā rš i nesaprotami.
Aizcirtusi viesnī cas vā rtus, “dā rgā ” administratore Natā lija vienkā rš i pazuda nezinā mā virzienā , proti, pameta “viesnī cas” teritoriju, atstā jot mū s uz ielas.

- Foto "viesnī cas" mā jaslapā . No tiem patiesas ir tikai istabu fotogrā fijas - tas, kas pieder "viesnī cai". Visas pā rē jā s fotogrā fijas - ar sū kņ u telpu, ezeru, sporta laukumiem utt. - ir vai nu publiskas atrakcijas, vai arī ir citu viesnī cu ī paš ums. Piemē ram, ezera fotogrā fija, ko varat redzē t reklā mas vietnē s. Š im ezeram nav nekā kopī ga ar Polyana Aqua Resort. No "viesnī cas" lī dz ezeram jā iet apmē ram 1.5 km. Un š is ezers ir pievilcī ba absolū ti katram ciemata atpū tniekam. Glade, un ne tikai tie, kas dzī vo Polyana Aqua Resort viesnī cā - kā par to saka "viesnī cas" ī paš nieki aprakstā . Un makš ķ erē t vai grilē t uz š ī ezera (kas atkal ir norā dī ts "viesnī cas" aprakstā ) nevarē s, jo.
a) ezers atrodas citas pansijas teritorijā ; b) kā jau rakstī ju augstā k, pilnī gi visiem ciematā dzī vojoš ajiem ir pieejams. Glade; c) vienkā rš i nav vietu grilē š anai, un makš ķ erē š ana ir aizliegta. Bet kā pē c nerakstī t tikai tū ristu pā rvilinā š anai? )

- Tas, iespē jams, ir viss, ko gribē ju pateikt, jo mē s viesnī cā palikā m tikai aptuveni stundu, lī dz atradā m citu - daudzkā rt ē rtā ku nakš ņ oš anas vietu -, bet š ajā laikā mums izdevā s no iekš puses saprast, kā viss notiek. tieš ā m atrodas "viesnī cā ".

- Ak, jā , es arī aizmirsu pateikt, ka mums neatdeva daļ u naudas par to, ka mū su somas š o stundu stā vē ja "viesnī cā ", kamē r mē s meklē jā m citu dzī vesvietu. Viņ i paskaidroja, ka tā ir samaksa par to, ka viņ i "norē ķ inā jā s". Š eit, tā pat kā gadī jumā ar "saldo" administratori Natā liju, situā cija ir nesaprotama.

Neiesaku! Nepavisam.
аватар Aleksandrovi4
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rezervē jā m tieš i pie saimniekiem. Pirmo reizi Poliā nā . Mums ļ oti patika attieksme pret mums pat telefonsarunas laikā un nolē mā m doties uz š ejieni. Ieradā mies Svaļ avas stacijā , kur š oferis mū s sagaidī ja tieš i pie maš ī nas, palī dzē ja ar lietā m. … Tomēr ▾ Rezervē jā m tieš i pie saimniekiem. Pirmo reizi Poliā nā . Mums ļ oti patika attieksme pret mums pat telefonsarunas laikā un nolē mā m doties uz š ejieni. Ieradā mies Svaļ avas stacijā , kur š oferis mū s sagaidī ja tieš i pie maš ī nas, palī dzē ja ar lietā m. Pē c 15 minū tē m bijā m viesnī cā . Mū s sagaidī ja, iekā rtojā mies uzreiz, lai arī ieradā mies krietni agrā k par reģ istrē š anā s laiku. Bija jauki un bija sajū ta, ka esam gaidī tā kie viesi)). No garā nogurdinoš ā ceļ a tas bija svarī gi! ! ! Dzī voklis ir ļ oti tī rs, tikko izremontē ts. Arī mē beles un sadzī ves tehnika. Istabā no balkona pavē rā s panorā mas skats uz kalniem tā lumā . apkā rtnē ir daudz restorā nu un kafejnī cu, garš ī gi ē dieni un mums patika uz tiem iet, lai gan istabiņ ai bija sava virtuvī te. Istabu uzkopu katru dienu un ļ oti kvalitatī vi. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma, kas mums bija ļ oti ē rti. Tā kā bijā m pirmo reizi, ļ oti noderē ja administratores informatī vais atbalsts, izvē loties ekskursijas un citas izklaides. Parasti pirms pusdienā m devā mies slē pot (gandrī z 1.5 km netā lu), pē c pusdienā m devā mies uz baseinu, kas atrodas pretī . . Pagalmā ir cepeš krā sns, un mē s gatavojā m kebabus, es gribu atzī mē t, ka tie ir ī paš i garš ī gi Transcarpathia) Pā rē jais bija notikumiem bagā ts un izdevies! Mē s vē lamies atgriezties vasarā . Un mē s pat zinā m, kura viesnī ca! )))) Paldies saimniekiem un administratorei par viesmī lī bu un uz drī zu tikš anos!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частная усадьба Polyana Aqua Resort расположена среди гор курорта Поляна на территории санатория «Солнечное Закарпатье». До бювета с минеральной водой «Поляна Квасова» — 100 метров.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Свалява расположен в 11 км от гостевого дома. Расстояние до международного аэропорта Ужгорода составляет 68 км. Горнолыжный подъемник: Ведмежа гора в 2,5 км. До центра Поляны 17 мин. ходьбы.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), места для курения.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Adrese ул. Курортная, 9, Поляна, Украина.
Tālruņi: +38 066 695 1407
Tīmekļa vietne: Polyana Aqua Resort
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.