Stara KHata 1*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.410
№1 viesnīcas reitingā Pylypets
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.2 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Privātmāja "Staraya Hata" atrodas Pylypets ciemā, 3 km attālumā no ciemata centra un Ņižņij Vorotas - Mežgorje šosejas, 1 km attālumā no tuvākā pacēlāja (Magura). Ērta piebraukšana - asfaltēts ceļš. Shypit ūdenskritums – 1,5 km.Vairāk →
аватар _137154
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skaisti, draudzī gi, viesmī lī gi saimnieki. Tī rs gan mā jā , gan pagalmā . Ī paš nieks jū s aizvedī s lī dz liftam. Viņ i vienmē r pastā stī s par ekskursijā m, paņ ems slē poš anas aprī kojumu, ieteiks instruktoru. … Tomēr ▾ Skaisti, draudzī gi, viesmī lī gi saimnieki. Tī rs gan mā jā , gan pagalmā . Ī paš nieks jū s aizvedī s lī dz liftam. Viņ i vienmē r pastā stī s par ekskursijā m, paņ ems slē poš anas aprī kojumu, ieteiks instruktoru. Ar pā rē jo bijā m apmierinā ti. Ģ imene no Ž itomiras.
аватар blg_natali
Atpū tā mies pie ģ imenes ar mazu bē rnu 2018. gada maijā.10 dienas. Atpū tas vietu izvē lē jā mies ļ oti rū pī gi, sā kot ar 2017. gada novembri, katru dienu...darbā , mā jā s, visur)) Principā Karpatos pulcē jā mies pirmo reizi un, protams, nezinā jā m, ko sagaidī t no š ī atvaļ inā juma. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pie ģ imenes ar mazu bē rnu 2018. gada maijā.10 dienas. Atpū tas vietu izvē lē jā mies ļ oti rū pī gi, sā kot ar 2017. gada novembri, katru dienu...darbā , mā jā s, visur))
Principā Karpatos pulcē jā mies pirmo reizi un, protams, nezinā jā m, ko sagaidī t no š ī atvaļ inā juma.
Vispā r "Stara bū diņ u" izvē lē jā mies pē c atsauksmē m, tieš ā m nav daudz, bet pā rsvarā labas. . Daudzas reizes runā jā m ar saimnieku Panu Vasiliju, uzdevā m daudz jautā jumu. . . katru reizi saņ ē mā m detalizē tas atbildes, katru reizi komunikā cija bija ļ oti patī kama...
Ieradā mies Volovecā , kur mū s sagaidī ja Pana Vasilija Ruslana dē ls . . ļ oti patī kams jauneklis, kamē r braucā m, viņ š stā stī ja par š ī rajona apskates objektiem. . . Ierodoties Pilipetā pie "Stara Khata" mē s sirsnī gi sveica saimniece Ludmila, nekavē joties apmetā s un paē dinā ja))
Istaba vienkā rš i krā š ņ a. . . guļ bū ve. . . smarž o pē c koka. . . visas koka mē beles. . . lī dz paš taisī tā m lustrā m, lampā m, spoguļ iem un citā m lietā m. Mū su istaba atradā s mā jā kalnā , skats no turienes bija vienkā rš i burvī gs! ! ! Istaba ir tī ra, ē rta . . blakus virtuvei ar visu nepiecieš amo . . tikai visu to malku.
Ē dā m ē damistabā . . brī niš ķ ī gā pavā re Pani Bogdana gatavoja. . . viss bija ļ oti garš ī gi, porcijas milzī gas. . . Nekad nav gadī jies, ka neņ ē mā m lī dzi ē dienu. . Mans vī rs sportists bija vienmē r pilns.
Sadibā "Stara Khata" ir velosipē du noma, kas ir ļ oti ē rti.
Uz Shipit ū denskritumu bijā m daudzas reizes ar velosipē diem, lī dz tam ir jā brauc kā das 20 minū tes. Arī.20 minū š u laikā no muiž as "Stara hut" ir pacē lā ji uz Gimbas kalnu.
Pan Vasil mū s veda ekskursijā uz Sineviras ezeru un Brū no lā č u rehabilitā cijas centru. Ekskursija ļ oti interesanta, Pā ns Vasils ļ oti labs gids!! !
Vispā r mums visiem ļ oti patika. . Ļ oti patī kami un draudzī gi cilvē ki. . . Ja godī gi, tad es tā dus neesmu satikusi. . . Atvadī jā mies, kā ar radiem. . un negribē jā s iet prom. Mē s joprojā m sazinā mies, izmantojot viber.
Mums š ie svē tki bija neaizmirstami. . . iepazinā mies ar brī niš ķ ī giem cilvē kiem. . .
Pan Vasil, Pani Ludmila, Ruslan (dē ls), Vasil (jaunā kais dē ls), Pani Bogdana. . . PALDIES PAR Š IEM LIELISKAJIEM SVĒ TKIEM!! ! ! MĒ S TEVI ATCERĒ JAS, MĪ LAM UN NĀ C VAIRĀ K!!! ! !
аватар miledysharm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sirsnī gi pateicamies Vasilijam un viņ a sievai Ludmilai par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, sirsnī go uzņ emš anu, lielisko virtuvi un lieliskiem apstā kļ iem! Mē s dzī vojā m augš ē jā mā jā un ieņ ē mā m pirmo stā vu. … Tomēr ▾ Sirsnī gi pateicamies Vasilijam un viņ a sievai Ludmilai par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m, sirsnī go uzņ emš anu, lielisko virtuvi un lieliskiem apstā kļ iem! Mē s dzī vojā m augš ē jā mā jā un ieņ ē mā m pirmo stā vu. Mā ja ir videi draudzī ga un bū vē ta pats saimnieks! Kurš dodas uz Karpatiem - ļ oti iesaku apmesties pie Vasjas - jū s sagaidī s no vilciena / aizvedī s uz staciju, aizvedī s uz mā ju, aizvedī s uz pacē lā jiem (kas, starp citu, ir pastaigas attā lumā ! ) . Vasjai ir arī sava inventā ra noma - slē pes, dē ļ i, ragavas utt. Vasaras sezonai - velosipē du noma, ekskursijas pa Aizkarpati - tas ir arī Vasilijam! )))) Viss stā stī s, rā dī s un pastā stī s. ))) Tagad Karpati un Vasja mums ir neatņ emami jē dzieni! Mē s esam jū su pastā vī gie viesi!
