Mini-otel Zakrut 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.010
№12 viesnīcas reitingā Tatarova
5.8 Numurs
6.7 apkalpošana
9.9 Tīrība
5.9 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Netālu no kalnu upēm, Karpatu mežiem un kalniem, Tatarivas ciema centrā atrodas mini viesnīca "Zakrut". 2012. gadā tas pirmo reizi vēra durvis viesiem. Pateicoties ērtajai atrašanās vietai, jūs varat viegli un ātri nokļūt populārajā slēpošanas kūrortā "Bukovel" (12 km) un tradicionālajā Jaremčes kūrortā (15 km), kā arī Hoverlas kalna pakājē (20 km). Gukas ūdenskritums atrodas 7 km attālumā no viesnīcas. Restorāns atrodas 150 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca ir lieliski piemērota atpūtai ar bērniem un iemīlējušiem pāriem. Šeit patiks arī āra aktivitāšu cienītājiem.Vairāk →
аватар elenatokar_official
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Wai wai š ausmī gi strā dā ja, visu laiku vajadzē ja ieslē gt un izslē gt, citā di pā rstā ja ķ ert. Telpas tī rī ba ir ideā la, dvieļ i nemitī gi tiek mainī ti, papī rs, lupatas, sū kļ i tiek vesti uz virtuvi. … Tomēr ▾ Wai wai š ausmī gi strā dā ja, visu laiku vajadzē ja ieslē gt un izslē gt, citā di pā rstā ja ķ ert.

Telpas tī rī ba ir ideā la, dvieļ i nemitī gi tiek mainī ti, papī rs, lupatas, sū kļ i tiek vesti uz virtuvi.

Baseins mū su uzturē š anā s laikā septembrī nedarbojā s pat vienu reizi. Tā bija prioritā te, izvē loties viesnī cu. Bet gaisa temperatū ra gandrī z visu laiku bija zem 15, divas dienas bija nedaudz augstā ka, bet baseins nedarbojā s tā pat.

Kad bija auksts, palū dza ieslē gt apkuri, pirmajā reizē ieslē dza uz vairā kā m stundā m, vakarā atnā ca atkal istabā auksts.
Izteicu piezī mi, pē c tam tik ļ oti noslī cinā ja, bija jau karsti.

Divstā vu gulta nepā rtraukti č ī kstē ja. Un dzirdamī ba istabā , kad kaimiņ i staigā , var dzirdē t pilnī gi visu.

Reģ istratū ras darbiniece Oļ a ir jauka jauka meitene, centā s palī dzē t it visā.

Teritorijā š ū poles, lapenes, visur segas, kur ietī ties, ja auksts, ir jauki.

Blakus ir lieliska tvertne. Tas maksā.1500 UAH par divā m stundā m.
Bet prieks tika saņ emts, ne velti iztē rē ta nauda.

Vienreiz bijā m paē st Kolyba Suzirya Karpat, cenas nav lē tas, porcijas mazas. Nav terminā ļ a, maksā no kartes uz karti. Tad es gaidī ju pusstundu, kamē r nauda pā rgā ja, un tad viņ i nekad neatnā ca, bija daž i kļ ū mes Privatā . Kopumā nepatī kama situā cija. Vakarā jau sazinā jos ar viņ u saimnieci, un tikai tad viņ a apstiprinā ja, ka maksā jums ir pagā jis, pē c č etrā m stundā m. Labā k maksā t skaidrā naudā.

Lī dz ATB kā jā m 3 km, bet vieta skaista. Var uzņ emt ļ oti labas fotogrā fijas.

Pa ceļ am pie Armen ir kiosks, shawarma un bā rbekjū . Milzu š avarma ar bā rbekjū par 130 UAH, pietiek diviem. ES iesaku.

Vispā r ciems ir garlaicī gs, ilgā k par nedē ļ u tur nav ko darī t.

