Usadba 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 6.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss sastāv no atsevišķām kotedžām, kas atrodas 160 metrus no Melnās jūras krasta. Šī ir vienīgā viesnīca, kas apvieno Ziemeļāfrikas, Spānijas un Dienvidamerikas koloniālā stila arhitektūras tradīcijas. Viesnīca ir lieliski piemērota iemīlējušiem pāriem.Vairāk →
аватар savvader
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliski atpū tā mies, istabiņ a tā da pati kā iepriekš ē jam runā tā jam, bet mums nelikā s ne maza, ne neē rta, tī ra un ē rta, skaista teritorija, neviens netraucē ja ar aizvē rtiem logiem, bet cik garš ī gi ē diens … Tomēr ▾ Lieliski atpū tā mies, istabiņ a tā da pati kā iepriekš ē jam runā tā jam, bet mums nelikā s ne maza, ne neē rta, tī ra un ē rta, skaista teritorija, neviens netraucē ja ar aizvē rtiem logiem, bet cik garš ī gi ē diens ir š eit)))
Igors, Anna, Konstantī ns, Gaļ ina un tie, kurus mē s neatpazinā m pē c vā rda, diemž ē l, liels paldies par brī niš ķ ī go atpū tu, ī paš i no Balu)))
Обед Обед Светильник в номере, все детали, сделаны очень красиво и необычно Жаркое,очень вкусно
аватар Elena1515151
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s rezervē jā m kotedž u par 3300 rubļ iem. Dienā.2 nedē ļ as, glaimojot par skaistu reklā mu vietnē , viņ i samaksā ja avansa maksā jumu. Atbraucā m no lidostas 17:00, nevarē jā m reģ istrē ties, mā jiņ a nebija iztī rī ta. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m kotedž u par 3300 rubļ iem. Dienā.2 nedē ļ as, glaimojot par skaistu reklā mu vietnē , viņ i samaksā ja avansa maksā jumu. Atbraucā m no lidostas 17:00, nevarē jā m reģ istrē ties, mā jiņ a nebija iztī rī ta. Gaidī jā m vē l stundu karstumā , kamē r norisinā jā s tī rī š ana. Ierodoties bijā m nepatī kami pā rsteigti - solī tā s kotedž as vietā - piebū ve ar divā m niecī gā m istabiņ ā m, kur var ietilpt tikai gulta. Vecais televizors stā v VIRS istabas durvī m. Sienas ir balinā tas un netī ras. Pat ne krē sli. Vannasistaba arī niecī ga, duš a ar š ķ eltā m flī zē m, pusstunda jā gaida karstais ū dens, un tad sanā k nedaudz silts. Visā m tā saucamajā m kotedž ā m logi paveras uz nelielu pagalmu, kurā visu nakti sē ž atpū tnieki, troksnis ir tā ds, ka nevar gulē t. Mē ģ inot ieturē t brokastis, izrā dī jā s, ka dzē rieni (tē ja, kafija) nav iekļ auti brokastu cenā . Rezultā tā , kaut kā vienu nakti pacietuš i uz gultā m ar izspieduš ā m atsperē m, pā rcē lā mies uz viesnī cu, kur par mazā ku naudu ieguvā m lieliskus apstā kļ us. Mē s saņ ē mā m tikai daļ ē ju atmaksu. Secinā jums - ja tev ir lieka nauda un esi gatavs to atdot par dzī voš anu š ķ ū nī , laipni lū dzam Muiž ā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Гостиничный комплекс состоит из отдельно стоящих коттеджей, которые расположены в 160 метрах от побережья Черного моря. Это единственный отель, сочетающий в себе архитектурные традиции колониального стиля Северной Африки, Испании, Южной Америки. Гостиница прекрасно подойдет для влюбленных пар.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Феодосии расположен в 18 км от отеля, а аэропорт Симферополя – в 127 км.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

В отеле предоставляются принадлежности для барбекю по запросу. На территории есть терраса. Стойка регистрации работает в режиме 24/7. В отеле можно заказать услуги по глаженью одежды или бронирования билетов. В гостинице есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги консьержа. На территории оборудованы места для курения. По предварительному запросу разрешено размещение с животными. Гости могут насладиться блюдами европейской и украинской кухни в ресторане отеля. Можно заказать и диетическое меню. Гостиница имеет большой озеленённый двор и декоративный пруд.

  • restorāns
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports Библиотека.
  • sauna/vanna/hammam
  • izjādes centrs
Telpu apraksts

К услугам гостей 9 коттеджей, оборудованных всем необходимым для комфортного проживания.

Istabās

Шкаф, фен, ванная комната, полотенца, туалетные принадлежности, бесплатный Wi-Fi, кухня, уникальная деревянная мебель.

Adrese ул. Серова 9, пгт Коктебель, АР Крым.
Tālruņi: 8-1038-06562-24-199 +7-978-712-85-31
Tīmekļa vietne: Usadba
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды.