Chastnyi kottedzhnyi poselok DIM 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.010
№4 viesnīcas reitingā Koktebel
9.2 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
1.6 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Privātā kotedžu apdzīvotā vieta "DIM" uzcelta 2007. gadā.Vairāk →
аватар EremizinaL
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sanā ca tā , ka vairā k ceļ oju pa Eiropu. Bet manā dzimtajā Krimā , kur es dzī voju, man nekad nav bijusi iespē ja atpū sties. Tā ir atpū ta, nevis tikai ceļ oš ana, kad viesi ierodas un jā dodas viņ iem lī dzi, lai parā dī tu Krimas skaistumus : ) Un tad laimī gā biļ ete iekrita manā izlozē - tiku uzaicinā ts uz festivā lu "Our Jazz", kas notika Koktebelē. … Tomēr ▾ Sanā ca tā , ka vairā k ceļ oju pa Eiropu. Bet manā dzimtajā Krimā , kur es dzī voju, man nekad nav bijusi iespē ja atpū sties. Tā ir atpū ta, nevis tikai ceļ oš ana, kad viesi ierodas un jā dodas viņ iem lī dzi, lai parā dī tu Krimas skaistumus : )
Un tad laimī gā biļ ete iekrita manā izlozē - tiku uzaicinā ts uz festivā lu "Our Jazz", kas notika Koktebelē.2014. gada 2. -3. augustā .
Kad uzzinā jā m, kur tieš i š is festivā ls notiks, nebija š aubu par to, kur paliksim: tikai kotedž u ciematā "DIM"! Tā s atraš anā s vieta ir nesalī dzinā ma ar citā m. Tieš i aiz viesnī cas ž oga atrodas pludmale ar estrā di. Un kotedž u ciemata teritorijā ir peldbaseins ar kafejnī cas galdiņ iem un ekrā nu, kurā tiek projicē ts video no visa, kas notiek uz skatuves. Vā rdu sakot, vislabā ko komfortu nevar iedomā ties!
Tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu. Un nekad to nenož ē loju! Lieliski apstā kļ i atpū tai un relaksā cijai. Teikš u, ka manuprā t cenas kafejnī cā ir nedaudz....neadekvā tas, vai kā . Un tas ir lieliski, ka viesnī cas numuriņ os ir apstā kļ i, kur var gatavot savu ē dienu. Daudz lē tā k ir nopirkt svaigus produktus tirgū vai veikalā (tur joprojā m ir jā iet, vismaz pē c vī na, minerā lū dens, konjaka utt. ), un virtuvē pagatavot kaut ko vieglā m vakariņ ā m vai brokastī m. Par laimi, istabā ir viss priekš tam - elektriskā plī ts, tē jkanna, mikroviļ ņ u krā sns, nepiecieš amo piederumu komplekts un pat ū dens filtrs! Vā rdu sakot, saimnieki viesmī lī gā s Ludvigas Mihailovnas personā apdomī gi parū pē jā s, lai viesiem bū tu pē c iespē jas mazā k sadzī ves rū pju. Tas ļ ā va pilnī bā izbaudī t paš u atpū tu un aizmirst par ierastajiem sadzī ves virtuves darbiem.
Un cik patī kami ir vakarā , kad saule jau riet un karstums norimst, ē rti sē dē t krē slos pie galdiņ a uz balkona un ļ auties atpū tai, malkojot vieglu balto Krimas vī nu!
Vē los arī atzī mē t, ka kotedž u ciemata teritorijā ir bezmaksas apsargā jama autostā vvieta. Tā tad, š ovasar, iespē jams, bija ne mazā k automaš ī nu kā pagā juš ajā gadā ! Un - no daž ā dā m pilsē tā m un valstī m!
Vē l pieminē š u, ka viesnī ca atrodas ē rtā vietā - uzreiz sā kas krastmala, netā lu no akvaparka, delfinā rija (kurā biju pirmo reizi un tas atstā ja neizdzē š amu pozitī vu iespaidu! Bet š is mans stā sts nav par Un tuvumā ir arī veikali un tirgi, kur pā rdod svaigus dā rzeņ us un augļ us.
Un visbeidzot, es padalī š os savā sajū smā par neparasto skatu no istabas balkona! Tā ir tikai pasaka! Abā s kalna pusē s. No rī ta saule apgaismo vienu pusi, vakarā - otru. Un balkons ir tik mā jī gs un ē rts, ka negribas to atstā t : )
Varbū t ir lieki teikt, ka istabā ir visas nepiecieš amā s ē rtī bas - ē rta gulta, duš a ar karstu ū deni, satelī ttelevī zija un pat veļ as maš ī na.
Esmu ļ oti apmierinā ta gan ar atpū tu, gan viesnī cu, gan saimnieci, gan Koktebeli!
Iesakā m visiem!
На территории - бесплатная охраняемая парковка. У бассейна в лучах заката На территории у бассейна В непосредственной близости - пляж и выставка ретроавтомобилей Столики в кафе около бассейна На набережной На заднем плане - Вид с холма Юнга на набережную
аватар rsolovyov1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jau pagā juš ajā gadā bijis š ajā kotedž u ciematā un pat uzrakstī jis atsauksmi. Un š ogad uzzinu, ka Koktebelē.2. -3. augustā notiks festivā ls "Our Jazz". Un tas notiks tieš i pludmalē , netā lu no Junga kalna. Un tas ir caur ž ogu no kotedž u ciemata teritorijas! Protams, es nevarē ju palaist garā m š ā du iespē ju. … Tomēr ▾ Jau pagā juš ajā gadā bijis š ajā kotedž u ciematā un pat uzrakstī jis atsauksmi. Un š ogad uzzinu, ka Koktebelē.2. -3. augustā notiks festivā ls "Our Jazz". Un tas notiks tieš i pludmalē , netā lu no Junga kalna. Un tas ir caur ž ogu no kotedž u ciemata teritorijas!
Protams, es nevarē ju palaist garā m š ā du iespē ju. Galu galā ne katru dienu ir iespē ja klausī ties tā dus dž eza mā kslas meistarus kā , piemē ram, Anatolijs Krols vai Daniils Krā mers. Jā , un bez maksas!
Un š eit kotedž as kompleksa atraš anā s vietai ir izš ķ iroš a nozī me, izvē loties, kur palikt. Vienkā rš i neticami veiksme festivā la laikā dzī vot š ī s viesnī cas numuriņ os! Š ķ iet, ka viss ir ī paš i radī ts š im nolū kam: teritorijā ir peldbaseins. Un blakus - mā jī gi galdi. Un viņ us apkalpo viesmī ļ i no kafejnī cas, kas atrodas turpat, pie baseina.
Vai varat iedomā ties iespaidus un emocijas? ! Ē rti sē ž at pie galda, pie baseina, malkojat vieglu baltvī nu un saulrieta staros skan dž ezs sē rfoš anas skaņ ā s! Jā , ne tikai dž ezs, bet arī daž i no labā kajiem dž ezmeņ iem pasaulē ! Tajā paš ā laikā uz ekrā na pie baseina tiek pā rraidī ts video signā ls un viss ir lieliski redzams. Nu skaņ a - es jau teicu - estrā de ir tikai pā ris desmitu metru tā lā k. Tā tad apstā kļ i ir visē rtā kie, kā du vien varat iedomā ties.
Un atkal - pē c koncerta nav jā maldā s kaut kur naksnī gajā ciematā . Noguris, nedaudz saguris, noguris no vasaras vē smas un Krimas pussalas vī nogu veltē m : ) Sper pā ris soļ us un jau esi istabā . Jums nekur nav jā iet, ja nevē laties. Jū s varat vienkā rš i novietot mā jī gu krē slu uz istabas balkona - un klausī ties. Turklā t jū s varat atvē rt balkona durvis, apgulties uz dī vā na savā istabā un klausī ties dž ezu, kas skan uz skatuves pludmalē .
Neko labā ku neesmu sastapis!
Tā pē c, draugi, ja plā nojat apmeklē t Koktebel kā du pasā kumu, koncertu utt. pasā kumi - jums pat nav jā meklē citi varianti! Jū s vienkā rš i neatradī siet labā ku vietu dzī voš anai, atpū tai un atpū tai par kotedž u ciematu "DIM"!
Pie estrā des š ajā s dienā s atradā s aptuveni 7000 cilvē ku – tā stā sta ž urnā listi un organizatori. Un es pats piebildī š u, ka tajā laikā krastmalā bija daudz cilvē ku. Un viesnī cas teritorijā esoš ajā bezmaksas apsargā tajā stā vvietā automaš ī nu bija ne mazā k kā pē rn. Tā tad sezona rit pilnā sparā un nebaidieties no nekā diem š ausmu stā stiem - nā c š urp, kā vienmē r, ir forš i!
Rakstu š o apskatu, tikko pā rnā cis mā jā s, kamē r atmiņ as par aizvadī to nedē ļ as nogales atvaļ inā jumu vē l ir svaigas.
Lieliski, ka dzī voju Krimā un ir iespē ja nedē ļ as nogalē aizbraukt uz Koktebeli, kur viesmī lī gi durvis ver DIM kotedž u ciemats.
P. S. Istabā s joprojā m nav WI-FI. Un, godī gi sakot, man pat nebija laika viņ u atcerē ties, mū su dzī ve š ajā s dienā s bija tik notikumiem bagā ta! Lū k, ī sts atvaļ inā jums, nevis atkarī ba no interneta! Vienmē r ir ko darī t un izklaidē ties!
Lai laba atpū ta un pozitī vas neaizmirstamas emocijas!
На бесплатной охраняемой парковке на территории коттеджного поселка по-прежнему полно автомобилей, как и в прошлом году Вечер. Столики в кафе возле бассейна. В лучах заката. Под морской бриз... Вот он, рай Вечером вид с балкона Прямо через забор - пляж. Вид с балкона. Аккуратные дорожки, зелень и кусты роз. Утром. Вид с балкона Сцена в непосредственной близости от территории коттеджного поселка. Невероятно удобно и близко, не надо никуда ходить! Вот такие мои впечатления от поездки в Коктебель этим летом!!!
аватар AlenaMakarova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki dā rgie lasī tā ji! Es nododu jums visiem siltus saulainus un jū ras sveicienus no Krimas, no Koktebeles! Uzturoties š eit, es gribē ju uzrakstī t savu atsauksmi. Un š eit ir galvenā doma, ar kuru es vispirms vē los dalī ties: Lai uzvarē tu - jums ir jā spē lē ! Tā tad, piedalies dā vanā ! Tieš i š ajā ceļ ojumā uz Koktebeli, uz privā to kotedž u ciematu "DIM" es laimē ju! Fakts ir tā ds, ka sociā lā tī kla grupā notika izloze - ceļ ojums uz Koktebeli. … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie lasī tā ji!
Es nododu jums visiem siltus saulainus un jū ras sveicienus no Krimas, no Koktebeles!
Uzturoties š eit, es gribē ju uzrakstī t savu atsauksmi. Un š eit ir galvenā doma, ar kuru es vispirms vē los dalī ties: Lai uzvarē tu - jums ir jā spē lē ! Tā tad, piedalies dā vanā !
Tieš i š ajā ceļ ojumā uz Koktebeli, uz privā to kotedž u ciematu "DIM" es laimē ju!
Fakts ir tā ds, ka sociā lā tī kla grupā notika izloze - ceļ ojums uz Koktebeli. Par brī vu! Gribē tā ju bija daudz. Bet es uzvarē ju! Tā bija neaizmirstama sajū ta: prieks par negaidī tu spontā nu dā vanu, miesas un dvē seles svē tku gaidī š ana. Un pats skaistā kais ir tad, kad tu pats vari izvē lē ties jebkuru telpu atpū tai! (Proti, š o iespē ju man nodroš inā ja š ī ciemata istabu lī dzī paš nieks - Ludvigs Mihailovna).
Provansas istaba ir vienkā rš i lieliska! Izgatavots autora dizaina stilā . Tiklī dz es ieraudzī ju viņ a fotoattē lu vietnē , es viņ ā iemī lē jos. Man patī k vecas, ar rokā m darinā tas mē beles. Viss ir tik skaisti un pā rdomā ti izstrā dā ts!
Turklā t es varē tu iet ne viens, bet gan kopā ! Kas, protams, man patika!
Kad ar draugu ieradā mies kotedž u ciematā , mū s sirsnī gi sagaidī ja saimniece. Un istabā mū s sagaidī ja patī kams pā rsteigums, ko mē s noteikti negaidī jā m - uz galda atdzesē ts š ampanietis un š okolā des! Tā bija tik patī kama un aizkustinoš a uzmanī bas zī me!
Varbū t kā ds teiks, ka tie ir sī kumi, bet tā di patī kami nieki un pā rsteigumi veido iespaidu par viesnī cu ī paš niekiem un viņ u attieksmi pret klientiem.
Numurā ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai: kondicionieris, karstais ū dens, ledusskapis, veļ as maš ī na, kā arī daž ā di virtuves piederumi un satelī ttelevī zija. Un teritorijā (kura, starp citu, ir apsargā ta! ) ir peldbaseins ar burvī gu skatu uz jū ru un kalniem, un turpat pie baseina ir kinoteā tris.
Paš as telpas atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras. Ja jums patī k ē rta un kvalitatī va atpū ta, tad jums jā dodas š eit!
Neuzskaitī š u visas Koktebelas izklaides, tač u noteikti pasē diet tē jnī cā krastmalā , nogarš ojiet lagmanu, jē ra š aš liku un austrumu saldumus. Ja jū s interesē ekskursijas, tad noteikti apmeklē jiet Marmora alas, dodieties ekskursijā uz kalniem uz Kara-Dag, Karaul Abu, uz Jauno pasauli uz Golitsyn taku, Lisya Bay, Saulaino ieleju, Mount Chameleon - can. Es sarakstu uz ilgu laiku? Š ajā Krimas reģ ionā ir daudz ko redzē t! .
Un cenas mani patī kami pā rsteidza - normā las, prā tī gi. Protams, vienmē r ir mī nusi. Mī nusi, jā , varē ja bū t arī daž i. Bet tie ir tik nenozī mī gi, ka mē s vienkā rš i nepievē rsā m tiem uzmanī bu. Es vienkā rš i ļ oti mī lu Koktebeli!
Jā , uz Krimu bija nedaudz bail doties valstī esoš ā s situā cijas dē ļ . Bet patiesī bā izrā dī jā s, ka viss ir kā rtī bā , ka krimieš i joprojā m ir sirsnī gi un viesmī lī gi un priecī gi ar jums sazinā ties.
Tū ristu bija maz. Bet mē s mierī gi atpū tā mies pie jū ras, un pludmalē nebija krā mu tirgus. Tā pē c ir grū ti pateikt, vai tas ir negatī vs vai nē . Vairā k plusu. Trū kums ir tas, ka istabā nav interneta. Pieradu, ka mums internets ir uz katra stū ra jebkurā kafejnī cā un par velti. Vē l viena lieta: vakarā jū rā ir daudz odu, un izrā dī jā s, ka lavandas eļ ļ a no tiem glā bj: vienkā rš i ieberziet 5 pilienus - un jū s esat izglā bts.
Tā pē c mans ieteikums - ja vilcinā ties iet vai nē , tad - aiziet! Koktebel ir vieta, kur vismaz vienu reizi atpū sties - tas ir vienkā rš i nepiecieš ams ikvienam! Labi, komfortabli numuri kotedž u ciematā padarī s jū su uzturē š anos ē rtu un patī kamu!
Nā c uz Koktebeli!
Ar mī lestī bu un pateicī bu,
Alena Koš evaja-Makarova
аватар AlexEgorov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Neesmu recenziju rakstī š anas cienī tā js, bet š ajā gadī jumā vē los padalī ties iespaidos par uzturē š anos š ajā kotedž u ciematā , jo. Tagad internetā ir daudz baisu stā stu par Krimu. Tā tad lielā kā s neē rtī bas, protams, ir tas, kā tur nokļ ū t. … Tomēr ▾ Neesmu recenziju rakstī š anas cienī tā js, bet š ajā gadī jumā vē los padalī ties iespaidos par uzturē š anos š ajā kotedž u ciematā , jo. Tagad internetā ir daudz baisu stā stu par Krimu.
Tā tad lielā kā s neē rtī bas, protams, ir tas, kā tur nokļ ū t.
Tomē r tiem, kas prot meklē t informā ciju Google, tas ir vieglā k nekā citiem. Š ī kotedž u ciemata mā jaslapā ir atrodama detalizē ta informā cija par ē rtā ko veidu, kā tur nokļ ū t. Tas man palī dzē ja izvē lē ties labā ko variantu un nebija jā stā v rindā pie pā rbrauktuves (apmē ram 10-12 stundas). Autobusi kursē bez rindas.
Nu par paš u viesnī cu un tā s numuriņ iem.
Izlasī ju iepriekš ē jo apskatu un salī dzinā ju ar to, kas tas bija.
Ir gan uzlabojumi, gan trū kumi.
Iepriekš ē jā apskatā minē tais tualetes papī rs tagad ir balts un mī ksts : ) Tas liek domā t, ka saimnieki ieklausā s atsauksmē s.
Acī mredzot. Š osezon biju pirmais, jo kad ieslē dzu droš inā tā jus elektrī bas panelī un atvē ru stā vvada ū dens krā nus. Tomē r istaba bija sagatavota, tī ra un sakopta.
Istabā ir viss nepiecieš amais, lai pagatavotu kaut ko sev. Tas ir ļ oti ē rti, ņ emot vē rā manu budž eta atvaļ inā juma iespē ju. Ē st kafejnī cā joprojā m ir diezgan dā rgi.
Istabu, kurā es paliku, sauc par "Japā nu". Un tas faktiski ir dekorē ts japā ņ u stilā . Acī mredzot - dizaina projekts. Stilī gs, japā ņ u atturī gs un stingrs. Bet tomē r ē rti.
Ir gaisa kondicionē tā js, kas vasaras karstumā ir obligā ts. Ledusskapis, satelī ttelevī zija, tualete un duš a visu laiku ar karsto un auksto ū deni - tā s tagad visur ir "standarta iespē jas".
Mū sdienā s standarta noklusē juma opcijai vajadzē tu bū t arī internetam, izmantojot WI-FI. Tač u paš ā telpā tas vē l nav pieejams. Es zinu, ka pie tā tiek strā dā ts, bet, kad biju tur, man bija jā iet uz vienu no daudzajā m kafejnī cā m, kurā bija bezmaksas Wi-Fi. Ā trums, protams, nav liels, bet, kā saka, "cik bagā ts"...
Kopē jais iespaids par istabu: lielisks. Viss ir pā rdomā ts, ē rti un ē rti, ir viss nepiecieš amais un pat nedaudz vairā k. Ja bū tu internets, tad vē rtē jums bū tu 10.
Un manas uzturē š anā s laikā baseinam tika veikta apkope. Tas tika iztī rī ts (vai kaut ko salaboja), bet tas nedarbojā s. Bet tas ir pagaidu jautā jums, domā ju, ka laikam jau ir nodots ekspluatā cijā pa š o laiku.
