Asher 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
7.0 Numurs
6.3 apkalpošana
7.7 Tīrība
8.0 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2015. Viesnīcas priekšrocība ir tās plašā teritorija. (1 hektārs), atrodas Prutas kalnu upes krastā un ar savu mežu un kalnu.Vairāk →
аватар art11dk11
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es rakstu š o atsauksmi nedaudz vē lu, bet labā k vē lu nekā nekad. Izvē lē jā s viesnī cu ļ oti vē lu brī vdienu sezonai un gandrī z neatradu labas iespē jas. Neskatoties uz to, Aš ers tika atrasts, un izvē le krita uz viņ u. … Tomēr ▾ Es rakstu š o atsauksmi nedaudz vē lu, bet labā k vē lu nekā nekad. Izvē lē jā s viesnī cu ļ oti vē lu brī vdienu sezonai un gandrī z neatradu labas iespē jas. Neskatoties uz to, Aš ers tika atrasts, un izvē le krita uz viņ u. Rezervā cija un reģ istrē š anā s noritē ja bez bū tiskā m problē mā m, komunikā cijas laikā izdevā s atrisinā t visus interesē još os jautā jumus. Mē s braucā m ar vilcienu un autobusu. Starp citu, ļ oti labs variants tiem, kam patī k vairā k redzē t, bū s tranzī ts caur Ļ vovu, no turienes uz Ivanofrankivsku un tad ar autobusu uz Tatarivu. Saimniece ieteica kur palū gt autobusa š oferim apstā ties un tad mū s ar maš ī nu aizveda uz viesnī cu. Starp citu, viņ i mū s atveda lī dz pieturai un izrakstī š anā s laikā , kas ir ļ oti ē rti, jo viesnī ca atrodas apmē ram 1.5 km attā lumā no galvenā ceļ a. Kas attiecas uz izmitinā š anu un istabu, tā bija silta un mā jī ga, mē beles ir jaunas un gulta ir ļ oti ē rta. Tomē r vannas istabā nav pietiekami daudz ventilā cijas. Mani samulsinā ja arī skaņ as izolā cija un trokš ņ ains austrumu tautī bas kaimiņ š , tomē r, ja kaimiņ i bū s adekvā ti, tad skaļ a trokš ņ a nebū s. Izmē ģ inā jā m pirti - nu, vietē jā kolyba baro ļ oti garš ī gi. Un, protams, atpū tas kvalitā te ir atkarī ga no paš iem atpū tniekiem. . Staigā vairā k, staigā , mē ģ ini – un viss bū s lieliski!
аватар ch_eukr.net
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atlasī ts no fotoattē la internetā . Patiesī bā tas ir daudz lielā ks budž ets, nekā izskatā s fotoattē lā . Plusi: jaunas mē beles, diezgan tī ra, laba lē ta virtuve. Mī nusi: bē rni nav atļ auti! Esiet ļ oti kluss un neuzkrī toš s. … Tomēr ▾ Atlasī ts no fotoattē la internetā . Patiesī bā tas ir daudz lielā ks budž ets, nekā izskatā s fotoattē lā . Plusi: jaunas mē beles, diezgan tī ra, laba lē ta virtuve. Mī nusi: bē rni nav atļ auti! Esiet ļ oti kluss un neuzkrī toš s. Gaismas dzē sts plkst. 9) Tur dzī vo saimnieki, viņ iem ir mazs bē rns. Vakarā pasē dē t nevar, viesistaba ir blakus saimnieka istabā m. Bē rni nevar skriet, pat pirms 9, jo. tas ļ oti satrauc saimniekus. Š ī iemesla dē ļ man bija jā dodas prom. Slikta skaņ as izolā cija, mazas gultas, plastmasas mē beles. Vannas istabā s nav absolū ti nekā das ventilā cijas.
аватар nbagley
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas ciemata malā , nevis uz paš as š osejas, bet netā lu - ir ļ oti ē rti nokļ ū t un gaiss ir tī rs. Netā lu no upes. Jaunas mā jas. Ļ oti viesmī lī gi saimnieki. Var pasū tī t ē dienu – ļ oti garš ī gu un nemaz nav dā rgi. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ciemata malā , nevis uz paš as š osejas, bet netā lu - ir ļ oti ē rti nokļ ū t un gaiss ir tī rs. Netā lu no upes. Jaunas mā jas. Ļ oti viesmī lī gi saimnieki. Var pasū tī t ē dienu – ļ oti garš ī gu un nemaz nav dā rgi. Š ajā atvaļ inā jumā izbraucā m cauri č etrā m vietā m Karpatos, š eit mums patika visvairā k.
стоянка для авто ранее утро из нашего окна вид на луг, а левее - гора


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums annasinelnikova
‹ Viesnīca Asher 2*

Отель открылся в 2015 году. Преимуществом отеля является его большая территория

(1 гектар), расположенная на берегу горной реки Прут и имеющая собственный лес и гору.

Atrašanās vieta Удобное расположение на пересечении дорог, ведущих к горнолыжным подъёмникам знаменитых курортов «Буковель» (10км), «Ворохта» (5км), «Яблуниця» (6км), «Драгобрат» (25км) и известный туристический центр Яремча (18км).
Viesnīcā

Детская площадка, батут, надувной бассейн, мангал.

Трансфер, питание, уборка в номерах, парковка для автомобиля, организация экскурсий и развлечений.

  • autostāvvieta
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд 8 номеров. 2х, 3х и 4х местные номера с удобствами.

Istabās

Душ, туалет, умывальник, холодильник, чайник. В 4-х номерах есть мини кухня, печка,мойка и посуда.

Adrese Татаров, улица Пиги, 75
Tālruņi: +380 50 322 0177
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.