Seasons SPA Boutique Hotel 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.910
№10 viesnīcas reitingā Kijeva
9.4 Numurs
9.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.4 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
SPA viesnīca "Spa Seasons" atrodas kūrorta zonā, 20 minūšu brauciena attālumā no Kijevas centra, Konča-Zaspā. Naktsmītnē ietilpst: brokastis "zviedru galda" veidā, SPA centra termālā kompleksa apmeklējums, peldbaseina izmantošana (atbilstoši sezonai), kā arī zāles apmeklējums ar kardiovaskulāro iekārtu. Viens no galvenajiem “SPA Sezonas” principiem ir individuālas pieejas un konfidencialitātes apvienojums, tāpēc šeit veiksmīgi tiek rīkotas biznesa tikšanās, panākot vienošanos un vienošanos.Vairāk →
аватар Olganovak11111
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Neskatoties uz sliktajā m atsauksmē m, mē s tomē r bijā m uz š o viesnī cu ar savu 5 gadus veco bē rnu un nemaz nenož ē lojā m! Tikā m reģ istrē ti 12:00 komforta istabā ar terasi un brī niš ķ ī gu skatu uz dā rzu. … Tomēr ▾ Neskatoties uz sliktajā m atsauksmē m, mē s tomē r bijā m uz š o viesnī cu ar savu 5 gadus veco bē rnu un nemaz nenož ē lojā m! Tikā m reģ istrē ti 12:00 komforta istabā ar terasi un brī niš ķ ī gu skatu uz dā rzu. Numuriņ š tī rs un kā rtī gs, brokastis viesnī cā ļ oti garš ī gas un daudzveidī gas, ē dieni restorā nā garš ī gi, ir bē rnu ē dienkarte. Baseins ir liels un tī rs. Mums patika!! !
аватар zavackaja
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Apstā jos pie viesnī cas, pirms pat paspē ju reģ istrē ties, kad darbinieki sā ka noskaidrot, kurš ar ko guļ - tas bija starp apsardzi un, kā es saprotu, ar istabeni, spriež ot pē c formas, un viņ us aizrā dī ja kā da balzaka vecuma sieviete, pajautā ju, kas tas ir un izrā dī jā s, ka saimnieces viesnī cas. … Tomēr ▾ Apstā jos pie viesnī cas, pirms pat paspē ju reģ istrē ties, kad darbinieki sā ka noskaidrot, kurš ar ko guļ - tas bija starp apsardzi un, kā es saprotu, ar istabeni, spriež ot pē c formas, un viņ us aizrā dī ja kā da balzaka vecuma sieviete, pajautā ju, kas tas ir un izrā dī jā s, ka saimnieces viesnī cas. Tad vakarā izgā ju ē st un š ī situā cija atkā rtojā s neatkarī gi no viesiem. Ar š o situā ciju viss ir skaidrs, bet vakarā sā ka lī t lietus, appludinā ja visus pagraba stā vus un pirti un spa, ko nevarē ju attiecī gi izmantot, mē ģ inot noskaidrot, kas notiek reģ istratū rā , atkal biju liecinieks "saimnieces" un "vergu" aina, kur viņ a viņ us pazemoja un apvainoja: debī liķ i, padauzas un viss neķ ī trs piedā vā jums. Tā pē c viesnī cu neiesaku, jo varē s arī lamā ties, ja "saimniecei bū s slikts garastā voklis!
аватар karyna.hura
Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet š odien man tikai jā raksta, lai brī dinā tu tos, kas gatavojas apmeklē t š o spa kompleksu. Tā pē c sā kš u no sā kuma. Mans vī rs nolē ma kaut kā daž ā dot pelē ko mā jas-darbu ikdienu un uzdā vinā t mums dā vanu 14. … Tomēr ▾ Nekad iepriekš nebiju rakstī jusi atsauksmi, bet š odien man tikai jā raksta, lai brī dinā tu tos, kas gatavojas apmeklē t š o spa kompleksu.
Tā pē c sā kš u no sā kuma. Mans vī rs nolē ma kaut kā daž ā dot pelē ko mā jas-darbu ikdienu un uzdā vinā t mums dā vanu 14. februā rī SPA) lī dz š im nebija tā ceļ ojis, nolē mā m pamē ģ inā t. Viņ š pasū tī ja paketi, kurā ietilpa: SPA diena diviem, masā ž a pā riem, sejas maska, kā arī papildus rezervē ja numuriņ u savā komforta lī meņ a viesnī cā ar iekļ autā m brokastī m. Tas viss viņ am izmaksā ja 8950 UAH. (Es biju nedaudz š okē ts, kad uzzinā ju, bet tagad ne par to)
Reģ istrē š anā s 14. Ieradā mies 14:15, pie ieejas mū s sagaidī ja ar š ampanieti un augļ iem (sā kums bija labs), lika aizpildī t anketu (tā ir standarta procedū ra) un aizveda uz istaba, š eit sā kas visa jautrī ba.
14:30 - ej uz istabu. Istabā bija ļ oti auksts, likā s 16 grā di (š is ir februā ra mē nesis, uz ielas -16) jaku negribē jā s vilkt nost, balkons bija aizlī mē ts ar lī mlenti, caur kuru nelī da. nav tik slimi cauri. (atgā dinu ka š ī ir superior istabiņ a) Vē rsā mies pie meitenes kura mū s uzņ ē ma, viņ a teica, ka lī dz vakaram bija problē mas, lai viss jā sakā rto, saka, ka ej uz spa un kad atgriezī sies viss bū s labi! Mē s prasī jā m sildī tā ju – viņ a teica, ka tagad atnesī š u.
15:00 - pē c pusstundas nav neviena, neviens neatnesa sildī tā ju, arī nesaprotam, ko darī t tā lā k (kas iekļ auts programmā , kur doties, kad bū s masā ž as utt. ) zvanī ja uz reģ istratū ru - pā rģ ē rbies peldkostī mā un peldmē teļ os un kā p lejā , mē s tev uztaisī sim ekskursiju. . . nu labi. Es ņ emu no skapja peldmē teļ us. . . un tie ir lielos brū nos plankumos, ar dzeltenu nokrā su uz piedurknē m. . . uz muguras un uz krū tī m. . . tas ir pretī gi, jo Š O ir jā velk uz kaila ķ ermeņ a .
Atkal zvanu uz reģ istratū ru, runā ju par problē mu. Es dzirdu otrā galā - atvainojiet, mē s to mainī sim tū lī t. Gaidā m. . . gaidā m. . . joprojā m gaidam. . . nu jau sastingusi istabā , uzvilku jaku atpakaļ . Nosū tu vī ru uz reģ istratū ru, koridorā iziet meitene ar peldmē teļ iem, domā jam, nu beidzot ! ! bet nē ! mē s viņ u noķ eram un viņ a saka, ka š ī ir 219. istabā...mums bija 206. . Vī rs precizē , kad bū s mū su peldmē teļ i, meitene neizpratnē saka, ka nebija lū gums pē c tava numura, viņ a tagad precizē s.
15:40 Viņ i mums atnes mū su peldmē teļ us. Pā rģ ē rbā mies un devā mies lejā .
Man bija sejas procedū ra, meistare bija laba, sū dzī bu nav, pē c kuras nokā pa uz masā ž u pē c grafika. Viss ir tukš s, saimnieku nav. Atkal devos uz uzņ emš anu. Atbilde ir - mē s tagad uzzinā sim, pagaidiet. Gaidam. . . gaidam. . . gaidam. . . Es atkal pienaku uz recepciju, prasu kas tur. . . atbilde-viss gatavs, ej uz ofisu. Ejam. . . tur atkal neviena nav. Noķ eru garā mejoš u masieri, jautā ju. . . Atbilde: Atvainojiet, visi meistari ir aizņ emti, š obrī d nav brī vu galdiņ u tvaika masā ž ā m, iesakā m masā ž as veikt atseviš ķ i vai arī bū s jā pagaida. . . Labi, mē s pagaidī š u.
Devos uz spa:
1. Dž akuzi melnā veidnē . Vienlaicī gi sē ž.6 cilvē ki un tad maina) pagrieziens). Sā ls istaba ir laba. Krievu pirts - normas. Mē s nekad nenokļ uvā m Hamam, jo ​ ​ tas bija pastā vī gi slē gts procedū rā m. Nekā cita tur nebija.
19:00 Atgriež amies istabā slapji pē c pirts un duš as. Ieejam istabā un ir vē l aukstā ks nekā no rī ta! Sildī tā ju mums nekad nenesa, ā tri pā rģ ē rbā mies un paslē pā mies zem segas, jo bija š ausmī gi auksti. Garastā vokļ a nebija vispā r. Zvanī ju vē lreiz uz reģ istratū ru un palū dzu zvanī t menedž erim.
Pē c minū tes zvans no reģ istratū ras. Meitene saka: - Vai jums joprojā m ir auksti istabā ? Vai jū s varat pā rvietot?
VAI TIEŠ Ā M! ! ! TIEŠ Ā M! ! Ir vē rts piezvanī t menedž erim, jo ​ ​ viņ i nolē ma mums pievē rst uzmanī bu! ! Aleluja!
19:15 Atnā k vadī tā ja, pā rliecinā s, ka ir auksts un saka, ka redzē s, ko var darī t. Rezultā tā mums piedā vā pā rvā kties uz ekonomiskā s klases istabu vai ienest savā istabā ielas NLO, bet tas bū s jā izslē dz ik pē c 30 minū tē m. . . VAI TAGAD NOPIENA? ? ))) !
Mē s jautā jā m, vai viņ i var mums kaut ko kompensē t, jo mē s samaksā jā m gandrī z 2500 tū kstoš us UAH par uzlabotu istabu. Atbilde bija pā rliecinoš a NĒ . Mums ir tā di noteikumi, ne santī ma netiek kompensē ts.
Garastā voklis bija sabojā ts lī dz malai...vairs neko negribē jā s...sā kumā vienojā mies pā rcelties uz ekonomisko istabu...bet pē c 40 minū š u gaidī š anas nekas nenotika.
20:40 - Tikko sakrā mē jā m mantas un devā mies ceļ ā . Reģ istratū rā meitene teica, ka izziņ as par sejas masā ž u mums atsū tī s Vaders kā atvainoš anos. . . bet neviens neko neatsū tī ja. Jā , un nevajag.
Mē s nekad vairs nenonā ksim š ajā tumsā un nevienam neiesakā m.
Neatpū tā mies, servisa kā tā da vispā r NAV, strā dā tikai studentu praktikanti, mē s to darī jā m visas dienas garumā un devā mies uz reģ istratū ru un risinā jā m jautā jumus.
Rezultā ti:
Istaba - 2 no 10
Serviss - 0 no 10. (Problē mas tiek atrisinā tas tikai ar menedž era starpniecī bu)
Restorā ns - nesanā ca izmē ģ inā t, bet paskatī jos ē dienkarti. . . un cenas ir tikai kosmoss. Par dienu Sv. Valentī na, tika nodrukā ta atseviš ķ a ē dienkarte, kur cenas dabiski x3, jā rē ķ inā s, kā bez.
SPA - 5 no 10. Masā ž a bija laba, viss pā rē jais tika aprakstī ts iepriekš .
Tas ir tikai APAKŠ NES, aiz kura vairs nav kur krist. Tā pē c izlemiet paš i, vai doties uz turieni vai nē .
аватар anton897
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Personā ls ir vienkā rš i š ausmī gs! Bija 19.01. 21 SPA, pasū tī ja divas stundas. 18.01. 21 veicot rezervā ciju pa telefonu administratore teica, ka viss strā dā . Ieradā mies 19.01. Administrators visu parā dī ja, aizveda uz SPA zonu, parā dī ja telefonu pa kuru var pasū tī t no restorā na un teica, ka viss strā dā . … Tomēr ▾ Personā ls ir vienkā rš i š ausmī gs! Bija 19.01. 21 SPA, pasū tī ja divas stundas. 18.01. 21 veicot rezervā ciju pa telefonu administratore teica, ka viss strā dā . Ieradā mies 19.01. Administrators visu parā dī ja, aizveda uz SPA zonu, parā dī ja telefonu pa kuru var pasū tī t no restorā na un teica, ka viss strā dā . Kad zvanī jā m restorā nam, lai veiktu pasū tī jumu, restorā ns atbildē ja, ka neko nevar pasū tī t. Tad gā jā m augš ā pie administratores, administratore teica, ka vairs nevar. Uz jautā jumu, kā pē c viņ a iepriekš nav teikusi, ka restorā ns ir slē gts, viņ a vienkā rš i pamā ja ar galvu. Mē s viņ ai teicā m, ka tad paliksim tikai vienu stundu, nevis divas, un lū dzā m viņ ai aprē ķ inā t summu par vienu stundu, uz ko reģ istratū ra atbildē ja, ka tas ir labi. Tad, kad izgā jā m no SPA zonas, viņ a teica, ka jā maksā par divā m stundā m. Uz lū gumu uzaicinā t vecā ko administratoru, viņ a atbildē ja, ka ir vecā kā administratore. Uz jautā jumu, kā pē c viņ a nepaskaidroja, ka restorā ns bija slē gts pirms mū su ieraš anā s, viņ a neatbildē ja. Mē s vienkā rš i atteiktos apmeklē t spa. Personā ls ir nekompetents un slikti apmā cī ts. Nevar sazinā ties. Viņ i pa tā lruni sniedz nepatiesu informā ciju. Š is komplekts vispā r nav ieteicams. Tas ir tikai murgs. Nulles serviss. Nekad vairs nenā ksim un nevienam neiesakā m.
аватар anton1986
Mē s izvē lē jā mies Seasons, jo mums ir liels skaits telpu un vairā kas konferenč u telpas. Mū su pasā kumam bija nepiecieš amas apmeš anā s vietas ap 30 viesiem un labiekā rtota konferenč u telpa, arī sanā ksmju telpas nebija liekas. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Seasons, jo mums ir liels skaits telpu un vairā kas konferenč u telpas. Mū su pasā kumam bija nepiecieš amas apmeš anā s vietas ap 30 viesiem un labiekā rtota konferenč u telpa, arī sanā ksmju telpas nebija liekas. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, noparkojā mies, telpas izpostī tas un pasā kumam. Zā le un sagaidī š anas pusdienas tiek pagatavotas laicī gi. Teritorija un telpas ir tī ras. WiFi visur ir stabils. Palī dzē ja uzstā dī t aprī kojumu. Viņ i pat nodroš inā ja rā dī tā ja baterijas. Ir mikrofoni bez vada, bū tu vairā k. Mums pietika ar 3, bet vē l 2 bū tu ideā li. Uz vietas ir restorā ns, lai jū s nepaliktu izsalcis. Ē dienu pasniedz istabā , bet es iznā cu. Ilgi istabā neuzturē jā s, izskatā s labi. Sestdien biju SPA - patika, ž ē l, ka svē tdien bija jā brauc atpakaļ uz Harkovu. Pakalpojums ir labs, bet daž reiz par daudz. Es domā ju, ka es pats varu nē sā t somiņ u ar aprī kojumu, kas sver 5 kilogramus. Un oderes, blokmā jas, kokmateriā lu paraugi palī dzē ja ievest, cieņ u. Ē diens ir labs. Viesnī ca ir mež a biezoknī , arī laba. Ž ē l, ka Kijevā nebija tā das viesnī cas un es biju ciemos biznesa jautā jumos.
аватар natalia091288
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka viesnī ca, kas meklē nakš ņ oš anu Vecgada vakarā Man patika tikš anā s un reģ istratū ras darbs, Ļ oti draudzī gs spa personā ls masā ž a bija vienkā rš i fantastiska! ! Paldies meistaram Vladimiram par profesionalitā ti. … Tomēr ▾ Jauka viesnī ca, kas meklē nakš ņ oš anu Vecgada vakarā
Man patika tikš anā s un reģ istratū ras darbs,
Ļ oti draudzī gs spa personā ls
masā ž a bija vienkā rš i fantastiska! ! Paldies meistaram Vladimiram par profesionalitā ti.
Iesakā m atgriezties vē l, jo ī paš i restorā nā ir ļ oti garš ī ga virtuve!
аватар Lora12031969
Uzdā vinā ja ekskursiju sertifikā ta veidā diviem mū su draugiem! Prieks par sertifikā tu! Norē ķ inoties izstā stī ja visu informā ciju, bija pā rsteigti par vē lo izrakstī š anos Dā vanai! Teritorijā ir lielisks vī na … Tomēr ▾ Uzdā vinā ja ekskursiju sertifikā ta veidā diviem mū su draugiem! Prieks par sertifikā tu! Norē ķ inoties izstā stī ja visu informā ciju, bija pā rsteigti par vē lo izrakstī š anos Dā vanai! Teritorijā ir lielisks vī na tirgus (austeres, vī ns, siers) vakarā mū s gaidī ja Spa procedū ras, mums ļ oti patika Spa meistaru profesionalitā te! Paldies kosmē tiķ ei Tatjanai par lielisko ieteikumu! Mē s vē l atgriezī simies! Iekrauš ana viesnī cā bija, bet kaut kā klusi un ē rti!
аватар Oksana1310
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Es vē los, lai pē c iespē jas vairā k cilvē ku izlasī tu š o pā rskatu un neapstā jas š eit. Briesmī ga apkalpoš ana! , rezervē ju viesnī cas numuriņ u ar spa procedū rā m, pareizā k sakot saņ ē mu dā vanu karti no draugiem noteiktā datumā divatā , bet diemž ē l plā ni mainī juš ies, pasū tī jumu gribē jā m atlikt - kā du citu dienu. … Tomēr ▾ Es vē los, lai pē c iespē jas vairā k cilvē ku izlasī tu š o pā rskatu un neapstā jas š eit.
