Spa-otel Nemo s delfinami 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.510
№1 viesnīcas reitingā Harkova
9.6 Numurs
9.5 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.4 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Spa Hotel Nemo with Dolphins atrodas Harkovas vēsturiskajā centrā. Tas atrodas Harkovas kultūras un atpūtas kompleksa "Nemo" teritorijā parkā. Ševčenko, netālu no kaskādes. Kompleksā ietilpst arī delfinārijs, delfīnterapijas centrs, okeanārijs, fitnesa klubs ar peldbaseinu ar jūras ūdeni, spa zona, sanāksmju telpa, terases restorāns un bērnu istaba.Vairāk →
аватар alex_rubezh
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca Š evč enko parka centrā , ar lielisku SPA! Tikai pozitī vas emocijas! ! ! Draudzī gs personā ls, dā vanas bē rniem ierodoties, delfinā rijs viesnī cā , lieliskas brokastis ar š ampanieti, dž akuzi, 3 peldbaseini. Visi svē tki ir tikai pozitī vas emocijas! ! !. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca Š evč enko parka centrā , ar lielisku SPA!
Tikai pozitī vas emocijas! ! ! Draudzī gs personā ls, dā vanas bē rniem ierodoties, delfinā rijs viesnī cā , lieliskas brokastis ar š ampanieti, dž akuzi, 3 peldbaseini. Visi svē tki ir tikai pozitī vas emocijas! ! !
аватар Sergeyirlin
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izcila viesnī ca. Braucā m ar visu ģ imeni, visiem patika. Nav sū dzī bu. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Tī rs un ē rts. Apmeklē jot daudzas pasaules valstis, varu droš i teikt, ka pakalpojumu kvalitā tes ziņ ā NEMO nekā dā ziņ ā neatpaliek no pasaules zī moliem. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca. Braucā m ar visu ģ imeni, visiem patika. Nav sū dzī bu. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Tī rs un ē rts. Apmeklē jot daudzas pasaules valstis, varu droš i teikt, ka pakalpojumu kvalitā tes ziņ ā NEMO nekā dā ziņ ā neatpaliek no pasaules zī moliem. Labi, puiš i, turpiniet strā dā t. Paldies.
аватар -MOBITI-
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Peldē ties ar delfī niem. Smadzeņ u eksplozija - emociju jū ra. Skats no balkoniem ir pā rsteidzoš s pat no Odesas. Rī tausma logos – bezgala skaista. Brokastis pā rgulē tas. Viņ i saka, ka tas bija garš ī gi. Mī nusi - vasarā bū s dā rgā k. … Tomēr ▾ Peldē ties ar delfī niem. Smadzeņ u eksplozija - emociju jū ra. Skats no balkoniem ir pā rsteidzoš s pat no Odesas. Rī tausma logos – bezgala skaista. Brokastis pā rgulē tas. Viņ i saka, ka tas bija garš ī gi. Mī nusi - vasarā bū s dā rgā k.
аватар bam1967
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s devā mies uz š o viesnī cu atraš anā s vietas dē ļ ar delfinā riju - tie ir visi viesnī cas plusi, tad tikai mī nusi. Skaņ as izolā cijas nav (dzirdamas gan delfinā rija un gaiteņ a, gan kaimiņ u skaņ as). Vispirms viņ i apmetā s neiztī rī tā istabā , tad istabā bez papildu gultas (lai gan pē c pā rvā kš anā s uz istabu ar papildu dī vā nu sapratu, ka tā nav piemē rota gulē š anai). … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz š o viesnī cu atraš anā s vietas dē ļ ar delfinā riju - tie ir visi viesnī cas plusi, tad tikai mī nusi. Skaņ as izolā cijas nav (dzirdamas gan delfinā rija un gaiteņ a, gan kaimiņ u skaņ as). Vispirms viņ i apmetā s neiztī rī tā istabā , tad istabā bez papildu gultas (lai gan pē c pā rvā kš anā s uz istabu ar papildu dī vā nu sapratu, ka tā nav piemē rota gulē š anai). Ir aizbraukuš i uz citā m vietā m. Kopumā vienas nakts viesnī ca tiem, kas atnā ca uz delfinā riju, jo biļ etes ir iekļ autas numura cenā .
аватар tretyak1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmkā rt, vē los vē lreiz pateikties viesnī cas un delfinā rija darbiniekiem par cilvē cisko palī dzī bu un lielisko nedē ļ as nogali. Plā noju bildinā t draudzeni, turklā t ne gluž i standarta, lai paliek atmiņ ā uz mū ž u. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, vē los vē lreiz pateikties viesnī cas un delfinā rija darbiniekiem par cilvē cisko palī dzī bu un lielisko nedē ļ as nogali.
Plā noju bildinā t draudzeni, turklā t ne gluž i standarta, lai paliek atmiņ ā uz mū ž u. Draugs ieteica redzē t internetā kā delfī ns meitenei uzdā vina gredzenu. Man š ī doma aizrā vā s. Bet Kijevā , kur es dzī voju, man lū dza palī dzī bu nodroš inā t š ā du pakalpojumu ''no 500 USD''. Tā kā esmu vē l students (lai gan strā dā ju), tad ar tā du summu tikt galā bija nedaudz problemā tiski. Bet Harkovā (kur mā cā s mana draudzene), Nemo delfinā rijā laipni piekrita man palī dzē t. Viņ u cenas ir Ļ OTI labas. Personā ls ir lielisks. Darbinieki uztvē ra manu situā ciju un palī dzē ja ideju ī stenot, turklā t labi saspē lē jā s)
Numuri ir grezni, tā pat kā pā rē jā viesnī ca. Cenas restorā nā bija patī kams pā rsteigums. Ē diens ir lielisks un porcijas lielas. Jū s varat ieturē t labas vakariņ as diviem ar š ampanieti par 200 UAH.
Pirts komplekss ir atseviš ķ u komplimentu vē rts.
Mū su kopē jais vē rtē jums ir 6 no 5. Pat necerē ju, ka par salī dzinoš i mazu naudu var tik labi atpū sties. Liels paldies!
Iesaku visiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Roth Gaming atpūtas bārs
Novērtējums 9.7
Ukraina, Harkova
Restorāni, kafejnīcas
Šarovkas muiža
Novērtējums 9.1
Ukraina, Harkova
Arhitektūra, Daba
Centrālais kultūras un atpūtas parks. M. Gorkijs
Novērtējums 8.8
Ukraina, Harkova
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Restorāni, kafejnīcas, Stats

«Спа-отель Немо с дельфинами» расположен в историческом центре Харькова. Он находится на территории Харьковского культурно-оздоровительного комплекса «Немо» в парке им. Шевченко, возле каскада. Комплекс включает в себя так же дельфинарий, центр дельфинотерапии, океанариум, фитнес-клуб с бассейном с морской водой, спа-зону, комнату переговоров, ресторан-террасу и детскую комнату.

Atrašanās vieta Гостиница расположена в историческом центре Харькова. Находится на территории Харьковского культурно-оздоровительного комплекса «Немо» в парке Шевченко, возле каскада.
Pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Открытая терраса с бассейном с морской водой, джакузи с теплой водой с гидромассажем, лежаки и диваны для релаксации и принятия солнечных ванн в теплое время года.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Специально для маленьких гостей предусмотрена детская игровая комната Kids Club.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports К услугам гостей фитнес-клуб с тренажерным залом, оснащенным профессиональными тренажерами фирмы NRG Line, кардиозоной, а также залом групповых занятий с удобным расписанием тренировок и релаксационной зоной с массажными креслами, а так же спа-зона – финская сауна, хаммам, джакузи, фитованна и солярий. Шоу дельфинов, белых китов, морского льва и котиков, купание и дайвинг с дельфинами, океанариум.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • niršana
Telpu apraksts

Всего в отеле 40 номеров: 8 номеров категории «Стандарт», 24 номеров категории «Стандарт Улучшенный», 3 номера категории «Полу-люкс», 5 номеров категории «Люкс».

Istabās

Сейфы в номерах, плазменные панели, минибары, кабельное TV, телефоны, WI-FI интернет, roomservice.

Adrese Украина, г. Харьков, Сад Шевченко, ул. Сумская, 35 (у Каскада)
Tālruņi: Тел. (+3 8057) 700 777 5
Tīmekļa vietne: Spa-otel Nemo s delfinami
FAQ
Какой пляж у отеля?
На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой, йогой. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).