Willa Halka 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Villa Halka atrodas blakus skaistajai Strążyská ielejai Zakopanē. Ērti un plaši numuri, kas iekārtoti mūsdienīgā stilā ar izcilām mēbelēm un aprīkojumu. Tā ir daļa no divu objektu kompleksa (Willa Halka, Willa Halszka), ko vieno viena teritorija un kopēja autostāvvieta. Lieliska cenas un kvalitātes attiecība! Ideāla vieta slēpošanas cienītājiem apvienojumā ar patīkamu aktīvo ziemas atpūtu.Vairāk →
аватар Marat_sarsekov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika viss, un atraš anā s vieta ir tuvu centram, un autostā vvieta ir liela, ē rta un droš a, un ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gas brokastis, un vakariņ as ir poļ u virtuves, garš ī gas un bagā tī gas, un personā ls ir ļ oti viesmī lī gs, arī personā ls, ī paš niece Katja lieliski runā krieviski, ir lieliska atpū tas telpa ar galda tenisu, biljardu, krievu kanā liem, tur var arī dzert tē ju un kafiju. … Tomēr ▾ Man patika viss, un atraš anā s vieta ir tuvu centram, un autostā vvieta ir liela, ē rta un droš a, un ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gas brokastis, un vakariņ as ir poļ u virtuves, garš ī gas un bagā tī gas, un personā ls ir ļ oti viesmī lī gs, arī personā ls, ī paš niece Katja lieliski runā krieviski, ir lieliska atpū tas telpa ar galda tenisu, biljardu, krievu kanā liem, tur var arī dzert tē ju un kafiju. Pilsē tā nav sastrē gumu, visi pacē lā ji atrodas 5-10 minū š u brauciena attā lumā ar automaš ī nu. Kalni ir super, ī paš i Kasprow Wierch iespaidoja - ļ oti melns, ir arī mazā k stā vas nogā zes - viss ir iztē rē ts, ir daudz iestā ž u ar pā rtiku. Ar poļ iem ir ļ oti viegli komunicē t, ļ oti lī dzī ga mentalitā te. Pē c slē poš anas ir ī paš i patī kami peldē ties termā lajos avotos, sasildī ties, iegū t ū dens masā ž u visā s vē lamajā s ķ ermeņ a vietā s. Nā kamgad brauksim uz turieni! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Slēpošanas reģions Zakopane
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Bialka Tatrzanska
Novērtējums 8.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba
Gubalovskas kalns
Novērtējums 7.0
Polija, Zakopane
Atpūta, Daba

Вилла Halka расположена рядом с красивой Стронжиской долиной в Закопане. Комфортабельные и просторные номера, исполненные в современном стиле с отличной мебелью и оборудованием. Входит в комплекс двух объектом (Willa Halka, Willa Halszka ) объединенных одной территорией и общим паркингом. Великолепное соотношение цена-качество! Идеальное место для любителей катания на горных лыжах в сочетании с приятным активным зимним досугом.

Atrašanās vieta Вилла расположена в живописной Стронжиской долине в 20 мин. ходьбы от центральной улице- Крупувки. Также рядом с виллой имеется автобусная остановка.
Viesnīcā
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 27. Типы номеров: DBL/TWIN, TRPL, Studio (2+2), Apart max. 6-pax

Istabās

LCD телевизор;

ванная комната ( душевая кабина);

кабельное телевидение;

балкон ( в большинстве номеров);

бесплатный доступ в интернет WI-Fi.

Adrese ul. Strążyska 27B, 34-500 Zakopane
Tālruņi: Tel: +48 18 201 21 21,
Tel.kom: +48 663 772 739,
Fax: +48 18 201 30 13,
Tīmekļa vietne: Willa Halka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.