No saviem vispā rē jiem iespaidiem par Koktebeli varu teikt sekojoš o: cilvē ku pagaidā m ir mazā k nekā pē rn. Varbū t lielā kā daļ a aizies vē lā k, bet man tas bija tikai pa rokai: pludmalē s nav cilvē ku pū ļ a, un jū s varat droš i ieņ emt labā ko vietu. Kafejnī cā arī nav garu rindu (nevaru izturē t). Jā , un pā rdevē ji un taksisti ir pretimnā koš ā ki un var nedaudz pazeminā t cenas : )
Paš ā ciematā viss mierī gi, krastmalā dež urē patruļ as, Puiš i draudzī gi un pretimnā koš i, pā rmija pā ris frā zes. Fotografē ts negribī gi (iespē jams, pieticī bas dē ļ )
Ģ imenes ar bē rniem staigā un izbauda vasaru, lai jū s varē tu droš i doties.
No automaš ī nā m pā rsvarā automaš ī nas ar Krimas numuriem. Daudzi krievu numuri (ar daž ā du ģ eogrā fiju) Redzē ju arī daž as sava tautieš u automaš ī nas no Baltkrievijas. Parunā jā m, izrā dī jā s, ka no Gomeļ as jau daudzus gadus pē c kā rtas visa ģ imene brauc uz Koktebeli. Nolē mā m š o tradī ciju š osezon nemainī t. Kopumā arī viņ i ir apmierinā ti. . Atzī mē ja. ka š ogad cilvē ku mazā k un cenas augstā kas. Bet pakalpojumu nozare ir kļ uvusi pretimnā koš a : )
Vā rdu sakot, š obrī d ir vislabvē lī gā kais laiks atpū tai Koktebelē : )
Iesaki! Apmierinā ts ar viesnī cu!
Вечер на пляже в Коктебеле. очень хорошее время - нет жары и нет толпы людей :) На нудистском пляже также стало замено просторнее :) (Этот пляж расположен прямо рядом с частным коттеджным поселком На причале красуются парусник с алыми парусами - прямо как из повести А.С,Грина На набережной ходит масса туристов. В т.ч. и девушки (некоторые даже симпатичные) :) Чего только не сделают для удобства отдыхающих. Все для футбольных болельщиков на время проведения Чемпионата мира по футболу Вход в кафе, оформленном в украинском стиле. Прошлым летом тут очень любили фотографироваться туристы. В фирменном магазине большой выбор крымских вин и коньяков. И очень приветливые продавцы :) Цены на питание - вменяемые
аватар tavria
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Gandrī z visu mū ž u dzī voju Krimā , bet NEKAD nebiju atpū ties Krimā kā tū rists! : ) Galu galā tas ir kā ar vietē jiem iedzī votā jiem - jū s redzat visu Krimas š armu tikai tad, kad pie jums ierodas viesi un parā dā t viņ iem mū su vietē jo skaistumu. … Tomēr ▾ Gandrī z visu mū ž u dzī voju Krimā , bet NEKAD nebiju atpū ties Krimā kā tū rists! : )
Galu galā tas ir kā ar vietē jiem iedzī votā jiem - jū s redzat visu Krimas š armu tikai tad, kad pie jums ierodas viesi un parā dā t viņ iem mū su vietē jo skaistumu.
Nu, š eit man paš am bija iespē ja iejusties tū rista ā dā un paš am izjust visus svē tku Krimas jaukus.
Caur draugiem uzzinā ju, ka Koktebelē ir tā ds Privā ts kotedž u ciemats "DIM". Un es tur apmetos piecas dienas.
Mē ģ inā š u punktu pa punktam aprakstī t plusus un mī nusus, paliekot š ajā vietā.