аватар Nas-tysia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pylypets atpū tā mies 2017. gada septembra beigā s. Privā tī paš ums Stara Hata atrodas ļ oti labā vietā - no pacē lā ju puses un Shypit ū denskrituma, un aiz mā jas ir kalns ar mež u, kur var doties sē ņ u pastaigā s. Dzī vojā m augš ē jā guļ baļ ķ u mā jā ar skaistu skatu uz kalniem. … Tomēr ▾ Pylypets atpū tā mies 2017. gada septembra beigā s. Privā tī paš ums Stara Hata atrodas ļ oti labā vietā - no pacē lā ju puses un Shypit ū denskrituma, un aiz mā jas ir kalns ar mež u, kur var doties sē ņ u pastaigā s. Dzī vojā m augš ē jā guļ baļ ķ u mā jā ar skaistu skatu uz kalniem. Istaba ir maza, bet ļ oti ē rta, viss ir ļ oti tī rs, labi uzturē ts un veidots ar mī lestī bu. Pirmajā stā vā ir virtuve ar visu nepiecieš amo paš apkalpoš anā s vajadzī bā m. Bet tē ju tur dzē rā m tikai vakaros, ē dienu pasū tī jā m no saimniekiem. Ē diens bija ļ oti garš ī gs un apmierinoš s, milzī gas paš taisī tas porcijas, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi, mā jas siers. Viss tikko pagatavots, tikai no plī ts - un uz galda. Kopumā esam ļ oti priecī gi, ka palikā m š ajā vietā , ļ oti laipni un viesmī lī gi saimnieki, lieliska vieta un garš ī gi ē dieni! Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu un neaizmirstamu atpū tu Aizkarpatijā Staraja Khata ī paš niekiem - Vasilijam un Ludmilai! Mē s ļ oti iesakā m š o viesnī cu ikvienam! Viesi no Kijevas - Nastja un Andrejs
Вид с нашего окна
аватар borisenko1207
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lieties no daž ā dā m iespē jā m un vienojā mies par to cenas un kvalitā tes dē ļ . Un viņ iem neizdevā s. Ļ oti labi dzī ves apstā kļ i, mā jā viss ir no koka. Ē dieni - daudzveidī gi un ļ oti lielas porcijas (daļ a ē diena tika paņ emta lī dzi uz mā ju). … Tomēr ▾ Izvē lieties no daž ā dā m iespē jā m un vienojā mies par to cenas un kvalitā tes dē ļ . Un viņ iem neizdevā s. Ļ oti labi dzī ves apstā kļ i, mā jā viss ir no koka. Ē dieni - daudzveidī gi un ļ oti lielas porcijas (daļ a ē diena tika paņ emta lī dzi uz mā ju). Un pats galvenais – viņ i ir labi atsaucī gi saimnieki. Ieteicams!
Наша комната с ванной и туалетом Наш домик. Номера на 1, 2 этаже и кухня
аватар lyudmyla.lapchyk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar 8 pieauguš ajiem un 2 bē rniem augš ē jā kotedž ā.2017. gada augustā . Iekā rtojā s ļ oti ē rti, mums bija arī kotedž as virtuve, ē dā m lejā ē damistabā - ļ oti garš ī gi un lē ti, Ludmilas kundze un Bogdana ļ oti cenš as, tā š ķ iet, ka siers un speķ is ir neparasti! ! ! ! ! ! Vasilijs nodroš ina transfē rus un ekskursijas, interesantus stā stus; -) Man ļ oti patika, iesakā m! ! ! ! !. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar 8 pieauguš ajiem un 2 bē rniem augš ē jā kotedž ā.2017. gada augustā . Iekā rtojā s ļ oti ē rti, mums bija arī kotedž as virtuve, ē dā m lejā ē damistabā - ļ oti garš ī gi un lē ti, Ludmilas kundze un Bogdana ļ oti cenš as, tā š ķ iet, ka siers un speķ is ir neparasti! ! ! ! ! ! Vasilijs nodroš ina transfē rus un ekskursijas, interesantus stā stus; -) Man ļ oti patika, iesakā m! ! ! ! !
аватар annatroyan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma "Staraya bū dā " ar. Pylypets. Esam ļ oti priecī gi, ka š eit dzī vojā m! Saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi. Dzī ves apstā kļ i brī niš ķ ī gi, viss tī rs, kā rtī gs, viss nepiecieš amais ir. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma "Staraya bū dā " ar. Pylypets. Esam ļ oti priecī gi, ka š eit dzī vojā m! Saimnieki ir ļ oti viesmī lī gi. Dzī ves apstā kļ i brī niš ķ ī gi, viss tī rs, kā rtī gs, viss nepiecieš amais ir. Ē diens visaugstā kajā lī menī , garš ī gs un bagā tī gs)) Vasilijs atvedī s, brauks, atbildē s uz visiem jautā jumiem, organizē s instruktoru un nomā s slē pes/snovbordus. Vē los vē lreiz pateikties Vasilijam un Ludmilai! Mē s centī simies š eit ierasties vairā k nekā vienu reizi! ))
аватар 39edc
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jos privā to viesnī cu Stara Hata. Patika gan viesnī cas un teritorijas bildes, gan iespē ja pasū tī t maltī tes, WI-FI pieejamī ba, velosipē du nomas pakalpojumi un apskates vietas pastaigas attā lumā . Viesnī ca man ļ oti patika, numuri ir iekā rtoti lauku stilā , visas mē beles ir no dabī gā koka, ko darinā jis pats saimnieks Vasī lijs. … Tomēr ▾ Izvē lē jos privā to viesnī cu Stara Hata. Patika gan viesnī cas un teritorijas bildes, gan iespē ja pasū tī t maltī tes, WI-FI pieejamī ba, velosipē du nomas pakalpojumi un apskates vietas pastaigas attā lumā . Viesnī ca man ļ oti patika, numuri ir iekā rtoti lauku stilā , visas mē beles ir no dabī gā koka, ko darinā jis pats saimnieks Vasī lijs. Karstais ū dens plū da gludi, vienī gais, ka tas izdala nedaudz sē rū deņ raž a. Saimnieks dzeramo ū deni atnesis no akas. Ē dieni (brokastis un vakariņ as) pā rsvarā ir pā ri visiem pagrabiem, paš taisī ti produkti, viss gatavots tī ri un ar mī lestī bu. Porcijas ir vienkā rš i milzī gas. Saimniece Ludmila visu gatavoja pē c pasū tī juma, ņ emot vē rā visas vē lmes. Teritorija ir ļ oti glī ta, 2 š ū poles, 3 paviljoni un vē l viens paviljons kalnā ar brī niš ķ ī gu skatu.
Saimnieki organizē ekskursijas, var iegā dā ties paš taisī tus izstrā dā jumus. Vispā r ar prieku iesaku Stara bū diņ u Pylypets ciemā Aizkarpatijā !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частный дом «Старая Хата» расположена в селе Пилипец, в 3 км от центра села и трассы Нижние Ворота — Межгорье, в 1 км до ближайшего подъемника (г. Магура).