Lai gan pie viesnī cas ir pieturas visos virzienos, jū s varat doties uz Bukovelu, Jaremč e, Vorohtu. Bet paš ā Tatarivā mums personī gi bija garlaicī gi.
Очень большая и вкусная шаурма. У Армена. Как идти пешком от отеля в сторону АТБ по левой стороне дороги. Люля кебаб давал пробовать тоже очень сочный и вкусный. Во дворе отеля. Беседочки, есть мангал. Батут для детей. Белые грибы продаются на каждом шагу. Возле нашего номера.
аватар dergunov
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atnā ca otro reizi. Peldbaseins - apsildā ms, super! Tī rs, kā rtī gs. Personā ls ir neuzkrī toš s un draudzī gs. Lieliska atraš anā s vieta. Vē rtē jums 9 tikai tā pē c, ka vienmē r ir uz ko tiekties! Un viņ i to dara. … Tomēr ▾ Atnā ca otro reizi. Peldbaseins - apsildā ms, super! Tī rs, kā rtī gs. Personā ls ir neuzkrī toš s un draudzī gs. Lieliska atraš anā s vieta. Vē rtē jums 9 tikai tā pē c, ka vienmē r ir uz ko tiekties! Un viņ i to dara.
аватар gorbachva
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija lieliski!! ! Lieldienu brī vdienā s atpū tusies ģ imenes lokā . Viesnī ca patieš ā m jū tas kā mā jā s. Viss ir ļ oti mā jī gs, kompakts un ē rts. Katrai telpai ir atseviš ķ a ieeja. Istabu ir maz, tā pē c reti kad krustojas ceļ i ar citiem viesiem. … Tomēr ▾ Viss bija lieliski!! !
Lieldienu brī vdienā s atpū tusies ģ imenes lokā . Viesnī ca patieš ā m jū tas kā mā jā s. Viss ir ļ oti mā jī gs, kompakts un ē rts. Katrai telpai ir atseviš ķ a ieeja. Istabu ir maz, tā pē c reti kad krustojas ceļ i ar citiem viesiem.
Ļ oti viesmī lī gi saimnieki.
Pirmo reizi esam Karpatos un ļ oti priecā jos, ka ar viesnī cu nepievī lā mies - atsauksmes tieš ā m ir patiesas un vē rtē jums ir pelnī ts. Es precī zi zinu, kur mē s paliksim turpmā k.
аватар _908576
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums 2018. gada augustā . Liels paldies saimniekiem par lielisko atpū tu! Esam ļ oti apmierinā ti ar visu bez izņ ē muma! Pirmkā rt, ē rtā kā atraš anā s vieta visā Tatarovā , jo. viesnī ca atrodas netā lu no autobusu pieturas, krustojumā trī s virzienos: Vorohta, Yaremche un Bukovel, netā lu veikali un bū diņ as, bet tajā paš ā laikā viesnī ca ir nedaudz attā linā ta no š osejas, tā pē c teritorija ir klusa, mierī gs un mierī gs, redzami kalni un ļ oti tī rs gaiss. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes atvaļ inā jums 2018. gada augustā . Liels paldies saimniekiem par lielisko atpū tu! Esam ļ oti apmierinā ti ar visu bez izņ ē muma!
Pirmkā rt, ē rtā kā atraš anā s vieta visā Tatarovā , jo. viesnī ca atrodas netā lu no autobusu pieturas, krustojumā trī s virzienos: Vorohta, Yaremche un Bukovel, netā lu veikali un bū diņ as, bet tajā paš ā laikā viesnī ca ir nedaudz attā linā ta no š osejas, tā pē c teritorija ir klusa, mierī gs un mierī gs, redzami kalni un ļ oti tī rs gaiss. Var dzirdē t tikai tuvumā tekoš ā s upes troksni. Tas ir tas, kā pē c mē s š eit ieradā mies: atpū sties no pilsē tas burzmas un baudī t skaistos Karpatu skatus.
Un kā ar apsildā mo baseinu! Pat tad, kad ā rā ir auksts, baseina ū dens ir 28-30 grā di, ir ļ oti patī kami atpū sties pē c pā rgā jiena kalnos.
Otrkā rt, istabas ir ļ oti ē rtas, plaš as, mū sē jā bija ar virtuvi, kurā bija viss: visi nepiecieš amie piederumi, virtuves mantas, mazgā š anas lī dzeklis, jauni trauku sū kļ i un virtuves dvieļ i. Istaba ideā li tī ra, labas kvalitā tes gultas veļ a, ē rti matrač i, kvalitatī vi dvieļ i. Istaba tiek uzkopta gandrī z katru dienu, tiek mainī ti dvieļ i. Santehnika laba, duš a, vannas istabā viss ē rti, ir fē ns.
Treš kā rt, ļ oti viesmī lī gi un viesmī lī gi saimnieki! Liels paldies par visu! Viņ i jebkurā laikā palī dz ar visiem jautā jumiem, iesaka, ko jū s varat redzē t, kur doties un kā tur nokļ ū t.
Mums pat bija tā ds atgadī jums, ka izlikš anas laikā viesnī cā aizmirsā m sava dzī vokļ a atslē gas, bijā m ļ oti satraukti. Bet pat š eit Sergejs ā tri nā ca palī gā : viņ š tos mums nosū tī ja pa jauno pastu. Vē lreiz paldies!
Secinā jums: mini-viesnī ca "Zakrut" ir pelnī jusi vislabā ko novē rtē jumu, mē s to varam droš i ieteikt ikvienam! Nā c – nenož ē losi.
аватар nadya_nastya2008
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s iesakā m š o viesnī cu. Ir vieta atpū tai gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Baseins ir tī rs un silts ū dens. Tī ras, plaš as istabas. Istabu uzkopš ana katru dienu. Wi-Fi savienojums katrā istabā . Patī kami saimnieki. Tī rī ba un kā rtī ba visur. … Tomēr ▾ Mē s iesakā m š o viesnī cu. Ir vieta atpū tai gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Baseins ir tī rs un silts ū dens. Tī ras, plaš as istabas. Istabu uzkopš ana katru dienu. Wi-Fi savienojums katrā istabā . Patī kami saimnieki. Tī rī ba un kā rtī ba visur. Patī kama atpū ta ķ ermenim un dvē selei.
аватар satamana
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labi apstā kļ i ģ imenes atpū tai pē c slē poš anas. Krā š ņ a daba, tī rs gaiss, ē rta viesnī cas atraš anā s vieta pie upes (Tatarovas ciema centrā , bet prom no burzmas), patī kamie un vē rī gie Sergejs un Ņ ina padarī ja mū su uzturē š anos neaizmirstamu! Liels paldies, uz drī zu tikš anos!. … Tomēr ▾ Labi apstā kļ i ģ imenes atpū tai pē c slē poš anas. Krā š ņ a daba, tī rs gaiss, ē rta viesnī cas atraš anā s vieta pie upes (Tatarovas ciema centrā , bet prom no burzmas), patī kamie un vē rī gie Sergejs un Ņ ina padarī ja mū su uzturē š anos neaizmirstamu!
Liels paldies, uz drī zu tikš anos!
аватар apodanenko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un izrā dī jā s plusi. Mums bija istaba ar virtuvi, kas pats par sevi ir ļ oti ē rts (nav jā pielā gojas ē damistabas ē dienam, es gribē ju ē st savu - es gribē ju iet uz restorā nu 3 minū š u gā jienā ). … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un izrā dī jā s plusi.
Mums bija istaba ar virtuvi, kas pats par sevi ir ļ oti ē rts (nav jā pielā gojas ē damistabas ē dienam, es gribē ju ē st savu - es gribē ju iet uz restorā nu 3 minū š u gā jienā ). Pati istaba mā jī ga, tī ra, uz grī das ir paklā js, vannas istabā dvieļ i un ziepes.
Teritorijā ir lapenes ar un bez grila, neliels baseins.
Š ī s mazā s viesnī cas saimnieki ir lieliski: ja kaut ko vajadzē s, tad vienmē r darī s (mums sabojā jā s satelī tuztvē rē js - tā pē c nā kamajā dienā nopirka jaunu), atvedī s, mainī s un viss tiks izdarī ts. tuvā kajā nā kotnē .
Netā lu no viesnī cas ir strauts, dodieties uz ciematu tā lā k, tur tek Prutas upe, kur var peldē ties.
Var ē st arī pē c pasū tī juma, bet mē s nekad nemē ģ inā jā m viņ u ē dienu - ē dā m vai nu paš i, vai kafejnī cā s.
No mī nusiem:
pē c istabas - kad mē s ieradā mies, bija diezgan auksts, un istabā bija auksta grī da - mums vajag č ī bas viesiem;
virtuvī tē - nepiecieš ams ā ķ is dvielim un lupatiņ a galda noslaucī š anai;
vannas istabā - salabot duš as durvis;
teritorijā - vairā k izklaides bē rniem - smilš u kaste, batuts, š ū poles - vē lams protams);


