Wenecki 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Wenecki atrodas atjaunotā īres mājā Čenstohovas centrā. Viesnīcas Wenecki numuri ir dekorēti ar Viktorijas laikmeta stila tapetēm un aprīkoti ar mūsdienu ērtībām. Viesnīca Wenecki atrodas 2,3 km attālumā no Jasna Hora klostera un 700 metru attālumā no Čenstohovas Centrālās stacijas.Vairāk →
аватар victorias
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja kā dreiz jū s atvedī s uz Č enstohovas pilsē tu Polijā - kas cilvē kiem notiek reti, bet vai nu nejauš ī bas un iepazī š anā s dē ļ , kā man, vai arī tā pē c, ka ir vē lme apmeklē t slaveno ikonu tur esoš ajā klosterī - ļ oti iesaku š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Ja kā dreiz jū s atvedī s uz Č enstohovas pilsē tu Polijā - kas cilvē kiem notiek reti, bet vai nu nejauš ī bas un iepazī š anā s dē ļ , kā man, vai arī tā pē c, ka ir vē lme apmeklē t slaveno ikonu tur esoš ajā klosterī - ļ oti iesaku š o viesnī cu. . Viņ š ir izskatī gs, mā jī gs, uzmanī gs (pat ja viesnī cā ir trī s cilvē ki, restorā nā zupa tiek pagatavota)), tā ir trī s rubļ u banknote, bet katru dienu viņ i maina minerā lū dens-tē jas-kafijas komplektu. un š ampū ni vannas istabā , un viņ i to arī tī ra.
No tā nedaudz tā lā k (bet Č enstohovas robež ā s ir +5 minū tes tā lā k) lī dz bē dī gi slavenajam klosterim, bet pat š ajā vietā ir klusā ks.
Sava autostā vvieta pagalmā .
Es nefotografē ju iekš puses, jo nedomā ju aprakstī t.
вид на внутрений двор


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель Wenecki расположен в отремонтированном многоквартирном доме в центре города Ченстохова. Номера отеля Wenecki украшены обоями в викторианском стиле и оснащены такими современными удобствами. отель Wenecki находится 2,3 км от монастыря Ясная Гора и в 700 метрах от центрального железнодорожного вокзала Ченстохова.

Viesnīcā

В ресторане, декорированном панно с видами Венеции, подают блюда польской и средиземноморской кухни. Также в отеле работает круглосуточный бар, где гости могут поиграть в дартс. За дополнительную плату предоставляется завтрак "шведский стол".

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports
  • biljards
Telpu apraksts

К вашим услугам номера, оснащенные телевизором с плоским экраном. Во всех номерах имеется современная ванная комната с душем и феном.

Adrese st. Joselewicz 12 42-200 Czestochowa
Tīmekļa vietne: Wenecki
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.