Briesmī ga apkalpoš ana! , rezervē ju viesnī cas numuriņ u ar spa procedū rā m, pareizā k sakot saņ ē mu dā vanu karti no draugiem noteiktā datumā divatā , bet diemž ē l plā ni mainī juš ies, pasū tī jumu gribē jā m atlikt - kā du citu dienu. Viņ iem atzvanī ja – teica, ka piezvanī s pē c 10 minū tē m. bet zvana nebija. Gaidī jā m 2 stundas, sazvanī jā m tos vē lreiz, meitene atbildē ja pa telefonu, ka nav priekš nieka, kā parā dī ties uzreiz atzvanī ja. Beigā s jau nā kamajā dienā saņ ē mā m atbildi (un tikai tā pē c, ka atkal savervē jā m), ka neko nevar mainī t! ! ! ! ! ! ! kā tas ir, ka brauciens uz ā rzemē m, kur jā dabū vī za? tas ir tikai numurs un viens pakalpojums.
Š ajā gadī jumā ir jā bū t iespē jā m š ī s situā cijas risinā š anai, un apkalpojoš ajam personā lam jā bū t pieklā jī gam. "Izgriezt laupī jumu" un nedomā t par klientiem.
Es domā ju, ka mē s neesam vienī gie, kuriem š ā da situā cija varē tu bū t. tas nav nekas ā rkā rtē js randiņ a pā rcelš ana. Iesaku apiet š o viesnī cu, ja nevē laties vienkā rš i tē rē t naudu.
аватар missvuitton
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Atpū tā mies pie draudzenē m, cenas izrā dī jā s par kā rtu augstā kas, uzzinā jā m jau uz vietas. Dvieļ i smird, amatnieki nav draudzī gi un nemā k darī t savu darbu. Ietaupī jums visur un patī k a la 4 zvaigznes! Neiet, neiesaku!. … Tomēr ▾ Atpū tā mies pie draudzenē m, cenas izrā dī jā s par kā rtu augstā kas, uzzinā jā m jau uz vietas. Dvieļ i smird, amatnieki nav draudzī gi un nemā k darī t savu darbu. Ietaupī jums visur un patī k a la 4 zvaigznes! Neiet, neiesaku!
аватар Julia_Savchenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Piektdien ar draugu iereģ istrē jā mies viesnī cā , mū su rezervā cijai bija pievienota SPA pakete (LUXURY SPA (diviem) - Gommage Marrakesh with Black Soap in the Hammam (2), Aroma masā ž a (2), Thermal Suite kopš ana "Dimants Liftings" ( 1), SPA roku kopš ana (1)). … Tomēr ▾ Piektdien ar draugu iereģ istrē jā mies viesnī cā , mū su rezervā cijai bija pievienota SPA pakete (LUXURY SPA (diviem) - Gommage Marrakesh with Black Soap in the Hammam (2), Aroma masā ž a (2), Thermal Suite kopš ana "Dimants Liftings" ( 1), SPA roku kopš ana (1)). Administratore Natā lija mū s informē ja, ka SPA ir ļ oti noslogots un laiks, kurā varam tur nokļ ū t, ir 20:30. (SPA ir atvē rts lī dz 21:00). Turklā t, veicot rezervā ciju caur viesnī cas vietni, mē s zinā jā m kopē jā s numura un paketes izmaksas, ierodoties tā s izrā dī jā s atš ķ irī gas, un mums bija jā pierā da savs gadī jums. Mē s rezervē jā m standarta numuru ar 2 atseviš ķ ā m gultā m, bet izrā dī jā s, ka tas ir ar vienu lielu un bija jā gaida vē l 40 minū tes, lī dz gultas tika pā rvietotas. Pē c iekā rtoš anā s devā mies uz baseinu, lai tur pavadī tu laiku pirms paredzē tajā m procedū rā m.
20:30 neviens mums. dabiski negaidī ju. Pē c tam, kad paš i mē ģ inā jā m noskaidrot, kur mums jā dodas, bijā m spiesti atgriezties reģ istratū rā un ar darbinieci pā rbaudī t, kur un pie kā jā dodas. Pē c 10 minū š u aktī vā m sarunā m parā dī jā s spa speciā listu grupa, kas nemaz nenojauta, ka viņ iem tomē r vajadzē tu ciemiņ us, kad viņ i jau dodas prom no mā jā m.
