Czarny Potok Resort & Spa 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
9.8 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Czarny Potok Resort & SPA atrodas Jaworzyna kalna pakājē Krynica Zdrój pilsētā, kas atrodas Popradas dabas rezervāta teritorijā, Beskid Szdecki kalnos, Kryniczanka upes ielejā. Viesnīcā tiek izmantota unikāla stikla gaiteņu savienojuma sistēma, kas apvieno visas viesnīcas teritorijā esošās ēkas.Vairāk →
аватар x_air
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Czarny Potok atrodas balneoloģ iskajā kū rortā Krynica Zdró j. Nelielā attā lumā no kū rorta, Czarny Potok upes traktā . Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, no vienas puses, 2 km attā lumā no ā rstnieciskajiem avotiem un, no otras puses, aptuveni 3 km attā lumā no Javorinas slē poš anas kū rorta. … Tomēr ▾ Viesnī ca Czarny Potok atrodas balneoloģ iskajā kū rortā Krynica Zdró j. Nelielā attā lumā no kū rorta, Czarny Potok upes traktā . Atraš anā s vieta ir ļ oti laba, no vienas puses, 2 km attā lumā no ā rstnieciskajiem avotiem un, no otras puses, aptuveni 3 km attā lumā no Javorinas slē poš anas kū rorta. Š is ir neliels slē poš anas kū rorts, tač u daudz interesantā ks par, piemē ram, mū su Migovo vai Podobovecu. Ir viens krē slu pacē lā js, pacē lā js un viens garš gondola pacē lā js ar kajī tē m. No robež as lī dz kū rortam ap 200 km, lielā kā daļ a automaģ istrā les.

Viesnī ca sastā v no vairā kā m ē kā m, kas uzceltas gar upi un ir savstarpē ji savienotas ar ejā m. Ap viesnī cu ir kalni, kas klā ti ar blī vu mež u. Jā piebilst, ka š ī ir lielā kā viesnī ca kū rortā , vairā k nekā.200 numuriņ u. Viesnī ca patiesi grezna, bez augstprā tī bas, viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai.
Tajā ir vairā ki restorā ni, biljards, galda teniss, trenaž ieru zā le, bē rnu istaba ar auklī ti, milzī gs labirints un nodarbī bu grafiks, kā arī ā rā ir rotaļ u laukums.

Atseviš ķ i jums jā runā par ū dens zonu. Pirmkā rt, tas ir skaisti, otrkā rt, tas ir interesanti un nav garlaicī gi. Bē rni tur pavadī ja 4 stundas pē c kā rtas, katru dienu. Ir bē rnu baseins (ū dens apmē ram 36 grā di), pieauguš ais ar divā m zonā m (ū dens ir aptuveni 32 grā di), dž akuzi (arī ļ oti silts), otra dž akuzi ar sā lsū deni. Nomaļ a vieta ar trim pirtī m (sausā , sausā ar garš augiem, turku), aukstu dziļ o baseinu, diviem apsildā miem zviļ ņ iem un sniega maš ī nu. Kopē jā daļ ā ir arī saunas, turku un somu. Ja esat aizmirsis paņ emt lī dzi apli bē rnam, nesteidzieties ar pirkš anu, pie baseina ir lete ar kaudzi daž ā du peldē š anas piederumu (piedurknes, vestes, apļ i, dē ļ i utt. ) vispā rē jai lietoš anai.
Arī viesnī cas apkalpoš ana ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu un ī paš u pateicī bu. Ikviens ir gatavs palī dzē t, bez jebkā da slē pta motī va. Kaut kā nokavē jā m vakariņ as, kā das 30-40 minū tes. Bufete jau ir iztī rī ta. Priekš namā viesmī le tī rī ja kafijas automā tus. Es tikai pajautā ju, vai tas ir beidzies. Viņ a teica "jā " un lū dza mazliet pagaidī t. Tad viņ a iznā ca ā rā , atvainojā s, ka nevarot uztaisī t bufeti, bet ē st varot piedā vā t. Rezultā tā viņ a mums atnesa zupu, 6 (! ) variantus pamatē dieniem un gribē ja atnest desertu. Turklā t es neprasī ju mū s pabarot, tikai jautā ju, vai vakariņ as ir beiguš ā s : ).

