Iberostar Mojito 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jardines del Rey rajonā, iepretim vienam no lielākajiem barjerrifiem Karību jūras reģionā. Tas atrodas pludmales pirmajā līnijā ar smalkām baltām smiltīm, kas stiepjas vairāk nekā 600 metru garumā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар anastasiaromank
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca un piekraste ir vienkā rš i neticami skaistums! Lai gan viņ š pats ir tā lu no jauna, un ir pat pamestas ē kas, bet tas ietekmē ja kopē jo iespaidu pat uz labo pusi. No vienas puses, š ī ir klusa un noslē pumaina vieta, kas nav lī dzī ga Bavaro burzmai un burzmai, kur mē s atpū tā mies pagā juš ajā gadā . … Tomēr ▾ Viesnī ca un piekraste ir vienkā rš i neticami skaistums! Lai gan viņ š pats ir tā lu no jauna, un ir pat pamestas ē kas, bet tas ietekmē ja kopē jo iespaidu pat uz labo pusi. No vienas puses, š ī ir klusa un noslē pumaina vieta, kas nav lī dzī ga Bavaro burzmai un burzmai, kur mē s atpū tā mies pagā juš ajā gadā . Tā pē c vē lē jā mies apskatī t Kubu no pavisam citas perspektī vas un devā mies uz Cayo Coco. Pastaigas attā lumā no viesnī cas ir vairā kas apskates vietas. Virvju pilsē tiņ a, laivu braucieni un daudzi akvā riji ar daž ā dā m zivī m, ļ oti skaista un interesanta putnu rezervā ts. Ir arī nirš anas centrs, bet uz to nedevā mies, apbrī nojā m okeā nu no viesnī cas pludmales, un vē l jo vairā k tā pē c, ka iepretim viesnī cai atrodas viens no lielā kajiem koraļ ļ u rifiem ar milzī gu skaitu tā visdaž ā dā ko. iedzī votā ji. Mums bija lielisks ū dens bungalo, ļ oti liels, vairā kas istabas, ē rta liela gulta. Viss darbojā s, tikai pā ris reizes bija pā rtraukumi karstajā ū denī , drī zā k bija, bet nedaudz silts. Citā di mums nav sū dzī bu. Tī rī ba laba, dvieļ i svaigi katru dienu. Pelikā ni un flamingo, daudzi citi skaisti putni, krabji bija manī ti visā piekrastē un pat viesnī cas teritorijā , gluž i kā dabas liegumā . Par cenu, ko samaksā jā m, mē s nonā cā m ļ oti skaistā vietā , atš ķ irī bā no jebkas agrā k. . No vienas puses, tā ir ļ oti klusa viesnī ca, no otras puses tā ir jautra un krā saina vieta ar izcilā m Kubas deju nodarbī bā m)). Liels un tī rs baseins ar bā ru, kas mums pagatavoja lieliskus dzē rienus. Gandrī z jebkur viesnī cā dienas laikā var apē st ļ oti garš ī gu hamburgeru un citu ā trā s uzkodas pat naktī , pā rsteidzoš i ļ oti, ļ oti garš ī gi. Ē diens galvenajā restorā nā ir daudzveidī gs, katru dienu ē dienkartē ļ oti biež i bija vairā ki gaļ as veidi, garneles, starp citu, ļ oti garš ī gi un svaigi. Ē dienkarte tika atjauninā ta gandrī z katru dienu, tika pievienoti vairā ki jauni ē dieni, mē s mē ģ inā jā m tos izmē ģ inā t)). Un vakaros viņ i gatavoja gardu gaļ u uz grila un to gabalu, kas jums patī k. Vairā ku veidu veseli un sagriezti augļ i, lieliska kafija vestibilā . Alkohols ir labs, un arī no tā gatavotie kokteiļ i ir lieliski. Ja jū s iztē rē siet pā ris cepumus, tad pret bā rmeņ iem izturē sies kā pret ģ imeni. Un pats galvenais ir neticamais pludmales skaistums un kaut kā da vienkā rš i nereā la ū dens krā sa okeā nā! ! ! Pludmale nav pā rpildī ta, ja pavirzī sies nedaudz malā , vari palikt pilnī gā klusumā un vienatnē ar dabu, cilvē kus vienkā rš i nesatiksi. Mē s esam ļ oti priecī gi, ka nokļ uvā m š ajā vietā , un bū sim priecī gi š eit atgriezties vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в зоне Хардинес-дель-Рей, напротив одного из самых крупных барьерных коралловых рифов Карибского моря. Он стоит на первой линии пляжа с мелким белым песком, который протянулся более чем на 600 метров. Отель прекрасно подойдёт для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 12 км от аэропорта Кайо-Коко. 79 км от города Морон.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Пляжный волейбол, водное поло, уроки танцев (кубинские и карибские ритмы), уроки подводного плавания для начинающих в бассейне.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 352 комфортабельных номера.

Istabās

Полностью оснащённая ванна, фен для волос, телефон, телевизор со спутниковыми каналами, кондиционер, мини-бар, сейф.

Adrese Cayo Coco, Jardines del Rey Ciego de Avila -Cuba
Tālruņi: Тел.: +53. 33. 301470 Факс: +53. 33. 301498
Tīmekļa vietne: Iberostar Mojito
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.