SPA kopš ana notika pē c ilgā m diskusijā m un vairs nesagā dā ja nekā du prieku, jo viss tika darī ts steigā .
(tā s bija Gommage un Aromamassage, kuras diskusijas laikā arī mē ģ inā ja atdalī t daž ā dā s dienā s).
Brokastis. Kompleksā dzī vojoš o cilvē ku skaitam - brokastu telpa ir diezgan maza. Brokastis - bufete un tā s stā voklim, trauku, trauku klā tbū tne, neviens neuzrauga. Faktiski tas, ko jū s atradī siet, ir tas, ko jū s ē dī sit.
12:00 pē c Administratora pieraksta bija jā veic sejas un roku kopš ana, kam bija jā notiek paralē li. To murgu, ko tur redzē ju, es nekad neaizmirsī š u. Roku kopš ana sastā vē ja no masā ž as un parafī na vaska. Parafī ns tika ieslē gts tieš i mū su priekš ā . Viņ i man lū dza nomazgā t rokas un uzklā t krē mu. tad mē ģ iniet iemē rkt rokas tā , lai peļ ķ e, kas izveidojā s vannā uz neizkusuš a parafī na, apņ em jū su rokas. . (TAS IR TIKAI NEticams SKATĪ GS)!
Protams, pē c tam bija skandā ls. Uzradā s saimniece un ilgi sarunā jā s ar manu draugu. No viņ as puses tas beidzā s š ā di: "Meitenes, piedodiet, es padomā š u, ko darī t, lai jū su atvaļ inā jums jums paliktu patī kams. "
Un zini ko? Tikko teica vē jam. Ne tajā paš ā dienā , ne nā kamajā dienā neviens nerī kojā s. Tukš i vā rdi, kas izmesti vē jā .
Ja izvē laties, kur doties ā rpus pilsē tas, sakā rtojiet sev atpū tu, rū pī gi pā rdomā jiet, pirms dodaties uz spa sezonā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Golosejevska Pustina
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Cipollino pica
Novērtējums 9.7
Ukraina, Kijeva
Restorāni, kafejnīcas

СПА-отель «Сезоны СПА» расположен в курортной зоне в 20 минутах езды от центра Киева, в Конча-Заспе. В проживание входит: завтрак в форме «Шведского стола», посещение термального комплекса СПА-центра, пользование бассейном (по сезону), а так же посещение зала с кардиотренажёрами. Один из основных принципов, исповедуемый в «Сезоны SPA» — это сочетание индивидуального подхода и конфиденциальности, поэтому здесь с успехом проводят деловые встречи, достигая соглашения и согласия.

Atrašanās vieta 20 минут езды от центра Киева.
Pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан украинской и европейской кухни, фито-бар находящиеся на территории СПА-отеля, предоставят по Вашему желанию широкий выбор коктейлей и закусок на любой вкус.

Терраса для загара, семейные номера, звукоизолированные номера, отопление, камера хранения багажа, места для курения, обслуживание номеров, завтрак в номер, услуги по глажению одежды, люкс для новобрачных, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов, V.I.P. услуги, упакованные ланчи, чистка обуви, специальные диетические меню (по запросу).

Бесплатная охраняемая парковка.

Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Для тех, кто предпочитает отдых и спокойствие, СПА-центр является обязательным этапом: финская сауна, турецкий хаммам, эмоциональный душ Шарко, джакузи, соляной грот, массажные кабинеты, косметические процедуры, СПА-уходы за волосами, руками, ногами. В конце Вашей оздоровительной программы Вы можете насладиться травяным чаем в комнате отдыха, чтобы в полной мере ощутить преимущества загородного отдыха. Игровая комната, барбекю, открытый плавательный бассейн (работает по сезонам), йога, библиотека, гидромассажная ванна.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

34 номера категорий Standart, Comfort, Suite.

Istabās

Все номера оформлены в ЭКО-стиле и оснащены (в зависимости от категории): WI-FI, кондиционером, ванной, феном, телевизором, холодильником.

Adrese Украина, Киевская область, Обуховский район, пгт. Козин, Столичное шоссе,3 29км Столичного шоссе
Tālruņi: +38 (044) 520-89-10; +38 067 857 85 68
Tīmekļa vietne: Seasons SPA Boutique Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).