Runā jot par numuriem, tie ir plaš i un ē rti. Ir minibā rs (ledusskapis) ar sagaidī š anas dzē rieniem (bez maksas), seifs, fē ns, tē jkanna ar papildinā tu tē jas krā jumu u. c. Katru dienu viņ i nes vietē jo minerā lū deni stikla pudelē s, atbilstoš i iedzī votā ju skaitam (un bez maksas), tas ir, arī maziem bē rniem.

Ē diens: garš ī gi, daudzveidī gi un vē lreiz garš ī gi!
)) Viesnī ca darbojas ar brokastī m un puspansiju.

Viesnī ca ir patiesi grezna. Paš am Krynica Zdró j kū rortam jau ir 250 gadu, saglabā juš ā s senas koka ē kas, 19. gadsimta atpū tas nami, lai gan nevarē tu teikt, ka kū rorts ir dā rgs. Vairā kas "bļ odas", kur ikviens var ieliet ā rstniecisko ū deni. Jā , starp citu, Polijā nav valodas barjeras, ja zini ukraiņ u valodu. valodu tad jebkurā kafejnī cā /veikalā /uz ielas var paskaidrot.
Карта трасс на г. Яворджина Речка на территории отеля
аватар okoshko.777
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Braucā m 2 maš ī nā s 2 ģ imenes no Harkovas, marš ruts cauri visai Ukrainai ar 2 naktī m, jo ​ ​ tika aizturē ti muitā gandrī z 7 stundas, braucā m ar bē rniem 3 gadi, 5 un 16 gadi, mū su marš ruts Harkova-Rivne-Rž eš ova-Kriņ ica, Zdroj. … Tomēr ▾ Braucā m 2 maš ī nā s
2 ģ imenes no Harkovas, marš ruts cauri visai Ukrainai ar 2 naktī m, jo ​ ​ tika aizturē ti muitā gandrī z 7 stundas, braucā m ar bē rniem 3 gadi, 5 un 16 gadi,
mū su marš ruts Harkova-Rivne-Rž eš ova-Kriņ ica, Zdroj. Atbraucā m ļ oti noguruš i un gribē jā m atpū sties, bet pē c ieieš anas viesnī cā viss mainī jā s!!!!! !
Mū s reģ istratū rā sagaidī ja konsjerž s, ja pareizi uzrakstī ju. . . viņ u sauc Tatjana, bet viesnī cas darbinieki tur mī ļ i sauc Tatjuš ku, viņ a mums parā dī ja visu, kas atrodas viesnī cā , pavadī ja daudz laika un spa un restorā ni un ē kas un viss, kas ir no izklaides, viņ a visu rā dī ja un pastā stī ja pieejamā veidā , un man likā s, ka viņ a to visu darī ja ne tikai tā pē c, ka viņ a š eit strā dā un tas ir viņ as pienā kums, viņ a vienkā rš i patieš ā m, patieš ā m patī k, viņ a dzī vo pē c tā , un tas ir labi !!! !
Viņ a mums noorganizē ja slē poš anu, tad krusttē vs dienu gaidī ja oficiā lu atbildi, bet ir noteikumi, tad braukš ana ar sniega motociklu kalnos ir pamē ģ inā š anas vē rta ikvienam, adrenalī ns mani pā rņ ē ma no galvas lī dz kā jā m))))
Pat tad, kad es nedaudz klepoju, un nevarē ju saprast, kas ar mani notiek, Tatjana uzreiz noorganizē ja man termiņ u pie ā rsta, kurš palī dzē ja tikt galā ar manu slimī bu. Apmaksā jā m brokastis un vakariņ as un nenož ē lojā m proto super ē dieni, deserti, salā ti, zupas, sieri tikai daudz garš ī gu lietu, augļ u salā ti, vispā r, lai lielā kā daļ a mani saprastu, ē diens ir forš ā ks nekā Turcijā !! ! ))) Spa ir super, daudz daž ā das saunas, dž akuzi baseini ar daž ā du ū dens temperatū ru, sā lsū dens vannas, vispā r tā arī ir viena svē tlaime!! !
Bē rniem TIKAI PARADĪ ZE!! !
Blakus bē rnu slē poš anas skola ar krieviski runā još iem treneriem!! !