Удобный подъезд — асфальтированная дорога.

Водопад Шипот — 1,5 км.

Viesnīcā

На первом этаже — кухня-столовая (газовая плита, холодильник, электро чайник, посуда, стол со стульями, телевизор).

Отопление: автономное водяное.

Водоснабжение: холодная и горячая вода постоянно.

Бесперебойное электрическое питание.

Во дворе — сад, беседка, мангал, качели.

Питание двухразовое — украинская кухня, закарпатские блюда.

Домашние молочные и мясные продукты.

До ближайшего кафе — 500 м, до магазина — 200 м.

Паркинг, вызов такси.

Интернет Wi-Fi, спутниковое телевидение.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
  • slēpju noma
Telpu apraksts

На первом этаже:

Двухместный номер - двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор.

Трехместный номер - 3 односпальные кровати, вешалка для одежды, телевизор.

Раздельный санузел - душевая кабина, ванна, умывальник, стиральная машина; отдельно — туалет, умывальник.

На втором этаже:

3 двухместных номера(двуспальная или 2 односпальные кровати, вешалка для одежды, телевизор).

трехместный номер (двухспальная и односпальная кровати, вешалка для одежды, телевизор).

Санузел (душевая кабина, туалет, умывальник).

Возможные дополнительные места — односпальные кровати.

Adrese Закарпатская область Межгорский район с. Пилипец, 279
Tālruņi: +38 (099) 459-63-86 +38 (068) 347-78-70
FAQ