Š ī kotedž u apmetne tika uzcelta 2007. gadā un vē l ir salī dzinoš i jauna un mū su paš mā ju tū ristu nenogalinā ta : ) (kaut kur Ē ģ iptē pa š o laiku nekas nebū tu palicis pā ri no tā s senatnī gā s tī rī bas : ) ) )
Viņ am ir vairā ki ī paš nieki, no kuriem katram pieder vairā kas istabas.
Tas man atgā dina, kā Bulgā rijā daudzi no mū sē jiem izpē rk studijas viesnī cu kompleksos un pē c tam izī rē tā s tū ristiem.
Varē tu atcerē ties mū su teicienu, ka "septiņ ā m auklī tē m ir bē rns bez acs", bet nē ! Ar to viss ir kā rtī bā.
ATRAŠ ANĀ S VIETA. Tā , iespē jams, ir viena no galvenajā m priekš rocī bā m. Kotedž as atrodas paš ā jū ras krastā , tieš i aiz kompleksa ž oga (teritorija ir iež ogota un apsargā ta - tas ir vē l viens pluss! )
Lī dz ar to lī dz jū rai kopā doties 1-2 minū tes! : )
Pa kreisi no mā jiņ ā m paveras lielisks skats uz lī ci ar Hameleona ragu, kas vairā kas reizes dienā maina krā su.
Labajā pusē ir slavenais Kara-Dag.
Tieš i trasē (ja skatā ties pret jū ru) atrodas kalns, kurā apglabā ts Koktebel muiž as dibinā tā js profesors oftalmologs Eduards Andreevič s Junge, viņ a dē li un mazdē ls. Mū su tū risti ir izvē lē juš ies š o kalnu kā skatu laukumu.
Ī paš i tie, kas viltī gi vē las skatī ties uz kailiem atpū tniekiem nū distu pludmalē - un š ī pludmale ir tieš i aiz š ī kalna. Un š ī ir arī viena no atrakcijā m. Ī paš i tradicionā lā dž eza festivā la laikā septembrī . Viena no ainā m bū s tieš i š ajā pludmalē.
Vē l viens atraš anā s vietas pluss ir Koktebel krastmalas sā kums. 15-20 minū š u gā jienā var izstaigā t visu krastmalu. Bet sā kums (vai otrā di, beigas? ) ir tepat.
Principā slavenais akvaparks, delfinā rijs, Maksimiliana Vološ ina mā ja-muzejs ir viegli sasniedzami - viss ir tuvumā.

Vē l viens pluss ir apsargā ta un iež ogota teritorija, kā jau teicu. Tā pē c š eit nav sveš inieku. Paš ā teritorijā ir daudz apstā dī jumu: zā le, rož u krū mi visā teritorijā . Tī rs un kā rtī gs.
Bezmaksas apsargā ta autostā vvieta - ja ierodaties ar automaš ī nu, jū s nevarat uztraukties par automaš ī nas droš ī bu.
Kotedž u ciemata teritorijā ir peldbaseins.
Atceros, kā pie manis ciemos atbraukuš ie amerikā ņ i jokoja par š ā du papī ru. Ilgi nevarē ja noticē t, ka tas tieš ā m ir tualetes papī rs, domā ja, ka ar viņ iem joko : )
Tā lā k. Vē l viens mī nuss. Iepriekš ē jā vakarā uz virtuves galda izlē ju saldu tē ju. Nā kamajā rī tā desmitiem skudru sarī koja svē tkus ap š o vietu. Bija vē rts noslaucī t traipu - skudras vairs nerā dī jā s.
Vē l viens sī kums - virs galda nebija lampas. Principā gaismas telpā pietika arī bez tā , tomē r ...vajadzē tu! : )
Un vē l viena lieta - vannas istabā virs spoguļ a karā jas lampa - dienasgaismas spuldze. Pagā ja kā das 5 minū tes, lī dz izdomā ju, kā to ieslē gt, jo slē dzis bija paslē pts kaut kur koka korpusa dziļ umā.