Vispā r visus plusus var rakstī t bezgalī gi !! !
Bija tikai viens mī nuss, tā ds ir wi-fi interneta ā trums istabā , bet tas ir sliktā kais, kas noticis visā mū su brī niš ķ ī gajā laikā !!!! !
Mē s š eit atgriezī simies vē l un vē l!! !
Es novē lu jums visiem brī niš ķ ī gus svē tkus!
UN LIELS PALDIES TATYUSHKA, BEZ JUMS PĀ RĒ JAIS NEIZDODAS!!!! ! !
аватар shaine
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super atvaļ inā jums super viesnī cā super pilsē tā . Bagā tī ga izklaides programma, augsta lī meņ a viesnī cas spa un Krynica minerā lū deņ i. Atpū tusies, izā rstē jusi visu ģ imeni. Mē s nā kam pie jums Jaunajā gadā !. … Tomēr ▾ Super atvaļ inā jums super viesnī cā super pilsē tā .
Bagā tī ga izklaides programma, augsta lī meņ a viesnī cas spa un Krynica minerā lū deņ i. Atpū tusies, izā rstē jusi visu ģ imeni. Mē s nā kam pie jums Jaunajā gadā !
аватар Katyanikitenko1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m pavasarī ar trim bē rniem, tas ir vienkā rš i nereā ls atvaļ inā jums visai ģ imenei, š ajā Jaunajā gadā ejam tur treš o reizi, super animā cijas bē rniem, super istabiņ as, ē diens un izklaides pieauguš ajiem, nevaru nosaukt a viens mī nuss. … Tomēr ▾ Bijā m pavasarī ar trim bē rniem, tas ir vienkā rš i nereā ls atvaļ inā jums visai ģ imenei, š ajā Jaunajā gadā ejam tur treš o reizi, super animā cijas bē rniem, super istabiņ as, ē diens un izklaides pieauguš ajiem, nevaru nosaukt a viens mī nuss. Iesaku visiem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Hotel Czarny Potok Resort & SPA расположен в у подножья горы Явожина в городке Крыница Здруй, расположенном на территории заповедника Попрад, в горах Бескид Сондецки, в долине реки Крыничанка. В гостинице применена уникальная система соединения стеклянными коридорами, объединяющими все расположенные на территории гостиницы здания.

Atrašanās vieta 1,3 км от горнолыжной станции Явожина-Крыницка. 2 км от автобусного вокзала Крыницы-Здруй.
Viesnīcā

VIP-зона: помощь личного консьержа, room Service & Catering, лимузин класса люкс, пакет спортивных программ, доступ к VIP зоне в СПА, специальные предложения, возможность забронировать JW Club для эксклюзивных частных встреч.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

12 корпусов, 237 просторных номеров, из которых: 179 номеров – категории Classic, 40 апартаментов Junior Suite, 14 номеров – категории Deluxe, 2 апартамента Suite Superior, эксклюзивный президентский апартамент – Presidential Suite, вице-президентский апартамент – Vice Presidential Suite.

Istabās

Мини-бар, телевидение, индивидуальный кондиционер, бесплатный беспроводной доступ к интернету, сейф.

Adrese ul. Czarny Potok 65 33-380 Krynica-Zdrój
Tālruņi: Tel +48 18 530 30 00, Tel. +48 509 398 362, Fax: +48 18 530 31 59 По-русски: Viber: +48 501120721, Tel: +48 501120721
Tīmekļa vietne: Czarny Potok Resort & Spa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.