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Вблизи горных рек, карпатских лесов и гор, в центре села Татаров расположен мини-отель «Закрут». В 2012 году он впервые открыл свои двери гостям. Благодаря удобному местоположению отсюда можно легко и быстро добраться до популярного горнолыжного курорта «Буковель» (12 км) и традиционного курорта Яремче (15 км), а также до подножия горы Говерлы (20 км). Водопад Гук находится в 7 км от отеля. В 150 метрах от гостиницы расположен ресторан. Отель прекрасно подойдет как для отпуска с детьми, так и для влюбленных пар. Здесь понравится и любителям активного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от гостиницы до автобусного вокзала Татарова составляет 100 метров, а до железнодорожной станции – 300 метров. Аэропорт Ивано-Франковска находится в 76,5 км от отеля.
Pludmalē
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. По запросу может быть организована доставка еды и напитков в номер. Предоставляются услуги по продаже билетов, услуги по глаженью одежды. Оборудованы места для курения. По запросу предоставляются принадлежности для барбекю.

  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Продажа горнолыжного абонемента, катание на лыжах и сноуборде, пешие прогулки.
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

К услугам отдыхающих три деревянных коттеджа, в которых имеется 8 номеров на любой вкус. Уборка в номерах производится ежедневно.

Istabās

Отопление, бесплатный Wi-Fi, телевизор, рабочий стол, ванная комната, шкаф для одежды, электрочайник, вешалка для вещей, кровать, прикроватные тумбочки, комод, диван, стол, стулья, спутниковое телевидение, туалетно-косметические принадлежности. В некоторых номерах есть полностью оборудованная кухня.

Adrese ул. Мира 715, с. Татаров, Яремчанский горсовет, Ивано-Франковская область, Украина
Tālruņi: +38 (098) 651-27-75 +38 (099) 738-77-57
Tīmekļa vietne: Mini-otel Zakrut
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.