Tas, iespē jams, ir visas mazā s lietas. Protams, principiā las nozī mes tiem nav – Ē ģ iptē notika vē l trakā k.

Jā , vē l viens pluss...
Daudzas istabas, kas pieder vienai un tai paš ai saimniecei, ir iekā rtotas dizainera, autora manierē . Viena istaba - jū ras stilā , otra - japā ņ u valodā . Treš ais ir Provansas stilā utt. Saimniece ir interesanta, neparasta radoš a persona. Neparasti viņ ai pat ir vā rds. Viņ as vā rds ir Ludvigs. Tā pat kā daudziem Krimas iedzī votā jiem, arī viņ ai ir daž ā du asins lī niju sajaukums (gan grieķ u, gan poļ u un citu) - lī dz ar to viņ as radoš ā s spē jas, inteliģ ence un, es teiktu, kaut kā da cē la izturē š anā s - kā senā s muiž nieku dzimtā s. . Mē s viņ u iepazinā m un parunā jā m. Viņ a pat aizveda mani parā dī t savu mā ju (kas mani patī kami iespaidoja). Es nezinu, kā viņ ai izdodas apvienot savu radoš o dabu ar biznesa pieeju ...Bet viņ ai tas izdodas. Vā rdu sakot, viņ a pieder to cilvē ku kategorijai, kuri veic biznesu "ar cilvē ka seju" un veido sev reputā ciju, lai š o biznesu (un š o nosaukumu) varē tu izmantot viņ as bē rni un mazbē rni.
Un man ļ oti, ļ oti patī k š ī pieeja.

Nu ko, dodamies atpakaļ uz viesnī cu. Š eit var nā kt viens vai divi, vai vesela kompā nija, pat no 5-7 cilvē kiem (ir arī telpas, kur var pasē dē t visi kopā ). Starp citu, labā k un lē tā k ir braukt ar kompā niju, piemē ram, no kaimiņ os esoš ā s Feodosijas, no autoostas: piemē ram, mē s č etri č ipojā m par 25-30 UAH, un jū s varat braukt ar taksometru.
Š eit es ņ emu no viņ u vietnes: "Kam ir piemē rota atpū ta pie mums?

Pā riem.
Ģ imenē m ar bē rniem.
Uzņ ē mumiem ar vairā kiem cilvē kiem.
Tiem, kas vē las nokļ ū t tradicionā lajā dž eza festivā lā Koktebelā.
Radoš iem cilvē kiem, kurus interesē krievu dzejas zelta laikmeta literā rais mantojums.
Tiem, kam patī k atpū sties nū distu pludmalē (atrodas tieš ā kotedž u ciemata tuvumā )
Visiem, kam patī k jū ra, laba atpū ta un brī niš ķ ī ga apkā rtē jā daba! "

Vā rdu sakot, personī gi pā rbaudī ts - iesaku atpū sties.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Saulainā ieleja
Novērtējums 6.5
Krima, Koktebel
Daba
kluss līcis
Novērtējums 7.0
Krima, Koktebel
Daba
Hameleona rags
Novērtējums 6.0
Krima, Koktebel
Daba

Частный коттеджный поселок «ДИМ» построен в 2007 году.

Atrašanās vieta Расстояние пешком: 1-2 мин до моря, 10-15 минут до центра поселка, 5 минут до Дельфинария, 10-15 минут до дома-музея Максимилиана Волошина.
Viesnīcā

Спутниковое ТВ, огороженная охраняемая территория, охраняемая бесплатная парковка для автомобилей, бассейн площадью 120 кв.м., кафе, трансфер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Волейбольная площадка.
  • volejbols  FREE 
Adrese 98186, Автономная Республика Крым, поселок Коктебель, улица Морская, 87,
Tālruņi: +38 (066) 4181918
+38 (096) 3259505
+38 (050) 9424068
FAQ